Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin sevgili takimim
3. lugumuzu kutlarim

Günaydın bebiş

Herkesi geçici olarak çevrimdışı ama bu etkiliyor takımı bence :26: Zaman ayırmaya çalışın kızlar
Yİne de iyi olman eğlenceli vakit geçirmen güzel tabi

Hoşgeldin canım, sen ne kadar burada olursan bizim sana o kadar faydamız olabilir , akşamları giremesende mutlaka vakit ayırmaya çalış

Ben buse Kızlar yazarlar sana kuralları canım

Evet yine ondesin rakibem gozun aydin

Bende cok iyi gittigimi dusunuyorum kendi adima bir donem diyete uydugum halde sporsuz kilo veremiyordum
simdi ikisinide kombinasyonuyla iyi gidiyor :124:

Rica ederim canim

Eline saglik ebru cum dunki msj sayim 11 bu arada..

Sadece yorum yazmakta yetmiyor degil mi canim haftalik kisi listesini kaydedip msj sayilarini o kisiye atmak sart dedigin gibi
takima karsi sorumlulugumuzun ne derecede oldugunu gosteriyoruz ..

Insallah canim bu hafta menulerime cok dikkat edicem ..

Son düzenleme:

Ebrucum regl dim aynı zamanda, menü konusunda çok disiplinliyimdir , extra yediğim birşey olursa gelip size yazarım zaten ertesi gün , ben normalde haftada en az 1 kilo veririm

8 - 9 Haziran : Uzayım

11-12 Haziran :gurbet_dmr

13-14 Haziran : Tadli

15-16 Haziran : zaum

18-19 Haziran :elmaliturta

20-21 Haziran : betuld

Yeni listemiz bu şekilde not alırsanız sevinirim

Alınmıştır

Sen bol bol kalori de harcıyorsun ama Ay ben ne zaman gidebilicem acaba tatile, gerçi 60ları görmeden gitmek istemiyorum

Bugun ki menum:

Kahwalti
iki dilim karpuz
3 malta erigi
2 kayisi (kayisi demeye bin sahit ister hic tadi yoktu )

Aksam
4 lahana sarmasi
1 buyuk biftek(salca soslu)
1 kasik kayseri mantisi :2:

Sivi 2 lt su
YEsil cayla form cayda icerim ..

Kız senin 3 öğün yapmaya alerjin mi var
Bi de mantı göndermişsin o depolamaya hazır miğdeye

Afiyet olsun busecim ... Nohutun zarari yok diyosan menun gayet guzel ..

Takımım istemiyor bebiş yemicem nohut fln sağol canım

Ve b ugun ki sporum ..

30 dak bootcamp calorie burn
30 dk kond bisikleti
500 ip atlama

Ya bende ip atlamak istiyorum ama evde çok ses çıkmıyor mu kızlar, alt komşunuz yok mu :26:
Süper olmuş sporun

Yazmadığım birşeyler yok canım
Meyve konusunu not aldım yemicem
Nohutta iptal.

Günaydın kızlar

Tamam bu hafta hiçbiriniz onay vermediğiniz için nohut yemeyeceğim, şimdi gidip badem alıcam aralar için marketten

3. olmuşuz tebrik ederim herkesi

Hosgeldin busecim, gunaydin..

Kız senin 3 öğün yapmaya alerjin mi var
Bi de mantı göndermişsin o depolamaya hazır miğdeye

cok hosuma gitti bu soz alerjim olustu heralde canim bazen yapmak istesemde yogunlukta yapamiyorum canim
ah o mantiyi hic sorma benim hiiiic bitmek bilmeyen bir manti sevdam vardir dunde esim istedi tabaginda cok az birakmis (hic sevmiyorum bu huyunu)
bende o kalani yedim tabiside

Bebeğim toplamda 4 dilm ekmek yemişsin bana fazla geldi, sen kahvaltı da rahat rahat ye ve asıl öğlen akşam menülerinde özellikle ekmekten uzak dur zeliş bence

Afeerin sana

Takımım istemiyor bebiş yemicem nohut fln sağol canım

Ya bende ip atlamak istiyorum ama evde çok ses çıkmıyor mu kızlar, alt komşunuz yok mu :26:
Süper olmuş sporun

[/B][/COLOR]

Daha once denedin mi nohutu canim olumsuz etkisini gorduysen yeme tabi ..
Kavrulmamis badem cok daha saglikli abartmamak sartiyla badem yiyebilirsin..

Bir donem iple atlarken cok ses cikiyordu evet .. ipsiz atlamayi kesfettim ben cok daha keyifli ve hemde gurultu yapmiyor canim ..

ip varmış gibi atlıyorsun yani

E süpermiş bende yapıcam yaaa

Sabahları feleğim şaşar ama daha uyanamadan zıplarsam herhalde Akşamları yapayım

Bugun yogun birgun olacak benim icin, tr icin bilet bakicam bakalim yakin donemde ucusum soz konusu olabilir :124::124:

Firsat buluca girmeye caliscam gorusuruz kizlar

Kızlar haftasonu iş mesaim cumartesi 2 e kadar, 2de işten çıkıcam direk arkadaşlara gidicem, büyük ihtimalle uğrayamam.:44:

Bugün menü yazmıyorum çünkü haftasonu belli olmuyor, fakat çok dikkat edeceğim bu hafta listedeyim çünkü bugünün ve yarının menüsünü pazartesi günü yazarım

Beni merak etmeyin pazartesi günü yine burada olacağım İnşallah

Bugun ki menum:

Kahwalti
iki dilim karpuz
3 malta erigi
2 kayisi (kayisi demeye bin sahit ister hic tadi yoktu )

Aksam
4 lahana sarmasi
1 buyuk biftek(salca soslu)
1 kasik kayseri mantisi :2:

Sivi 2 lt su
YEsil cayla form cayda icerim ..
Afiyet olsun Gönül.Lahana sarmasının üstüne mantı cızzzzz

Hazırlıklı olmak evi tertemiz bırakmak iyi oluyor yoksa insanın içine sinmiyor.Bende tüm perdeleri yıkamıştım,şimdi koltukları siliyorum.Birde halı yıkıyorum.Halıları yıkamaya vermek yerine eşimle biz yıkayalım dedik.Büyük bir balkonumuz var.Hergün bir halı yıkasam hem zor olmayacak hemde hepsi temizlenmiş olacak.Evi tertemiz bırakmam lazım büyük ihtimal 2 ay evde yokuz.

Ve b ugun ki sporum ..

30 dak bootcamp calorie burn
30 dk kond bisikleti
500 ip atlama
Çok güzel olmuş Gönülcüm

Eline sağlık canım.Perşembe bende unutmuşum

8 - 9 Haziran : Uzayım

11-12 Haziran :gurbet_dmr

13-14 Haziran : Tadli

15-16 Haziran : zaum

18-19 Haziran :elmaliturta

20-21 Haziran : betuld

Yeni listemiz bu şekilde not alırsanız sevinirim
Not aldım canım.Eline sağlık.

Ebru kuralları ekleyecektir.Aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.

Gunaydin sevgili takimim
3. lugumuzu kutlarim
Günaydın Gönül.

Günaydın kızlar

Tamam bu hafta hiçbiriniz onay vermediğiniz için nohut yemeyeceğim, şimdi gidip badem alıcam aralar için marketten

Günaydın Buse.

Öncelikle hoşgeldin canım. Ben sana kuralları yazayım. Takım olarak en önemli kuralımız bol paylaşım ve günde en az 5 mesaj. İki hafta deneme süremiz var. Kurallar aşağıda.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Son düzenleme:
Bugun yogun birgun olacak benim icin, tr icin bilet bakicam bakalim yakin donemde ucusum soz konusu olabilir :124::124:

İnşallah istediğin tarihe uygun fiyatlı bir bilet bulabilirsin canım.Görüşürüz.

Görüşürüz Buse.Kaçamak yapma sakın.

8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
Aysecig ::44:
Betuld ::44:
elmalıturta ::44:
gurbet_dmr: :44:
Layddline : :44:
Nora
:17
Tadli : :44:
Uzayım
:18
Zaum : :44:

Son düzenleme:

Ben biliyorum ki baştan söylüyorum yapmış bile hatun kaçamağı Eğer Betül haftaya bir + çık bak bakalım o zaman ben sana neler yapıyorum

Kaçamaksız bol bol eğlen ama kaçamak olursa çok pis olcam bu kez

Gunaydin sevgili takimim
3. lugumuzu kutlarim

Günaydın Gönül'cüm

Günaydın kızlar

Günaydın canım. Çok teşekkürler Nohut konusunda söz dinlediğin içinde ben teşekkür ederim

Çok haklısın Gönül'cüm sonuçta biz bir takımız ve herkesin birbirine karşı sorumluluğu var. Dikkat ettiyseniz bu hafta ne olursa olsun mutlaka buraya girip haber verdim. Çünki hergün saat 17:00 gibi geliyorum en geç. Gelmeyecek olsam eminim ki hepiniz merakta kalacaksınız. Sorumluluğum nedir sizleri kendimden haberdar etmek. Kimseyi merakta bırakmamak. Bakın cumartesi oldu nerdeyse 4 gündür Gülçin yok. Önemli bir sorun yoktur inşallah diyorum ama Gülçin önemsiz bir şekilde asla gelmemezlik yapmaz ve ne yapar ne eder haber verir. O yüzden endişeleniyorum. Bunun haricindeki bir diğer sorumlulukta mesaj sorumluluğu. Sadece mesaj yazmaklada iş bitmiyor. Bir listemiz var ve o listeye göre mesajları göndermemiz gerekiyor. Bu yapılmadığı zamanda benim gözümde sorumsuzluk oluyor.

Habersiz gitme sakın Gönül'cüm haber ver mutlaka

Tamamdır canım böyle söyle bize o zaman hiç bir sorun yok. Hafta sonuda dikkat edeceğini ümit eediyorum. Çünki dediğin gibi listeye gireceksin. İyi eğlenceler

Nasıl yani yaaaaaaaaa iki aya gelemeyecek misin yoksa?

günaydın kızlar,yine derecede takımımız tebrik ederim hepinizi

Günaydın canım hoşgeldin.

Günaydın Ayşe ve Ebru

Günaydın canım benim

8 HAZİRAN MESAJ SAYISI
Aysecig ::44:
Betuld ::44:
elmalıturta ::44:
gurbet_dmr: :44:

Layddline :
20
Nora :17

Tadli : 11
Uzayım :18
Zaum : :44:

Eline sağlık canım kendi mesaj sayımı ve Gönül'in kini ekledim. Diğerleride gelip yazar sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…