bende sacimi acip kahwe yapmayi dusunuyorum bugun yapsammi karar veremedim
saclarini halledince resim eklersin turtam gorelim yeni rengini..
4-5/06 msj sayimi
Nora 7 -16
Elmaliturta 13-12
Tadli 12-12
Uzayim 15-24
Ladyline 19-6
gurbetdemir 10-0:44:
Ucukmavi 6-0:44:
Zaum 10-15
aysecig 13-0:44:
betuld 14-0:44:
Merak Gönülcüm bebeğim cumaya kadar noraya en ufak bir cıss bile yoksana da yok kahvaltı yaptın mı
Aaaaaaayyyy tamam yaaa tartılmicaaam, kızım hergün tartılmıyorum ki zaten
oooooooo simit kardeşliği Turti sende mi ankaradasın yoksa
selam kızlar.geçmişe bakamıyorum şu an müsait değilim aileme kavuştum çok şükür bugün pek giremeyebilirim kusura bakmayın akşam gelirim. görüşürüz öpüldünüz:)
Midem bulaniyo bebegim yaa aklimdan geciriyorum sunlari sunlari yiyim die ihhh istemiy
metabolizma konusunda haklisin canim, yarim saat bi saatten bisiler yemeye caliscam ..
herkese günaydın moralim çok bozuk ya bu gün eski model tartıyla tartıldım ve tekrar 105 çıktım bilmiyorum tartıdanmı yoksa gerçekten aldımmı hiç kaçamk yapmadım bu hafta offffffffffffffffffffff ya ağlayabilirim şu an
herkese günaydın moralim çok bozuk ya bu gün eski model tartıyla tartıldım ve tekrar 105 çıktım bilmiyorum tartıdanmı yoksa gerçekten aldımmı hiç kaçamk yapmadım bu hafta offffffffffffffffffffff ya ağlayabilirim şu an
saçın şimcük ne renk ki eklerimm cnmm
Günaydın canım.GUuunaydiiiinnn
0 kacamak yapalim
Bol kalori yakalim
Sevgili 13. Takim
hepimiz citir olalim
Şişkinliğin geçtiğine sevindim.Cumaya kadar tartılma herşey değişebilirGünaydın kızlar regl şişkinliğim geçti kendimi çok iyi hissediyorum fakat bu tartıya yansımamış, bu hafta durgun olucak benm için galiba :26:
Ara öğünlerim için actiivia depoladım buzdolabına
Kötü yapmışsın.Hani yede(bende simit yedimKızlar bu sabah taze simit almışlar gelmişler, yedim birtane valla dayanamadım
Yaramasın İnşallah diyorum başkada birşey demiyorum
Günaydın Gönül sporun güzel olmuş.Gunaydin bu arada kizlarr
Dunki sporumu yazmamisim
bootcamp calorie burn
250 ip atlama
OOOO hayırlı olsun.Boyatıp resmini paylaş bakalım nasıl olmuşayy edicem canım edicem zaten yürüyüşde yaptım ya iyi olduakşama da bisiklet sürücem ohh gitsin kilocuklar bugün saçımı boyatıyorum bu arasda kızlar koyu yapıcam baya koyu kestane oliiiiiceeeek
Hadi sende yap seni de görelim.Tatile giderken herkeste bir değişiklik olacak galiba.Benim saçlarım da uzun bende omuzlarıma kadar kestirmeyi düşünüyorum.Uzun zamanandan sonra ilk kez kısa olacak endişeliyim.
bende sacimi acip kahwe yapmayi dusunuyorum bugun yapsammi karar veremedim
saclarini halledince resim eklersin turtam gorelim yeni rengini..
Eline sağlık Gönül.
4-5/06 msj sayimi
Nora 7 -16
Elmaliturta 13-12
Tadli 12-12
Uzayim 15-24
Ladyline 19-6
gurbetdemir 10-0:44:
Ucukmavi 6-0:44:
Zaum 10-15
aysecig 13-0:44:
betuld 14-0:44:
ama bilmiyorum ki ya kendimi kötü hissettim :/Mehmet Öz'ün bir konuşmasında şunu duymuştum asla da unutmam " uyandıktan sonra 2 saat içinde kahvaltı yapmayan insanlar kilosuz bir hayatı düşlemesinler" diyordu gönülcüm
Zelişcim eski model tartılara güven olmaz sen meünlerine güven moralini bozma ben öyle bir ihtimal vermiyorum şahsen, almayı bırak verdin bence tatlım
Tartin dijital mi datlum.?
Digital tartiyi bile cok yerinden oynatma sabit yere koy hep ayni pozisyonda tartil biraz oynatinca bile farkediyor hemde dijitalde bile ..
sacim suan koleston 6.42 turtam ..
ama bilmiyorum ki ya kendimi kötü hissettim :/
Mehmet Öz'ün bir konuşmasında şunu duymuştum asla da unutmam " uyandıktan sonra 2 saat içinde kahvaltı yapmayan insanlar kilosuz bir hayatı düşlemesinler" diyordu gönülcüm
Zelişcim eski model tartılara güven olmaz sen meünlerine güven moralini bozma ben öyle bir ihtimal vermiyorum şahsen, almayı bırak verdin bence tatlım
ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLARRRRR
Günaydın Gönül sporun güzel olmuş.
Hadi sende yap seni de görelim.Tatile giderken herkeste bir değişiklik olacak galiba.Benim saçlarım da uzun bende omuzlarıma kadar kestirmeyi düşünüyorum.Uzun zamanandan sonra ilk kez kısa olacak endişeliyim.
Eline sağlık Gönül.
ama bilmiyorum ki ya kendimi kötü hissettim :/
dijital bozulduğu için bi süre eski model kullanmak zorunda kaldım ablacım işte oda beni 2 kg fazla çıkardı
İnşallah göreceksin GönülcümBu cuma 53 gormem zor ama 54.6 falan gorebilsem cok sevinceeeemmm kizlar
Ailene kavuşmana çok sevindim,gözünaydın.Darısı başımıza.Bende temmuzu iple çekiyorumselam kızlar.geçmişe bakamıyorum şu an müsait değilim aileme kavuştum çok şükür bugün pek giremeyebilirim kusura bakmayın akşam gelirim. görüşürüz öpüldünüz:)
Zeliş tartıdan tartıya farkediyor üzme kendini.Gönülünde dediği gibi tartıyı biraz oynatsan bile farkediyor.Hep aynı yere ve düzgün koy.Halıda vb gibi yerde tartılmak gibi bir hataya düşme.Sen yeni alışveriş yaptın ve de 2 beden küçük aldın buda gösteriyor ki vermiş ve sıkılaşmışsın.Morelini sakın bozma.herkese günaydın moralim çok bozuk ya bu gün eski model tartıyla tartıldım ve tekrar 105 çıktım bilmiyorum tartıdanmı yoksa gerçekten aldımmı hiç kaçamk yapmadım bu hafta offffffffffffffffffffff ya ağlayabilirim şu an
İnşallah göreceksin Gönülcüm
Ailene kavuşmana çok sevindim,gözünaydın.Darısı başımıza.Bende temmuzu iple çekiyorum.
Zeliş tartıdan tartıya farkediyor üzme kendini.Gönülünde dediği gibi tartıyı biraz oynatsan bile farkediyor.Hep aynı yere ve düzgün koy.Halıda vb gibi yerde tartılmak gibi bir hataya düşme.Sen yeni alışveriş yaptın ve de 2 beden küçük aldın buda gösteriyor ki vermiş ve sıkılaşmışsın.Morelini sakın bozma.
İnşallah göreceksin Gönülcüm
Ailene kavuşmana çok sevindim,gözünaydın.Darısı başımıza.Bende temmuzu iple çekiyorum.
Zeliş tartıdan tartıya farkediyor üzme kendini.Gönülünde dediği gibi tartıyı biraz oynatsan bile farkediyor.Hep aynı yere ve düzgün koy.Halıda vb gibi yerde tartılmak gibi bir hataya düşme.Sen yeni alışveriş yaptın ve de 2 beden küçük aldın buda gösteriyor ki vermiş ve sıkılaşmışsın.Morelini sakın bozma.
yok normal tahtada tartıldım ama bu cuma o tartıda ne çıkarsa öyle bildirim yapıcam yani 2 kg almış olarak ve buda takımı kötü etkiliycek
ayy bir haftada bu yediklerinle imkanı yok iki kilo alasın sende git bir gün önceden bir eczanede tartıl cnmm yaa cuma onu bildirim yaparsın
maşallah tadını çıkart bekarlık sultanlık..Kiz niye insafsiz oldum
Gerci bu mesajimi okuduktan sonra diyebilirsin
Bu hafta bulusamiycaz canim ya
Bugun disradyadim yarin spora gidicem persembe antalyadan arkadasim geliyor zaten haftasonu pazar aksama kadar full gezcez
Arada bir gidebilirsem cuma gunu spora gitmeye caliscam
Haftya pazattesi kina var sali simdiden sana ayirayim mi
Yoksa beni bos bulmak biraz zor
yok normal tahtada tartıldım ama bu cuma o tartıda ne çıkarsa öyle bildirim yapıcam yani 2 kg almış olarak ve buda takımı kötü etkiliycek
turtim ,ebrucum ve diğer geçmiş olsun diyen arkadaşlar teşekkür ederim..
hastalığım daha iyi ilaçsız geçirmeye çalışıyorum..
Turti iş görüşmen iyi geçmiş inşallah olur..
regl olmadım hala
Zelişcim 1 hafta ömründen hiçbirşey değil, bu hafta o tartıyla bildirim yap canım idare et ama sen buse ablana güven 2 kilo alacak birşey yapmadın sen, eğer almışsan da biraz taktik değiştireceğiz ve sen hızla kilo vermeye devam edeceksin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?