Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım regle oldum diye çok yüklenmiyorum.Sen spor deyince gidip oklavayı alayımda birkaç hareket yapayım dedim Bende şimdi yapacağım.Sana kolay gelsin.

Cok yuklenme canim hafif seyler yap bilmiyorum senin regl nasil oluyor ama benimki sancili geciyor yerimden kalkasim olmuyor cogu zaman ..

Bisikletim bitti simdi bootcamp yapcam gorusuruz cani m..

KıZlar yaa bizim pc çöktü eşim düzeltmeye çalışıyor ben onun cebinden giriyorum ama yazması çok sinir

Parmaklarim büyük geliyor alışmayınca zor oluyor cepten girmek

Cok yuklenme canim hafif seyler yap bilmiyorum senin regl nasil oluyor ama benimki sancili geciyor yerimden kalkasim olmuyor cogu zaman ..

Bisikletim bitti simdi bootcamp yapcam gorusuruz cani m..
Benim ki arada çok sancılı bazende normal geçiyor.Ama spor yapmakta zorlanıyorum.Neyse canım benim kolay gelsin sana.Görüşürüz.İyi geceler.

KıZlar yaa bizim pc çöktü eşim düzeltmeye çalışıyor ben onun cebinden giriyorum ama yazması çok sinir
Hadi ya kötü olmuş Ebru.Sistem geri yükleme yapmayı deneyin.Umarım halledilebilir birşeydir.

Ben iyi geceler yazana kadar hatice uyur kesin

YAma gerçekten eşimin telefonu çok güzelmiş bayıldım

Kızlar bende kaçıyorum iyi geceler herkese. Kocaman öpücükler

Alıştım sanki ben bu işe biraz daha kalsam mı

kızlar bugün sizden ayrı kaldım ya.güniçinde dışarıdaydık geldik elektrikler yoktu yazamadım.umarım herkes iyidir geçmişide okuyamadım yarın sorun çıkmazsa okurum

bugünkü menüm
sabah domates salatalık biber scucku yumurta azıcık.peynir 1dilim ekmek
ara sütlükahve
öğlen akşam lahana yemeği salata haşlanmış tavuk azıcık karpuz azıcık kiraz
2 litr su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…