Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kısa saç sana yakışırda kullanması çok zor ya ben bu kadarcık uzatana kadar canım çıktı ne şekil verebiliyorsun ne başka birşey hele ki uzun saça alışıksan benim belime kadardı sonra sizin dediginiz gibi önü uzun arkası kısa kestirdim ama pişman oldum valla saçlarım düz oldugu halde kısa oldugu için hergün düzleştirmek zorunda kalıyordum gene şekli ortaya çıksın diye toplayamıyorum topuz yapamıyordum ayy çok kötüydü iki kere düşün bence canım kestirmeden önce

direk konuya dalmışım

herkese günaydın

takım eski canlılığını kazanmış gibi :124:

gönül abla saçların güzel olmuş sende çok tatlıymışsın

Kızlar yaaa dün listede hata yapmışım kimse farketmemiş. Gönül'ün kilosunu yazarken 54.7 yazacağım yerde 57.4 yazmışım şu liste konusunda biraz çalışalım hep beraber. Ben acele ettiğim için hata yapmışım aslında hatanın mazereti yok ama dikkatimden kaçmış çünki kontol etmeye vaktim yoktu. Keşke sizler kontrol etseydiniz, Şimdilik sorun yok ama çok utandım böyle hata yapınca.

Bence sana koyu yerine kahve tonları gidebilir.Hiç yaptırın mı?

ekledim bebeklerrrr gerçi yataktan yeni kalmış tipim kaymış haldeyim ama idare edin
Sen her saç rengini deniyorsun sanırımGüzel olmuş güle güle kullan.

Öyle deme şimdi Funda ben kaç aydır bunun kararsızlığındayım.Alıştığım için kestirmek zor geliyor.Eşimde seviyor ama değişiklik olsun istiyorsan kestir yine uzatırsın diyor.İnşallah güzel olur.

ayyyyyyy kimse farketmemiş ne çaktırıyorsun kızım

saol cnm evet nerdeyse her rengi denedim ama koyu da karar kıldım daha degistirmek istemiyorum

yok cnm ben yakısmayacagından demedim zaten yakışır yakışmasına da kullanım zorlugu açısından dedim ama degisiklik olsun diyorsan kestir tabi sonucta kökü sende degil mi gene uzayacak

Son düzenleme:
Hadi yaaa.EEEE bende sözde kontrol etmişim demek ki.Ben farklara baktım ve yüzdeleri hesapladım ona hiç dikkat etmemişim.Üzgünüm canım .Daha dikkatli olmaya çalışırım.Sorun çıkmadığına sevindim.

O kadar yürüdüysen ekmekleri görmeyelim o zaman biz. Alıştınız tabii mesajları bana atmaya direkt bana atıyorlar Teşekkürler Zeliş'cim çok güzel bir duygu. İnşallah sende yaşayacaksın birgün bu duyguyu. Ama sabretmen ve hiç bırakmaman lazım.

Benim saçlarım çok çabuk uzar kızlar o yüzden kestirirken çok düşünmem Aslında benim kısa saç kullanmam gerekiyor nedeni ise saçım uzun olunca ya at kuyruğu yapıyorum oda tepeden değil alttan, ya da en kısa yoldan arkada topuz açık saçı çok seviyorum ama mutlaka saçlarımı toplamak zorunda kalıyorum buna nasıl alışcam bilmiyorum.
direk konuya dalmışım

herkese günaydın

takım eski canlılığını kazanmış gibi :124:

gönül abla saçların güzel olmuş sende çok tatlıymışsın

Günaydın canım hoşgeldim. Sen daha hareketlilik görmemişsin. Biz bir ara yetişemiyorduk mesajlara

inş bende görürüm öyle günleri

ekledim bebeklerrrr gerçi yataktan yeni kalmış tipim kaymış haldeyim ama idare edin

Ben çok beğendim canım yakışmış sana güle güle kullan.

Yok turtam yaaa öyle değil. Bizim takımdan kimse farketmemiş. Kontrol sırası bu hafta bizdeymiş. Püsküüt farketmiş. Hesaplamış sonuç tam bir fiyasko. Küçücük bir hata çok utandırdı beni

Son düzenleme:
inş bende görürüm öyle günleri

Görürsün görürsün merak etme canım sen. Düşünsene 3 ay sonra okullar açıldığında herkes seni görünce şok olacak. Bu üç ayda verebildiğin kadar kilo vermelisin anlaştık mı?

biliyorum yazdıkça sizinde canınız çekiyor ama sizlede paylaşmazsam patlıycam ya

annem pizza yapıcak bu öğlen ve benim pizzaya olan büyük aşkım çok meşhurdur nasıl dayanıcam bilmiyorum

Görürsün görürsün merak etme canım sen. Düşünsene 3 ay sonra okullar açıldığında herkes seni görünce şok olacak. Bu üç ayda verebildiğin kadar kilo vermelisin anlaştık mı?

aklımı okuyorsun resmen ablacım amacım bu zaten 3 ay sonra süper bi başlangıç yapıcam

biliyorum yazdıkça sizinde canınız çekiyor ama sizlede paylaşmazsam patlıycam ya

annem pizza yapıcak bu öğlen ve benim pizzaya olan büyük aşkım çok meşhurdur nasıl dayanıcam bilmiyorum

Annen neden pizza yapıyor canım? Söyle annene pizza yapmasın, yaparsada sen mümkün olduğunca uzaklaş evden. Bak bu kez çok kızarım sana kaçamak yaparsan haberin olsun. Az önce neler konuştuk sende göreceksin o günleri dedik. Böyle giderse göremezsin haberin olsun.

Kızlar ben temizliğe başlıyorum yavaştan yavaştan arada bir bakarım size. Boş bırakmayın sakın buraları olur mu?

teşekkür ederim cnmm.

püsküt müü farketmiş aman olur öyle hatalar arada cnm haftaya daha dikkatli oluruz

Son düzenleme:

Canım sen en iyisi en kısa zamanda yulaf kepeği al.Annen birşey yaparken sana da az ve yulaf kepeği ile dukan pizza vb hazırlasın.Yoksa annenin hergün yaptığı o hamurişleri ile kilo vermezessin.Ben eşime perşembe akşamı çok sevdiğim hellim peynirli ve sucuklu pizza yaptım.O kadar güzel görünüyordu ki eşim tadına bakmam için uzattı olmaz dedim.Önemli olan evde ne piştiği değil senin nelere hayır diyebildiğin.Pizza yeme, kendine başka birşey yap.

ablacı yulaf kepeği bulamadım ama yemiycem karşı koyucam

hadi kolay gelsiiiiiiiiiiiin o zaman sana

Kolay gelsin Ebru.

Teşekkürler kızlar.

ablacı yulaf kepeği bulamadım ama yemiycem karşı koyucam

Hadi bakalım hayır demeyi öğren böylelikle. Hem düşün dün dondurma yedin ödül olarak. Bu haftaki kaçamak hakkın bitti. Güveniyorum sana Zeliş'cim. Pizza pişmeye başladığında sen yürüyüşe çık yada spora başla. Duymazsın kokusunu.

Ne kadar doğru Hatice'nin söylediği. Şimdi senin neden kilolu olduğunda ortaya çıktı. Demek ki annen sürekli hamurişi yapıyor evde. Doğal olarak sende kilo almışsın. Annene kızmak lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…