bi tepsi peynirli pogaca fazla pismis kapkara olmus yaaa
ee lafa dalarsam bole olur demi
merhaba arkadaşlar..nasılsınız?ben soğuk almışım boğazım ağrıyor faranjitim azmış..ve burnum akıyor..yinede aktiveteme ara vermedim..:)) fazla hırpalamdan 5 km yürüyorum..
Tamam poğaçayı çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım da neden o kadar çok yiyorsunOglen:
2 yumurtadan sucuklu omlet
Aksam
3 tane kiymali pogaca
cok az slatalik domates
3 dilim karpuz
:26::26:
Sivi herzamanki gibi iki fincan yesil cay ve uc litre su
Sporumu tamamlayinca yazarim
Geçmiş olsun.Özel bir gün mü sen niye bu kadar poğaça yaptın:44:bi tepsi peynirli pogaca fazla pismis kapkara olmus yaaa
ee lafa dalarsam bole olur demi
Afiyet olsun Zeliş.Akşam yemeğin az olmuş biraz aha yeseydin sonra acıkırsın.Sporun çok güzel.Off ya tartı bulamadık eskisiyle tartılicam bu hafta menüm sabah 2 dilim ekmek peynir ve biraz acı sos
ara bir avuç kiraz
Öğlen 1 küçük tabak kavurma 2 bardak ayran
akşam 1 dilim ekmek 1 haşlanmis yumurta su 2 litre bu gün kepekli ekmek aldım bundan sonra normal ekmek kullanmıcam spor 30 dk jillian ve 1 saat yürüyüş
Geçmiş olsun Derya.merhaba arkadaşlar..nasılsınız?ben soğuk almışım boğazım ağrıyor faranjitim azmış..ve burnum akıyor..yinede aktiveteme ara vermedim..:)) fazla hırpalamdan 5 km yürüyorum..
Ne güzel canım.Şimdiden hayırlı olsun.kizlar mutluyum yaa
bir trenckot buldum indirimden tek kalmis 38 beden cok guzeldi
Ki erkek arkadasim kolay kolay bir sey begenmez o bile bayildi
Ayirttim kredi kartimin limiti yoktu odemedim daha
Yarin gidip alcam
38 beden, gerci o markanin kaliplari genis ama olsun hic bir yerim cikmadi dumduz cok guzel oldum ayagimda topullular vardi bir de
Mutluyumm
oooo maşallah sporada menüyede.sporumuda yazayım
cuma 7 km
cumartesi 5.5 km
pazar 6.5 km
pazartesi 6.5 km
salı 6 km..80 ip burnum tıkalı fazla atlayamdım.. 150 twist..
menüm
sabah
sirkeli su boğazıma iyi geliyor..
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
3 parmak peynir
3 zeytin
öğle
1 tane biber dolma
2 kaşık pulbiberli yoğurt
ara
10 badem
akşam
1 tavuk baget
bol salat 2 kaşık yoğurt.
su 3 litre
Yanlışını biliyorsun ama arada oluyor böyle.Afiyet olsun.Menum - bun olmadi ya-
Sabah
1 dilim peynir
1 salatalik
Oglen
2-3 kasik Tavuk mantar sote
1 kepce yogurt
1 biber dolmasi
Aksam
1,5 porsiyon kofte
Sonra
Orta sekerli turk kahvesi
Kahve neyse de dolma Olmamaliydi..
Neyse simdiye kadarki gunlerde iyi gidiyordu bunu da telafi edip yoluma pur dikkat devam edince cuma gunu tartida istedigim kiloyu gorcem inssallah
Söyle bakalım neden tartılıp duruyorsun? İnşallah cuma dediğin gibi güzel olur bildirimin.
Konuda komşuda yok mu canım yeni bir tartı? Ayrıca tartı değiştiği zaman farklı bir şekilde bildirim yapıyoruz. Tartın yapılacak gibi mi? Yoksa yenisinimi alacaksınız?
Oyyy kuzum yaaaaa özlemez olurmuyuz hiç. Gözümüz yollarda kalıyor ne zaman döneceksin diye. İnşallah herşey gönlünüzce olur canım. Seni stressiz gördüğüme çok sevindim.
Güzel olmuş canım menün. Afiyet olsun inşallah arkadaşında da kaçırmazsın.
Teşekkürler canım. Senin mirasın var sonuçta. Aynen izinden devam ediyoruz.
O sana öyle geliyor bence Buse'cim. Herkes bana yeter diyor daha fazla kilo verme diyorlar ama ben hala kendime şişman görünüyorum. Eskisine rağmen fotoğraflarım güzel tam beğenmiyorsun zaten. Ayrıca bu olayın seni iyice gaza getirmesi gerekiyor bence. İyi bir motivasyon.
Aynen canım ama o düşünceden kurtulmamaız zor gibi görünüyor.
Menün öğlen haricinde güzel olmuş. Öğlen çok hafif geçmiş. Afiyet olsun canım.
Hayırlısı olsun turticim inşallah. Kiloya gelince bende senin gibi düşünüyorum bir süre sonra hastalık gibi bence.
İşte bunun gibi Buse'cim mesajımın tamamına bakarsan bugün sabahtan olan bütün mesajlara yorumum var. Daha öncede böyleydi. Bunu demek istedim. Seninde benim mesajıma verdiğin cevap gibi. Anlatabildim mi?
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yaaaa önemli olan sağlık sonucta
betüüüüüüüüüüül insafsız betüll ne zaman bulusuyoruk bakim
Dikkat et ezme bir tanecik asansörcün var.Doktorunun sürprizlerini çok merak ettimkızlaaaaaaaaaar bugün ne oldu anlaticigim sizee öncelikle bisiklet sürerken asansörümü eziyordum büyük aşklar böyle baslar zaten oda dolaşmasaymıs ayagımın altındaa
sonacıma doktorcugum varyaatwitterda 3 gündür 1000 tweetimde birşey sorucam ilk cevap veren 3 kişiyi ofisimde agırlıycam süprizlerim olacak diyip duruyordu bilin bakalım ilk cevap veren kim oldu tabiki ben ya hiç kaçırır mıyım :60
Kiz niye insafsiz oldum
Gerci bu mesajimi okuduktan sonra diyebilirsin
Bu hafta bulusamiycaz canim ya
Bugun disradyadim yarin spora gidicem persembe antalyadan arkadasim geliyor zaten haftasonu pazar aksama kadar full gezcez
Arada bir gidebilirsem cuma gunu spora gitmeye caliscam
Haftya pazattesi kina var sali simdiden sana ayirayim mi
Yoksa beni bos bulmak biraz zor
Dikkat et ezme bir tanecik asansörcün var.Doktorunun sürprizlerini çok merak ettim
Ayyy turta yaa ben de cok merak ettim simdiii
Ne zaman gidicen kiz doktoruna
kızlar özellikle belimde ve bacaklarımda gözle görülür elle tutulur bir incelme var
sabah tartılmadım fakat belimi ölçtüm inanamadım 13 gün önce 81 cm olan belim bugün 76 cm olmuş ve ben havalara uçtum spora devam
kızlar oğlum uyurken çöpü döküp gidip tavuk falan alıp geliyim pişiriyim de yeyim o pişerken bende sporumu yaparım hepinizi öptüm
akşama menüm ve sporumla uğrarım çok kaynatmayın ben yokken
ewt aynen dwm burdaki herkes elinden geleni yapıyor bnim için ablacım bnde devam ediyorum
ablacım kendinden niye nefret ediyosun ki biraz fazlalığın var ama çok az bence bu takımda kendinden nefret etmesi gereken biri varsa o da bnim
ne yaptım ne ettim annemi ikna ettim tartı almaya çıkıyırum birazdan
Herkese selam şekerlerr.Bi uğramak istedim topiğinize
noraaaaaaaaa msj ına bak şekerimmm
herkese kolay gelsinnn
bende dün gece oldum ama hiç sevinmiyorum çünkü her tarafım ağrıyor birde uçak sitresi kız uçakta pek durmuyor inşalah bu defa durur.keyfide yok zaten hayırlıyla varaydık
Ben geçmişe de bakıyorum, yorum da yazıyorum kızlar, bu konuda şüpheniz varsa nasıl olsa deneme süreci sonunda karar verirsiniz
bugünkü menümü yazayım bugün biraz karışık oldu evde birşeyde kalmadı gidicem diye:)
sabah: domates,haşlanmış yumurta,yeşil çay,1 dilim ekmek,msaydanoz,nane
ara: 1 sütlü kahve şekersiz komşudada türk kahvesi
öğlen-akşam mercimek çorbası 2 kaşık makarna,1 elma
2 litre su
neyse hanımla ben kaçar toparlanmam lazım yarın allahtan bir şey çıkmazsa görüşürüz inşalalh o zmana kadar allaha emanet olun.
Akşam yemeğimi yerken menümüde paylaşayım
SABAH
Dukan krep
Peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
Kahve
ARA
Kefir
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Salata
menümüde yazıyım çıkacağım akşama sporumu tamamlar yazarım
-sabah-
-2 haşlama yumurta
-peynir
-öğle-
-sadece zero içtim
-akşam-
-haşlama tavuk göğsü bol baharatlı
-yoğurt
çok su içiyorum herhelde sıcaklardan
kızlar ben geldim yalnız bir süre izin isteyeceğim kızlar.listeden bir süre çıkayım.bugün küçük bir baygınlık yaşadım hayatımda ilk defa.şok diyetler yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama biraz daha ağırdan almam gerekiyor sanırım.yine geleceğim size yazacağım ama listeden çıkayım bir süre.
Görüşürüz canım.İyi eğlenceler.
Tamam Ebru, iyi gezmeler sana
Ben de disardayim kizlar erkek arkadasimi bekliyirum
O arada bakayim dedim
Oglen:
2 yumurtadan sucuklu omlet
Aksam
3 tane kiymali pogaca
cok az slatalik domates
3 dilim karpuz
:26::26:
Sivi herzamanki gibi iki fincan yesil cay ve uc litre su
Sporumu tamamlayinca yazarim
Off ya tartı bulamadık eskisiyle tartılicam bu hafta menüm sabah 2 dilim ekmek peynir ve biraz acı sos
ara bir avuç kiraz
Öğlen 1 küçük tabak kavurma 2 bardak ayran
akşam 1 dilim ekmek 1 haşlanmis yumurta su 2 litre bu gün kepekli ekmek aldım bundan sonra normal ekmek kullanmıcam spor 30 dk jillian ve 1 saat yürüyüş
Cikayim artik mutfagi toparlamam lazim ve sporumu tamamlamam lazim gorusuruz kizlar
merhaba arkadaşlar..nasılsınız?ben soğuk almışım boğazım ağrıyor faranjitim azmış..ve burnum akıyor..yinede aktiveteme ara vermedim..:)) fazla hırpalamdan 5 km yürüyorum..
kizlar mutluyum yaa
bir trenckot buldum indirimden tek kalmis 38 beden cok guzeldi
Ki erkek arkadasim kolay kolay bir sey begenmez o bile bayildi
Ayirttim kredi kartimin limiti yoktu odemedim daha
Yarin gidip alcam
38 beden, gerci o markanin kaliplari genis ama olsun hic bir yerim cikmadi dumduz cok guzel oldum ayagimda topullular vardi bir de
Mutluyumm
Yuzum mu yazacaktin yoksa benim icin mi soyledin?
İnsallah ikimizin de guler ex orticim :))
Ya bir ara ortak oluyorduk ne guzel yine eslessek ya iyi oluuordu o:)
sporumuda yazayım
cuma 7 km
cumartesi 5.5 km
pazar 6.5 km
pazartesi 6.5 km
salı 6 km..80 ip burnum tıkalı fazla atlayamdım.. 150 twist..
menüm
sabah
sirkeli su boğazıma iyi geliyor..
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
3 parmak peynir
3 zeytin
öğle
1 tane biber dolma
2 kaşık pulbiberli yoğurt
ara
10 badem
akşam
1 tavuk baget
bol salat 2 kaşık yoğurt.
su 3 litre
ayy suna bak randevuyla calıscaz hatunla tamam haftaya salı olsun bari baby benim işim gücüm yok nede olsaama doktorum ararda salıya randevu verirse seni ekebilirim onun dışında hiçbişey yok
ayy sadece ezsem iyi boş bulundum bir koku geliyor bu senin parfümünün kokusu mu yoksa içki mi içtin sen ya dedimcocukta ego mego kalmadı o andan itibaren
İki anlamda da ezdin desene
Menum - bun olmadi ya-
Sabah
1 dilim peynir
1 salatalik
Oglen
2-3 kasik Tavuk mantar sote
1 kepce yogurt
1 biber dolmasi
Aksam
1,5 porsiyon kofte
Sonra
Orta sekerli turk kahvesi
Kahve neyse de dolma Olmamaliydi..
Neyse simdiye kadarki gunlerde iyi gidiyordu bunu da telafi edip yoluma pur dikkat devam edince cuma gunu tartida istedigim kiloyu gorcem inssallah
betüld cicin hayrlı olsun güle güle giy ..
HİLAL üzülme normal tepkiler bunlar..sonuç önemli sakin ol..benim babam eşim kendi öz yiğeni hala onayladım aslında der..
ve bana müsade kuzular bekliyorilaç içip yatıcağım..yarın görüşürüz iyi akşamlar..
bn az önce erik yedimkalorisi fazla yok diye bildiğim için yedim
Tesekkur ederim deryacim
Ebru sen ne dersin eslesme isine?
Ortak yapsak yine takim icinde. Siralama falan:)
Ebru sen ne yedin buguuun?
yok ablacım yaa bugün çıktım çarşıda bulamadım sürem kısıtlı olduğu için bi kaçyere uğrayabildim bu cuma eski tartıyla tartılıcam yani sonuç ne olur bilemiyorum :/
kızlaaaaaaaaaar bugün ne oldu anlaticigim sizee öncelikle bisiklet sürerken asansörümü eziyordum büyük aşklar böyle baslar zaten oda dolaşmasaymıs ayagımın altındaa
sonacıma doktorcugum varyaatwitterda 3 gündür 1000 tweetimde birşey sorucam ilk cevap veren 3 kişiyi ofisimde agırlıycam süprizlerim olacak diyip duruyordu bilin bakalım ilk cevap veren kim oldu tabiki ben ya hiç kaçırır mıyım ne süprizleri olacak acaba bilemiyorum yani
ayy suna bak randevuyla calıscaz hatunla tamam haftaya salı olsun bari baby benim işim gücüm yok nede olsaama doktorum ararda salıya randevu verirse seni ekebilirim onun dışında hiçbişey yok
ayy sadece ezsem iyi boş bulundum bir koku geliyor bu senin parfümünün kokusu mu yoksa içki mi içtin sen ya dedimcocukta ego mego kalmadı o andan itibaren
Afiyet olsun.Öğlende birşeyler ye aç kalma kızayy bu arada bugünkü menümü de yazayım
sabah
1 dilim ekmek
peynir
yumurta
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
akşam
alabalık
mantar
spor : 1,5 saat bisiklet sürdüüüüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?