tşk ablacım ama kendimden çok takımı düşünüyorum benim yüzümden geriliyceek :26:
tşk ablacım ama kendimden çok takımı düşünüyorum benim yüzümden geriliyceek :26:
Karneyi almaya gitmeden yada o arada 5 dk gidip tartilmak cok zor olmamali zelis :44:
Mesaj bildirimleri Ayşeye yapılıyor di mi kızlar
Toparlarız bebeğim yeter ki sen canını sıkma
Menümü yazayım kızlar
Sabah: 1 simit
2 kk peynir
1 maydanoz suyu
Ara: activia
Öğlen: mantar sote
1 bardak zero
Akşam: Nesfit + yoğurt
Toplamda 2 lt su + 1 saat yürüyüş + 160 mekik
Evet ayseye atiliyor ama izne ayrildi sanirim ebru ya atilir heralde ..
Menun guzel canim simit icin de sikma canini sabah yemissin ve diger ogunlerine de dikkat etmissin afiyet olsun
Canım cumayı bekleme .Yarın kalktığın gibi dijital baskülü olan bir yere git tartıl ve kilo bildirimini ona göre kabul edelim.Tamam mı?tartılamam cuma günü karne almaya gidiyorum
Ayşe izinli Ebruya atarız.Mesaj bildirimleri Ayşeye yapılıyor di mi kızlar
Afiyet olsun Buse.
Menümü yazayım kızlar
2 kk peynir
1 maydanoz suyu
1 bardak zero
Canım cumayı bekleme .Yarın kalktığın gibi dijital baskülü olan bir yere git tartıl ve kilo bildirimini ona göre kabul edelim.Tamam mı?
Ayşe izinli Ebruya atarız.
Afiyet olsun Buse.
Zelişçim afiyet olsun.Sabah kahvaltıyı az yapmışsın sonucu öğle yemeği olmuş sanırımMENÜMMMMM
sabah:1 dilim ekmek biraz peynir 1 bardak çay
öğlen:2 dilim ekmek 1 tabak mantar ketçap turşu çay ayranmidem iflas etti bundan sonra zaten
akşam:1 kase special k
su: 2 litre
bu gün kepek ekmeğe tam olarak geçmiş bulunmaktayım :)
Cigkoftebenimde cigkoftem geldi bu sira
iyi geceler datlum
bilmiyorum ablacım ya hepiniz benden büyük olmanıza rağmen aranızda en şişman benim ve bu beni üzüyo eski tartı derken eski modelden bahsediyorum diğerini denedim ablacım ama düzelmiyo
İyi geceler Zeliş.
Soru 1: Simidin yarısı nerde?
Soru 2: Senin şu çiğköfte sevandan nasıl vazgeçirebiliriz?Gerçi hadi çiğköfte yede dürüm yapma canım benim.Ekmekle yemesen marulla yesen daha iyi olur.
İyi geceler canım görüşürüz.
iyi geceler zelişşcim
ayy zaten süslenmiş püslenmiş nereye gidiyorsa ezicektim de neyse dedim en bastan korkutmayayım cocugu
aboow birde dürüm götürmüş nalçak
saol cnmmmmmm ayy cnm istemedi hiçbişi yemek yaa
iyi geceler Ebrucum
Aaaa biri cigkofte demiiisss
Yapmayin bunu banaaaa
Ebrucum menunde cigkoftenin kendisi degil ama durum seklinde yemen sorun
Yarim simit +2 dilim ekmek + lavas i iiihh fazla kacmis
Valla nerden buldun sen bu doktoru kiz turtaa
Esim boyle seyler yapacak deliriridim kiz ben
Ama zaten boyle seyler yapmasa da estetik doktoru olmasi yeterli zatrn cildirmam icin
ayyhh gonulcum ne uyuması
tıkır tıkır gelişim raporu yazıyorum e-okuldan .... pffff
Şöyle anlatayım canım
Cevap 1 : Kalan yarım simiti bu sabah kahvaltıda yedim
Cevap 2 : Bu sevda bitmezDürümsüz tadı çıkmıyor
Afiyet olsun.Akıllanmadın senMenum:
Oglen:
1 bardak sut
sahanda kiymali yumurta
azcik tulum peyniri
Aksam:
yarim kiymali pogaca:26:
yarim kase limonlu ton baligi
Sivi
uc litre su
2 fincan yesil cay
Sporumu tamamlayinca yazcam ...
Turtim öğünlerinizi atlamayın benceonun dışında iyi
Anladım Ebrucum, fırsatım olduğu taktirde yapacağım bunu ki genelde fırsatım olur
Ebrucum tek dürüm yada sabah ki simit olsaydı okey ama ikisi aynı gün içinde fazla olmuş, simiti dengelemen için akşamı daha hafif geçirmeliydin bence, ama sen zaten bunu biliyorsundur , kim yedirdi sana o dürümüüü
Zelişcim bir daha senden böyle bir cümle duymak istemiyorum, kilonun iyisi kötüsü yok bunu inceldikçe anlayacaksın, sen hepimizden gençsin ve daha bu yaşta çok güzel bir deneyim yaşayıp güç kazanıyorsun bunu unutma lütfen, kilonun ne kadar olduğu seni sadece daha da gaza getirsin tamam mı bebişimm
Günaydın kardeş takımın cıtırları...
Nasılsınız bakalım....
Hilalden haber var mi mezun olduktan sonra görmedim de ...
ayy edicem canım edicem zaten yürüyüşde yaptım ya iyi olduakşama da bisiklet sürücem ohh gitsin kilocuklar bugün saçımı boyatıyorum bu arasda kızlar koyu yapıcam baya koyu kestane oliiiiiceeeek
4-5/06 msj sayimi
Nora 7 -16
Elmaliturta 13-12
Tadli 12-12
Uzayim 15-24
Ladyline 19-6
gurbetdemir 10-0:44:
Ucukmavi 6-0:44:
Zaum 10-15
aysecig 13-0:44:
betuld 14-0:44:
Bu cuma 53 gormem zor ama 54.6 falan gorebilsem cok sevinceeeemmm kizlar
selam kızlar.geçmişe bakamıyorum şu an müsait değilim aileme kavuştum çok şükür bugün pek giremeyebilirim kusura bakmayın akşam gelirim. görüşürüz öpüldünüz:)
herkese günaydın moralim çok bozuk ya bu gün eski model tartıyla tartıldım ve tekrar 105 çıktım bilmiyorum tartıdanmı yoksa gerçekten aldımmı hiç kaçamk yapmadım bu hafta offffffffffffffffffffff ya ağlayabilirim şu an
yok normal tahtada tartıldım ama bu cuma o tartıda ne çıkarsa öyle bildirim yapıcam yani 2 kg almış olarak ve buda takımı kötü etkiliycek
Görüşürüz Buse.Kızlar benim mesai bitti yarın girerim bakarım herkese öptüm kocaman sizi, Ebrucum hoşgeldin
turtim ,ebrucum ve diğer geçmiş olsun diyen arkadaşlar teşekkür ederim..
hastalığım daha iyi ilaçsız geçirmeye çalışıyorum..
Turti iş görüşmen iyi geçmiş inşallah olur..
regl olmadım hala
Mesaj bildirimleri Ayşeye yapılıyor di mi kızlar
Menümü yazayım kızlar
2 kk peynir
1 maydanoz suyu
1 bardak zero
MENÜMMMMM
sabah:1 dilim ekmek biraz peynir 1 bardak çay
öğlen:2 dilim ekmek 1 tabak mantar ketçap turşu çay ayranmidem iflas etti bundan sonra zaten
akşam:1 kase special k
su: 2 litre
bu gün kepek ekmeğe tam olarak geçmiş bulunmaktayım :)
Menum:
Oglen:
1 bardak sut
sahanda kiymali yumurta
azcik tulum peyniri
Aksam:
yarim kiymali pogaca:26:
yarim kase limonlu ton baligi
Sivi
uc litre su
2 fincan yesil cay
Sporumu tamamlayinca yazcam ...
Kızlar benim mesai bitti yarın girerim bakarım herkese öptüm kocaman sizi, Ebrucum hoşgeldin
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşil çay
ÖĞLEN
1 kase müslili yoğurt
Çeyrek simit
ARA
Kefir
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
2 kaşık ekşili çorba
Salata
Zero(içtim böcekleri)
Zelişçim afiyet olsun.Sabah kahvaltıyı az yapmışsın sonucu öğle yemeği olmuş sanırımöğle yemeğinde sorun yok.Ama sabahları kahvaltına biraz yeşillik,domates,yoğurt,krep vb ile zenginleştirmeye çalış canım.Onun dışında menün gayet güzel.
ewt öğlen midem alt üst olduaslında bencede sabahları bi şeyler hazırlamak iyi olur ama üşeniyorum uykulu uykulu km uğraşcak diye hazırlamıyorum
görüşürüz ablacımKızlar benim mesai bitti yarın girerim bakarım herkese öptüm kocaman sizi, Ebrucum hoşgeldin
Benim hiç gitmiyor canım
Benim tickerımı gördün dimi canım. 85,5 tan başladım. Şuan 6 lardayım. Eminim ki çok olmadan seninkide düşecek küçük rakamlara. Üzülme bence iyice hırslan. Biz yapabiliyorsak sende yapabilirsin unutma bunu.
Şöyle anlatayım canım
Cevap 1 : Kalan yarım simiti bu sabah kahvaltıda yedim
Cevap 2 : Bu sevda bitmezDürümsüz tadı çıkmıyor
Deme öyle yaaaa. Çok uzun zaman olmuştu çiğköfte yemeyeli
Yaptığı hesaba bak yaaaaaa üşenmemiş bide yazmış tek tek.Bugün bunları yazarken kendimi çok yüzsüz hissettim
Allah kolaylık versin canım. Bizim çocuklarada yazılacak mı acaba?
Bilerek isteyerek ve hiç bir zorlama olmadan yedimÇiğköfte konusunda takımdaki herkes iyi tanır beni Merak etme canım eritirim ben çiğköfteleri
Hoşgeldin Ece'cim. Bende uğrayamıyorum ne zamandır sizin takıma.
Bence yakışır sana turticim.
Ellerine sağlık Gönül'cüm. Kızlar mesaj sayıları eksik olanlar tamamlarsa sevinirim. Bugün ki ve yarın ki mesajlarıda bana atın sanırım Ayşe bir süre uğrayamayacak.
İnşallah görürsün Gönül'cüm. Bu hafta benim pek bir ümidim yok
Sağ salim kavuşmuşsun ailene. Tadını çıkar canım.
Tatlım bakma sen o hain tartıya. Kesinlikle yanlış tartmıştır. Şimdi moralin bozulacak oda kötü etkileyecek seni. Yeni tartı aldığında düzelir merak etme sakın.
Olmazsa bu hafta izinli yazarız canım seni, çünki iki defa tartı değişimi yapmış olacağız. Oda hesaplama yaparken problem olur. Anladın dimi canım? Yeni tartını ne zaman alacaksınız?
Ya sorma kolayı onaylamıyorum başka yerlerde de içmem.Burda okudukça canım istedi en son markete gidince dayanamadım aldımZero haricinde güzel olmuş canım menün. Afiyet olsun. Zero içmeyen bir ben mi varım takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?