Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sonunda ulaştın hedefine. Ben olsam bende havalanırdım. Gerçi eşim her sarıldığında havalanıyorum zaten Umarım hala kilo vermeye devam etmiyorsundur. Senin bilinçaltına çok yerleşmiş bu olay.

Ben öyle durur durur son anda yeter uleyn derim işte ..

Havalara bak havalara

Ben de hak ettim deyip deyip şımarıyorum ne yapayım
Ebru'cum hiç bilmiyorum dün bugün tartılmadım yarın tartılacağım bugün saf protein yapacağım dukan da koruma için gerekli yarın bakacağız ne çıkacak ortaya ..

Şımar şımar canım hakettin sen

Hiç şımarmam demek de yokkk ..
Ayy Ebru'm yahu kafamı dağıtıyorum böyle şımararak her şeyle dalga geçerek hiç bir şeycik düşünmüyorumm ..

En iyisini yapıyorsun canım. Düşünsen ne olacak ki herşey olacağına varacak zaten. En güzeli şımar bol bol, sonrada bol bol eğleneceksin zaten

En iyisini yapıyorsun canım. Düşünsen ne olacak ki herşey olacağına varacak zaten. En güzeli şımar bol bol, sonrada bol bol eğleneceksin zaten

Öyle canım ya düşüne düşüne hiç bir şeyi değiştiremiyorum bugün kandil için aradım konuyu açmadım bile.
Sevdiceğimin gelmesine yakın bir daha sorarım olmaz derlerse o zaman plan yaparız şimdi beklemek en güzeli.
Ebru'cum ya bir şey soracağım omuzdaki kapsül yırtığı ameliyat sonrası çok ağrı yapar mı nasıl bir dönem olur biliyor musun ?

23/05/2012 ÇARŞAMBA MESAJ SAYIMI
eski_bir_masal: 46
tadLi : 12
betuld : 10
angelic : 7
Ladyline : 6
Uzayim : 5
elmali turta :44:
ucuk mavi :44:
niyal :44:
zaum :44:
gurbet_dmr :44:
chika
:44:

Hiç öyle bişey duymadım ama sanırım küçük bir operasyon gibi duruyor. Çok sorun yaratacağını sanmam. Ama eklem yeri olması dolayısıyla sadece o kolunu kullanması bir süre problem yaratabilir. Onun haricinde çok önemli bişey gibi durmuyor. İlla ameliyat olmasımı gerekiyormuş?

chika

Eline sağlık Hatice'cim.

Kızlar mesaj sayısını atmayan çok kişi var. Ayrıca dün paylaşım adına topikte hiç bişey olmamış. Mesaj sayıları çok düşük.

Bugün mutlaka herkes mesaj sayıların eklesin ki yarınki liste ona göre belirlenecek.

chika

Eline sağlık canım.
Kızlar mesaj sayılarııııı

Ameliyat özellikle mesleğinden dolayı şartmış canım sürekli kolunun çıkmasına neden oluyormuş çıkık vida falan takacaklarmış.

23/05/2012 ÇARŞAMBA MESAJ SAYIMI eski_bir_masal: 46 tadLi : 12 betuld : 10 angelic : 7 Ladyline : 6 Uzayim : 5 elmali turta :44: ucuk mavi :44: niyal :44: zaum :44: gurbet_dmr :44: chika :44:
Eline sağlık canım. Kızlar mesaj sayılarııııı Ameliyat özellikle mesleğinden dolayı şartmış canım sürekli kolunun çıkmasına neden oluyormuş yırtık vida falan takacaklarmış.

İnşallah hayırlısı olur Hilal'cim. Umarım büyük bir sorun yaratmaz. Bu arada dünki söylediğin tahlillerin hiç birinde jel felan sürülmüyor. Ama MR çekilirken kontrast madde verebilirler. Onuda damardan enjektörle yapıyorlar. Onun haricinde hiç bir yerini ellememişlerdir

Ebru'm sana şöyle uzun bir liste ekleyeyim yarın kimler listede olacak ne olacak sen karar ver bunlara ..
Listeyi yaparım ama verilecek kararlar varsa sana bırakıyorum.

14 Mayıs mesaj sayıları

UZAYIM : 16
Eski_bir_masal : 15
LaydLiNe : 12
Elmaliturta : 11
Betuld : 9
Gurbet_dmr : 7
angelic2 : 0
Chika : 0
TadLi : 2
UcukMavi : 0
Niyal : 3

15 MAYIS Mesaj sayıları

Eski_bir_masal : 76
Elmaliturta : 13
UcukMavi : 11
LaydLiNe : 10
Gurbet_dmr : 8
angelic2 : 3
UZAYIM : 12
Betuld : 20
Chika : 0
TadLi : 9
zaum:13
Niyal : 11

16.05.2012
eski_bir_masal : 80
niyal : 60
laydline : 39
uzayım : 23
gurbet_ dmr : 17
elmaliturta :17
betül: 13
Tadli : 6
chika : 5
angelic : 0
zaum : 9

17.05.2012

gurbet_dmr : 22
zaum : 17
niyal : 19
laydline : 28
uzayım : 8
betüld : 9
chika : 11
elmaliturta : 9
eski_bir_masal : 32
angelic2: 0
ucukmavi : 0

18/05 MSJ SAYIMI

Betul 33
Ladyline 26
tadLi 13
Uzayim 16
eski_bir_masal 60
elmali turta 13
ucuk mavi 9
angelic 12
niyal 6
zaum 12
gurbet_dmr 14
chika:9
19/05 MSJ SAYIMI

Betul 13
Ladyline 24
tadLi 8
Uzayim (izinli)
eski_bir_masal (izinli)
elmali turta 5
ucuk mavi 17
angelic 17
niyal 0
zaum 10
gurbet_dmr 0
chika 0

21/05 MSJ SAYIMI

Betul 19
Ladyline 28
tadLi 13
Uzayim 10
eski_bir_masal: 40
elmali turta ?
ucuk mavi 9
angelic 4
niyal ?
zaum 10
gurbet_dmr 16
chika ?

22/05 MSJ SAYIMI
Betul 8
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic 2
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr 18
chika ?

meraba kızlar dün akşam kızım rahatsızlandı gece acildeydik,ateş kusma.bademcikleri iltihaplanmış bütün gece ateşler içindeydi sabahladık.bugünde yine aynı ateşi bir iniyor bir çıkıyor eşimde evde o yüzden bugün giremiyorum.dünkü mesaj sayımı yazmamıştım 34 siz iletirsiniz tm.yarın sabah bir aksilik olmazsa kilo mu sabahtan bildirirm kendinize iyi bakın görüşürz.

İyi bari el değmeden çıkmış dün hastaneden
Bir de amliyatta omuz için olacak biliyorsun ameliyathaneye önlükle gidiyor ama sonra ne kadar yerini açacaklar bizimkinin

Geçmiş olsun nermin'cim inşallah bir an önce iyileşir kızın ..

Ellerine sağlık Hilal'cim. Ben gerekenleri yapacağım merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…