Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tesekkur ederim deryacim

Ebru sen ne dersin eslesme isine?
Ortak yapsak yine takim icinde. Siralama falan:)

Ebru sen ne yedin buguuun?

bi tepsi peynirli pogaca fazla pismis kapkara olmus yaaa

ee lafa dalarsam bole olur demi

iyi olmuşş yoksa sen ondan da yerdin dayanamazzzzzz

merhaba arkadaşlar..nasılsınız?ben soğuk almışım boğazım ağrıyor faranjitim azmış..ve burnum akıyor..yinede aktiveteme ara vermedim..:)) fazla hırpalamdan 5 km yürüyorum..

geçmiş olsuuunn cnmm

Oglen:
2 yumurtadan sucuklu omlet

Aksam
3 tane kiymali pogaca
cok az slatalik domates
3 dilim karpuz

:26::26:

Sivi herzamanki gibi iki fincan yesil cay ve uc litre su

Sporumu tamamlayinca yazarim
Tamam poğaçayı çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım da neden o kadar çok yiyorsun

bi tepsi peynirli pogaca fazla pismis kapkara olmus yaaa

ee lafa dalarsam bole olur demi
Geçmiş olsun.Özel bir gün mü sen niye bu kadar poğaça yaptın:44:

Afiyet olsun Zeliş.Akşam yemeğin az olmuş biraz aha yeseydin sonra acıkırsın.Sporun çok güzel.

merhaba arkadaşlar..nasılsınız?ben soğuk almışım boğazım ağrıyor faranjitim azmış..ve burnum akıyor..yinede aktiveteme ara vermedim..:)) fazla hırpalamdan 5 km yürüyorum..
Geçmiş olsun Derya.

Ne güzel canım.Şimdiden hayırlı olsun.

oooo maşallah sporada menüyede.

Yanlışını biliyorsun ama arada oluyor böyle.Afiyet olsun.

yok ablacım yaa bugün çıktım çarşıda bulamadım sürem kısıtlı olduğu için bi kaçyere uğrayabildim bu cuma eski tartıyla tartılıcam yani sonuç ne olur bilemiyorum :/

kızlaaaaaaaaaar bugün ne oldu anlaticigim sizee öncelikle bisiklet sürerken asansörümü eziyordum büyük aşklar böyle baslar zaten oda dolaşmasaymıs ayagımın altındaa

sonacıma doktorcugum varyaa twitterda 3 gündür 1000 tweetimde birşey sorucam ilk cevap veren 3 kişiyi ofisimde agırlıycam süprizlerim olacak diyip duruyordu bilin bakalım ilk cevap veren kim oldu tabiki ben ya hiç kaçırır mıyım ne süprizleri olacak acaba bilemiyorum yani

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yaaaa önemli olan sağlık sonucta

betüüüüüüüüüüül insafsız betüll ne zaman bulusuyoruk bakim

Kiz niye insafsiz oldum
Gerci bu mesajimi okuduktan sonra diyebilirsin
Bu hafta bulusamiycaz canim ya
Bugun disradyadim yarin spora gidicem persembe antalyadan arkadasim geliyor zaten haftasonu pazar aksama kadar full gezcez
Arada bir gidebilirsem cuma gunu spora gitmeye caliscam
Haftya pazattesi kina var sali simdiden sana ayirayim mi
Yoksa beni bos bulmak biraz zor

Dikkat et ezme bir tanecik asansörcün var.Doktorunun sürprizlerini çok merak ettim

Ayyy turta yaa ben de cok merak ettim simdiii
Ne zaman gidicen kiz doktoruna

ayy suna bak randevuyla calıscaz hatunla tamam haftaya salı olsun bari baby benim işim gücüm yok nede olsa ama doktorum ararda salıya randevu verirse seni ekebilirim onun dışında hiçbişey yok

Dikkat et ezme bir tanecik asansörcün var.Doktorunun sürprizlerini çok merak ettim

ayy sadece ezsem iyi boş bulundum bir koku geliyor bu senin parfümünün kokusu mu yoksa içki mi içtin sen ya dedim cocukta ego mego kalmadı o andan itibaren

ayy bu arada bugünkü menümü de yazayım

sabah
1 dilim ekmek
peynir
yumurta
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

akşam
alabalık
mantar

spor : 1,5 saat bisiklet sürdüüüüüüm

Çok sevindim Gülçin'cim senin adına. İncelmen süper bir olay. Umarım devamı gelir. Tebrik ediyorum seni

kızlar oğlum uyurken çöpü döküp gidip tavuk falan alıp geliyim pişiriyim de yeyim o pişerken bende sporumu yaparım hepinizi öptüm
akşama menüm ve sporumla uğrarım çok kaynatmayın ben yokken

Çok kaynatmamışlar zaten diyecektim ama oku oku bitiremedim

O nasıl bir söz öyle Zeliş'cim yaaaaa. Birdaha böyle sözler duymak istemiyorum senden anlaştık mı? Ayrıca ben takıma ilk geldiğimde aynen şöyle söylemiştim. Takımın en şişmanı benim diye. Şuan baksana halime daha 5 ay oldu ve ben alt sıralardayım. Eminim ki sende başaracaksın.

ne yaptım ne ettim annemi ikna ettim tartı almaya çıkıyırum birazdan

Eskisini tamir ettiremiyor musunuz canım? Yada pilini felan bir kontrol et bakalım, Buse de bozuldu tartım diye üzülmüştü. Sonra yapmıştı kendiliğinden. Sende dene bakalım.

Herkese selam şekerlerr.Bi uğramak istedim topiğinize
noraaaaaaaaa msj ına bak şekerimmm
herkese kolay gelsinnn

Hoşgeldin canım çok teşekkürler. Bekleriz her zaman.

bende dün gece oldum ama hiç sevinmiyorum çünkü her tarafım ağrıyor birde uçak sitresi kız uçakta pek durmuyor inşalah bu defa durur.keyfide yok zaten hayırlıyla varaydık

İnşallah canım sorunsuz bir şekilde geçer yolculuğun.

Ben geçmişe de bakıyorum, yorum da yazıyorum kızlar, bu konuda şüpheniz varsa nasıl olsa deneme süreci sonunda karar verirsiniz

Ben daha önce görmedim canım o yüzden böyle söyleme gereği duydum. Paylaşım konusunda sorun yok zaten ama paylaşımda tek başına bir gösterge değil. Sonuçta biz bir takımız ve takımımızında çeşitli kuralları var. Ben sadece bilmediğini düşündüğüm için hatırlatma gereği duydum.

Afiyet olsun canım. Zaten gerekli yorumlar yapılmış. Aynılarını tekrarlamaya gerek yok.

neyse hanımla ben kaçar toparlanmam lazım yarın allahtan bir şey çıkmazsa görüşürüz inşalalh o zmana kadar allaha emanet olun.

Sende Allah'a emanet ol canım. İyi yolculuklar.

Akşam yemeğimi yerken menümüde paylaşayım
SABAH
Dukan krep
Peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay

ÖĞLEN
Müslili yoğurt
Kahve

ARA
Kefir

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Salata

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü.

Öğlen dışında çok güzel bir menü olmuş. Ama ben menülerde zero görmeyi hiç sevmiyorum. Çok sağlıksız. Ayran için bence kızlar zero yerine.

Geçmiş olsun Ayşe'cim. İnşallah ciddi bir sorun yoktur. İzin konusunu takma canım. İstediğin kadar izin sana ama dikkatli ol lütfen. Bu hafta izinli yazarız seni ne zaman istersen dönersin artık.

Görüşürüz canım.İyi eğlenceler.

Teşekkürler canım. Dışarı çıkmamızın sebebi yarın erkek kardeşimin doğum günü. Ona hediye aldık. Çok dolaştık ayaklarımın altı şişti. Çokta yoruldum ama sadece bakıp geçemiyorum mesajlara. Alıntı yapmak takıntı olmuş bende. İllaki her mesaja bir cevap var bende

Tamam Ebru, iyi gezmeler sana
Ben de disardayim kizlar erkek arkadasimi bekliyirum
O arada bakayim dedim

Gezmeci seni gez bakalım gez

Oglen:
2 yumurtadan sucuklu omlet

Aksam
3 tane kiymali pogaca
cok az slatalik domates
3 dilim karpuz

:26::26:

Sivi herzamanki gibi iki fincan yesil cay ve uc litre su

Sporumu tamamlayinca yazarim

Ah be Gönül'üm yaaaa bir ileri iki geri şu kaçamakların olmasa şimdiye mezundun vallahi sen. Betül'ü kurtardık seni kaybettik. Bari Betül'ünde dediği gibi bir tane tadına baksaydın.

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Umarım bugünki ekmeklerin hepsi kepek ekmektir. Normal ekmeği lütfen hayatından çıkar artık. Çok zararlı. Gör bak bundan sonra daha iyi kilo vereceksin.

Bu arada eski tartı derken, bozulanımı kastettin yoksa elektronik olmayanı mı?

Cikayim artik mutfagi toparlamam lazim ve sporumu tamamlamam lazim gorusuruz kizlar

Yap canım spor yap ve ikiye katla sporunu ancak eritirsin cumaya

Geçmiş olsun Derya'cım yaaa inşallah düzelirsin biran önce.

Hayırlı olsun canım güle güle giy inşallah. Yarın resmini eklede bakalım olur mu?

Yuzum mu yazacaktin yoksa benim icin mi soyledin?
İnsallah ikimizin de guler ex orticim :))

Ya bir ara ortak oluyorduk ne guzel yine eslessek ya iyi oluuordu o:)

Olur canım bu cuma eşleyelim yine güzel motivasyon olur.

Afiyet olsun canım süper bir menü ve spor. Tebrikler

İki anlamda da ezdin desene

Çok kötü olmamış Betül'cüm ama bu hafta dolma günü gibiydi. Bidaha bende dolma yapmayacağım

Tekrardan geçmiş olsun canım iyi geceler.

bn az önce erik yedim kalorisi fazla yok diye bildiğim için yedim

Kalorisi önemli değil Zeliş'cim yaaaa. Mümkünse akşam 18:00 den sonra hiç bir şey yememeye çalış.

Tesekkur ederim deryacim

Ebru sen ne dersin eslesme isine?
Ortak yapsak yine takim icinde. Siralama falan:)

Ebru sen ne yedin buguuun?

Yazdım canım yazdım. Yapalım bence dönelim eski günlerimize

yok ablacım yaa bugün çıktım çarşıda bulamadım sürem kısıtlı olduğu için bi kaçyere uğrayabildim bu cuma eski tartıyla tartılıcam yani sonuç ne olur bilemiyorum :/

Duruma bakalım canım eğer sonuç kötü olursa bu hafta izinli olursun haftaya yeni tartınla giriş yaparsın yada bir çözüm üretiriz. Takma kafana.

İki olayda süper olmuş turti yaaaa. Başladığın işi yarım bırakmasaydın da tamamen ezseydin asansörü

Doktor olayınıda merak ettim iyiece

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

4 tane köfte
1 bardak ayran
2 dilim kepek ekmek

Akşam

Çiğköfte dürüm
1 bardak ayran

Bol su

ayy bu arada bugünkü menümü de yazayım

sabah
1 dilim ekmek
peynir
yumurta
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

akşam
alabalık
mantar

spor : 1,5 saat bisiklet sürdüüüüüüm
Afiyet olsun.Öğlende birşeyler ye aç kalma kız

Canlarım ben çıkıyorum artık gelir gelmez bilgisayarın başına oturdum eşim delirecek birazdan

Herkese iyi geceler kocaman öpüyorum

Hey kizlar napiysiniz

Senin doktorda bayagi egzantirikmis turtam yaaa ofiste suprizler falan ...
esinin yerinde olmak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…