Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vay güzel yerde oturuyorsun. valla tarifine göre anneannenin evinin önünde çok geçtim görsem kesin tanırım hehe:)olur güzelim kısmet olurda geçersem o taraflara haber veririm:)

Tebrik ederim bebelak

Evet canım haşladım düdülküde 1 tabak nohut aralarda atıcam , çünkü leblebi vs bana iyi gelmiyo afedersiniz tuvalet sorunum oluyor

herkeste değişik etki yapıyor olabilir banada tam tersi etki eder de o yüzden dedim sana zararı olmuyorsa affiyet olsun canım ama yaramasın:)

*** 13. TAKIM 260. ETAP ***

aysecig : (54.7 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı
betuld: ( 60.2 / 59.2 / 1 / % 1.66)
elmaliturta (64.6 / 64 / 0.6 / % 0.93 )

gurbet_dmr: (92.5 / 91.2/ 1.3 /% 1.41 )
LAydLiNe: ( 67.4 / 66.5 / 0.9 /%1.34 )
tadLi: ( 55.1 / 57.4 / 0.4 / % 0.73 )
UcukMavi: ( 62.6/ / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.4 / 0 / % 0 )
Zaum: (103 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. TAKIM ORTALAMASI: 0.67

eline sağlık.ortalama ortalalrda gibi:)

herkeste değişik etki yapıyor olabilir banada tam tersi etki eder de o yüzden dedim sana zararı olmuyorsa affiyet olsun canım ama yaramasın:)

Tatlım sadece 15 tane haşlanmış nohut kimsede değişiklik yapmaz

Eline sağlık Ebruş, ben haftaya bu listede olabilcek miyim :26:

Canım ellerine sağlık.Yardım edemedim kusura bakma.Bugün karne günü biliyorsun ancak girip kilo bildirimi yapabildim.Benim sınıfım 4. sınıftı ve ne yazıkki bugün son kez dersteydik.ÜZGÜNDÜK. Eve ancak gelebildim neyse ki listeyi hazırlamışsın

Günaydıın :) bugün eski model tartıyla tartıldim 104 çıktım anlamadım walla:)

Gunaydin kizlaaar

Dunki sporumu unutmusum
45 dak yuruyus
30 dak bootcamp
Harikasın Gönül

Gelelim kilo bildirimime

Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.7
Giden: 400 gr

Cok veremedim ama yinede verdim gurur duyyorum kendimleee
Tebrikler.Bence de gurur duy.Ben 100grama bile seviniyorum biliyorsun.
Tebrikler canım.İnşallah birdahaki hafta 89 olur.

Tebrikler Derya.

Tebrikler Betülcüm.
Ne çok nohut yemişsin kız.

Haftaya kadar yeni tartını al inşallah çok verirsin canım.

Sen göter biz seçmene yardım ederiz canım.

evet bu hafta alıcam ablacım
karnem iyi teşekkür aldım
Tebrikler ZELİŞçim.İnşallah bir dahaki seneye takdir alırsın.

Canım bazı yüzdeler yanlıştı düzelttim.İzne ayrılmış olanlarda sayılıyor.

tunituni 76.3/75.8/0.5/%0.66
cocostar 68/66/2.0/%2.94
buffy26 72.4/72.3/0.1/%0.14
yeni üye hedef 58
ergh 65.9/64.9/1.0/%1.52
elifezgi 70.7/70.6/0.1/%0.14
yeni üye hedef 54
maway izinli
samanyolu izinli
tgdg izinli
carpenoctem izinli

ortalama %0.6

Son düzenleme:
Haticem toplamda 1 avuç nohut yedim gün içinde niye bu kadar taktınız nohuta yaw

Kızlar ben bu ahafta aralarda nohut yiyeceğim, eğer kötü dönüşü olursa bırakırım ama hiç zannetmiyorum, bademden fındıktan çok zararı olamaz herhalde

bebekler bakın hediye seçeneklerim bunlar birincisi buu

Burun Sıvı Sabunluk BatanGemi'de - YouTube

ikincisi bu benim favorim kendiside poker oynuyor ama eminim bu mutfak önlügündeki adam gibi de oynamıyordur ama koptum ya hahay

İtati Sexy Aprons - MUTFAK&BANYO - BunlardanIstiyorum.com (poker kagıtları olan cıplak adamlı önlükden bahsediyorum alttan ikide koptum ya) yada kadın desenli alırım ona daha bir seksi olur giydikçe

yada bu erkek için olanı olabilir ama buda çok pahalı ucuzunu bulursam olabilir yanüü

İtati Itati Bath Towels - DEKOR&KONFOR - BunlardanIstiyorum.com

Son düzenleme:
Allah cezanı vermesin Nerden buldun kız bunları.Ne güldüm. Valla ne kadar iğrenç olsa da aralarından en masumu burun şeklindeki sabunluk.Diğerleri komik ama ben almazdım

Kızlar ben bu ahafta aralarda nohut yiyeceğim, eğer kötü dönüşü olursa bırakırım ama hiç zannetmiyorum, bademden fındıktan çok zararı olamaz herhalde
Busecim gelecek hafta listede olursun.Bu yüzden bu hafta çok dikkat etmelisin.İstersen hafta da 1-2 kilo verebilirsin.Nohutun etkilemeyeceğini düşünüyorsan yiyebilirsin,sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…