Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyse hanımla ben kaçar toparlanmam lazım yarın allahtan bir şey çıkmazsa görüşürüz inşalalh o zmana kadar allaha emanet olun.

Maşallah ne güzel.Sigara iğrenç birşey zaten bırakın gitsin.

neyse hanımla ben kaçar toparlanmam lazım yarın allahtan bir şey çıkmazsa görüşürüz inşalalh o zmana kadar allaha emanet olun.
Kolay gelsin Nermin.

Akşam yemeğimi yerken menümüde paylaşayım
SABAH
Dukan krep
Peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay

ÖĞLEN
Müslili yoğurt
Kahve

ARA
Kefir

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Salata

SABAH
Dukan krep
Peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay

ÖĞLEN
Müslili yoğurt
Kahve

ARA
Kefir

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Salata

Canım çok güzel menü, afiyet olsun

------------------------------------------------------------

Bebişler ben çıkıyorum şimdi işten, akşam giremiyorum biliyorsunuz, yarın görüşürüz
Gönüle mesaj bildirimi yapıyorum çıkmadan

Teşekkürler Buse.Görüşürüz kendine iyi bak.

ne yaptım ne ettim annemi ikna ettim tartı almaya çıkıyırum birazdan
sevindim ne güzel hayırlı olsun zeliş

bn o hatayı çoktan yaptım ablacım kilolarımın hepsini değmeyen insanların stresinden aldım ama bütün izlerini atıcam üstümden
aferin sana ne kadar güzel

Ben geçmişe de bakıyorum, yorum da yazıyorum kızlar, bu konuda şüpheniz varsa nasıl olsa deneme süreci sonunda karar verirsiniz
ben hep buralarda oluyorum busecim yanılmıyorsam pek yorum yapmıyorsun ama paylaşımların çık iyi problem olmaz sanırım

stoklarla sınırlı bir akşam yemeği mercimek çorbası güzel makarnada azmış zaten birsey olmaz herhalde erken de yemişsin afiyet olsun

ay onda ne var ben tuncelideyken 13 saat memlekete gelene kadar kızım susmamıştı herkes rahatsız olmuştu hatta biri kulağına kolanya damlatın demiştide kavga etmiştim kadınla
oğlum da masallah hiç sorun yaşamıyorum yolculukta

yorum yaz tatlım çekinme zaten burda bu yüzden paylaşım yapıyoruz
ne güzel olmuş bak moralin yerine gelmiş

sigarayı bıraktığın için seni tebrik ederim busecim

iyi yolculuklar canım

SABAH
Dukan krep
Peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay

ÖĞLEN
Müslili yoğurt
Kahve

ARA
Kefir

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Salata
afiyet olsun hatice

görüşürüz canım

menümüde yazıyım çıkacağım akşama sporumu tamamlar yazarım

-sabah-
-2 haşlama yumurta
-peynir

-öğle-
-sadece zero içtim

-akşam-
-haşlama tavuk göğsü bol baharatlı
-yoğurt

çok su içiyorum herhelde sıcaklardan

Afiyet olsun Gülçin güzel olmuş.

kızlar ben geldim yalnız bir süre izin isteyeceğim kızlar.listeden bir süre çıkayım.bugün küçük bir baygınlık yaşadım hayatımda ilk defa.şok diyetler yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama biraz daha ağırdan almam gerekiyor sanırım.yine geleceğim size yazacağım ama listeden çıkayım bir süre.

Geçmiş olsun Ayşe.Umarım ciddi birşey değilir.Ebru gelince izni söyleriz.Dikkat et kendine.

BEn geldimm
Gecmisi okuyorum
Hatice gulcin menuleriniz cok guzl
Nermin mercimek ve makarna ikisi de karbinhidrat olmus yanlis bilmiyorsam ama miktar fazla drgil cok sorun olmaz
Afiyet olsun kizlar

Buse bak moralini bozmussun ama herkes nasil farkediyor zayifladigini

Zeliha simdiden hayirli olsun tartin.

Nermin Hayirli yilculuklar

Gecmis olsun ays
Umarim ciddi bir seyin yoktur
Ebru okur zatrn, biz de bildiririz

kızlar dışardayım. Haber vermek için geldim merak etmeyin olur mu ? Akşama gelirim

inş.canım bir daha olmaz hayatımda ilk kez oldu.tansiyonum mu düştü bilemiyorum tuzlu ayran ve şekerli çay içtim kendime geldim.

Tansiyonun düşmüş olmalı.Ana öğünlerin yanına ara öğünlerde yap istersen.Kuruyemiş olabilir.Dikkat et canım kendine sağlık herşeyden önemli.

Nabersiniz kizlar yaa bugun cok giremedim ozlemisim burayi

Disarda islerimiz vardi sonra eve gelip kiymali ve peynirli pogaca yaptim agziniza layik uc kilo undan yaptim bayagi ugrastirdi beni
neyse en azindan hazir yiyecek ..

Siz neler yaptiniz bakalim gecmise biraz gozattim hilal ceee diyip gedmis hakkinda hayirlisi olsun hilalcim uzulme hersey olacagina variyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…