nasılsınız kızlar?
işlerim bitti artık izini bekliyoruz
kilom pek parlak değil dikkat etmeye başladım eşimle yarış yapıyoruz beyim 75 kilo neresinden verecekse kilo verecek benimle
sizinle birlikte izne gidene kadar burda oluyum diyorum tabi izniniz olursa
bu arada oğlum 3 gün önce yürümeye basladı artık hiç oturmuyo o nereye ben oraya
umarım herkeste bıraktığım gibi iyidir sizleride özledim,
kızlar 57.5 kiloyum ama çok fazla fark var mezroda malasef kötü yönde
38 bedene oluyorum geçen hafta sonu kot aldım malesef 32 beden eşimde 32 beden aldı aynı giyiniyoruz eşimle moral bozucu bir durum sizler kaç kiloda kaç beden kot giyiyorsunuz yazarsanız seviniri
sporada başladım bol proteine , dukanla devam edeceğim bakalım
ay ne çok yazdım böyle yoruldum yarın sabah aranızda olurum inşallah
Herkes çıkmış ama ben yinede menümü yazayım.Sonra geçmişe göz atayım.
MENÜM
SABAH(08:00)
1 bardak kefir
KAHVALTI(09:00)
Melemen
Yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir
ÖĞLE
Az tavuk döner
Salata
AKŞAM
Patlıcanlı etli yemek yarım tabaktan az
Salata
1 kase cacık
Sonrasında 6 fındık
Merhaba
Herkes cikmis yine:)
Yoldayim ben de simdi eve donuyorum
Menumu yazayim
Sabah
Kasarli krep
Peynirli omlet
5i bir arada cay
Ogle
200 gr light yogurt
Aksam
Adana -sadce eti-
2 tane de tavuk kanadi
Zero
nasılsınız kızlaar..
menümü yazayım bu arada
sabah
1 haşl.yumurta
1 dilim dukan ekmek
peynir azcık
öğle
haşl.1 tavuk but
yoğurt
acıbiber turşusu
ara
bitki çayları
light gazoz
akşam
kıymalı yumurta
1 dilim dukan ekmek
ara
light gazoz
yarım dilim dukan kurabiye
Tüm Türkiye de öğretmenler ilk kez iş bıraktı değil mi?
Herkese günaydınlar
Kizlar menu yazayim
Sabah 9da
Birqz peynir
1 bardk yagsiz sut
1 domates
1 slatalik
Oglen 12
Karisik izgara -4 kofte , buyuk bir parca tavuk-
Yaninda az salata
Ayran
Aksam - simdiden belli-
2-3 kasik kiymali semizotu
Ve yogurt
Bu kadar sebze yiyince insallah tartida + cikmam bir anda
Evet çok çabuk geçiyor.Özellikle bu haftayı hiç anlamadım.Hergün biryerlerde düzenim bozuldu.Diyet yapılacaksa evden dışarı çıkılmamalı.Bugun neden kimse ugramamiss?
Yarim cuma yaa
Ne cabuk geciyo gunler:)
Afiyet olsun canım gayet güzel.Kizlar menu yazayim
Sabah 9da
Birqz peynir
1 bardk yagsiz sut
1 domates
1 slatalik
Oglen 12
Yaninda az salata
Ayran
Aksam - simdiden belli-
Ve yogurt
Görüşürüz.BEn simdi cikiyorum 7 gibi gorusuruz:)
Seninde kandilin mübarek olsun canım.TABİİ HERKESİN E KANİLİ MÜBAREK OLSUN.Günaydın diyeceğim kızlar ama saat 1 olmuş. Bugün izinliyim evdeyim. Birazcık uyuyayım dedim abartmışım. 12,30 da kalktım
Bu arada ben unutmuşum bugün şivlilik olduğunu izni yanlış bir günde almışım. Sabahın saat 8 inden beri kapı sürekli çalıyor. Yattım ama nasıl yattım bana sorun.
Aklıma gelmişken herkesin regaip kandili mübarek olsun.
Bugün ve dün akşam kimse uğramamış topiğe. Yarın cuma, umarım cuma öncesi bu kötü etkilemez takımı.
Görüşürüz canım.Bende şimdi çıkıyorum biraz yapmam gereken işler var. Uğrarım yine arada.
Yarın cuma çok heyecanlıyim :)
Hiç kimse yok neredesiniz kızlar? Bu arada HATIRLATMA dün kü ve bugün kü mesajlar bana atılıyor.
Kizlar menu yazayim
Sabah 9da
Birqz peynir
1 bardk yagsiz sut
1 domates
1 slatalik
Oglen 12
Yaninda az salata
Ayran
Aksam - simdiden belli-
Ve yogurt
BEn simdi cikiyorum 7 gibi gorusuruz:)
Günaydın diyeceğim kızlar ama saat 1 olmuş. Bugün izinliyim evdeyim. Birazcık uyuyayım dedim abartmışım. 12,30 da kalktım
Bu arada ben unutmuşum bugün şivlilik olduğunu izni yanlış bir günde almışım. Sabahın saat 8 inden beri kapı sürekli çalıyor. Yattım ama nasıl yattım bana sorun.
Bugün ve dün akşam kimse uğramamış topiğe. Yarın cuma, umarım cuma öncesi bu kötü etkilemez takımı.
Bende şimdi çıkıyorum biraz yapmam gereken işler var. Uğrarım yine arada.
Evet çok çabuk geçiyor.Özellikle bu haftayı hiç anlamadım.Hergün biryerlerde düzenim bozuldu.Diyet yapılacaksa evden dışarı çıkılmamalı.
Afiyet olsun canım gayet güzel.
Görüşürüz.
Seninde kandilin mübarek olsun canım.TABİİ HERKESİN E KANİLİ MÜBAREK OLSUN.
Bu arada Ebucum grevde gönüllülük esas olduğu için herkes iş bırakmadı ama bence bırakmalıydı.Birlikten kuvvet doğar.
Görüşürüz canım.
Yarın cuma çok heyecanlıyim :)
Selam ey ahali sabah islerim vardi ancak girebildm, fazla kimsede ugramamis zaten bu arada Regaib kandiliniz mubarek olsun hayirlara vesile olur ins hepimiz icin ...
hoşbulduk ebru masallah kilolar az kalmış epey vermişsinHoşgeldin Gülçin'cim. Özledik seni. Uğramaz oldun artık. Oğlunun yürümesine çok sevindim. Demiştik dimi biz sana. Bu arada ben 68 kiloda 30 beden kot giyiyorum. Burdan ayrılmak yaramamış sana. İnşallah biran önce kavuşursun istediğin kiloya.
Afiyet olsun Hatice'cim çok güzel olmuş menü.
Senin menülere artık diyecek hiç bişey yok Betül'cüm.
Afiyet olsun ablacım. Güzel menü.
Bizim hastane çalıştı canım. Ayrıca benim kızımın okulundaki öğretmenlerde çalıştı. Dün maliyede işim vardı onlarında tek veznesi çalışıyordu.
Günaydın canım
Ayyy iyiki hatırlattın Betül yaaa sen + çıkmam deyince benim tartı geldi aklıma. Tartımın pili bitti. Pil almam lazım. Menün çok güzel afiyet olsun bu arada.
günaydın ebru masallah uyumuşsun benimde uykum var ama gelip gitti ev ahalisi mutfak perişan oğlum döktü saçtı hersey yıkanacak oldu yatsam mı çocuk uyuyorken işlerimi yapsam bilmiyomGünaydın diyeceğim kızlar ama saat 1 olmuş. Bugün izinliyim evdeyim. Birazcık uyuyayım dedim abartmışım. 12,30 da kalktım
hoşbulduk ebru masallah kilolar az kalmış epey vermişsin
ebru bende bilmiyorum artık ne yapsam şaştım kaldım 30 beden kot oluyo yani benim bacaktan girmez 30 beden
kemikten mi yoksa gerçekten kilodan mı bilmiyorum ebru basenin kaç cm ölçtün mü hiç
benim 95 cm
kızlar varya 57 kiloda kilomdam sadece şu bedenler konusunda şikayetçiyim yoksa problemim yok bunada nasıl çözüm bulacağım bilmem
günaydın ebru masallah uyumuşsun benimde uykum var ama gelip gitti ev ahalisi mutfak perişan oğlum döktü saçtı hersey yıkanacak oldu yatsam mı çocuk uyuyorken işlerimi yapsam bilmiyom
kızlar bugün 3. günüm dukanda atak yapıyordum öğlen mecburen bozdum basım çok dönüyo benim sırf proteinini üst üst yapınca yere çakıldım kaldım valla bide devamlı hareket ediyorum kendime göre sıkmadan yapacağım kurabiye ve ekmeksiz küçük tabak kuru fasulye yedim
sevindirici bir durumum da var akşamları yürümeye ve evde de spor yapmaya başladım 30 day shrede hergün haftada 3 gün de plates yapıcağım ipp incecik olmam lazım ebru ben de 30 beden kot giymek istiyorumaslında 31 beden giyiyorum eşimin zoruyla aldım 32 bedeni dar dar deyip durdu şimdide kemerle tutturuyorum düşüp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?