Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama olur arada öyle zaten senin regl dönemin ..

Ayy Betül aradım ilk aramamda açmadı ben de sinir oldum tamam karakolda bir şey demiyorum da dışarıdayken lavaboya bile gitsen götür diyorum neymiş telefon titrememiş ..
Ben bu konuya en azından şu an yorum yapmayayayım hem sinirliyim hem çok kızdığım bir şey seni doldururum

süpermiş

Görüşürüz canım iyi eğlenceler.

Kız kahveden mi soğuttu Ebru içme içme diyene kadar.
Onun haricinde sporun mükemmell ..
..
Teşekkürler canım.Valla sorma hep Ebru yüzünden nescafeyi şekersiz içiyorum çokta severim de türk kahvesini eşime de yaptığım için orta şekerli yaptım.Sonra bi kaç yudum içtim bıraktım.Türk kahveside yanında bitter çikolata olmadan çekilmiyor ki yahu

Ayy deme öyle bitter de kalmadı pek severim türk kahvesiyle..

hilalcim bunun için kavga mı ettin. benim ilk zamanlarım gibisin ben yaptıklarıma çok gülüyorum şimdi düşününce eşime diyorum nasıl katlandın sen bana şimdi çok mantıksız geliyor önceden yaptığım şeyler. böyle ufak şeyler için birbirnizi üzmeye yıpratmaya değmez canım.

moralim çok bozuksa ben de yiyemem içimem bişey olaya bağlı ama içim de sıkıntı varsa,içimden bişey yapmak gelmiyorsa kendimi huzursuz hissediyorsam o zaman yemeye yöneliyorum hemen.

Kiz ona kizmiyorum aslinda dun gce 1 e kadar berabersik zaten aksam
Simdi ben evdeyim diye o da mi evde kalsin

Sen de bir seferlik affet kiz kizma, telefon titrememis ne yapsin :))

Ne alip geliyorsun kiz sana serbest olabilir ama bana degilll (

Hatice menun ve sporun harika ya masallah..
Teşekkürler Betülcüm.

Kıskaaaaannnnnnnnnnnnnnççççççççççççççç Evlenince bu kadar kıskançlık yapmanın ne kadar yersiz olduğunu anlayacaksın.Yine kıskanacaksın ama lavaboyada telefonu götür diyecek kadar değil.Bu kadar sıkma kendini de onuda.Durduk yere olay çıkarmışsın.Gerçi sabahtan belliydi çatacak yer arıyordun

snnin sporlarına bayılıyorum ablacım ne kadar zamanını alıyo

Kİzlar bizim evde Kahve Dunyasi nin cikolata kapli fistikli lokumlarindan var tam bir kutu
Gondereyim hepinize kahvenin yaninda yiyin ben de kurtulayim

Ya ama ben biliyorum merak edecek diye telefonu lavaboya bile götürüyorum hatta temizlik yapacaksam anında açamam diye söylüyorum korkma 2. ara diye ..
Aslında şimdi size anlatınca bana da saçma geldi ama o an kusura bakma hayatım faland iye alttan alsa problem olmayacak ama neden sesimi yükseltmişim yükseltme değil ya 1 tın yüksek o kdar ..

Aynı ben ya aynı bennn ..

Kiz ona kizmiyorum aslinda dun gce 1 e kadar berabersik zaten aksam
Simdi ben evdeyim diye o da mi evde kalsin

Sen de bir seferlik affet kiz kizma, telefon titrememis ne yapsin :))

Ne alip geliyorsun kiz sana serbest olabilir ama bana degilll (

Kızma sen de o evdeyken bırakıp gidiyorsundur ondan çocuğa bir şey dedirtmiyorum

Dedim titrememe ihtimali bile varsa koy onu masanın üstüne gözünü ayırma

Söylemeyeyim menülerimi de ondan yazmıyorum Betül'cüm ..

Canım yanındayken böyle kıskançlığım kalmıyor zaten beraberken çok rahatım ama uzaktayken böyle oluyorum ..
Bir de bu sefer ki sadece kıskançlık değildi dün olanları biliyorsun ee doğuda merkezde ama asker olduğu belli bir de 3-4 kişiler ne yapacakları belli mi olur aklıma ksıkançlık değil ilk korku geldi.

hilalcim zamanla geçer evliliğin ilk yılı da böyle geçiyor ben neler yaptım neler.ama özellikle kızım doğduktan sonra çok sakinleştim,olgunlaştım daha mantıklı biri oldum

hilalim sen nasıl yendin bu durumu ben hep özellikle bu kg larda böyle oluyorum

Geçsin canım ya çok sinirleniyorum çünkü bir de son zamanlarda sinirlerim hassas zaten ..

Nasıl yendim canım önce bir ara biliyorsun dedim yaz geliyor ben bir şey yapamıyorum yemek anlık bir rahatlama midemi de rahatsız ediyor sonra sıkılınca genelde burada size anlattım en büyük çözümüm buydu aslında aklımda çözdüm gibi oldu bu kilo düşüncesini atmak istiyorum artık sonra da diyet psikolojisini attım üstümden diyetteyim yememem gerekli diye düşünüp durmadım etrafta da pek abur cubur bulundurmadım yine de ne olur ne olmaz diye.

bide hilalcim ince düşünmeyi bıracaksın erkekler o kadar ince düşünemiyor.kendinle asla kıyaslamayacaksın.bende derdim bak ben böyle yapıyorum sen yapmıyorsun benim aklıma bu gelir sen düşünemiyorsun vs vs. ama erkeklerler kadınların düşünce yapıları apayrı senin çok önem verdiğin bir konu onun için çok sıradan olabliyor.ben bunu aştığım içn çok mutluyum tamam eşimi çok zdüm ama inan ondan daha çok kendimi üzüp yıprattım.inş . sende zamanla değişeceksin ve kendin bile şaşacaksın bu duruma.

bende yerken çok mutlu oluyorum ohhh keyif yapıyorum ama bittikten sonra neden yedim diye çok morali bozuluyor bu sefer daha da mutsuz oluyorum.3 gün kendimi frenleyip durdurabilrsem gececek eminim

Aynen öyle düşünüyorum ben düşünüyorum o neden düşünmüyor gerçekten o da çok kıskanç bir insan ben o yüzden çok dikkat ediyorum her şeye ama sanırım yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor kendi kendine mi geçecek diyorsun.
Bugün merdivenlerde bir çocukla karşılaştım 2 yaşlarında tombiş bir kız birden kucağıma bir atladı var ya bitttim ..

Aynen ben de öyleyim sonradan üzülüyorum işte ama o an gerçekten bir rahatlama veriyor aslında bunu bir psikologla yardımla tamamen bilinç altından çıkarabilsek o kadar güzel olacak ki ..
Ayşe'cim ben tamamlayamadım hiç ama Nilgünün bilinç altına çalışan mp3lerinin de etkisi olacağına inanıyorum.

snnin sporlarına bayılıyorum ablacım ne kadar zamanını alıyo
Canım yürüyüş+koşu=80 dk diğer egzersizlerde 15 dk kadar sürüyor.Jilliana sende başlamıştın sanırım o acayip terletiyor biliyorsun ardından egzersizler sonrada koşuyorum ter içinde doğru banyoya

Kİzlar bizim evde Kahve Dunyasi nin cikolata kapli fistikli lokumlarindan var tam bir kutu
Gondereyim hepinize kahvenin yaninda yiyin ben de kurtulayim
Bak baaak.Tam ben cadı diyecektim Hilal demiş.O zaman cadaloz diyeyim yemiyor bize yedirecek Gerçi güzel olurdu Betülcüm bende yanına bol köpüklü bir kahve yapardım

Hilalcim haklısın.İnşallah Allah kısmet ederse sizi en yakın zamanda bir araya getirir, bu durumlar ortadan kalkar.

Son düzenleme:
O benden cok geziyor be Hilal:)

Ayse o nedensiz ic sikilmalarini bir halledebilsek ne guzel olur di mi..

Hilal anlaim ben seni ben de hep derim allttan alsinlar, bi kusura bakma deseler gonul almya yonelik konussalar ne kadar guzel olcak biz de kizmiycaz belki o kadar, dogru soyluyorsun

hilalcim yalnız kalamk yaramıyor bana.bak şundan örnek vereyim arkadaşlarla toplanıyoruz mesela neler neler oluyor tabaklarda o zaman o kadar çabuk doyuyorum ki tabağımın çoğu kalıyor.ama sürekli evde olunca can sıkıntısından yiyorum işte.o mp3 leri araştırmıştım bir arada dinleyemem ki ben onu sürekli yapabileceğimi sanmıyorum hiç

İStemem yan cebime koy mu diyorsun

İnşallah Haticecim inşallahhh ..

Cidden alttan alıp öyle konuştuğunda ben tamam hayatım artık daha dikkatli ol olur mu deyip yumuşuyorum cidden ama böyle olunca gittikçe daha çok sinirleniyorum ..

ahh ahah keşke geçse canım...

ama şu konuda değişmedim hiç herhalde asla da değişmeyeceğim.ben eşimin gönlünü almam hiç,ama dırdır da etmem muhattab olmam hiç yüz vermem, o canım benim, dayanamaz hep o alır gönlümü, hiç küs kalamaz..ben gelip gönlünü almasam sen 1 sene konuşmazsın benimle inadından diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…