Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol haticecim..yaa şaka maka ben bir ayda 8.200 kg verdim..çok mutluyum yaa
bi de dar gelip olmayan kıyafetleri çıkardım şimdi de bol geliyo çirkin duruyo..hey allaam yaa krem bi pantolonum var giyemedim gitti:)).dar gelip giyemediğim pantolonlarımın kalça kısımları çuval gibi duruyo şimdi.kalça ve bacaklarım inceydi zaten.sorun bel bölgem ve üstüydü..kalça ve bacaklar iyice eridi göbek bel sırt duruyo(

Otur hadi otur sen kalsın ev öyle
Olmadı ben gelirim şimdi sinirle kalkınca oturamam zaten..

Birazcık yaptım bişeylerde gerçekten içimden hiç gelmiyor. Sebebini bilmiyorum ama arada bir oluyor öyle bana. Şu son hastalıktan sonra oldu, belki daha tam atamadım üstümden o yüzden. Belki bu mesajları okusam gaza gelirdim iyice

saol gülümm..ilk 6 kg da kimse bişi demiyodu.şimdi herkes neyle nasıl zayıfladın diyo artık:)

13 kilo vermişsin ablacım tabikii belli olacak.

Ay kizlar oglen fasulye yedim bir tabak cok ozlemisim
Biraz da fazla kacirdim, yaninda protein olsun diye bir bardak sut ictim

Sonra karnim agrimaya basladi
Nasil korktum dedim bu kadar sebze kesin fazla geldi, rejimim de bozuldu fln

Meger regl oluyormusum rahatladim

Allahım yaaaaa ben olsam zehirlendim diye korkarım hatuna bak bilinçaltını nasıl etkilediyse artık

Canım bende ne zamandır ayrıntılı bir temizlik yapmıyorum.Bu hafta karar verdim hergün bir odayı bitirirsem hem benim için kolay olacak hemde zorlanmam dedim.Mutfağım bitti.Tertemiz ve düzenli oldu.Yavaş yavaş heryeri bitiririm.Sende öyle yap.

Allah iyiliğini vermesin.Ama Betülcüm bence o karın ağrısı fasulye ve sütün birlik olarak oluşturduğu yoğun gaz sancısıdır
Neyse ki regle olmuşsun.

Ya dukan tariflerine uygun tatlilar var ama tatlaniricili
Nasil tatlandirici kullaniyor o keklerde fln?

Hangi marka kullaniyorsunuz kizlar siz

Ozellikle su tarifi denemk istiyorum
Dukan Çikolata, Nutella Tarifi » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri

Hilal yaptı canım o tarifi. Tatlandırıcıyıda eczanede alıyorlarda yanlış hatırlamıyorsam.

Ohh ellerine sağlık Hatice'cim. İnşallah bende bitiririm biran önce. Bide benim taşınma olaylarım var. Bu aralar hastalıktı taşınma düşüncesiydi felan karıştım iyice. Ama mantıklı hergün bir odayı yapmak. Bu arada senin evde çocuk olmadığı için düzenli oluyordur heryer. Bizim kızın maşallahı var. Bu arada hakkını yememek lazım bugün kendi odasını kendi topladı maşallah mis gibi yapmış odayı

Ya bugu icin olmasa bile tatli ihtaiycaini gidermek icin denereim diyorum ama tariflerde cok miktarda tatlandirici var yaBeni tereddut ettiriyo biraz

3 kasik labne ve 4 kasik kakaoya yarim su bardagi tatlandirici koymus
Bundan cok az bir cikolata cikar bir oturusta yenir
Yarim su bardagi tatlandirici yenmis olur

2 tane kare cikolata yesem belki daha iyi diycem nerdeyse

Bencede çok o tatlandırıcı. Sen başka tatlı tariflerine bak. Hilal, Ayşe ve Reyhan abla çok çok yapıyorlar dukan tariflerinden. İyice araştır bakalım makul bir tarif mutlaka vardır.

menümle giriş yapim en iyisi
sabah: 2 dilim ekmek peynir domates salatalık 3 bardak şekersiz çay
ara:1.5 elma yarım bardak şekersiz nescafe
öğlen:5 küçük köfte 1 dilim ekmek domates salattalık biber
akşam:4 köfte 1 dilim ekmek

su: şu ana kadar 1 litre içtim akşama kadar 3 e yada 2.5a tamamlıycam
spor daha yapmadım yapınca yazarım ben geçmişe bakıp geliyoruuum

Zeliha afiyet olsun guzel olmus menunn
Boyle devam et sonra ekmek miktarini da azaltirsin biraz tam super olur:)

Sİnirim bozuk benim yaa
Canim sikkin
Regl oldum ondan mi bilmiyorum bir sinirliyimm

Yemek te yedim sanki cok fazla gibi geldi..
Ablamlar da gelirken cikolatali fistikli lokum getirmisler bir paket ona da gicik oldum
Ondan da yiyesim var

Sİnirim bozuk benim yaa
Canim sikkin

Ablamlar da gelirken cikolatali fistikli lokum getirmisler bir paket ona da gicik oldum
Ondan da yiyesim var

betül ablacım engel ol kendine yeme bn bu gün farkında olmadan ekmeği kaçırmışım buraya yazarken farkettim çok vicdan azabı duuydum niye yedim diye pişman olursun yeme bence

Menum

Sabah

Peynirli biberli omlet
Peynir
Domates salatalik biber

Ogle
1 tabak fasulye
Sut

Aksam
Az fasulye
2 karniyarik
Buyuk bardak ayran

Gayet güzel olmuş canım. Suyu tamamlarsan ve spor yaparsan harika bir gün olur senin için.

Sİnirim bozuk benim yaa
Canim sikkin

Ondan da yiyesim var

Yeme Betül'cüm yeme canım. Biliyosun dukanda küçücük bir kaçamak bile kötü oluyor. Sen dukan tariflerinden bişey yap kendine.

Bende regl dönemlerinde çok sinirli olurum. Herşey gözüme batar

betül ablacım engel ol kendine yeme bn bu gün farkında olmadan ekmeği kaçırmışım buraya yazarken farkettim çok vicdan azabı duuydum niye yedim diye pişman olursun yeme bence

Bence kilona göre yediğin ekmek miktarı normal Zeliş'cim. O zamanla azalacak. Sıkma canını. Ama ekmeğin normal ekmek olmasın o çok önemli. Tam buğday, çavdar ve kepek yiyebilirsin.

Menum

Sabah

Peynirli biberli omlet
Peynir
Domates salatalik biber

Ogle
1 tabak fasulye
Sut

Aksam
Az fasulye
2 karniyarik
Buyuk bardak ayran

Afiyet olsun Betül'cüm fazla olmamış menün gayet normal.

MENÜM

Sabah

2 dilim tam buğday ekmeğinin arasında sucuklu tost
Yarım haşlanmış yumurta
1 tane ücgen peynir
Domates, salatalık

Öğle

2 tane küçük biber dolması (Kıyma ve pirinç karışımı ile hazırlanmış, pirinç azdı.)
Üzerine dere otlu yoğurt

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su + yeşil çay

100 tane ip atladım devamını getireceğim yatmadan (Mekik + ip atlama düşünüyorum)

ben çok yemişsin bu ne biraz tut kendini diye yorumlar bekliyodum ama olmadı çok rahatladım

hem menün hem de sporun süper ebrucum..maşallah diyeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…