Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
Aysecig ::44:
Betuld ::44:
elmalıturta ::44:
gurbet_dmr: :44:
Layddline : :44:
Nora
:17
Tadli : :44:
Uzayım
:18
Zaum : :44:

yanlislikla ebruya atmisim ben 8/6 msj sayim 11 canim ..

Evet bende cok merak ettim Gulcin i yaa:44:
Kac kerede yazdim ins onemli birsey yoktur hepimiz meraktayiz ..

Yok canim olur mu oyle sey haber vermeden gider miyim ..

Kızlar size ne anlatacağım. Eşim doğum günümde adidasın esofman takımını almıştı hediye olarak. Beden L' tı. Nasıl oldu bilmiyorum ama tüylenme yaptı. Gönderdik tekrardan

değişim için hediye çeki göndermişler. Dün yeni takım almaya gittim. Ben keyifle M' lere bakıyorum görevli size S olur dedi. Yok canım daha neler dedim içimden. M yoktu zaten

takım çok hoşuma gitmişti bir deneyeyim dedim S' i. Allahım yaaaa ben inanamadım ve bana S beden oldu. Eşim çok şaşırdı şok oldu. İki ayrı görevliye sordum oldu gerçekten dimi diye. Çok ama çokmutlu oldum. Bir ara resmini çeker eklerim

Nasıl yani yaaaaaaaaa iki aya gelemeyecek misin yoksa?
Ebrucum milli eğitim bakanı temmuz ayına seminer koyacaktı.Bu durum ortadan kalktı.Pazartesiden itibaren sabah 9 öğlen 2 ye kadar bir lisede seminer yapacağız.3 hafta sürecek.Yeni düzenleme ve müfreatı da seninle paylaşmaya çalışırım .Bakalım sevgili kızını gelecek sene nasıl bir eğitim sistemi bekliyor.:44: Temmuzun ilk haftası tatile çıkıyoruz.2 ay evde yokum.Gittiğim yerlerde ara ara buraya girer göz atar,yazarım ama hergün girebileceiğimi sanmıyorum.O yüzden 2 ay olmayacağımı varsayabiliriz.Eylül 1 de burada olurum.Sen temmuz olmadan hedef kilona ulaşırsın.Bir sürede koruma aşamasında burada olacaktın.Ne kadar sürer bilmiyorum.Ben gelene kadar grup umarım çok değişmez.Eylül 1 de buraya devam etmek istiyorum.Bakalım ne olacak:44:

Kızlar ben bugün geç kalktım kahvaltımı hazırladım kaçıyorum biraz. Görüşürüz kahvaltıdan sonra.

Gecen gun sacimi boyamistim resim eklemeyi unutmusum sizde hc sormuyosunuz yaani

Nasil bulacaksiiz bakalim yeni rengimi cok sevdim ben ..

Renk degismeden onceki sacim ..

Boyandik sonraki sacim ..

Burda daha net sanirim ..

Turta sende boyayacakti boyadin mi canim ?

Alinti yapmayin lutfen silcem birazdan ...

Eklentiler

• $fotoğraf (23).webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $fotoğraf (30).webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Tamam canım.Fundacım seni de ekledim.

yanlislikla ebruya atmisim ben 8/6 msj sayim 11 canim ..
Ebru düzeltmiş Gönülcüm.

Ne güzel ya çok sevindim.Maşallah maşallah.Resmi paylaşta görelim,merak ettim.Bende dün karne günü çektirdiğim bir resmi ekledim.Bak bakalım

Kızlar ben bugün geç kalktım kahvaltımı hazırladım kaçıyorum biraz. Görüşürüz kahvaltıdan sonra.
Afiyet şeker olsun

Son düzenleme:
8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
Nora
Uzayım

ayy bende tam şimdi sana mesaj attımdı 17 benim de msj sayım bebekler

süper cnm tebrik ederim insan alışınca eli hep büyük bedenlere gidiyor ister istemez

çok hoş bir renkmiş buu cnmmmm boyattım da resim çekilemedim henüz zaten kadın saçımı mı boyadı yüzümü mü anlamadım yani yıkanmama ragmen halen alnımda boya var yaa nasıl çıkcak bunlarrrrrrr

Son düzenleme:
Gecen gun sacimi boyamistim resim eklemeyi unutmusum sizde hc sormuyosunuz yaani

Nasil bulacaksiiz bakalim yeni rengimi cok sevdim ben ..
...
Resimleri silip alıntıladım

Canım güzel olmuş.Güle güle kullan Bende 2 hafta sonra uzun saçlarıma veda edip kısa güzel bir model kestireceğim.İnşallah istediğim gibi olur.

Gönül'cüm resmini keşke albümde paylaşsaydın canım sanırım sileceksin birazdan acele et kalmasın burda alıntı yapacak arkadaşlarda (yeniler) resimleri alıntılamasın yoksa silinmiyor.

Ben ilk rengi sana daha çok yakıştırdım bu arada maşallah pek bi tatlısın. Geçen gün aklıma geldi bir Gönül'ün resmini görmedik diye. Kalbim temizmiş

Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar begenmenize sevindim ..

Eski rengimde cok hosuma gidiyodu ebrucum ama sikilmistim yaz geldigi icin acmak istedim degisiklik hosuma gidiyor ..
Kismet buguneymis demekki ebru
Birazdan cikicam icin albume sonradan eklerim belki gerci hic resim de eklemedim albume nasil oldugunu bilmiyorum ama bakariz ..

Haticecim kestirdigin modeli begenirsin ins kestirince resim bekleriz

Koyu yaptirdin heralde turta makyaj pamuguna bolca kolonya dok boyali kismi sil cikacaktir ..
Hadi sende resim ekle gorelim

Tamam canım ben burdayım sanırım hedefimi biraz daha aşağıya çekeceğim şimdilik 60 düşünüyorum ama senin gelmeni mutlaka beklerim. Bu arada ayın 18 inde bende bir haftalık izin alıyorum genelinde evde olacağım ama anneme gittiğim zaman internetim olmayacak. Zaten o zamanda sen burdasın sorun olmaz sanırım. Yeni düzenleme ve müfredatı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel şeyler çıkar. Başka ümidimiz kalmadı zaten. Sana zahmet olacak ama anlatman benim için çok iyi olacak.

Ben gelene kadar burda olacağına çok sevindim.Ne zahmete seve seve anlatırım.Yeni düzenlemeleri bizde merakla bekliyoruz.Gelecek sene bende 1. sınıf okutacağım.Bu arada Ebrucum az önce de belirtmiştim.Yabancı bir okulda seminerde olacağımız için hafta içi gündüzleri giremeyeceğim.Haberin olsun.

saol datlum dur kendi çapımda çekmeye calısayım bari koyayım

Resimleri silip alıntıladım

Canım güzel olmuş.Güle güle kullan Bende 2 hafta sonra uzun saçlarıma veda edip kısa güzel bir model kestireceğim.İnşallah istediğim gibi olur.

Hadi bakalım kısa saç sana yakışır eminim. Yüzün uygun çünki. Ben şöyle arkası kısa öne doğru uzayanları çok seviyorum.

Benimki birde kızıl oluyor düşünsene ama bir iki güne kalmaz düzeliyor geçiyor yani. Resim bekliyoruz en kısa zamanda.

ayy bende tam şimdi sana mesaj attımdı 17 benim de msj sayım bebekler

süper cnm tebrik ederim insan alışınca eli hep büyük bedenlere gidiyor ister istemez

Haklısın canım yaaaa çok komiktim. İnanamadım, psikolojik olarak çok etkileniyosun. Görevli kıza 19 kilo verdim deyince gözleri öyle bir açıldı ki görmeniz lazımdı.

Bugün mutlaka paylaşırım resmimi.

Merak etme canım takımı şöyle sağlam birisine teslim etmenedn imkanı yok burdan gitmem hiç bir yere. Hafta içi gündüz bende gelemiyorum kötü olacak o durum ama hadi bakalım hayırlısı. Sen hangi şehirdeydin canım yaaaaa keşke aynı şehirde olsaydık kızımı sen okuturdun Hep dua ediyorum inşallah iyi bir öğretmene düşeriz diye.

Bende saçımı dediğin gibi kestirmeyi planlıyorum ama arkası çok kısa olmayacak.İnşallah yakışır.
Sen okullar açılınca buraya takılmaya devam et ben seninle bir sürü çalışma paylaşırım canım.

Bence sana yakışır o model. Yüzünede gider. Gönül de fikir söylerse sevinirim. Bu arada kızlar bende saç rengimi değiştireceğim. Ama kızıldan dönmem zor olur diye düşünüyorum. Sizce hangi renk gider bana ben karamel diye düşündüm.

Sen merak etme canım ben seni bulmuşum bırakmam seni. Bende müfredatı burdan seninle birlikte takip ederim. Ayyyyy çok mutlu oldum şimdi.

tamam bundan sonra unutmamaya çalışırım abacm evet bu hafta tartıyı alıcam bakalım sonuç ne olacak:44: aslında her sene tkdir alırdım ablaccım ama bu sene tembelliğim tuttu

öğlenki ekmeklerde haklısın ama yaklaşık 3 km yürüdüm çok acıkmıştım öyle arada kaynadı

haklısın ablacım menülerim düzene girdi ve dahada düzenli olması için elimden geleni yapıcam

Bebeğim toplamda 4 dilm ekmek yemişsin bana fazla geldi, sen kahvaltı da rahat rahat ye ve asıl öğlen akşam menülerinde özellikle ekmekten uzak dur zeliş bence
öğle yemeğinden önce 3 km yürüdüm ablacım o yüzden çok acıkmıştım ama bende farkındayım fazla oldu
8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
Nora
Uzayım
ben yanlışlıkla ebru ablaya göndermişim msj sayım 7 ablacım
ayyy ne kadar güzel bir duygudur tebrikler ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…