8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
Aysecig ::44:
Betuld ::44:
elmalıturta ::44:
gurbet_dmr: :44:
Layddline : :44:
Nora :17
Tadli : :44:
Uzayım :18
Zaum : :44:
Günaydın Gönül'cüm
Çok haklısın Gönül'cüm sonuçta biz bir takımız ve herkesin birbirine karşı sorumluluğu var. Dikkat ettiyseniz bu hafta ne olursa olsun mutlaka buraya girip haber verdim. Çünki hergün saat 17:00 gibi geliyorum en geç. Gelmeyecek olsam eminim ki hepiniz merakta kalacaksınız. Sorumluluğum nedir sizleri kendimden haberdar etmek. Kimseyi merakta bırakmamak. Bakın cumartesi oldu nerdeyse 4 gündür Gülçin yok. Önemli bir sorun yoktur inşallah diyorum ama Gülçin önemsiz bir şekilde asla gelmemezlik yapmaz ve ne yapar ne eder haber verir. O yüzden endişeleniyorum. Bunun haricindeki bir diğer sorumlulukta mesaj sorumluluğu. Sadece mesaj yazmaklada iş bitmiyor. Bir listemiz var ve o listeye göre mesajları göndermemiz gerekiyor. Bu yapılmadığı zamanda benim gözümde sorumsuzluk oluyor.
Habersiz gitme sakın Gönül'cüm haber ver mutlaka
Ebrucum milli eğitim bakanı temmuz ayına seminer koyacaktı.Bu durum ortadan kalktı.Pazartesiden itibaren sabah 9 öğlen 2 ye kadar bir lisede seminer yapacağız.3 hafta sürecek.Yeni düzenleme ve müfreatı da seninle paylaşmaya çalışırım .Bakalım sevgili kızını gelecek sene nasıl bir eğitim sistemi bekliyor.:44: Temmuzun ilk haftası tatile çıkıyoruz.2 ay evde yokum.Gittiğim yerlerde ara ara buraya girer göz atar,yazarım ama hergün girebileceiğimi sanmıyorum.O yüzden 2 ay olmayacağımı varsayabiliriz.Eylül 1 de burada olurum.Sen temmuz olmadan hedef kilona ulaşırsın.Bir sürede koruma aşamasında burada olacaktın.Ne kadar sürer bilmiyorum.Ben gelene kadar grup umarım çok değişmez.Eylül 1 de buraya devam etmek istiyorum.Bakalım ne olacak:44:Nasıl yani yaaaaaaaaa iki aya gelemeyecek misin yoksa?
Tamam canım.Fundacım seni de ekledim.8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
elmalıturta :17
Layddline : 20
Tadli : 11
Eline sağlık canım kendi mesaj sayımı ve Gönül'in kini ekledim. Diğerleride gelip yazar sanırım?
Ebru düzeltmiş Gönülcüm.
yanlislikla ebruya atmisim ben8/6 msj sayim 11 canim ..
Ne güzel ya çok sevindim.Maşallah maşallah.Resmi paylaşta görelim,merak ettim.Bende dün karne günü çektirdiğim bir resmi ekledim.Bak bakalımKızlar size ne anlatacağım. Eşim doğum günümde adidasın esofman takımını almıştı hediye olarak. Beden L' tı. Nasıl oldu bilmiyorum ama tüylenme yaptı. Gönderdik tekrardan
değişim için hediye çeki göndermişler. Dün yeni takım almaya gittim. Ben keyifle M' lere bakıyorum görevli size S olur dedi. Yok canım daha neler dedim içimden. M yoktu zaten
takım çok hoşuma gitmişti bir deneyeyim dedim S' i. Allahım yaaaa ben inanamadım ve bana S beden oldu. Eşim çok şaşırdı şok oldu. İki ayrı görevliye sordum oldu gerçekten dimi diye. Çok ama çokmutlu oldum. Bir ara resmini çeker eklerim
Afiyet şeker olsunKızlar ben bugün geç kalktım kahvaltımı hazırladım kaçıyorum biraz. Görüşürüz kahvaltıdan sonra.
8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
Kızlar size ne anlatacağım. Eşim doğum günümde adidasın esofman takımını almıştı hediye olarak. Beden L' tı. Nasıl oldu bilmiyorum ama tüylenme yaptı. Gönderdik tekrardan
değişim için hediye çeki göndermişler. Dün yeni takım almaya gittim. Ben keyifle M' lere bakıyorum görevli size S olur dedi. Yok canım daha neler dedim içimden. M yoktu zaten
takım çok hoşuma gitmişti bir deneyeyim dedim S' i. Allahım yaaaa ben inanamadım ve bana S beden oldu. Eşim çok şaşırdı şok oldu. İki ayrı görevliye sordum oldu gerçekten dimi diye. Çok ama çokmutlu oldum. Bir ara resmini çeker eklerim
Gecen gun sacimi boyamistim resim eklemeyi unutmusumsizde hc sormuyosunuz yaani
Nasil bulacaksiiz bakalim yeni rengimi cok sevdim ben ..
Renk degismeden onceki sacim ..
Boyandik sonraki sacim ..
Burda daha net sanirim ..
Eki Görüntüle 440488
Turta sende boyayacakti boyadin mi canim ?
Resimleri silip alıntıladımGecen gun sacimi boyamistim resim eklemeyi unutmusumsizde hc sormuyosunuz yaani
Nasil bulacaksiiz bakalim yeni rengimi cok sevdim ben .....
Ebrucum milli eğitim bakanı temmuz ayına seminer koyacaktı.Bu durum ortadan kalktı.Pazartesiden itibaren sabah 9 öğlen 2 ye kadar bir lisede seminer yapacağız.3 hafta sürecek.Yeni düzenleme ve müfreatı da seninle paylaşmaya çalışırım .Bakalım sevgili kızını gelecek sene nasıl bir eğitim sistemi bekliyor.:44: Temmuzun ilk haftası tatile çıkıyoruz.2 ay evde yokum.Gittiğim yerlerde ara ara buraya girer göz atar,yazarım ama hergün girebileceiğimi sanmıyorum.O yüzden 2 ay olmayacağımı varsayabiliriz.Eylül 1 de burada olurum.Sen temmuz olmadan hedef kilona ulaşırsın.Bir sürede koruma aşamasında burada olacaktın.Ne kadar sürer bilmiyorum.Ben gelene kadar grup umarım çok değişmez.Eylül 1 de buraya devam etmek istiyorum.Bakalım ne olacak:44:
Ben gelene kadar burda olacağına çok sevindimTamam canım ben burdayım sanırım hedefimi biraz daha aşağıya çekeceğim şimdilik 60 düşünüyorum ama senin gelmeni mutlaka beklerim. Bu arada ayın 18 inde bende bir haftalık izin alıyorum genelinde evde olacağım ama anneme gittiğim zaman internetim olmayacak. Zaten o zamanda sen burdasın sorun olmaz sanırım. Yeni düzenleme ve müfredatı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel şeyler çıkar. Başka ümidimiz kalmadı zaten. Sana zahmet olacak ama anlatman benim için çok iyi olacak.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar begenmenize sevindim ..
Eski rengimde cok hosuma gidiyodu ebrucum ama sikilmistim yaz geldigi icin acmak istedim degisiklik hosuma gidiyor ..
Kismet buguneymis demekki ebru
Birazdan cikicam icin albume sonradan eklerim belki gerci hic resim de eklemedim albume nasil oldugunu bilmiyorum ama bakariz ..
Haticecim kestirdigin modeli begenirsin ins kestirince resim bekleriz
Koyu yaptirdin heralde turta makyaj pamuguna bolca kolonya dok boyali kismi sil cikacaktir ..
Hadi sende resim ekle gorelim
Resimleri silip alıntıladım
Canım güzel olmuş.Güle güle kullanBende 2 hafta sonra uzun saçlarıma veda edip kısa güzel bir model kestireceğim.İnşallah istediğim gibi olur.
çok hoş bir renkmiş buu cnmmmmboyattım da resim çekilemedim henüz zaten kadın saçımı mı boyadı yüzümü mü anlamadım yani yıkanmama ragmen halen alnımda boya var yaa nasıl çıkcak bunlarrrrrrr
ayy bende tam şimdi sana mesaj attımdı17 benim de msj sayım bebekler
süper cnm tebrik ederim insan alışınca eli hep büyük bedenlere gidiyor ister istemez
Tamam canım.Fundacım seni de ekledim.
Ebru düzeltmiş Gönülcüm.
Ne güzel ya çok sevindim.Maşallah maşallah.Resmi paylaşta görelim,merak ettim.Bende dün karne günü çektirdiğim bir resmi ekledim.Bak bakalım
Afiyet şeker olsun
Ben gelene kadar burda olacağına çok sevindim.Ne zahmete seve seve anlatırım.Yeni düzenlemeleri bizde merakla bekliyoruz.Gelecek sene bende 1. sınıf okutacağım.Bu arada Ebrucum az önce de belirtmiştim.Yabancı bir okulda seminerde olacağımız için hafta içi gündüzleri giremeyeceğim.Haberin olsun.
Bende saçımı dediğin gibi kestirmeyi planlıyorum ama arkası çok kısa olmayacak.İnşallah yakışır.
Hadi bakalım kısa saç sana yakışır eminim. Yüzün uygun çünki. Ben şöyle arkası kısa öne doğru uzayanları çok seviyorum.
Merak etme canım takımı şöyle sağlam birisine teslim etmenedn imkanı yok burdan gitmem hiç bir yere. Hafta içi gündüz bende gelemiyorum kötü olacak o durum ama hadi bakalım hayırlısı. Sen hangi şehirdeydin canım yaaaaa keşke aynı şehirde olsaydık kızımı sen okuturdunHep dua ediyorum inşallah iyi bir öğretmene düşeriz diye.
Bende saçımı dediğin gibi kestirmeyi planlıyorum ama arkası çok kısa olmayacak.İnşallah yakışır.
Sen okullar açılınca buraya takılmaya devam et ben seninle bir sürü çalışma paylaşırım canım.
tamam bundan sonra unutmamaya çalışırım abacm evet bu hafta tartıyı alıcam bakalım sonuç ne olacak:44: aslında her sene tkdir alırdım ablaccım ama bu sene tembelliğim tuttuEvet canım yaaaa gün içinde olamıyorum diye canım sıkılıyor zaten. Hallettiremedim şu internet işini. Devlet daireleri malum sanki internet kendilerininmiş gibi davranıyorlar. Zaten kısıtlı oluyor internet bide açtırmak için süründürüyorlar. İnşallah biran önce açılır yoksa aklım burda kalıyor. Bende çok merak ettim Gülçin'i inşallah önemli bişey yoktur.
Unutma canım unutma biliyorsun mesaj sayıları çok önemli ve böyle unutkanlık yaparsan kızmaya başlayacağım sana tamam mı tatlım. Çıkarma aklından mesaj atmayı.
En kısa zamanda tartını al canım. Tebrik ediyorum teşekkür aldığın için ama biliyorsun ki teşekkürün daha üstü var. İnşallah seneye daha iyi bir karne bekliyoruz senden. Girdiğin zaman burayı canlandır o zaman canım sen yaz bişeyler. Bakıp çıkma olur mu?
Buse'cim farkettin mi takımda hiç kimse nohut olayına onay vermedi ve herkesin dikkatini çekti. Bunun bir anlamı olmalı bence. Bu hafta listeye gireceğin için çok dikkkat etmen lazım.
Fikrimi söylemiştimTepkisini çok merak ediyorum
Bencede yaaaa buluşun Betül'üde arayın biz gelemiyoruz siz bizim yerimize tanışın kaynaşın gezin tozun.
Teşekkürler canım. Ortalamamız güzel. Hatta üç kişi ve Hatice'yle 4 kişi olmamasına ragmen gerçekten güzel oldu ortalama.
İnşallah canım umarım haftaya güzel kilo verirsin. Ya Buse'cim canım yanlış anlama Ebuş diyosun yaaaa hiç sevmediğim birisi bana Ebuş derdi. Sen söyleyince hep o kız geliyor aklıma rica etsem Ebuş demesen olur mu
Ne demek canım benim. Ben olduğum sürece zaten önemli değil. Çok zor oluyor dimi ayrılık. Bizim öğretmenimizde ağlayacaktı nerdeyse. Çok üzüldük hepimiz. Hala içim bi tuhaf oluyor düşündükçe. Gerçekten çok zor bir durum.
Ne mutlu oluyor dimi insan.
Bence çoğunluğu dinle Buse bu sana büyük bir mesaj
Çok iyi yaaaaaa
Afiyet olsun canım benimde dikkatimi ekmekler çekti. Öğlen üç dilim fazla olmuş canım. Dondurmada ödülün olsun ama sen ödül için daha yenisin. Önce şu ikili rakamları gör bi bakalım. Anladın dimi canım.
Teşekkürler canım. Eleştirine katılıyorum çünki grupta en zor kilo veren kişi sensin. O kadar zamandır aramızdasın resmen gram gram gidiyor. İnşallah haftaya çok iyi bir sonuç alırsın.
Hadi bakalım turticim son 6 kilo. Başaracaksın az kaldı
Kaçamakları görür görmez gözüm döndü. Sonra alttaki yürüyüşü görünce az bile olmuş dedimAfiyet olsun canım.
Kızlar yakındır bende sizden göre göre başlayacağım bu jiliana
Benim koltuklarımda açık renk ve şuan çok kirlendi. Cesaretim yok silmeye. Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Koltuklar bi eskisin simsiyah koltuk alacağım
Yardımcı konusunda da ben beceremiyorum o işi. Kadınla birlikte bende başlıyorum temizliğe. Yarısın ben yapıyorum zaten parasını ona veriyorum. Öyle olacağına en iyisi kendim yaparım daha iyi diye almıyorum. Aslında yapabilsem çok faydalı ama.
Afiyet olsun canım . Uzak dur mantıdan.
Maşallah güzel olmuş spor.
CUMA zayiflama YARIŞMASI 260. ETAP SONUÇ LİSTESİ 1Haziran-8 Haziran 2012
Takım DereceleriBu haftada yine ilk üçteyiz kızlar. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum öncelikle. Eğer yaşanan bazı ufak aksilikler olmasaydı belki daha üst sıralarda olabilirdik. Gülçin'in bildirim yapmaması, Ayşe'nin izne ayrılması ve Zeliha'nın tartısının bozulmasına rağmen aldığımız sonuç çok başarılı.
1.) 3. Takım
2.) 5. Takım
3.) 13. Takım
Betül'cüm bu hafta sana söyleyecek çok bişeyim yok. Verdiğin kilo gayet güzel. İnşallah en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Umarım bu birkaç günde kaçamak yapmazsan haftaya yine aynı performansı bekliyorum senden.
Turti'cim hiç kaçamağın olmamasına, son birkaç günde bisiklete binmen ve genelde menülerinde problem olmamasına rağmen bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyordum. Umarım önümüzdeki hafta çok daha iyi bir sonuç gelecek senden.
Nermin'cim çok istikrarlı devam ediyorsun. Söyleyecek çok bişeyim yok. Böyle devam edersen bu işi başaracağını ıspatlayacaksın bize.
Gönül'cüm bu hafta sende benimle aynı durumdaydın. Açıkcası ben senin kilo vereceğini tahmin etmiyordum. O poğaçalardan sonra kutluyorum seni ki + çıkmayıp, birde üzerine kilo verdin. Ama bu hafta senden kaçamaksız güzel menüler bekliyorum.
Hatice'ciğim canım sen kendi öz eleştirini yapmışsın zaten ama ben senin azmine ve hırsına hayranım. Pesetmiyorsun ve buda benim çok hoşuma gidiyor. Senin yerinde birbaşkası olsa şimdiye çok bırakmıştı yıkmıştı herşeyi. Ve inanıyorum ki önümüzdeki hafta çok daha iyi bir sonuç alacaksın.
Gelelim Zeliş'ciğime. Tartının bozulması hem seni hem takımı çok etkiledi canım. İnşallah yeni tartı aldığında çok güzel sonuçlar alacaksın. Menülerin biraz daha düzene girmeye başladı. Biliyorum ki yavaş yavaş daha da güzel olacak. Zayıf olmanın keyfine vardıkçada daha istekli olacaksın.
Buse'cim bu hafta itibariyle paylaşımların çok güzeldi. Keşke akşamlarıda burda olabilsen ama gündüzleri aktiviten çok güzel. Menülerin hep güzel görünüyordu ama +100 çıkman benim kafamı karıştırdı. İnşallah haftaya güzel bir kilo verirsin ve listeye girersin.
Sonuç olarak yeniden tebrik ediyorum hepinizi
Haftaya çok çok daha iyi sonuçlar bekliyorum.
öğle yemeğinden önce 3 km yürüdüm ablacım o yüzden çok acıkmıştım ama bende farkındayım fazla olduBebeğim toplamda 4 dilm ekmek yemişsin bana fazla geldi, sen kahvaltı da rahat rahat ye ve asıl öğlen akşam menülerinde özellikle ekmekten uzak dur zeliş bence
ben yanlışlıkla ebru ablaya göndermişim8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
ayyy ne kadar güzel bir duygudurKızlar size ne anlatacağım. Eşim doğum günümde adidasın esofman takımını almıştı hediye olarak. Beden L' tı. Nasıl oldu bilmiyorum ama tüylenme yaptı. Gönderdik tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?