ayy ben hazırlıklı olayım deseneeee
menün güzel olmus canım da nohut yemeseydin eyiydi
uzun zamandır dukan krep yapan yoktu yaa hilalim yapardı hep ama güzel olmus menün cnm
seninde menün güzel olmusss bende bugünn yesil fasulye yemegi yedim
Tesekkur ederim canim
sen ne kadar arti ciktin yazar misin gecen hafta ? bu hafta? fikrimiz olsun
O konuda haklisin canim isin tuhaf yani dun patlama falan yasamadimama daha dikkat etmeye caliscam bunlara canim ..
günaydın hanımlar.nasılsınız inşallahherkesin keyfi yerindedir.artı çıkarım diye korkuyordum ama ben eksi çıktım:)
geçen hafta 92,5 bu hafta 91,2 :) 90 diye hedeflemiştim ama olmadı bu nada şükür.
günaydın..
geçen hafta:58.9
bu hafta :58.4 ..giden 500 gr.
EBRU TURTİ ve diğer kilo veren arkadaşlar tebrikler..
birazdan oğlumla dışarı çıkıcağım..kuaföre gidip saçımı kestireyim evdede boyayacağım..ordan eczaneye parka uğrayacağız kuzuyla..
ve KIZIM KARNE ALIYOR notlar belli ama yinede heyecanlanıyor insan.. bir yıl daha bitti nasılda çabuk geçiyor..aslında he anın kıymetini bilmeli..
hepinizi öpüyorum ve gidiyorum
daha buralardayım temmuza kadar allah nasip ederse canım.İnşallah dediğin gibi etkilenmez canım. Annenin dikkat etmeye başlamasınada sevindim. Yürüyüşede başlarsanız birlikte süper olur. Ne kadar daha kalacaksın memlekette?
İyi yapmışsın canım doktora gitmekle. Şükür ki bişey çıkmamış. Bence onun sebebi son zamanlarda yaşadığın stres. Dikkat et canım kendine. Yarın bildirim yapacak mısın? Yoksa direkt izinli mi yazayım?
Afiyet olsun Nermin'cim güzel olmuş menün.
Bugünki üçüncü yeşil fasülye. Afiyet olsun canım güzel olmuş menün ve sporun. Bende bu son iki hafta öğrendim korumayıKorumak daha kolay geldi bana
Yok canım ya öğle yemeğiyle birlikte yedim. Yemekte vardı meyve. Bu arada bizim öğle yemeklerimiz rejim 3 normal diyet olarak geçiyor. Günlük menüyü hastanenin diyetisyenleri hazırlıyor. Ama meyve hakkında hiç öyle bişey duymamıştım. Bundan sonra dikkat ederim. Sebebi ne peki biliyor musun?
Menün çok az olmuş canım. Hiç bişey yememişsin. Bide dukan menüsü gibi olmuş.
Teşekkürler canım. Evet bugün Derya sen ve benim menümde vardı yeşil fasülye
Menün ve sporun harika olmuş turticim tebrik ederim seni. Birazdan bizde eşimle çıkacağız inşallah.
Kızlar bi Gülçin kaldı. İnşallah gelir biran önce. Uzun kalamıyorum kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Allaha şükür kilo alan yok herkes vermiş
Günaydın kızlar ben bu hafta artılardayım o yüzden iyi ki deneme sürecindeyim
Ama sizlere söz bu bir daha tekrarlanmayacak
Günaydın herkese
Herkese GÜNAYDIN
Bu hafta benim sonucum ne yazık ki kötü.
GEÇEN HAFTA: 65,4
BU HAFTA:65,4
GİDEN:0000000
ÜZGÜNÜM KIZLAR.Bu hafta çok dikkat etmiş olsamda geçen hafta az da olsa yaptığım kaçamakların cezası bu.Ayrıca regle oldum diye bu hafta ciddi bir spor yapmadım.Bu hafta çok daha dikkatli olup,çok spor yapacağım.
Gelelim kilo bildirimime
Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.7
Giden: 400 gr
Cok veremedim ama yinede verdim gurur duyyorum kendimleee
günaydın hanımlar.nasılsınız inşallahherkesin keyfi yerindedir.artı çıkarım diye korkuyordum ama ben eksi çıktım:)
geçen hafta 92,5 bu hafta 91,2 :) 90 diye hedeflemiştim ama olmadı bu nada şükür.
günaydın..
geçen hafta:58.9
bu hafta :58.4 ..giden 500 gr.
EBRU TURTİ ve diğer kilo veren arkadaşlar tebrikler..
birazdan oğlumla dışarı çıkıcağım..kuaföre gidip saçımı kestireyim evdede boyayacağım..ordan eczaneye parka uğrayacağız kuzuyla..
ve KIZIM KARNE ALIYOR notlar belli ama yinede heyecanlanıyor insan.. bir yıl daha bitti nasılda çabuk geçiyor..aslında he anın kıymetini bilmeli..
hepinizi öpüyorum ve gidiyorum
hazırlıklı ol tabi türk kahvelerini stokla ellerinden bol bol içeriz artık.zeytinburnuydu dimi canım abim yenibosnada oturuyor iki adımlık yer tranvaya bindikmi aile boyu ordayız hehe:)
Turtim bu hafta regldim, Bi de dün akşam sevdicek yemeğe götürdü zorla ama onunla da konuştum yapmayacak bir daha
Ramazana kadar 70 kiloyu hedefledim
ramazan ne zaman baslıyordu kız agustostamı ayy ben iyice koptum bu dünyadan
Kızlar yaaa bu hafta paylaşımlarımız çok düştü. Hele ki gün içinde çok fazla uğrayan yok. Biran önce bu durumu düzeltmemiz lazım.
Gülçin'i saat 15:00 kadar bekleyelim. Umarım gelir biran önce. İnşallah önemli bir sorun yoktur ama kızlar böyle durumlarda lütfen bi şekilde haber verin. Artık internet çok yaygın. Ben her şekilde ulaşıyorum sizlere sırf merak etmeyin diye. Sizlerinde öyle olmasını bekliyorum. Farkındaysanız kaç gündür Gülçin'i sayıklıyorum nerde kaldı niye gelmedi diye.
Temmuzun 20sinde başlıyoruz bebeiş
------------------------------
Ebrucum Ben bütün gün topiketeyim gelen olursa yakalamaya çalışıyorum valla
Temmuzun 20sinde başlıyoruz bebeiş
------------------------------
Ebrucum Ben bütün gün topiketeyim gelen olursa yakalamaya çalışıyorum valla
evet yaaaa bende tam onu dicektim Ebrum acaba yeni üyeler mi davet etsek ne yapıverseek kimse yok baksana olanlarda iki kelime yazıp çıkıyor olmuyor böyle önceden cuma günleri tıklım olurdu burası sayfalarca yazı yazılırdı saat daha 1 olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?