Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın..
geçen hafta:58.9
bu hafta :58.4 ..giden 500 gr.
EBRU TURTİ ve diğer kilo veren arkadaşlar tebrikler..
birazdan oğlumla dışarı çıkıcağım..kuaföre gidip saçımı kestireyim evdede boyayacağım..ordan eczaneye parka uğrayacağız kuzuyla..
ve KIZIM KARNE ALIYOR notlar belli ama yinede heyecanlanıyor insan.. bir yıl daha bitti nasılda çabuk geçiyor..aslında he anın kıymetini bilmeli..
hepinizi öpüyorum ve gidiyorum

hazırlıklı ol tabi türk kahvelerini stokla ellerinden bol bol içeriz artık.zeytinburnuydu dimi canım abim yenibosnada oturuyor iki adımlık yer tranvaya bindikmi aile boyu ordayız hehe:)

Tesekkur ederim canim

sen ne kadar arti ciktin yazar misin gecen hafta ? bu hafta? fikrimiz olsun

O konuda haklisin canim isin tuhaf yani dun patlama falan yasamadim ama daha dikkat etmeye caliscam bunlara canim ..

Tatlım aynı gün patlama yaşamazsın zaten, o bir an da gelir , kan şekerin yükselir metabolizman durur ve engel olamazsın, hem diyorum ya sen yemek yemediğin sürece miğden çalışmadığı için, atıyorum gün içinde sen 100 gram yağ yakabilecekken 30 gram yağ yakabilirsin, çünkü vücutta bi hareket olmuyor..

Ayrıca miğde aç kalacağğını düşünüp yediğin herşeyi depoluyor, açlık hissi vüücudun verdiği en son imdat sinyalidir onu bekleme bence

Canım ben bu hafta aslında +100üm çünkü geçen cuma 76.9 çıkmıştım, bu artının sebebi de regl + dün akşam sevdicek beni yemeğe götürdü ondan...

Ki kendisini uyardım, söz verdi, bir daha böyle birşey yapmayacak, ne kadar ciddi olduğumu anlattım zayıflama konusunda

Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin

Tebrik ederim canım

daha buralardayım temmuza kadar allah nasip ederse canım.
memlekete sinop a gitme durumuda var gidersem eğer izinli göstermek durumda kalırım orada internet bulamam çünkü.

Gunaydin kizlaar
Dun hic giremedim kusura bakmayin

Ebru bu bir kac gun pazara kadar giremiycem ben, olabilir di mi?
Arkadasimlayim antalydan gelen, bir de okulun son gunu dun onun icin cok hazirlik yaptik fln giremiyorum
Kilo bildirimimi yapayim

Gecen hafta 60.2
Bu hafta 59.2

Betuld (60.2/59.2/1/%1.66)

Hepinizi opuyorum kizlar
Aksam sonuclara bakicam mutlaka insallah yine derecede oluruzz

kilo veren herkesi tebrik ederim.inşallah iyi sonuç alırız.bugün dışarıda olacağım akşama görüşürz inşallah öpüldünüzzz:)

Kızlar bi Gülçin kaldı. İnşallah gelir biran önce. Uzun kalamıyorum kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Allaha şükür kilo alan yok herkes vermiş

Kızlar bi Gülçin kaldı. İnşallah gelir biran önce. Uzun kalamıyorum kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Allaha şükür kilo alan yok herkes vermiş

Gulcini bi kac gundur goremedim yaniliyormuyum :44: umarim hersey yolundadir ..

Günaydın kızlar ben bu hafta artılardayım o yüzden iyi ki deneme sürecindeyim

Ama sizlere söz bu bir daha tekrarlanmayacak

Günaydın herkese

ne kadar artı çıktın bakiiiiiiimm kız sen şimdi her hafta kilo verebilecegin zamanlardasın bak bizim kilolarımıza gelince grm grm vereceksin sen ebru ben boylarımız hedef kilolarımız nerdeyse aynı yani o kilolarda biz degil artı çıkmak 1 er 2 şer veriyoduk dikkat et datluum öyle hergün de nohut yeme hem gaz yapar hem de kilo vermeni engeller aralarda fındık ye badem ye ayran iç şişir kendini

regl haftan oldugu için bence gayet normal canım

Gelelim kilo bildirimime

Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.7
Giden: 400 gr

Cok veremedim ama yinede verdim gurur duyyorum kendimleee

tebrik ederim bebeeeeeeeeeek

tebrik ederim cnmm

güzel heyecanlar tabi bunlarr

hazırlıklı ol tabi türk kahvelerini stokla ellerinden bol bol içeriz artık.zeytinburnuydu dimi canım abim yenibosnada oturuyor iki adımlık yer tranvaya bindikmi aile boyu ordayız hehe:)

ayy kız şaka maka bak hakkaten iki adımlık yol yani görüşelim gelirsen falan ortada buluşuruk bakırköy ikimize de yakın anneannem yenibosnada oturuyor benimde

Turtim bu hafta regldim, Bi de dün akşam sevdicek yemeğe götürdü zorla ama onunla da konuştum yapmayacak bir daha

Ramazana kadar 70 kiloyu hedefledim

Son düzenleme:
Ben en iyisi düzgünce yazayım kızlar geçen cuma 76.9 görmüştüm, aralarda tartıldığımda daha az geldim ama bu cuma olmadı

Bu sabah 77.0 çıktım, yani +100 Buse bu hafta

*** 13. TAKIM 260. ETAP ***

aysecig : (54.7 / / / %)
betuld: ( 60.2 / 59.2 / 1 / % 1.66)
elmaliturta (64.6 / 64 / 0.6 / % 0.93 )

gurbet_dmr: (92.5 / 91.2/ 1.3 /% 1.41 )
LAydLiNe: ( 67.4 / 66.5 / 0.9 /%1.34 )
tadLi: ( 55.1 / 57.4 / 0.4 / % 0.73 )
UcukMavi: ( 62.6/ / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.4 / 0 / % 0 )
Zaum: (103 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. TAKIM ORTALAMASI:

Kızlar yaaa bu hafta paylaşımlarımız çok düştü. Hele ki gün içinde çok fazla uğrayan yok. Biran önce bu durumu düzeltmemiz lazım.

Gülçin'i saat 15:00 kadar bekleyelim. Umarım gelir biran önce. İnşallah önemli bir sorun yoktur ama kızlar böyle durumlarda lütfen bi şekilde haber verin. Artık internet çok yaygın. Ben her şekilde ulaşıyorum sizlere sırf merak etmeyin diye. Sizlerinde öyle olmasını bekliyorum. Farkındaysanız kaç gündür Gülçin'i sayıklıyorum nerde kaldı niye gelmedi diye.

evet yaaaa bende tam onu dicektim Ebrum acaba yeni üyeler mi davet etsek ne yapıverseek kimse yok baksana olanlarda iki kelime yazıp çıkıyor olmuyor böyle önceden cuma günleri tıklım tıklım olurdu burası sayfalarca yazı yazılırdı saat daha 1 olmadan

Son düzenleme:
Temmuzun 20sinde başlıyoruz bebeiş

------------------------------

Ebrucum Ben bütün gün topiketeyim gelen olursa yakalamaya çalışıyorum valla

Biliyorum canım eve gidince tüm geçmişi okuyorum zaten. Benim iş yerindeki internette şimdilik ümit yok bakalım hayırlısı. Allahtan burası varda cumaları işe yarıyor. Bu aralar bende laptop almayı düşünmeye başladım sırf iş yerinde de takılayım diye.

Turticim yeni üye çağıracağım ama katılmak isteyen üye yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…