Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın moralim çok bozuk ya bu gün eski model tartıyla tartıldım ve tekrar 105 çıktım bilmiyorum tartıdanmı yoksa gerçekten aldımmı hiç kaçamk yapmadım bu hafta offffffffffffffffffffff ya ağlayabilirim şu an

bende sacimi acip kahwe yapmayi dusunuyorum bugun yapsammi karar veremedim

saclarini halledince resim eklersin turtam gorelim yeni rengini..

saçın şimcük ne renk ki eklerimm cnmm

4-5/06 msj sayimi

Nora 7 -16

Elmaliturta 13-12

Tadli 12-12

Uzayim 15-24

Ladyline 19-6

gurbetdemir 10-0:44:

Ucukmavi 6-0:44:

Zaum 10-15

aysecig 13-0:44:

betuld 14-0:44:

ellerine saglıkk

haha yok cnm ya istanbuldayım ben gecen yaz gelmiştim ankaraya ama 1 hafta kalmıstım

Midem bulaniyo bebegim yaa aklimdan geciriyorum sunlari sunlari yiyim die ihhh istemiy

metabolizma konusunda haklisin canim, yarim saat bi saatten bisiler yemeye caliscam ..

Mehmet Öz'ün bir konuşmasında şunu duymuştum asla da unutmam " uyandıktan sonra 2 saat içinde kahvaltı yapmayan insanlar kilosuz bir hayatı düşlemesinler" diyordu gönülcüm

Zelişcim eski model tartılara güven olmaz sen meünlerine güven moralini bozma ben öyle bir ihtimal vermiyorum şahsen, almayı bırak verdin bence tatlım

Tartin dijital mi datlum.?
Digital tartiyi bile cok yerinden oynatma sabit yere koy hep ayni pozisyonda tartil biraz oynatinca bile farkediyor hemde dijitalde bile ..

saçın şimcük ne renk ki eklerimm cnmm

sacim suan koleston 6.42 turtam ..

ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLARRRRR

GUuunaydiiiinnn

0 kacamak yapalim
Bol kalori yakalim
Sevgili 13. Takim
hepimiz citir olalim​

Günaydın canım.

Şişkinliğin geçtiğine sevindim.Cumaya kadar tartılma herşey değişebilir

Kızlar bu sabah taze simit almışlar gelmişler, yedim birtane valla dayanamadım

Yaramasın İnşallah diyorum başkada birşey demiyorum
Kötü yapmışsın.Hani yede(bende simit yedim ) çok yemeseydin.Ben çeyrekten biraz daha küçük yedim.Canım çekti

Gunaydin bu arada kizlarr

Dunki sporumu yazmamisim

bootcamp calorie burn
250 ip atlama
Günaydın Gönül sporun güzel olmuş.

ayy edicem canım edicem zaten yürüyüşde yaptım ya iyi oldu akşama da bisiklet sürücem ohh gitsin kilocuklar bugün saçımı boyatıyorum bu arasda kızlar koyu yapıcam baya koyu kestane oliiiiiceeeek
OOOO hayırlı olsun.Boyatıp resmini paylaş bakalım nasıl olmuş

bende sacimi acip kahwe yapmayi dusunuyorum bugun yapsammi karar veremedim

saclarini halledince resim eklersin turtam gorelim yeni rengini..
Hadi sende yap seni de görelim.Tatile giderken herkeste bir değişiklik olacak galiba.Benim saçlarım da uzun bende omuzlarıma kadar kestirmeyi düşünüyorum.Uzun zamanandan sonra ilk kez kısa olacak endişeliyim.

4-5/06 msj sayimi

Nora 7 -16

Elmaliturta 13-12

Tadli 12-12

Uzayim 15-24

Ladyline 19-6

gurbetdemir 10-0:44:

Ucukmavi 6-0:44:

Zaum 10-15

aysecig 13-0:44:

betuld 14-0:44:
Eline sağlık Gönül.

Son düzenleme:
ama bilmiyorum ki ya kendimi kötü hissettim :/

Tartin dijital mi datlum.?
Digital tartiyi bile cok yerinden oynatma sabit yere koy hep ayni pozisyonda tartil biraz oynatinca bile farkediyor hemde dijitalde bile ..

sacim suan koleston 6.42 turtam ..

dijital bozulduğu için bi süre eski model kullanmak zorunda kaldım ablacım işte oda beni 2 kg fazla çıkardı

Hissetme canım , sen yediklerini biliyorsun sporunu biliyorsun tartıya değil kendine güven zelişcim

Gönülcüm ellerine sağlık bu arada

Hatiiceeemmm hoşgeldin , simiti daha az yiyemedim çünkü sıcacık ve çıtır çıtırdı, ben onu eritirim merak etme bebiş

Dogrudur canim ..

Bugun tum islerim iptal oldu temizlik haricinde yaparsam eklerim canim ..

Rica ederim canim

dijital bozulduğu için bi süre eski model kullanmak zorunda kaldım ablacım işte oda beni 2 kg fazla çıkardı

Muhtemelen yanlis tartmistir sikma canini ama cumaya kadar bir dijital edinmeye calis veya bir eczanede tartil ..

Bu cuma 53 gormem zor ama 54.6 falan gorebilsem cok sevinceeeemmm kizlar
İnşallah göreceksin Gönülcüm

selam kızlar.geçmişe bakamıyorum şu an müsait değilim aileme kavuştum çok şükür bugün pek giremeyebilirim kusura bakmayın akşam gelirim. görüşürüz öpüldünüz:)
Ailene kavuşmana çok sevindim,gözünaydın.Darısı başımıza.Bende temmuzu iple çekiyorum.
Zeliş tartıdan tartıya farkediyor üzme kendini.Gönülünde dediği gibi tartıyı biraz oynatsan bile farkediyor.Hep aynı yere ve düzgün koy.Halıda vb gibi yerde tartılmak gibi bir hataya düşme.Sen yeni alışveriş yaptın ve de 2 beden küçük aldın buda gösteriyor ki vermiş ve sıkılaşmışsın.Morelini sakın bozma.

Hep birlikte arzuladigimiz hedefleri goruruz insallah canim benim

yok normal tahtada tartıldım ama bu cuma o tartıda ne çıkarsa öyle bildirim yapıcam yani 2 kg almış olarak ve buda takımı kötü etkiliycek

yok normal tahtada tartıldım ama bu cuma o tartıda ne çıkarsa öyle bildirim yapıcam yani 2 kg almış olarak ve buda takımı kötü etkiliycek

ayy bir haftada bu yediklerinle imkanı yok iki kilo alasın sende git bir gün önceden bir eczanede tartıl cnmm yaa cuma onu bildirim yaparsın

Son düzenleme:
maşallah tadını çıkart bekarlık sultanlık..

normal baskül 2 kilo ağır tartıyor tecrübeyle sabittir..canını sıkma moralinide bozma..diyete spora devam..

turtim ,ebrucum ve diğer geçmiş olsun diyen arkadaşlar teşekkür ederim..
hastalığım daha iyi ilaçsız geçirmeye çalışıyorum..
Turti iş görüşmen iyi geçmiş inşallah olur..
regl olmadım hala

Zelişcim 1 hafta ömründen hiçbirşey değil, bu hafta o tartıyla bildirim yap canım idare et ama sen buse ablana güven 2 kilo alacak birşey yapmadın sen, eğer almışsan da biraz taktik değiştireceğiz ve sen hızla kilo vermeye devam edeceksin bebeğim

tşk ablacım ama kendimden çok takımı düşünüyorum benim yüzümden geriliyceek :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…