valla fundacığım dün birde jilliana başlayayım dedim 5 dakika yapabildim ama öldüm geberdim bacaklarımdan eğilemiyorum bükülmüyor o halde bugün de 5 saate yakın dolandım dedim anneme ben burada erimezsem hiçbir zman erimem:)
valla fundacığım dün birde jilliana başlayayım dedim 5 dakika yapabildim ama öldüm geberdim bacaklarımdan eğilemiyorum bükülmüyor o halde bugün de 5 saate yakın dolandım dedim anneme ben burada erimezsem hiçbir zman erimem:)
Ne çok dolanmışsın öyle.Hani bakılırsa kaçamak sayısı çok ama o kadar yürümeye çokta göze batmıyor.bende bugünkü menümü yazıp itirafta bulunacağım.
sabah: domates salatalık azıcık sucuklu yumurta yarım simit peynir 2 bardak şekersiz çay
ara:az sütlü neskafe
öğlen: yarımkek yarım simit tarhana çorbası ayran
akşam:2 kaşık bulgur pilavı birazda yoğutlu patates
2,5 litre su
gelelim mevzuya.sabah 11 gibi pazara çıktım biraz mesafesi var yürüdüm ve çokta sıcaktı 1 saat dolandım bir ara yürürken başım döndü durdum acaba dedim tekrar döndü gözüm karardı ellerimde titremye başladı sonra su aldım geçmedi dedim kalacam buralarda derken marketten baktım baktım gözüme kek çarptı onu aldım yarısın yedim oradan kargo almak için devam ettim 1 saat kadar daha yürüdüm başım ağrımaya başladı tansiyonummu çıktı dedim birde üstüne ayran aldım içtim sonra 1 saatte geri eve yürüdüm baktım acıkmışım üstüne öğlen yemeği yedim.2 saat aradan sonra bu defada annemle pazara çıktık.2 ssaat te öyle gezdik.ve yoğurtlu patatese dayanamadım itiraf ediyorum bugün çok dolaştım sanırım oyüzdende çok acıktım
Kızlar yaaa bu hafta paylaşımlarımız çok düştü. Hele ki gün içinde çok fazla uğrayan yok. Biran önce bu durumu düzeltmemiz lazım.
Gülçin'i saat 15:00 kadar bekleyelim. Umarım gelir biran önce. İnşallah önemli bir sorun yoktur ama kızlar böyle durumlarda lütfen bi şekilde haber verin. Artık internet çok yaygın. Ben her şekilde ulaşıyorum sizlere sırf merak etmeyin diye. Sizlerinde öyle olmasını bekliyorum. Farkındaysanız kaç gündür Gülçin'i sayıklıyorum nerde kaldı niye gelmedi diye.
Bende almayı düşünüyorum laptop ebruş ya, lazım artık :26:
Menümü yazayım kızlar benBu hata gelen 100 gramın canına okuyup geri postalayacağım fazla fazla
Sabah:
1 dlm tam bupday ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Ara:
15 nohut
1 kahve
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
1 salatalık
Ara:
15 nohut
Akşam:
1 kase yoğurt
3 dilm karpuz
1 maydanoz suyu
sadece cuma gunu kılo bıldırımı yapsam olurmu?
MENÜMMMMMMMMMMMM
sabah
1 dilim ekmek
peynir
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
öğlen
3 dilim ekmek
biraz tavuk göğsü kızartılmış
yeşillik
akşam
3 parça tavuk kanat
ve 1 dondurma annem karne günü diye dondurma aldı bende hayır diyemedim
bende bugünkü menümü yazıp itirafta bulunacağım.
sabah: domates salatalık azıcık sucuklu yumurta yarım simit peynir 2 bardak şekersiz çay
2,5 litre su
gelelim mevzuya.sabah 11 gibi pazara çıktım biraz mesafesi var yürüdüm ve çokta sıcaktı 1 saat dolandım bir ara yürürken başım döndü durdum acaba dedim tekrar döndü gözüm karardı ellerimde titremye başladı sonra su aldım geçmedi dedim kalacam buralarda derken marketten baktım baktım gözüme kek çarptı onu aldım yarısın yedim oradan kargo almak için devam ettim 1 saat kadar daha yürüdüm başım ağrımaya başladı tansiyonummu çıktı dedim birde üstüne ayran aldım içtim sonra 1 saatte geri eve yürüdüm baktım acıkmışım üstüne öğlen yemeği yedim.2 saat aradan sonra bu defada annemle pazara çıktık.2 ssaat te öyle gezdik.ve yoğurtlu patatese dayanamadım itiraf ediyorum bugün çok dolaştım sanırım oyüzdende çok acıktım
Yine in cin top oynuyor.
Salonumda beyaz bir köşe koltuk takımım var.Nerdeyse 3 saattir onu siliyorum.Çok yoruldum.Arada bir yardımcı almak lazım.Sonunda bitti ama çok yoruldum.Hergün birşeyi yıkayıp siliyorum.Bahar temizliğimi bitireyim de temmuzda rahat rahat tatile giderim.
Günaydın kızlar ben bu hafta artılardayım o yüzden iyi ki deneme sürecindeyim
Ama sizlere söz bu bir daha tekrarlanmayacak
Günaydın herkese
Herkese GÜNAYDIN
Bu hafta benim sonucum ne yazık ki kötü.
GEÇEN HAFTA: 65,4
BU HAFTA:65,4
GİDEN:0000000
ÜZGÜNÜM KIZLAR.Bu hafta çok dikkat etmiş olsamda geçen hafta az da olsa yaptığım kaçamakların cezası bu.Ayrıca regle oldum diye bu hafta ciddi bir spor yapmadım.Bu hafta çok daha dikkatli olup,çok spor yapacağım.
Menüto çok güzel bebito da akşam bi meyve atsaydın en azından erkenden uyutmuşsun metabolütoyu
---------------------------
Ay kızlar ben aralarda nohut yicem çok tok tutuyor zararını görmedim, gerçi bunu yeni yapmaya başladım
Destekliyorum Ebuş
Kimbilir o simitler yenmese nasıl olcaktı bebeğim, çok tebrik ederim
Bebiş tartılma onda artık yenisi gelene kadar yalancı o bak sinir oldum ona
Tebrikler Turtiii
Bu hafta malesef ebruş ama bir daha olmayacak
Ebrucum merhaba.Akşam giripte cevap veremedim.Dün evde bahar temizliğine başladım.Sonra tam eşime yemek hazırladım,yemeğini yerken yakın bir okulda veda partisi gibi bir organizasyon varmış müdür bey de davet etmiş gitmemiz gerekiyor dedi.Hemen çıktık.Gece 12 yi geçiyorken geldik giremedim.Şimdi okuldayım.Öğlene doğru karneleri veririz.Sonrası için şuan için bir plan yok.Eğer birşey olmazssa ben listeyi hazırlarım.
Ebrucum tebrikler süpersin
Tebrikler FUNDA.
Noracim evet menum cok az oldu ama bazen hic yiyesim olmuyor bazende icime kurt giriyor ac kurtlar gibi salririyorum resmen
Ebru cum tebrik ederim guzel kilo vermissin
Kilo veremeyenler ve stabiel kalanlarda pes etmek yokdahada azimle devam ediyoruz
Gelelim kilo bildirimime
Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.7
Giden: 400 gr
Cok veremedim ama yinede verdim gurur duyyorum kendimleee
Evet dukan menusu gibi oldu saf protein yapayim istemistim canim ..
Bak meyvE konusunda detaylar burda yaziyor okumak istersen ...
MEYVE NE ZAMAN YENMELI ?
Yemekte ve yemekten sonraki 2 saat içinde yenilen meyveler, midede fermantasyona (mayalanma) yol açarak, gıdaları vücuda yük haline getiren asit ve gaz üretimine neden oluyor.
Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ve Nefroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Türk, vücut için çok önemli bir besin grubu olan meyveleri yeme zamanlamasının sağlık için büyük önem taşıdığını anlattı.
Salatanın ana yemekten önce yenmesinin sindirim sistemine sağladığı yararlar gibi, meyvelerin tüketiminin de bir doğru zamanlaması olduğunu dile getiren Türk, bu kurala uyulmaması durumunda vücut için büyük yararı bulunan meyvelerin, yararı şöyle dursun, adeta vücuda ek bir yük oluşturduğuna dikkati çekti.
BİR NEVİ MİDEDE ALKOL OLUŞUYOR
Yemekte ve yemekten sonraki 2 saat içinde tüketilen meyvelerin, midede fermantasyona (mayalanma) yol açarak, asit ve gaz üretimine neden olduğunu vurgulayan Türk, şunları kaydetti:
''Yemekle birlikte tüketilen meyve, fermante oluyor, midede şişkinliğe neden oluyor, yiyen kişiye rahatsızlık veriyor. Bir nevi midede alkol oluşuyor. Ancak bu dışardan alınan alkolle aynı değil... Bu durum yenen gıdaları besin olmaktan çıkarıyor, vücuda yük haline getiriyor. Yani besinler gıda maddesi özelliğini kaybediyor. Ayrıca meyvenin vücuda sağladığı yararlar da azalmış oluyor. Meyvenin vücuda yararlı olabilmesinin en garanti yolu, açken tüketmektir. Karaciğer başta olmak üzere ilgili tüm organlara, bu asit ve gazı yok edebilmek için normalden daha fazla yük biniyor.''
Prof. Dr. Türk, meyvenin vücuda sağladığı katkılardan yararlanılmak isteniyorsa, elma, armut, portakal gibi tüm meyvelerin yemekten en az 2 saat önce ya da yemekten en az 2 saat sonra yenmesi gerektiğini söyledi.
günaydın hanımlar.nasılsınız inşallahherkesin keyfi yerindedir.artı çıkarım diye korkuyordum ama ben eksi çıktım:)
geçen hafta 92,5 bu hafta 91,2 :) 90 diye hedeflemiştim ama olmadı bu nada şükür.
günaydın..
geçen hafta:58.9
bu hafta :58.4 ..giden 500 gr.
EBRU TURTİ ve diğer kilo veren arkadaşlar tebrikler..
birazdan oğlumla dışarı çıkıcağım..kuaföre gidip saçımı kestireyim evdede boyayacağım..ordan eczaneye parka uğrayacağız kuzuyla..
ve KIZIM KARNE ALIYOR notlar belli ama yinede heyecanlanıyor insan.. bir yıl daha bitti nasılda çabuk geçiyor..aslında he anın kıymetini bilmeli..
hepinizi öpüyorum ve gidiyorum
Tatlım aynı gün patlama yaşamazsın zaten, o bir an da gelir , kan şekerin yükselir metabolizman durur ve engel olamazsın, hem diyorum ya sen yemek yemediğin sürece miğden çalışmadığı için, atıyorum gün içinde sen 100 gram yağ yakabilecekken 30 gram yağ yakabilirsin, çünkü vücutta bi hareket olmuyor..
Ayrıca miğde aç kalacağğını düşünüp yediğin herşeyi depoluyor, açlık hissi vüücudun verdiği en son imdat sinyalidir onu bekleme bence
Canım ben bu hafta aslında +100üm çünkü geçen cuma 76.9 çıkmıştım, bu artının sebebi de regl + dün akşam sevdicek beni yemeğe götürdü ondan...
Ki kendisini uyardım, söz verdi, bir daha böyle birşey yapmayacak, ne kadar ciddi olduğumu anlattım zayıflama konusunda
daha buralardayım temmuza kadar allah nasip ederse canım.
memlekete sinop a gitme durumuda var gidersem eğer izinli göstermek durumda kalırım orada internet bulamam çünkü.
Gunaydin kizlaar
Dun hic giremedim kusura bakmayin
Ebru bu bir kac gun pazara kadar giremiycem ben, olabilir di mi?
Arkadasimlayim antalydan gelen, bir de okulun son gunu dun onun icin cok hazirlik yaptik fln giremiyorum
Kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 60.2
Bu hafta 59.2
Betuld (60.2/59.2/1/%1.66)
Hepinizi opuyorum kizlar
Aksam sonuclara bakicam mutlaka insallah yine derecede oluruzz
Bende almayı düşünüyorum laptop ebruş ya, lazım artık :26:
Menümü yazayım kızlar benBu hata gelen 100 gramın canına okuyup geri postalayacağım fazla fazla
Sabah:
1 dlm tam bupday ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Ara:
15 nohut
1 kahve
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
1 salatalık
Ara:
15 nohut
Akşam:
1 kase yoğurt
3 dilm karpuz
1 maydanoz suyu
sadece cuma gunu kılo bıldırımı yapsam olurmu?
gerçekten topiğimiz çok cansızlaştı..
GÜLÇİN nerdeki acaba bir sorun yoktur inşallah..
BETULD bravo 59 olmuşsun..
evet ablacım unutuyorum bugün 3 günlük gönderiym artık
regl plduğun için normal ablacım uzme kendini
tebrikler ablacım
tebriklergüzel vermişsin ablacım
görüşürüz ablacımm iyi eğlenceler ve tebrikler
gelelim bana ...
aslinda bu hafta 1.5 kg hedefimdi ama o hain tartı bütün planlarımı bozdubu hafta izinli sayıldım maalesef
herneyse bugün karne aldım seneye lise son :124: ebru ablacım haklısın çok sessizleşti yarım saate bir giriyorum sürekli ama kimse yok neden bukadar sessizizbetül ablacım sende 59a düşmüşsün sevindim senin adına
Yavrucum nohut da badem fındık gibi bi ara öğün tarzı, hatta osman müftüoğlu 2 avuç nohut yenilebilir demişti ki ben 15 tane yiyorum, çok tok tutuyor bir zararını görmedim
Busecimm zararını görmediysen iyi o zaman cnm
kızlaar asansörüm yeni eve cıkıyor bu hafta kendine ev tuttu zaten söylüyordu ayrı eve cıkıcam vs diye ev hediyesi alıcam da ona ama çok komik bişi almam lazım ben öyle normal hediye insanı değilim malum yanisize hediyeleri göstericem bana söyleyin hangisi daha komik vb olur
birazdaha kurcalarsak akraba falan çıkarız belki:) nerde oturuyor anneannen geçersem y.bosnaya uğrayayım önce büyüklerin gönlünü alalım dimi sonra sırayla aileyi gezeriz :)en son sana geliriz :)
çocukluğum gençliğim oralarda geçti benim aaaa bakırköy meydanda saatin altında buluşuruz artık :)
eline sağlık.ortalama ortalalrda gibi:)
Tatlım sadece 15 tane haşlanmış nohut kimsede değişiklik yapmaz
Eline sağlık Ebruş, ben haftaya bu listede olabilcek miyim :26:
Canım ellerine sağlık.Yardım edemedim kusura bakma.Bugün karne günü biliyorsun ancak girip kilo bildirimi yapabildim.Benim sınıfım 4. sınıftı ve ne yazıkki bugün son kez dersteydik.ÜZGÜNDÜK. Eve ancak gelebildim neyse ki listeyi hazırlamışsın
inş ablacım
bu arada okula 1 haftadır gitmiyodum bugün gittim kızlar bana zayıfladığımı söyledi sevindirik oldum
Haticem toplamda 1 avuç nohut yedim gün içinde niye bu kadar taktınız nohuta yaw
Bir itiraf nokta com klasiğini bende paylaşayım
Kaç dönüm
Emeklı hemşire olan annem B12 iğnemi vuracak ama normal ışık yerine ufak bir masa lambası yanıyor odada. Kardeşim soruyor "Anne ışığı yakayım mı nasıl görüp vuracaksın iğneyi?" Annemden cevap gecikmiyor "Gerek yok oğlum ablanda arazi geniş olunca her türlü vururum ben o iğneyi." E be anne, e be anne ,yapılır mı şimdi bu?
MENÜMMMMMMMMMMMM
sabah
1 dilim ekmek
peynir
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
öğlen
3 dilim ekmek
biraz tavuk göğsü kızartılmış
yeşillik
akşam
3 parça tavuk kanat
ve 1 dondurma annem karne günü diye dondurma aldı bende hayır diyemedim
Ebrucum listeyi kontrol ettim.Ellerine sağlık yanlış yok.
Evet paylaşım çok azaldı.Konuşup önlem alalım.
Listeye bu hafta ne yazık ki katkım olmadı.Herkesi tebrik ediyorum.İnşallah önümüzde ki hafta katkım olur.Kendi eleştirimi yaptım tekrar yapayım.Geçen hafta davetliyiz diye bazı şeylerin tadına bakmak zorunda kalmıştım.Bu hafta içi yediklerim düzenliydi.Ancak hafta sonunun acısı çıktı.Ayrıca regle olduğum için ciddi bir spor yapamadım.Spor yapmayınca veremiyorum.Tatile az kaldı.İyice yüklenmeliyim.
onu alıcıgiiiiim yaa hem en ucuzuda o igrenmez yaa komik bence de hoşuna gider saolun bebekler
ayy olsun kaç haftadır hep derecedeyiiiiiiizama ben bu hafta cok sıkı tutucigim ipleri valla kızlar hazır yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim vereyhim de gidiversinler simdi tam bacaklarımdan gitme zamanı çünkü
bende bugünkü menümü yazıp itirafta bulunacağım.
2,5 litre su
Yine in cin top oynuyor.
Salonumda beyaz bir köşe koltuk takımım var.Nerdeyse 3 saattir onu siliyorum.Çok yoruldum.Arada bir yardımcı almak lazım.Sonunda bitti ama çok yoruldum.Hergün birşeyi yıkayıp siliyorum.Bahar temizliğimi bitireyim de temmuzda rahat rahat tatile giderim.
Bugun ki menum:
Kahwalti
iki dilim karpuz
3 malta erigi
2 kayisi (kayisi demeye bin sahit ister hic tadi yoktu)
Aksam
4 lahana sarmasi
1 buyuk biftek(salca soslu)
1 kasik kayseri mantisi :2:
Sivi 2 lt su
YEsil cayla form cayda icerim ..
Ve b ugun ki sporum ..
30 dak bootcamp calorie burn
30 dk kond bisikleti
500 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?