Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet gonulcum kusuratina kadar ayni
Hizli hizli verelim artik yaa
Bitirelim..
:13:evet bende düzenli menü paylaşacağımj bu d-sefer kesin ..

HAHAHAHAHAHAHHA belden asagisi mi:94::94::92::92::92:
o bolgelerede mi operasyon dusunuyon yoksam kuduruk seni

Lalalay 800gr vermişim ilk kilolarımı verdim çok mutluyum :)
burdaki hatun kişilerin dediğini dinlersen yüzün çok daha fazla güler ..
Günaydddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İŞTE KİLOM
GEÇEN HAFTA: 66,4
BU HAFTA: 65,6
GİDEN: 800 gr
YÜZDE: %1,20
ÇOOOKKKK MUTLU OLDUM
tebrikler...
60.9 ciktim ...
Memnun degilim sonuctaan..

Gcen hafta ben kac gozukuyordum listede?

niye üzülüyorsun verememek yada artı çıkmaktan iyidir..gül kız ex ortim benim..
vay vay turtimooooooooo
Gunaaaaaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Gecen hafta: 57.3

Bu hafta: 55.9

Giden: 1.4

harikasın ya..
ay ebruuuu düşünemiyorum adamın seni sürekli kk de takıldıgın için lezbiyen olma gerekcesiyle boşadıgını falan hep orda hep kadınlarla hakim bey
delü çatlaksın ya sabah sabah aklına gelen şeye bak hele..
süper süper dal gibi oldun maşallah..

sizide tebrik ederim oldukça güzel gidiyorsunuz sizede maşallah diyelim..

kızlar bu son mesajım yazacağım öğleden sonra gelirim ben kaçar
masallah haticecim

afiyet olsun reyhan abla

tebrikler ebru

sık dişini turta verirsin sen kiloları

Gunaaaaaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Gecen hafta: 57.3

Bu hafta: 55.9

Giden: 1.4

günaydın gönül masallah süper vermişsin

Günaydddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İŞTE KİLOM
GEÇEN HAFTA: 66,4
BU HAFTA: 65,6
GİDEN: 800 gr
YÜZDE: %1,20
ÇOOOKKKK MUTLU OLDUM
tebrikler hatice

Lalalay 800gr vermişim ilk kilolarımı verdim çok mutluyum :)
devamı da gelir tebrik ederim

deryacım nasılsın?
senide çok özledim sıkma canını verirsin 1-2 kilo sana göre hiçbirsey

haklısın ebru gaza geldim bakim ne olucak hayırlısı eşimlede yarışıyoz
eşim birde her sabah 3 km koşuyo mecburi 3 km yürüyo tabiki çok verir çıldırıyorum duyunca

Gonul kiz ne meraklisin sen de kapismayaa

Tamam olur hadi bakalim kim yenecek:))

23/05/2012 PERŞEMBE MESAJ SAYIMI
betuld 10
Ladyline 6
tadLi 12
Uzayim 5
eski_bir_masal 46
angelic 7
gurbet_dmr 34
elmali turta ?
ucuk mavi
niyal ?
zaum 2
chika ?

24/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
Ladyline 36
tadLi 17
Uzayim 24
eski_bir_masal 45
zaum 17
aysecig 9
betuld ?
elmali turta ?
ucuk mavi ?
angelic ?
niyal ?
gurbet_dmr ?
chika ?

Son düzenleme:
Allah'ım yaaaa Zeliş'e tam kilonu yaz dedim. 800 gr vermişim dedi gitti kız. Umarım gelir yeniden.
ALLAH kolaylık versin ..
maşallah zaten bu hafta baya iyisiniz..demam demam.
ayyyyyyyyyyyyyy oraya doktorla özel bir operasyon düşünüyorum tadlum sadece ikimiz arasında ay koptum sabah sabah

hoşgeldin canım olsun korumak da önemli sen en zorunu basarıyorsun yani

teşekkür ederim evet korumak da önemli..kilom 59 ama gören sen iyice zayıfladın diyor belki onun gevşekliği .ama yok ya hedefe ulaşıp onu korumalıyım sıktı yani..
evet canım az da olsa istikaralı olmak en güzeli seni kocaman tebrik ediyorum maşallah diyorum..
GÜLÇİN bence bu yazıdan sonra daha çok gaza gelmen gerek diyorum..hadi tayin sorunuda kalktı stres bitti...kaldır totuşu ..
günaydın kızlar dün akşam yazdıklarınıza sonra bakacağım kiloları merak ettim kim ne kadar vermiş
ebrucum beni feci gaza getirdin son şu 7 kiloyu da veriyim de bende kurtuluyum artık değil mi?
işte bu dur..
Onu korumakta çok büyük marifet Derya'cım. Sen asıl önemli olanı yapıyorsun. Bir iki hafta sık dişini saf pro yap anında 57 olursun zaten takma kafana.
korumamadaki en büyük faktör sizlersiniz.sizleri çok seviyorum .inanın yazamasamda hala burdayım ben..

iyiyim canım sen nasılsın ?..insanın sevdiklerinin olması ve özlenmesi ne kadar güzel canım benim ..bu hafta beraber asılalımmı?bende az önce 350 adet ip atladım..gün içinde de devam edicem..
3 km süpermiş sinir olma kız yazı adama..negatif enerji gönderirsin başına bi iş gelir mazallah..

bu arada eski arkadaşalrım bilir uykunun kilo verme üzerindeki etkisi bende çok oluyor ve bu hafta oğlum üşütmüş kaç gecedir ayağımda yat kalak uyku yüzü görmüyorum birde sabahın 6 sında ayaktayım öyle gün içindede uyumak gibi bir huyum yoktur..ve sonuç düzenli beslenmeme rağmen vücudumda ödem var ..dün bile 58.7 dim. elim yağım acıyor şiş ..
dün doktora götürdüm boğazı az kızarmış dedi bekleylim biraz vücud savaşıyor antibiyotiğe gerek yok dedi..ama bir ay bile sürüyormuş..bezden kurtulalım derken hasta olduk..

o zaman yarışmanın anlamı yok ki benim için.ilk hafta süper kilo verdim listeye alınmadım,bu hafta yine güzel kilo verdim gene alınmadım .benim hevesim kaçtı bu işten..

ve son olarak MÜTİMDEN HABERİ OLAN VARMI ..son durumu nedir geçmişe bakamıyorum ..
şu mübarek günlerde rabbim sıkıtısı olanın sıkıntısını gidersin yüzünü güldürsün gönlüne ferahlık versin..
ve ben kaçar ..
HİLA GELİCEKMİ ?

günaydın hanımlar.kızım rahatsız olduğu için dün giremedim bugün biraz daha iyi ama yinede huysuz.bende sayesinde biraz yorgunum.
dünkü menüm
sabah: salamlı sahanda yumurta,domates,biber,salatalık,bal,peynir
ara: 1 bardak form çayı
öğlen,karpuz ve 1 tane elma
akşam: salata ve 1 kase yoğurt
ara : 6-7 tane erik,yarım kek
2 litre su

Ellerine sağlık canım. Kızlar mesaj sayısı eksik olanlar yazsın not alacağım. Betül'cüm not aldım seninkisini.

Bizde seni çok seviyoruz Derya'cım. Lütfen daha sık gel.

BEn dun unutmusum atmayi
13 benim mesaj sayim

Tamam canım not aldım.

Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelir. Ayrıca bez için erken olmuş bu aylar. Keşke Haziran'dan sonra başlasaydın.

o zaman yarışmanın anlamı yok ki benim için.ilk hafta süper kilo verdim listeye alınmadım,bu hafta yine güzel kilo verdim gene alınmadım .benim hevesim kaçtı bu işten..

Bu hafta listedesin. Ama haftaya böyle giderse listede olmayacaksın. Ablacım biliyorsun ki takımın belirli kuralları var. Dün haftalık toplam mesajları yayınladım. Bazen geliyorsun bazen gelmiyorsun belirli bir mazeretin yok ve yaklaşık 3 haftadır Hilal sana uyarı yapıyor. Ama geçmişi dahi okumadığın için bunlardan haberin olmuyor. Mecburen bu kişi ben bile olsam kuralları uygulamak zorundayız. sonuçta biz bir takımız ve hepimizin takıma karşı sorumlulukları var. Eda'da seninle aynı durumda. Oda haftaya kadar paylaşımını düzeltmezse izinli olacak maalesef.

Ben konuştum geçen hafta telefonla. Hala düzelmemişti ama sesi iyi geliyordu. Umarım düzelir biran önce. Hilal'de gelecek inşallah. Bişey söylemedi çünki.

Afiyet olsun canım ama kek hiç ama hiç olmamış. Sebebi malum. Gün içinde yeteri kadar beslenmediğin için kaçamak yapmışsın.

listede biraz fazla kaçamak var ama kilomu duyunca affedersiniz belki :)
başlarken 97.400 düm şu an 93.100

Maşallah sana. Çok güzel verdin.

Sana mezun olmak falan yok Senin 63 hedefini ellili sayılara çekmek gibi gizli planlarım var

Afiyet olsun.Biraz düzensiz olmuş gibi.Keşke kek yerine akşam güzel bir etli yemek yeseydin.

listede biraz fazla kaçamak var ama kilomu duyunca affedersiniz belki :)
başlarken 97.400 düm şu an 93.100
Maşallah canım çok vermişsin.TEBRİKLER :44:

Sanırım senin gizli planların tutacak. Bu gidişle mezun olmam zorlaşacak biraz

Hayırlısıyla şu izin dönemlerini bir atlatalım ondan sonra olurum inşallah.

Hadi hilal gelsin de o da soylesin sonucu
Cikip okula gidicem merak ediyorum

Reyhan ablacim heves kacti diyorsun ama Kacmasin:)
Bastan kurallar soyleniyor ve biz de kabul ediyoruz
Deneme suresi, ve gunluk mesaj kurali herkese uygulaniyor
Bak ben mesela 3 hafta ustuste kilo verememist beni de izinli yazdilar:))
Sonra geri geldim
Oluyo boyle seyler, cunku kurallar uygulanmazsa burdakilerin de duzeni ve motivasyonunu saglamak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…