OOOOOO naptın Ebru.Aşureler pilavlar cızzzzzzzzMENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
Azıcık çorba
Fırında pişmiş et (biftek gibi bişeydi)
2-3 kaşık aşure
3 yemek kaşığı tarçınlı pilav (Sanırım bu kaçamakların hepsi dolunaydan kaynaklanıyor)
Ama akşam yine bisiklet turuna çıkacağız. Eritirim hiç bişeycikler kalmaz.
Ara
Yarım şeftali
Akşam
1 kase sütlü nesfit
görüşürüz ablacım
ewt gördüm senin tickeri yaklaşık 20 kg vermişsin ben 20 kg versem uçarım heralde :) ama yapıcam kesin kararlıyım
bncede beni bu hafta izinli yazın ablacım haftaya kesin alırım tartıyı
Hoşgeldin canım umarım biran önce atlatırsın hastalığı.
Ayşe izinli canım bana atabilirsiniz bu iki gün.
Simit'in yarısı haricinde güzel menü afiyet olsun. Bide activia yı sanırım tuvalet sorunu için kullanıyorsun. Peki faydası oluyor mu canım?
Öğlen ki ketçapı kimse görmemiş sanırım. Ketçap ve mayonez normalde bile sağlıklı olmayan yiyecekler Zeliş'cim. Dikkat et canım olur mu? Bide turşu var orda turşu tuzlu olduğu için ödem yapar vücutta su tutulmasına yardımcı olur. Mümkün olduğunca turşuda yemiyoruz. Sürekli kepek ekmeğide yeme canım. Arada bir çavdar ya da tam buğday ekmeğiyle değiştir olur mu?
Afiyet olsun Gönül'cüm bence sen o pogaçaları yapmakla hiç iyi etmedin. Kaldır çabuk onları uzak bir yerlere gözün görmesin.
Hoşbulduk canım.Sanada güle güle
1- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.
Normalde böyle birşey yapmamız gerekiyor canım kurallar gereği.. Bunu hem bu etapta hem diğer etapta yaparsak karışık olacağı için liste en mantıklısı seni izinli göstermek. Haftaya yeni tartı alınca bir defalık böyle birşey yaparız.
OOOOOO naptın Ebru.Aşureler pilavlar cızzzzzzzz
ketcap domatesten yapılıyo zararsız die düşünmüştümturşuyuda bilmiyodum
tamam ablacım inş yeni aldığım tartıdada 2 kg fazla çıkmam :/
Çıkmazsın canım inşallah. Ama artık daha dikkatli ol tamam mı? Yeni tartıda çok fazla - kilo görmekte var.
Dolunayı mazeret gösterme kız[
Cıssssssssss tabikiiiiiiiBu iki hafta bana bişeyler oldu kızlar. Ama allaha şükür kilo almıyorum. Hilal'in yokluğumu dokundu bana ne bilmiyorum yada ciddi ciddi dolunaydan dolayıda olabilir. Ama bundan sonra kesinlikle daha dikkatli olacağım.
Ketçap sade domates olsa sorun yok ta canım, tamamen katkı maddeli ve işlenmiş bir gıda. Turşuyuda öğrenmiş oldun.
Görüşürüz canım.İyi eğlenceler.Kızlar ben dışarı çıkıyorum kızımla alışveriş yapmamız lazım. Akşam eve geldikten sonrada eşimle bisiklet sürmeyi planladık. Gelirim yine ama geç gelirim. Merak etmeyin öpüyorum hepinizi
Geç olmadan yemeğini ye Betül.Yemekten sonra spora gidersen çok zararlı biliyorsun.Ne yapacaksın?Ay kizlar cok acim
Basim agriyo biraz belim agriyor
Uykum var.. Yorgunum
Ama once yemek yiycem. Spora gidicem. Evde yapacak bir suru is var
Sirf yatip uyuyasim var..
Geç olmadan yemeğini ye Betül.Yemekten sonra spora gidersen çok zararlı biliyorsun.Ne yapacaksın?
Kötü oluyormuş Betül.Yemekten sonra sporla vücuduna yarardan çok zarar getirirsin.Dediğin gibi okulların bitmesiyle herşey daha düzenli olur.Direk dalmisim koltukta
Yemegi yemek icin gec kaldim bugum iyice
Ama normalde de hep boyle oluyo hatice ya
Neyseki bu hafta okul bitiyo yoksa anca gelip yiyorum e sporda 8de mecburen
Bugun gitmiyorum..
İyi yapmışsın Zeliş afiyet şeker olsun.Tam da saatinde yemişsin zararı yok.Ya ben sabah ve öğlen arasında erik yedim yazmayı unutmuşum
Gerçekten az yemişsin canım.Sen neden kahvatı edemiyorsun?Erken kalksan sorun halledilir sanırım.Neyse seminer dönemi başlıyor okula geç gideriz sende kahvaltı yapmadan evden çıkmazssın.Ya ben bugun hic doymadim cok halsizim cok yoruldumhep az yiyebildim o yuzden boyle kotu hissediyorum
Bir de canim artik bir seyler yemek istiyor karbonhidrat cinsinden
Bugun okulda makarna vardi yemekte 1-2 kasik yiyim diye dusundum
Yemedim..
Sonra cocuklarin beslenmesinde kekler borekler simitler gorunce..
Kahvalti yapamiyorum ve normal olarak doyamiyorum..
Sabah
1 bardak sut
Ogle
2-3 kasik tavuk sote
1 kepce yogurt
Aksam
1 alabalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?