:13:evet bende düzenli menü paylaşacağımj bu d-sefer kesin ..Evet gonulcum kusuratina kadar ayni
Hizli hizli verelim artik yaa
Bitirelim..
HAHAHAHAHAHAHHA belden asagisi mi:94::94::92::92::92:
o bolgelerede mi operasyon dusunuyon yoksam kuduruk seni
Lalalay 800gr vermişim ilk kilolarımı verdim çok mutluyum :)
Günaydddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İŞTE KİLOM
GEÇEN HAFTA: 66,4
BU HAFTA: 65,6
GİDEN: 800 gr
YÜZDE: %1,20
ÇOOOKKKK MUTLU OLDUM
60.9 ciktim ...
Memnun degilim sonuctaan..
Gcen hafta ben kac gozukuyordum listede?
canum bak Track bölümünde Weight Chance Weight Waist yazar ordan Weighti seçiceksin sen Weight Change i seçili bırakıyorsun büyük ihtimalle en bastan weight'i seçerek yap
bu arada bugün gerçegini görücem kız rüyayı ne yapayım gögüslerimede bir baktırcam dikleştirme ameliyatı düşünüyorumda
Gunaaaaaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Gecen hafta: 57.3
Bu hafta: 55.9
Giden: 1.4
delü çatlaksın ya sabah sabah aklına gelen şeye bak hele..ay ebruuuu düşünemiyorum adamın seni sürekli kk de takıldıgın için lezbiyen olma gerekcesiyle boşadıgını falan hep orda hep kadınlarla hakim bey
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
Gelelim kilo bildirimine çok değil ama yinede idare eder
Geçen haftaki kilom : 68 kg
Bu haftaki kilom : 67,6 kg
Giden : 0,4 kg
Maşallah diyorum çünki hala duraklama yaşamadım.
kızlarrrrr süper yaa.demiştim ya bu tartı beni cuma sabahı 68.0 ya gösterecek ya gösterecek..
ne eksik ne fazla ...tam tamına 68.0..bu hafta 2 kilo verdim.
artık haftalık hedef belirliem böyle..
46:süpper hissediyorummmm
masallah haticecimBugün pek spor yapamadım.Azcık yaptım[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"].
[TR]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bende çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.
.
afiyet olsun reyhan ablaiyi geceler arkadaşlarr..kandiliniz mubarek olsun..
misafirim vardı ancak girebildim
menümü yazayım hemen
sabah
kahvaltı edemedim.ondan heralde bütün gün başım ağrıdı
öğle
kıymalı yoğurtlu semizotu
1 zero
ara
bitki çayı,madensuyu,light süt
akşam
karides güveç
1 enginar
biraz haşl.taze fasulye
1 dilim dukan ekmek
yoğurt
zero
ara
dukan helva(1 kş kepek)
5i 1 yerde çay
tebrikler ebruGünaydın 13. takımın çıtır hatunları
Gelelim kilo bildirimine çok değil ama yinede idare eder
Geçen haftaki kilom : 68 kg
Bu haftaki kilom : 67,6 kg
Giden : 0,4 kg
Maşallah diyorum çünki hala duraklama yaşamadım.
sık dişini turta verirsin sen kilolarıtebrik ederiiiiiiiim bebeklerrrrrrrrrrr
ben de bugün dayanamadım artuk tartıldım tam 65 cıktım ya duraklamaya girerim hep bu kilolarda ki iki gündür yedigim börülcenin de etkisi oldugunu düşünüyorumama demek ki bu hafta da sıksam dişimi bozmasam kesin haftaya 64 leri görürüm
günaydın gönül masallah süper vermişsinGunaaaaaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Gecen hafta: 57.3
Bu hafta: 55.9
Giden: 1.4
tebrikler haticeGünaydddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İŞTE KİLOM
GEÇEN HAFTA: 66,4
BU HAFTA: 65,6
GİDEN: 800 gr
YÜZDE: %1,20
ÇOOOKKKK MUTLU OLDUM
devamı da gelir tebrik ederimLalalay 800gr vermişim ilk kilolarımı verdim çok mutluyum :)
deryacım nasılsın?günaydın canlar..
maşallah..kilo çizelgeleri konuşuyor bu hafta maşallah..
bu hafta yememe dikkat ettim sonuç
geçen hafta 59 muydu ?
bu hafta :yine 59
iyiki dikkat etmişim ya bu bu ne diyorum kendime..varay dikkatli yemek stres oluşturdu bende ya ..nasıl sıkıldım .
haklısın ebru gaza geldim bakim ne olucak hayırlısı eşimlede yarışıyozAma haklıyım Gülçin'cim. Bak Derya'da burda. Onada soralım. Ben geldiğimde Gülçin bu kilodaydı. Ben 17,9 kilo verdim ve Gülçin hala aynı kiloda. Haklıyım Dimi Derya'cım. Artık biraz gaza gelmen gerekiyor. Çok az kalmış. Bu gidişle ben sende önce mezun olacağım. 5 kilodan az kaldı benim
Allah'ım yaaaa Zeliş'e tam kilonu yaz dedim. 800 gr vermişim dedi gitti kız. Umarım gelir yeniden.
maşallah zaten bu hafta baya iyisiniz..
iNSALLAh canim insallah ..
Kilo cizelgemden icten ice herkes sikayetciymis megersem, iyiki duzelltim yaa
Olsun canim almaktan iyidir istikrarli devam edersen 57 ye ulasacaksin kacmaz
verelim betus verelim bak yaz kapiya dayandi bilem bu arada iki siki rakibiz kapisalim mi ne dersin
Tesekkurler canim..
Haftaya takima yogun enerji yollasanda herkes soooyle gonlunden gecen kiloyu verse olmaz mi deryacimmm yaa..
ayyyyyyyyyyyyyy oraya doktorla özel bir operasyon düşünüyorum tadlum sadece ikimiz arasında ay koptum sabah sabah
hoşgeldin canım olsun korumak da önemli sen en zorunu basarıyorsun yani
evet canım az da olsa istikaralı olmak en güzeli seni kocaman tebrik ediyorum maşallah diyorum..Ama haklıyım Gülçin'cim. Bak Derya'da burda. Onada soralım. Ben geldiğimde Gülçin bu kilodaydı. Ben 17,9 kilo verdim ve Gülçin hala aynı kiloda. Haklıyım Dimi Derya'cım. Artık biraz gaza gelmen gerekiyor. Çok az kalmış. Bu gidişle ben sende önce mezun olacağım. 5 kilodan az kaldı benim
günaydın kızlar dün akşam yazdıklarınıza sonra bakacağım kiloları merak ettim kim ne kadar vermiş
ebrucum beni feci gaza getirdin son şu 7 kiloyu da veriyim de bende kurtuluyum artık değil mi?
korumamadaki en büyük faktör sizlersiniz.Onu korumakta çok büyük marifet Derya'cım. Sen asıl önemli olanı yapıyorsun. Bir iki hafta sık dişini saf pro yap anında 57 olursun zaten takma kafana.
kızlar bu son mesajım yazacağım öğleden sonra gelirim ben kaçar
deryacım nasılsın?
senide çok özledim sıkma canını verirsin 1-2 kilo sana göre hiçbirsey
haklısın ebru gaza geldim bakim ne olucak hayırlısı eşimlede yarışıyoz
eşim birde her sabah 3 km koşuyo mecburi 3 km yürüyo tabiki çok verir çıldırıyorum duyunca
o zaman yarışmanın anlamı yok ki benim için.ilk hafta süper kilo verdim listeye alınmadım,bu hafta yine güzel kilo verdim gene alınmadım .benim hevesim kaçtı bu işten..Gayet güzel bir menü olmuş ablacım. Afiyet olsun.
Maşallah sana çok güzel gidiyorsun. Ama sanırım geçmişi okumadın. Bu hafta maalesef seni izinli yazmak zorundayız. Yaklaşık 3 haftadır aynı uyarıyı yapıyoruz ama benim tahminim sen geçmişi okumadığın için haberinde olmuyor bu uyarılardan. Hele ki bu son hafta paylaşımların çok düştü. Umarım bunu okursun. Paylaşımın düzelene kadar kurallar gereği seni izinli yazmam gerekiyor.
sen bizi dinleyip düzenli yemek yesen daha cok vereceksin de dinlemiyorsun işte
23/05/2012 PERŞEMBE MESAJ SAYIMI
betuld 10
Ladyline 6
tadLi 12
Uzayim 5
eski_bir_masal 46
angelic 7
gurbet_dmr 34
elmali turta ?
ucuk mavi
niyal ?
zaum 2
chika ?
24/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
Ladyline 36
tadLi 17
Uzayim 24
eski_bir_masal 45
zaum 17
aysecig 9
betuld ?
elmali turta ?
ucuk mavi ?
angelic ?
niyal ?
gurbet_dmr ?
chika ?
ALLAH kolaylık versin ..
maşallah zaten bu hafta baya iyisiniz..demam demam.
teşekkür ederim evet korumak da önemli..kilom 59 ama gören sen iyice zayıfladın diyor belki onun gevşekliği .ama yok ya hedefe ulaşıp onu korumalıyım sıktı yani..
evet canım az da olsa istikaralı olmak en güzeli seni kocaman tebrik ediyorum maşallah diyorum..
GÜLÇİN bence bu yazıdan sonra daha çok gaza gelmen gerek diyorum..hadi tayin sorunuda kalktı stres bitti...kaldır totuşu ..
işte bu dur..
korumamadaki en büyük faktör sizlersiniz.sizleri çok seviyorum .inanın yazamasamda hala burdayım ben..
BEn dun unutmusum atmayi
13 benim mesaj sayim
bu arada eski arkadaşalrım bilir uykunun kilo verme üzerindeki etkisi bende çok oluyor ve bu hafta oğlum üşütmüş kaç gecedir ayağımda yat kalak uyku yüzü görmüyorum birde sabahın 6 sında ayaktayım öyle gün içindede uyumak gibi bir huyum yoktur..ve sonuç düzenli beslenmeme rağmen vücudumda ödem var ..dün bile 58.7 dim. elim yağım acıyor şiş ..
dün doktora götürdüm boğazı az kızarmış dedi bekleylim biraz vücud savaşıyor antibiyotiğe gerek yok dedi..ama bir ay bile sürüyormuş..bezden kurtulalım derken hasta olduk..
o zaman yarışmanın anlamı yok ki benim için.ilk hafta süper kilo verdim listeye alınmadım,bu hafta yine güzel kilo verdim gene alınmadım .benim hevesim kaçtı bu işten..
ve son olarak MÜTİMDEN HABERİ OLAN VARMI ..son durumu nedir geçmişe bakamıyorum ..
şu mübarek günlerde rabbim sıkıtısı olanın sıkıntısını gidersin yüzünü güldürsün gönlüne ferahlık versin..
ve ben kaçar ..
HİLA GELİCEKMİ ?
günaydın hanımlar.kızım rahatsız olduğu için dün giremedim bugün biraz daha iyi ama yinede huysuz.bende sayesinde biraz yorgunum.
dünkü menüm
sabah: salamlı sahanda yumurta,domates,biber,salatalık,bal,peynir
ara: 1 bardak form çayı
öğlen,karpuz ve 1 tane elma
akşam: salata ve 1 kase yoğurt
ara : 6-7 tane erik,yarım kek
2 litre su
listede biraz fazla kaçamak var ama kilomu duyunca affedersiniz belki :)
başlarken 97.400 düm şu an 93.100
Sana mezun olmak falan yokAma haklıyım Gülçin'cim. Bak Derya'da burda. Onada soralım. Ben geldiğimde Gülçin bu kilodaydı. Ben 17,9 kilo verdim ve Gülçin hala aynı kiloda. Haklıyım Dimi Derya'cım. Artık biraz gaza gelmen gerekiyor. Çok az kalmış. Bu gidişle ben sende önce mezun olacağım. 5 kilodan az kaldı benim
Afiyet olsun.Biraz düzensiz olmuş gibi.Keşke kek yerine akşam güzel bir etli yemek yeseydin.günaydın hanımlar.kızım rahatsız olduğu için dün giremedim bugün biraz daha iyi ama yinede huysuz.bende sayesinde biraz yorgunum.
dünkü menüm
sabah: salamlı sahanda yumurta,domates,biber,salatalık,bal,peynir
ara: 1 bardak form çayı
öğlen,karpuz ve 1 tane elma
akşam: salata ve 1 kase yoğurt
ara : 6-7 tane erik,yarım kek
2 litre su
Maşallah canım çok vermişsin.TEBRİKLERlistede biraz fazla kaçamak var ama kilomu duyunca affedersiniz belki :)
başlarken 97.400 düm şu an 93.100
Sana mezun olmak falan yokSenin 63 hedefini ellili sayılara çekmek gibi gizli planlarım var
Afiyet olsun.Biraz düzensiz olmuş gibi.Keşke kek yerine akşam güzel bir etli yemek yeseydin.
Maşallah canım çok vermişsin.TEBRİKLER:44:
Kaçıncı olduk ve ebru ablacım bn listeye ne zaman giricem
Kaçıncı olduğumuz akşam belli olacak Zeliş'cim. Bu hafta listedesin sende. Merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?