[ı]biliyorum canım eve gidince tüm geçmişi okuyorum zaten. Benim iş yerindeki internette şimdilik ümit yok bakalım hayırlısı. Allahtan burası varda cumaları işe yarıyor. Bu aralar bende laptop almayı düşünmeye başladım sırf iş yerinde de takılayım diye. [/ı]
[ı]turticim yeni üye çağıracağım ama katılmak isteyen üye yok.[/ı]
Biliyorum canım eve gidince tüm geçmişi okuyorum zaten. Benim iş yerindeki internette şimdilik ümit yok bakalım hayırlısı. Allahtan burası varda cumaları işe yarıyor. Bu aralar bende laptop almayı düşünmeye başladım sırf iş yerinde de takılayım diye.
Turticim yeni üye çağıracağım ama katılmak isteyen üye yok.
Bende almayı düşünüyorum laptop ebruş ya, lazım artık :26:
Menümü yazayım kızlar benBu hata gelen 100 gramın canına okuyup geri postalayacağım fazla fazla
Sabah:
1 dlm tam bupday ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Ara:
15 nohut
1 kahve
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
1 salatalık
Ara:
15 nohut
Akşam:
1 kase yoğurt
3 dilm karpuz
1 maydanoz suyu
sadece cuma gunu kılo bıldırımı yapsam olurmu?
evet ablacım unutuyorum bugün 3 günlük gönderiym artıkGünaydın canım seni bugün izinli yazdık zaten. Haftaya inşallah tartı işini halledersin. Zelişcim mesaj sayılarını yine atmıyosun canım. Unutuyor musun?
Günaydın turticim. Bende tebrik ederim seni.
regl plduğun için normal ablacım uzme kendiniHerkese GÜNAYDIN
Bu hafta benim sonucum ne yazık ki kötü.
GEÇEN HAFTA: 65,4
BU HAFTA:65,4
GİDEN:0000000
ÜZGÜNÜM KIZLAR.Bu hafta çok dikkat etmiş olsamda geçen hafta az da olsa yaptığım kaçamakların cezası bu.Ayrıca regle oldum diye bu hafta ciddi bir spor yapmadım.Bu hafta çok daha dikkatli olup,çok spor yapacağım.
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Bugün güzel bir gün hava güzel keyfim yerinde tartı beni çok mutlu etti. Regl olmama ragmen çok iyi bir sonuç aldım. Çok mutluyum.
Gelelim bu haftanın bildirimine
Geçen haftaki kilom : 67.4 kg
Bu haftaki kilom : 66.5 kg
Giden : 0.9 kg
Gelelim kilo bildirimime
Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.7
Giden: 400 gr
Cok veremedim ama yinede verdim gurur duyyorum kendimleee
tebriklergünaydın hanımlar.nasılsınız inşallahherkesin keyfi yerindedir.artı çıkarım diye korkuyordum ama ben eksi çıktım:)
geçen hafta 92,5 bu hafta 91,2 :) 90 diye hedeflemiştim ama olmadı bu nada şükür.
günaydın..
geçen hafta:58.9
bu hafta :58.4 ..giden 500 gr.
EBRU TURTİ ve diğer kilo veren arkadaşlar tebrikler..
birazdan oğlumla dışarı çıkıcağım..kuaföre gidip saçımı kestireyim evdede boyayacağım..ordan eczaneye parka uğrayacağız kuzuyla..
ve KIZIM KARNE ALIYOR notlar belli ama yinede heyecanlanıyor insan.. bir yıl daha bitti nasılda çabuk geçiyor..aslında he anın kıymetini bilmeli..
hepinizi öpüyorum ve gidiyorum
ayhh yazın en çok kilo verilebilecek dönem ben anlamıyooor bu türkleri
datlum cok nohut yiyorsun ya nohutta cok fazla nişasta falan var yeme anacumdaha faydalı şeyler ye onun yerine
gelelim bana ...
aslinda bu hafta 1.5 kg hedefimdi ama o hain tartı bütün planlarımı bozdubu hafta izinli sayıldım maalesef
herneyse bugün karne aldım seneye lise son :124: ebru ablacım haklısın çok sessizleşti yarım saate bir giriyorum sürekli ama kimse yok neden bukadar sessizizbetül ablacım sende 59a düşmüşsün sevindim senin adına
tebrik ederim cnmm
güzel heyecanlar tabi bunlarr
ayy kız şaka maka bak hakkaten iki adımlık yol yani görüşelim gelirsen falan ortada buluşuruk bakırköy ikimize de yakın anneannem yenibosnada oturuyor benimde
ramazan ne zaman baslıyordu kız agustostamı ayy ben iyice koptum bu dünyadan
evet bu hafta alıcam ablacımBu hafta tartı alabilecek misin zelişcik
Karnen nasıl
Kızlar yaaa bu hafta paylaşımlarımız çok düştü. Hele ki gün içinde çok fazla uğrayan yok. Biran önce bu durumu düzeltmemiz lazım.
Gülçin'i saat 15:00 kadar bekleyelim. Umarım gelir biran önce. İnşallah önemli bir sorun yoktur ama kızlar böyle durumlarda lütfen bi şekilde haber verin. Artık internet çok yaygın. Ben her şekilde ulaşıyorum sizlere sırf merak etmeyin diye. Sizlerinde öyle olmasını bekliyorum. Farkındaysanız kaç gündür Gülçin'i sayıklıyorum nerde kaldı niye gelmedi diye.
nohutmu stokladın eve ne yaptın :)fazlası dokunur şişkinlik yapar canım :)Bende almayı düşünüyorum laptop ebruş ya, lazım artık :26:
Menümü yazayım kızlar benBu hata gelen 100 gramın canına okuyup geri postalayacağım fazla fazla
Sabah:
1 dlm tam bupday ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Ara:
15 nohut
1 kahve
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
1 salatalık
Ara:
15 nohut
Akşam:
1 kase yoğurt
3 dilm karpuz
1 maydanoz suyu
birazdaha kurcalarsak akraba falan çıkarız belki:) nerde oturuyor anneannen geçersem y.bosnaya uğrayayım önce büyüklerin gönlünü alalım dimi sonra sırayla aileyi gezeriz :)en son sana geliriz :)
çocukluğum gençliğim oralarda geçti benim aaaa bakırköy meydanda saatin altında buluşuruz artık :)
kız seni istemeye gelecez diyorum sen asansördeki herife hediye alacağım diyosun oldumu şimdi olmadı bak :)Busecimm zararını görmediysen iyi o zaman cnm
kızlaar asansörüm yeni eve cıkıyor bu hafta kendine ev tuttu zaten söylüyordu ayrı eve cıkıcam vs diye ev hediyesi alıcam da ona ama çok komik bişi almam lazım ben öyle normal hediye insanı değilim malum yanisize hediyeleri göstericem bana söyleyin hangisi daha komik vb olur
evet bu hafta alıcam ablacım
karnem iyi teşekkür aldım
nohutmu stokladın eve ne yaptın :)fazlası dokunur şişkinlik yapar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?