Maşallah ne güzel.Sigara iğrenç birşey zaten bırakın gitsin.Ben topiğe geldiğimde zaten günaydın diyip hoop geçmişe gidiyordum ama cevap yazmıyordum pek, siz kaşındınız
Haticem akşam gidicem sporuma kesinlikle , sonuçta 2 haftadır sigara içmeyen sağlıklı bi insanım artık nefeslerim düzeldi
Kolay gelsin Nermin.neyse hanımla ben kaçar toparlanmam lazım yarın allahtan bir şey çıkmazsa görüşürüz inşalalh o zmana kadar allaha emanet olun.
Akşam yemeğimi yerken menümüde paylaşayım
SABAH
Dukan krep
Peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
Kahve
ARA
Kefir
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Salata
Teşekkürler Buse.Görüşürüz kendine iyi bak.Canım çok güzel menü, afiyet olsun
------------------------------------------------------------
Bebişler ben çıkıyorum şimdi işten, akşam giremiyorum biliyorsunuz, yarın görüşürüzGönüle mesaj bildirimi yapıyorum çıkmadan
sevindim ne güzel hayırlı olsun zelişne yaptım ne ettim annemi ikna ettim tartı almaya çıkıyırum birazdan
aferin sana ne kadar güzelbn o hatayı çoktan yaptım ablacım kilolarımın hepsini değmeyen insanların stresinden aldım ama bütün izlerini atıcam üstümden
ben hep buralarda oluyorum busecim yanılmıyorsam pek yorum yapmıyorsun ama paylaşımların çık iyi problem olmaz sanırımBen geçmişe de bakıyorum, yorum da yazıyorum kızlar, bu konuda şüpheniz varsa nasıl olsa deneme süreci sonunda karar verirsiniz
stoklarla sınırlı bir akşam yemeği mercimek çorbası güzel makarnada azmış zaten birsey olmaz herhalde erken de yemişsin afiyet olsunbugünkü menümü yazayım bugün biraz karışık oldu evde birşeyde kalmadı gidicem diye:)
sabah: domates,haşlanmış yumurta,yeşil çay,1 dilim ekmek,msaydanoz,nane
ara: 1 sütlü kahve şekersiz komşudada türk kahvesi
öğlen-akşam mercimek çorbası 2 kaşık makarna,1 elma
2 litre su
ay onda ne var ben tuncelideyken 13 saat memlekete gelene kadar kızım susmamıştı herkes rahatsız olmuştu hatta biri kulağına kolanya damlatın demiştide kavga etmiştim kadınlavalla benim kız bir başladımı susmakta bilmiyor ilk zamanlar utanırdım dua ederdim uçakta ağlamasın diye 3 aylık tı ilk bindiğinde uçak inene kadar susmadı kadının biriyle uçağın koridorunda örtünün içinde sallamıştık sususn diye ne rezillikti var ya şimdi büyüdü ama yaygarası değişmedi:)ama insan alışıyor uçaktakilerde alışmış artık ne yapsınlar sağda dur inelim diyemeyeceğimize göre bizi böyle kabul edecekler hehe:)
yorum yaz tatlım çekinme zaten burda bu yüzden paylaşım yapıyoruzKızlaaaar siz menüleri mi diyordunuuuz:26::26::26::26::26:
Ben aslında çoğu menüyü bilerek yorumlamıyordum o konuda çekingenim biraz:26:
yani normalde değilim hatta bu konuda arkadaaşlarımı kontrol etmeyide çok severim ama daha yeniyim ve takıma da girmedim diye şeyetmediydim:26:
Bu arada arkadaşımın annesi aradı nasıl kilo verdiğimi sordu moralim yerine geldi,çok şaşırmışlar bana
sigarayı bıraktığın için seni tebrik ederim busecimBen topiğe geldiğimde zaten günaydın diyip hoop geçmişe gidiyordum ama cevap yazmıyordum pek, siz kaşındınız
Haticem akşam gidicem sporuma kesinlikle , sonuçta 2 haftadır sigara içmeyen sağlıklı bi insanım artık nefeslerim düzeldi
iyi yolculuklar canımneyse hanımla ben kaçar toparlanmam lazım yarın allahtan bir şey çıkmazsa görüşürüz inşalalh o zmana kadar allaha emanet olun.
afiyet olsun haticeAkşam yemeğimi yerken menümüde paylaşayım
SABAH
Dukan krep
Peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
Kahve
ARA
Kefir
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Salata
görüşürüz canımCanım çok güzel menü, afiyet olsun
------------------------------------------------------------
Bebişler ben çıkıyorum şimdi işten, akşam giremiyorum biliyorsunuz, yarın görüşürüzGönüle mesaj bildirimi yapıyorum çıkmadan
Afiyet olsun Gülçin güzel olmuş.menümüde yazıyım çıkacağım akşama sporumu tamamlar yazarım
-sabah-
-2 haşlama yumurta
-peynir
-öğle-
-sadece zero içtim
-akşam-
-haşlama tavuk göğsü bol baharatlı
-yoğurt
çok su içiyorum herhelde sıcaklardan
Geçmiş olsun Ayşe.Umarım ciddi birşey değilir.Ebru gelince izni söyleriz.Dikkat et kendine.kızlar ben geldim yalnız bir süre izin isteyeceğim kızlar.listeden bir süre çıkayım.bugün küçük bir baygınlık yaşadım hayatımda ilk defa.şok diyetler yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama biraz daha ağırdan almam gerekiyor sanırım.yine geleceğim size yazacağım ama listeden çıkayım bir süre.
Geçmiş olsun Ayşe.Umarım ciddi birşey değilir.Ebru gelince izni söyleriz.Dikkat et kendine.
Gecmis olsun ayskızlar ben geldim yalnız bir süre izn isteyeceğim kızlar.listeden bir süre çıkayım.bugün küçük bir baygınlık yaşadım hayatımda ilk defa.şok diyetler yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama biraz daha ağırdan almam gerekiyor sanırım.yine geleceğim size yazacağım ama listeden çıkayım bir süre.
inş.canım bir daha olmaz hayatımda ilk kez oldu.tansiyonum mu düştü bilemiyorum tuzlu ayran ve şekerli çay içtim kendime geldim.
kızlar dışardayım. Haber vermek için geldim merak etmeyin olur mu ? Akşama gelirim
Görüşürüz canım.İyi eğlenceler.kızlar dışardayım. Haber vermek için geldim merak etmeyin olur mu ? Akşama gelirim
Tamam Ebru, iyi gezmeler sana
Ben de disardayim kizlar erkek arkadasimi bekliyirum
O arada bakayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?