Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende almayı düşünüyorum laptop ebruş ya, lazım artık :26:

Menümü yazayım kızlar ben Bu hata gelen 100 gramın canına okuyup geri postalayacağım fazla fazla

Sabah:

1 dlm tam bupday ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık

Ara:

15 nohut
1 kahve

Öğlen:

1 kase mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
1 salatalık

Ara:

15 nohut

Akşam:

1 kase yoğurt
3 dilm karpuz
1 maydanoz suyu

Canlarım ben çıkıyorum şimdi gelirim yine. Öpüyorum kocaman hepinizi

sadece cuma gunu kılo bıldırımı yapsam olurmu?

ayhh yazın en çok kilo verilebilecek dönem ben anlamıyooor bu türkleri

datlum cok nohut yiyorsun ya nohutta cok fazla nişasta falan var yeme anacum daha faydalı şeyler ye onun yerine

kızlar meraba ben 5. takımdan tuni
listemizi kontrol edebilirmisiniz acaba
ilk defa hazırlıyorum bi yanlışlık olmasın
biim kaptanımızın biraz işi varda
tunituni 76.3/75.8/0.5/%0.65
cocostar 68/66/2.0/%2.94
buffy26 72.4/72.3/0.1/%0.13 yeni üye hedef 58
ergh 65.9/64.9/1.0/%1.51
elifezgi 70.7/70.6/0.1/%0.14 yeni üye hedef 54
maway izinli
samanyolu izinli
tgdg izinli
carpenoctem izinli

ortalama %1.04

gerçekten topiğimiz çok cansızlaştı..
GÜLÇİN nerdeki acaba bir sorun yoktur inşallah..
BETULD bravo 59 olmuşsun..

Günaydın canım seni bugün izinli yazdık zaten. Haftaya inşallah tartı işini halledersin. Zelişcim mesaj sayılarını yine atmıyosun canım. Unutuyor musun?

Günaydın turticim. Bende tebrik ederim seni.
evet ablacım unutuyorum bugün 3 günlük gönderiym artık

regl plduğun için normal ablacım uzme kendini
tebrikler ablacım
Gelelim kilo bildirimime

Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.7
Giden: 400 gr

Cok veremedim ama yinede verdim gurur duyyorum kendimleee

tebrikler güzel vermişsin ablacım

görüşürüz ablacımm iyi eğlenceler ve tebrikler

gelelim bana ...
aslinda bu hafta 1.5 kg hedefimdi ama o hain tartı bütün planlarımı bozdu bu hafta izinli sayıldım maalesef
herneyse bugün karne aldım seneye lise son :124: ebru ablacım haklısın çok sessizleşti yarım saate bir giriyorum sürekli ama kimse yok neden bukadar sessiziz betül ablacım sende 59a düşmüşsün sevindim senin adına

ayhh yazın en çok kilo verilebilecek dönem ben anlamıyooor bu türkleri

datlum cok nohut yiyorsun ya nohutta cok fazla nişasta falan var yeme anacum daha faydalı şeyler ye onun yerine

Yavrucum nohut da badem fındık gibi bi ara öğün tarzı, hatta osman müftüoğlu 2 avuç nohut yenilebilir demişti ki ben 15 tane yiyorum, çok tok tutuyor bir zararını görmedim

Bu hafta tartı alabilecek misin zelişcik

Karnen nasıl

Busecimm zararını görmediysen iyi o zaman cnm

kızlaar asansörüm yeni eve cıkıyor bu hafta kendine ev tuttu zaten söylüyordu ayrı eve cıkıcam vs diye ev hediyesi alıcam da ona ama çok komik bişi almam lazım ben öyle normal hediye insanı değilim malum yani size hediyeleri göstericem bana söyleyin hangisi daha komik vb olur

birazdaha kurcalarsak akraba falan çıkarız belki:) nerde oturuyor anneannen geçersem y.bosnaya uğrayayım önce büyüklerin gönlünü alalım dimi sonra sırayla aileyi gezeriz :)en son sana geliriz :)
çocukluğum gençliğim oralarda geçti benim aaaa bakırköy meydanda saatin altında buluşuruz artık :)

evdeyken benöğlenleri giriyodum kimse olmuyordu siz akşamları yazıyordunuz hızınıza yetişiemiyordum.şimdi buraya geldim ne öğlen ne akşam fazla kimse yok.ben buraya geldiğimden beride fazla yazamıyorum onu kaBul ediyorum....

nohutmu stokladın eve ne yaptın :)fazlası dokunur şişkinlik yapar canım :)

hahay ben de bakırköy sahilde oturuyorum bebek yani zeytinburnu bakırköy arası bir yerde kalıyorum sahilde valla görüşmüyoruz anneannemle ama en son kuleli giyim magazası öyle bir yer varya ordaki yokustan asagı inince sağda bir yerdeydi evi. dur ben sana özelden tel numaramı yazayım gelirsen haber verirsin öyle bir imkan olursa

kız seni istemeye gelecez diyorum sen asansördeki herife hediye alacağım diyosun oldumu şimdi olmadı bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…