hahay ben de bakırköy sahilde oturuyorum bebek yani zeytinburnu bakırköy arası bir yerde kalıyorum sahildevalla görüşmüyoruz anneannemle ama en son kuleli giyim magazası öyle bir yer varya ordaki yokustan asagı inince sağda bir yerdeydi evi. dur ben sana özelden tel numaramı yazayım gelirsen haber verirsin öyle bir imkan olursa
Tebrik ederim bebelak
Evet canım haşladım düdülküde 1 tabak nohut aralarda atıcam , çünkü leblebi vs bana iyi gelmiyo afedersiniz tuvalet sorunum oluyor
eline sağlık.ortalama ortalalrda gibi:)*** 13. TAKIM 260. ETAP ***
aysecig : (54.7 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı
betuld: ( 60.2 / 59.2 / 1 / % 1.66)
elmaliturta (64.6 / 64 / 0.6 / % 0.93 )
gurbet_dmr: (92.5 / 91.2/ 1.3 /% 1.41 )
LAydLiNe: ( 67.4 / 66.5 / 0.9 /%1.34 )
tadLi: ( 55.1 / 57.4 / 0.4 / % 0.73 )
UcukMavi: ( 62.6/ / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.4 / 0 / % 0 )
Zaum: (103 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: 0.67
kız seni istemeye gelecez diyorum sen asansördeki herife hediye alacağım diyosun oldumu şimdi olmadı bak :)
evet bu hafta alıcam ablacım
karnem iyi teşekkür aldım
herkeste değişik etki yapıyor olabilir banada tam tersi etki eder de o yüzden dedim sana zararı olmuyorsa affiyet olsun canım ama yaramasın:)
*** 13. TAKIM 260. ETAP ***
evet bu hafta alıcam ablacım
fazla mal göz çıkartmaz hesabı evlenene kadar evlenince hepsini bırakıcam
Canım ellerine sağlık.Yardım edemedim kusura bakma.Bugün karne günü biliyorsun ancak girip kilo bildirimi yapabildim.Benim sınıfım 4. sınıftı ve ne yazıkki bugün son kez dersteydik.ÜZGÜNDÜK. Eve ancak gelebildim neyse ki listeyi hazırlamışsın*** 13. TAKIM 260. ETAP ***
Günaydıın :) bugün eski model tartıyla tartıldim 104 çıktım anlamadım walla:)
Harikasın GönülGunaydin kizlaaar
Dunki sporumu unutmusum
45 dak yuruyus
30 dak bootcamp
Tebrikler.Bence de gurur duy.Ben 100grama bile seviniyorum biliyorsun.Gelelim kilo bildirimime
Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.7
Giden: 400 gr
Cok veremedim ama yinede verdim gurur duyyorum kendimleee
Tebrikler canım.İnşallah birdahaki hafta 89 olur.günaydın hanımlar.nasılsınız inşallahherkesin keyfi yerindedir.artı çıkarım diye korkuyordum ama ben eksi çıktım:)
geçen hafta 92,5 bu hafta 91,2 :) 90 diye hedeflemiştim ama olmadı bu nada şükür.
Tebrikler Derya.günaydın..
geçen hafta:58.9
bu hafta :58.4 ..giden 500 gr.
EBRU TURTİ ve diğer kilo veren arkadaşlar tebrikler..
birazdan oğlumla dışarı çıkıcağım..kuaföre gidip saçımı kestireyim evdede boyayacağım..ordan eczaneye parka uğrayacağız kuzuyla..
ve KIZIM KARNE ALIYOR notlar belli ama yinede heyecanlanıyor insan.. bir yıl daha bitti nasılda çabuk geçiyor..aslında he anın kıymetini bilmeli..
hepinizi öpüyorum ve gidiyorum
Tebrikler Betülcüm.Gunaydin kizlaar
Dun hic giremedim kusura bakmayin
Ebru bu bir kac gun pazara kadar giremiycem ben, olabilir di mi?
Arkadasimlayim antalydan gelen, bir de okulun son gunu dun onun icin cok hazirlik yaptik fln giremiyorum
Kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 60.2
Bu hafta 59.2
Betuld (60.2/59.2/1/%1.66)
Hepinizi opuyorum kizlar
Aksam sonuclara bakicam mutlaka insallah yine derecede oluruzz
Ne çok nohut yemişsin kız.Bende almayı düşünüyorum laptop ebruş ya, lazım artık :26:
Menümü yazayım kızlar benBu hata gelen 100 gramın canına okuyup geri postalayacağım fazla fazla
Sabah:
1 dlm tam bupday ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Ara:
15 nohut
1 kahve
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
1 salatalık
Ara:
15 nohut
Akşam:
1 kase yoğurt
3 dilm karpuz
1 maydanoz suyu
Haftaya kadar yeni tartını al inşallah çok verirsin canım.gelelim bana ...
aslinda bu hafta 1.5 kg hedefimdi ama o hain tartı bütün planlarımı bozdubu hafta izinli sayıldım maalesef
herneyse bugün karne aldım seneye lise son :124: ebru ablacım haklısın çok sessizleşti yarım saate bir giriyorum sürekli ama kimse yok neden bukadar sessizizbetül ablacım sende 59a düşmüşsün sevindim senin adına
Sen göter biz seçmene yardım ederiz canım.Busecimm zararını görmediysen iyi o zaman cnm
kızlaar asansörüm yeni eve cıkıyor bu hafta kendine ev tuttu zaten söylüyordu ayrı eve cıkıcam vs diye ev hediyesi alıcam da ona ama çok komik bişi almam lazım ben öyle normal hediye insanı değilim malum yanisize hediyeleri göstericem bana söyleyin hangisi daha komik vb olur
Tebrikler ZELİŞçim.İnşallah bir dahaki seneye takdir alırsın.evet bu hafta alıcam ablacım
kızlar meraba ben 5. takımdan tuni
listemizi kontrol edebilirmisiniz acaba
ilk defa hazırlıyorum bi yanlışlık olmasın
biim kaptanımızın biraz işi varda
tunituni 76.3/75.8/0.5/%0.65
cocostar 68/66/2.0/%2.94
buffy26 72.4/72.3/0.1/%0.13 yeni üye hedef 58
ergh 65.9/64.9/1.0/%1.51
elifezgi 70.7/70.6/0.1/%0.14 yeni üye hedef 54
maway izinli
samanyolu izinli
tgdg izinli
carpenoctem izinli
ortalama %1.04
tebrik ederim canım.güzel bir tatil geçirirsin artık :)
Canım 2 gündür nohut görünce böyle oldu sanırım.Ttakılayım dedimHaticem toplamda 1 avuç nohut yedim gün içinde niye bu kadar taktınız nohuta yaw
Allah cezanı vermesinbebekler bakın hediye seçeneklerim bunlar birincisi buu
Burun Sıvı Sabunluk BatanGemi'de - YouTube
ikincisi bu benim favorim kendiside poker oynuyor ama eminim bu mutfak önlügündeki adam gibi de oynamıyordur ama koptum ya hahay
İtati Sexy Aprons - MUTFAK&BANYO - BunlardanIstiyorum.com (poker kagıtları olan cıplak adamlı önlükden bahsediyorum alttan ikidekoptum ya) yada kadın desenli alırım ona daha bir seksi olur giydikçe
yada bu erkek için olanı olabilir ama buda çok pahalı ucuzunu bulursam olabilir yanüü
İtati Itati Bath Towels - DEKOR&KONFOR - BunlardanIstiyorum.com
Busecim gelecek hafta listede olursun.Bu yüzden bu hafta çok dikkat etmelisin.İstersen hafta da 1-2 kilo verebilirsin.Nohutun etkilemeyeceğini düşünüyorsan yiyebilirsin,sorun olmaz.Kızlar ben bu ahafta aralarda nohut yiyeceğim, eğer kötü dönüşü olursa bırakırım ama hiç zannetmiyorum, bademden fındıktan çok zararı olamaz herhalde
Busecim gelecek hafta listede olursun.Bu yüzden bu hafta çok dikkat etmelisin.İstersen hafta da 1-2 kilo verebilirsin.Nohutun etkilemeyeceğini düşünüyorsan yiyebilirsin,sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?