Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla fundacığım dün birde jilliana başlayayım dedim 5 dakika yapabildim ama öldüm geberdim bacaklarımdan eğilemiyorum bükülmüyor o halde bugün de 5 saate yakın dolandım dedim anneme ben burada erimezsem hiçbir zman erimem:)

ohh erirsin erirsin merak etme bir hafta böyle takıl bak nasıl eriyorsun sonra

anlıyorum seni ablacım bende ilk gün öyle olmuşyum ama artık alıştım çok faydalı

Ne çok dolanmışsın öyle.Hani bakılırsa kaçamak sayısı çok ama o kadar yürümeye çokta göze batmıyor.

Jillian gerçekten çok güzel.Devam ettirmeye çalış Nermin.İnşallah hep beraber eririz

Yine in cin top oynuyor.
Salonumda beyaz bir köşe koltuk takımım var.Nerdeyse 3 saattir onu siliyorum.Çok yoruldum.Arada bir yardımcı almak lazım.Sonunda bitti ama çok yoruldum.Hergün birşeyi yıkayıp siliyorum.Bahar temizliğimi bitireyim de temmuzda rahat rahat tatile giderim.

Bugun ki menum:

Kahwalti
iki dilim karpuz
3 malta erigi
2 kayisi (kayisi demeye bin sahit ister hic tadi yoktu )

Aksam
4 lahana sarmasi
1 buyuk biftek(salca soslu)
1 kasik kayseri mantisi :2:

Sivi 2 lt su
YEsil cayla form cayda icerim ..

Son düzenleme:

Eveeet niye boyle oldu ki, kimse olmayincada konusulacak sey olmuyor gecmise yorum yaziliyor menu bildirilip cikiliyor mecburen ..
Umarim onumuzdeki gunlerde paylasim dolayisiylada motivasyon artar..

sadece cuma gunu kılo bıldırımı yapsam olurmu?

Afiyet olsun busecim ... Nohutun zarari yok diyosan menun gayet guzel ..

Tavuk gogsunu haslanmis yada firinda ye canim kalorisi daha dusuk olur menun guzel afiyet olsun ..
dondurmada karne odulun olmus bu arada tesekkur almissin tebrik ederim snei ..

Cok yemissin nermin ama yuruyusle yakilmistir muhakkak cok yuruyus yapmissin ..

Jillian agir geliyorsa "bootcamp calorie burn" oneririm nermincim, daha yapilabilir bu ..

Suanda da ole haticecim kimsecikler yok

Iyi dusunmussun bahar temizligi icin ..
Benim de yarin ve pzar enine boyuna bi temizlik yapmam lazim camlari kapilari 2 haftada bir siliyorum mumkun oldukca..
Kaba tmizligim yok allah tan turkiye ye gitme olasiligimz var bakalim hazirlikli olmam iyidir ..

Ve b ugun ki sporum ..

30 dak bootcamp calorie burn
30 dk kond bisikleti
500 ip atlama

Günaydın kızlar ben bu hafta artılardayım o yüzden iyi ki deneme sürecindeyim

Ama sizlere söz bu bir daha tekrarlanmayacak

Günaydın herkese

Deneme süresinde olman bence + çıkman için önemli değil sonuçta kendin için kilo veriyorsun canım. + çıkmanın tek sebebi dün akşamki yemek olamaz bence. Ayrıca menülerini yazıyorsun gayet güzel görünüyor. Yazmadığın şeyler mi var acaba? Yada menülerinde farketmediğimiz bir yanlış mı? Bunu çözmemiz lazım.

Allahtan + çıkmamışsın canım. Bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyoruz inşallah.

Dene bakalım nohutu umarım bir zararı olmaz. Meyve konusunda da en geç saat 15:00 ten sonra meyve yemek sakıncalı canım.

Haklı olabilirsin canım simit konusunda ama birde regl olduğum halde 900 gr gitti. Bence bu durumda süper oldu.

Kolay gelsin canım bende yarın başlıyorum temizliğe. Eğlendiniz mi bari? Bizim dün mezuniyetimiz vardı, bugün karne heyecanı. Çok duygulandık çok mutlu olduk. Öğretmenimizden çok memnunduk çok zor oldu ayrılmak.

Ebrucum tebrikler süpersin

Tebrikler FUNDA.

Teşekkürler canım

Çok teşekkürler sevgili rakibem yine öndeyim

Gelelim kilo bildirimime

Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.7
Giden: 400 gr

Cok veremedim ama yinede verdim gurur duyyorum kendimleee

Olsun canım yinede çok iyi gitmiş. Tebrikler.

Tamam canım teşekkürler paylaşım için.

Tebrik ediyorum Nermin'cim inşallah az kaldı 8 li rakamları görmeye .

Harikasın Derya'cım çok az kaldı 57 ye. İnşallah bu haftada bozmazsan düzeni haftaya 57 yi göreceksin inşallah.

Bence hayır demeliydin yada menüde mutlaka sana uygun yemekler vardır onlardan yemeliydin. Unutma canım ne kadar kısa zamanda kurtulursan kilolarından o kadar çok kilo verirsin .Çünki belli bir zaman sonra sıkıyor bu diyet işi. O yüzden sıkı tutman lazım. Turtanında söylediği gibi, Şimdi bakma sen benim ufak tefek kaçamaklarıma toplamda 19 kilo gitti benden ve hiç duraklamadan. Bilmem anlatabildim mi?

daha buralardayım temmuza kadar allah nasip ederse canım.
memlekete sinop a gitme durumuda var gidersem eğer izinli göstermek durumda kalırım orada internet bulamam çünkü.

O zaman haber verirsin canım izinli yazarız. Ama yinede dikkat edersin kilona.

Tek şartla izin veriyorum Betül'cüm kaçamak yaptığını ve haftaya cumaya kilo veremezsen çok kızarım sana. Şimdiden iyi eğlenceler . Tebrik ediyorum verdiğin kilo içinde sonunda gördün 5 li rakamları.

Karpuz çok olmuş canım akşam. Meyveyi söylemiştim en geç saat 15:00 te yiyoruz diye. Nohutta nasıl olacak merak etmeye başladım. Bildiğimiz haşlanmış nohut mu? Yoksa nohut diye leblebiyemi diyorsun?

sadece cuma gunu kılo bıldırımı yapsam olurmu?

Hayır canım maalesef. O zaman bir anlamı yok ki takımda olmanın.

gerçekten topiğimiz çok cansızlaştı..
GÜLÇİN nerdeki acaba bir sorun yoktur inşallah..
BETULD bravo 59 olmuşsun..

Evet canım yaaaa gün içinde olamıyorum diye canım sıkılıyor zaten. Hallettiremedim şu internet işini. Devlet daireleri malum sanki internet kendilerininmiş gibi davranıyorlar. Zaten kısıtlı oluyor internet bide açtırmak için süründürüyorlar. İnşallah biran önce açılır yoksa aklım burda kalıyor. Bende çok merak ettim Gülçin'i inşallah önemli bişey yoktur.

Unutma canım unutma biliyorsun mesaj sayıları çok önemli ve böyle unutkanlık yaparsan kızmaya başlayacağım sana tamam mı tatlım. Çıkarma aklından mesaj atmayı.

En kısa zamanda tartını al canım. Tebrik ediyorum teşekkür aldığın için ama biliyorsun ki teşekkürün daha üstü var. İnşallah seneye daha iyi bir karne bekliyoruz senden. Girdiğin zaman burayı canlandır o zaman canım sen yaz bişeyler. Bakıp çıkma olur mu?

Yavrucum nohut da badem fındık gibi bi ara öğün tarzı, hatta osman müftüoğlu 2 avuç nohut yenilebilir demişti ki ben 15 tane yiyorum, çok tok tutuyor bir zararını görmedim

Buse'cim farkettin mi takımda hiç kimse nohut olayına onay vermedi ve herkesin dikkatini çekti. Bunun bir anlamı olmalı bence. Bu hafta listeye gireceğin için çok dikkkat etmen lazım.

Fikrimi söylemiştim Tepkisini çok merak ediyorum

Bencede yaaaa buluşun Betül'üde arayın biz gelemiyoruz siz bizim yerimize tanışın kaynaşın gezin tozun.

eline sağlık.ortalama ortalalrda gibi:)

Teşekkürler canım. Ortalamamız güzel. Hatta üç kişi ve Hatice'yle 4 kişi olmamasına ragmen gerçekten güzel oldu ortalama.

Tatlım sadece 15 tane haşlanmış nohut kimsede değişiklik yapmaz

Eline sağlık Ebruş, ben haftaya bu listede olabilcek miyim :26:

İnşallah canım umarım haftaya güzel kilo verirsin. Ya Buse'cim canım yanlış anlama Ebuş diyosun yaaaa hiç sevmediğim birisi bana Ebuş derdi. Sen söyleyince hep o kız geliyor aklıma rica etsem Ebuş demesen olur mu

Ne demek canım benim. Ben olduğum sürece zaten önemli değil. Çok zor oluyor dimi ayrılık. Bizim öğretmenimizde ağlayacaktı nerdeyse. Çok üzüldük hepimiz. Hala içim bi tuhaf oluyor düşündükçe. Gerçekten çok zor bir durum.

inş ablacım
bu arada okula 1 haftadır gitmiyodum bugün gittim kızlar bana zayıfladığımı söyledi sevindirik oldum

Ne mutlu oluyor dimi insan.

Haticem toplamda 1 avuç nohut yedim gün içinde niye bu kadar taktınız nohuta yaw

Bence çoğunluğu dinle Buse bu sana büyük bir mesaj

Çok iyi yaaaaaa

Afiyet olsun canım benimde dikkatimi ekmekler çekti. Öğlen üç dilim fazla olmuş canım. Dondurmada ödülün olsun ama sen ödül için daha yenisin. Önce şu ikili rakamları gör bi bakalım. Anladın dimi canım.

Teşekkürler canım. Eleştirine katılıyorum çünki grupta en zor kilo veren kişi sensin. O kadar zamandır aramızdasın resmen gram gram gidiyor. İnşallah haftaya çok iyi bir sonuç alırsın.

Hadi bakalım turticim son 6 kilo. Başaracaksın az kaldı

Kaçamakları görür görmez gözüm döndü. Sonra alttaki yürüyüşü görünce az bile olmuş dedim Afiyet olsun canım.

Kızlar yakındır bende sizden göre göre başlayacağım bu jiliana

Benim koltuklarımda açık renk ve şuan çok kirlendi. Cesaretim yok silmeye. Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Koltuklar bi eskisin simsiyah koltuk alacağım

Yardımcı konusunda da ben beceremiyorum o işi. Kadınla birlikte bende başlıyorum temizliğe. Yarısın ben yapıyorum zaten parasını ona veriyorum. Öyle olacağına en iyisi kendim yaparım daha iyi diye almıyorum. Aslında yapabilsem çok faydalı ama.

Bugun ki menum:

Kahwalti
iki dilim karpuz
3 malta erigi
2 kayisi (kayisi demeye bin sahit ister hic tadi yoktu )

Aksam
4 lahana sarmasi
1 buyuk biftek(salca soslu)
1 kasik kayseri mantisi :2:

Sivi 2 lt su
YEsil cayla form cayda icerim ..

Afiyet olsun canım . Uzak dur mantıdan.

Ve b ugun ki sporum ..

30 dak bootcamp calorie burn
30 dk kond bisikleti
500 ip atlama

Maşallah güzel olmuş spor.

[TABLE="width: 651"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 93, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 99, bgcolor: transparent, align: right"]01.06.2012[/TD]
[TD="class: xl25, width: 102, bgcolor: transparent, align: right"]02.06.2012[/TD]
[TD="class: xl25, width: 100, bgcolor: transparent, align: right"]04.06.2012[/TD]
[TD="class: xl25, width: 86, bgcolor: transparent, align: right"]05.06.2012[/TD]
[TD="class: xl25, width: 90, bgcolor: transparent, align: right"]06.06.2012[/TD]
[TD="class: xl25, width: 93, bgcolor: transparent, align: right"]07.06.2012[/TD]
[TD="class: xl25, width: 101, bgcolor: transparent, align: right"]08.06.2012[/TD]
[TD="class: xl25, width: 101, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Aysecig[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]15[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]6[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]13[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Betuld[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]11[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]14[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]14[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]5[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"] 0[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]elmaliturta[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]16[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]13[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]12[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]8[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0 [/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"] [/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Gurbet_dmr[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]20[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent, align: right"]0[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]10[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]5[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]35[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]LAydLiNe[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]31[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]8[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]19[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]6[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]9[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]88[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Nora [/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]24[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]7[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]16[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]18[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]74[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]TadLi[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]12[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent, align: right"]19[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Uzayım[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]27[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]3[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]24[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]19[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]88[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Zaum[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]11[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]17[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]78
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar mesaj sayıları yukardaki gibi. Dün çok az kişi atmış mesaj sayılarını. Burdan bu konudaki uyarımı yapıyorum. Daha önce defalarca söylediğimiz gibi lütfen mesaj sayılarınızı bildirmeyi unutmayın. O bizim görevimiz. Ve takım için ne kadar sorumlu olduğumuzun kanıtı. Bundan sonra isim isim ve tek tek uyarı yapmak zorunda kalacağım bunu hiç istemiyorum lütfen bu hafta daha dikkatli olalım.

8 - 9 Haziran : Uzayım

11-12 Haziran :gurbet_dmr

13-14 Haziran : Tadli

15-16 Haziran : zaum

18-19 Haziran :elmaliturta

20-21 Haziran : betuld

Yeni listemiz bu şekilde not alırsanız sevinirim

CUMA zayiflama YARIŞMASI 260. ETAP SONUÇ LİSTESİ 1Haziran-8 Haziran 2012

Takım Dereceleri​

1.) 3. Takım
2.) 5. Takım
3.) 13. Takım
Bu haftada yine ilk üçteyiz kızlar. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum öncelikle. Eğer yaşanan bazı ufak aksilikler olmasaydı belki daha üst sıralarda olabilirdik. Gülçin'in bildirim yapmaması, Ayşe'nin izne ayrılması ve Zeliha'nın tartısının bozulmasına rağmen aldığımız sonuç çok başarılı.

Betül'cüm bu hafta sana söyleyecek çok bişeyim yok. Verdiğin kilo gayet güzel. İnşallah en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Umarım bu birkaç günde kaçamak yapmazsan haftaya yine aynı performansı bekliyorum senden.

Turti'cim hiç kaçamağın olmamasına, son birkaç günde bisiklete binmen ve genelde menülerinde problem olmamasına rağmen bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyordum. Umarım önümüzdeki hafta çok daha iyi bir sonuç gelecek senden.

Nermin'cim çok istikrarlı devam ediyorsun. Söyleyecek çok bişeyim yok. Böyle devam edersen bu işi başaracağını ıspatlayacaksın bize.

Gönül'cüm bu hafta sende benimle aynı durumdaydın. Açıkcası ben senin kilo vereceğini tahmin etmiyordum. O poğaçalardan sonra kutluyorum seni ki + çıkmayıp, birde üzerine kilo verdin. Ama bu hafta senden kaçamaksız güzel menüler bekliyorum.

Hatice'ciğim canım sen kendi öz eleştirini yapmışsın zaten ama ben senin azmine ve hırsına hayranım. Pesetmiyorsun ve buda benim çok hoşuma gidiyor. Senin yerinde birbaşkası olsa şimdiye çok bırakmıştı yıkmıştı herşeyi. Ve inanıyorum ki önümüzdeki hafta çok daha iyi bir sonuç alacaksın.

Gelelim Zeliş'ciğime. Tartının bozulması hem seni hem takımı çok etkiledi canım. İnşallah yeni tartı aldığında çok güzel sonuçlar alacaksın. Menülerin biraz daha düzene girmeye başladı. Biliyorum ki yavaş yavaş daha da güzel olacak. Zayıf olmanın keyfine vardıkçada daha istekli olacaksın.

Buse'cim bu hafta itibariyle paylaşımların çok güzeldi. Keşke akşamlarıda burda olabilsen ama gündüzleri aktiviten çok güzel. Menülerin hep güzel görünüyordu ama +100 çıkman benim kafamı karıştırdı. İnşallah haftaya güzel bir kilo verirsin ve listeye girersin.

Sonuç olarak yeniden tebrik ediyorum hepinizi

Haftaya çok çok daha iyi sonuçlar bekliyorum.

kızlar herkese merhaba ,
ben de artık 13. takımın bir üyesiyim , yoğun bir iş tempom var ama mutlaka her gün kk ya uğrayıp mesaj yazmaya çalışıcam , akşamları söz veremem çünkü 2 yaşında bir kızım var , izin verirse hanımefendi

ben kurallarınızı öğrenmek istiyorum , önceki sayfaları okumaya çalıştım ama gözden kçırdığım birşeyler olsun istemiyorum.
görüşmek üzere , iyi geceler

Kİzlaaar nasilsiniizz

Ya ugrayamiyorum ama aklim sizdee :)
Dun gecmisi okuyamamistim ama bugun okudum
Cok yoktu zaten

Takim ortalamamiz yinr baya iyi bildimeyenler olmasina ragmen
3. Olmusuz tebrik ederim herkesi

Mesaj atma- aktiflik konusu soz konuu olmus
Ben de iki gundu yokum ama gecici bir durum bu

Zaten inanin hic vaktim olmuyo
Eve bu gece 1e ceyrek kala geldim
Annem isyan etti artik cok kizdi hakliydi da yani cok gec kaldik ama cok da eglendik

Opuyorum hepiciginizii

He bir de Ebru yorumlar icin sagol
Bugun kendime odul-cuma sonrasi- arkadaslarla gezmek fln derken ciddi kacamak yaptim ama son bugun haftasonu toparlayip kaldigim yerden devam edicem insaalah

Adios amigoss

Günaydın kızlar

Tamam bu hafta hiçbiriniz onay vermediğiniz için nohut yemeyeceğim, şimdi gidip badem alıcam aralar için marketten

3. olmuşuz tebrik ederim herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…