Bende saçımı dediğin gibi kestirmeyi planlıyorum ama arkası çok kısa olmayacak.İnşallah yakışır.
Sen okullar açılınca buraya takılmaya devam et ben seninle bir sürü çalışma paylaşırım canım.
*** 13. TAKIM 260. ETAP ***
aysecig : (54.7 / / / %)
betuld: ( 60.2 / 59.2 / 1 / % 1.66)
elmaliturta (64.6 / 64 / 0.6 / % 0.93 )
gurbet_dmr: (92.5 / 91.2/ 1.3 /% 1.41 )
LAydLiNe: ( 67.4 / 66.5 / 0.9 /%1.34 )
tadLi: ( 55.1 / 57.4 / 0.4 / % 0.73 )
UcukMavi: ( 62.6/ / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.4 / 0 / % 0 )
Zaum: (103 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI:
Bence sana koyu yerine kahve tonları gidebilir.Hiç yaptırın mı?Bence sana yakışır o model. Yüzünede gider. Gönül de fikir söylerse sevinirim. Bu arada kızlar bende saç rengimi değiştireceğim. Ama kızıldan dönmem zor olur diye düşünüyorum. Sizce hangi renk gider bana ben karamel diye düşündüm.
Sen merak etme canım ben seni bulmuşum bırakmam seni. Bende müfredatı burdan seninle birlikte takip ederim. Ayyyyy çok mutlu oldum şimdi.
Sen her saç rengini deniyorsun sanırımekledim bebeklerrrr gerçi yataktan yeni kalmış tipim kaymış haldeyim ama idare edin
Öyle deme şimdi Funda ben kaç aydır bunun kararsızlığındayım.Alıştığım için kestirmek zor geliyor.Eşimde seviyor ama değişiklik olsun istiyorsan kestir yine uzatırsın diyor.İnşallah güzel olur.kısa saç sana yakışırda kullanması çok zor ya ben bu kadarcık uzatana kadar canım çıktı ne şekil verebiliyorsun ne başka birşey hele ki uzun saça alışıksan benim belime kadardı sonra sizin dediginiz gibi önü uzun arkası kısa kestirdim ama pişman oldum valla saçlarım düz oldugu halde kısa oldugu için hergün düzleştirmek zorunda kalıyordum gene şekli ortaya çıksın diye toplayamıyorum topuz yapamıyordum ayy çok kötüydü iki kere düşün bence canım kestirmeden önce
Kızlar yaaa dün listede hata yapmışım kimse farketmemiş. Gönül'ün kilosunu yazarken 54.7 yazacağım yerde 57.4 yazmışım şu liste konusunda biraz çalışalım hep beraber. Ben acele ettiğim için hata yapmışım aslında hatanın mazereti yok ama dikkatimden kaçmış çünki kontol etmeye vaktim yoktu. Keşke sizler kontrol etseydiniz, Şimdilik sorun yok ama çok utandım böyle hata yapınca.
Bence sana koyu yerine kahve tonları gidebilir.Hiç yaptırın mı?
Sen her saç rengini deniyorsun sanırımGüzel olmuş güle güle kullan.
Öyle deme şimdi Funda ben kaç aydır bunun kararsızlığındayım.Alıştığım için kestirmek zor geliyor.Eşimde seviyor ama değişiklik olsun istiyorsan kestir yine uzatırsın diyor.İnşallah güzel olur.
Hadi yaaa.EEEE bende sözde kontrol etmişim demek kiKızlar yaaa dün listede hata yapmışım kimse farketmemiş. Gönül'ün kilosunu yazarken 54.7 yazacağım yerde 57.4 yazmışım şu liste konusunda biraz çalışalım hep beraber. Ben acele ettiğim için hata yapmışım aslında hatanın mazereti yok ama dikkatimden kaçmış çünki kontol etmeye vaktim yoktu. Keşke sizler kontrol etseydiniz, Şimdilik sorun yok ama çok utandım böyle hata yapınca.
tamam bundan sonra unutmamaya çalışırım abacm evet bu hafta tartıyı alıcam bakalım sonuç ne olacak:44: aslında her sene tkdir alırdım ablaccım ama bu sene tembelliğim tuttu
öğlenki ekmeklerde haklısın ama yaklaşık 3 km yürüdüm çok acıkmıştım öyle arada kaynadı
haklısın ablacım menülerim düzene girdi ve dahada düzenli olması için elimden geleni yapıcam
öğle yemeğinden önce 3 km yürüdüm ablacım o yüzden çok acıkmıştım ama bende farkındayım fazla oldu
ben yanlışlıkla ebru ablaya göndermişimmsj sayım 7 ablacım
ayyy ne kadar güzel bir duygudurtebrikler ablacım
kısa saç sana yakışırda kullanması çok zor ya ben bu kadarcık uzatana kadar canım çıktı ne şekil verebiliyorsun ne başka birşey hele ki uzun saça alışıksan benim belime kadardı sonra sizin dediginiz gibi önü uzun arkası kısa kestirdim ama pişman oldum valla saçlarım düz oldugu halde kısa oldugu için hergün düzleştirmek zorunda kalıyordum gene şekli ortaya çıksın diye toplayamıyorum topuz yapamıyordum ayy çok kötüydü iki kere düşün bence canım kestirmeden önce
direk konuya dalmışım
herkese günaydın
takım eski canlılığını kazanmış gibi :124:
gönül abla saçların güzel olmuş sende çok tatlıymışsın
O kadar yürüdüysen ekmekleri görmeyelim o zaman biz. Alıştınız tabii mesajları bana atmaya direkt bana atıyorlarTeşekkürler Zeliş'cim çok güzel bir duygu. İnşallah sende yaşayacaksın birgün bu duyguyu. Ama sabretmen ve hiç bırakmaman lazım.
Benim saçlarım çok çabuk uzar kızlar o yüzden kestirirken çok düşünmemAslında benim kısa saç kullanmam gerekiyor nedeni ise saçım uzun olunca ya at kuyruğu yapıyorum oda tepeden değil alttan, ya da en kısa yoldan arkada topuz açık saçı çok seviyorum ama mutlaka saçlarımı toplamak zorunda kalıyorum buna nasıl alışcam bilmiyorum.
Günaydın canım hoşgeldim. Sen daha hareketlilik görmemişsin. Biz bir ara yetişemiyorduk mesajlara
ekledim bebeklerrrr gerçi yataktan yeni kalmış tipim kaymış haldeyim ama idare edin
ayyyyyyy kimse farketmemiş ne çaktırıyorsun kızım
saol cnm evet nerdeyse her rengi denedim ama koyu da karar kıldım daha degistirmek istemiyorum
yok cnm ben yakısmayacagından demedim zaten yakışır yakışmasına da kullanım zorlugu açısından dedim ama degisiklik olsun diyorsan kestir tabi sonucta kökü sende degil mi gene uzayacak
inş bende görürüm öyle günleri
Görürsün görürsün merak etme canım sen. Düşünsene 3 ay sonra okullar açıldığında herkes seni görünce şok olacak. Bu üç ayda verebildiğin kadar kilo vermelisin anlaştık mı?
biliyorum yazdıkça sizinde canınız çekiyor ama sizlede paylaşmazsam patlıycam ya
annem pizza yapıcak bu öğlen ve benim pizzaya olan büyük aşkım çok meşhurdur nasıl dayanıcam bilmiyorum
O kadar yürüdüysen ekmekleri görmeyelim o zaman biz. Alıştınız tabii mesajları bana atmaya direkt bana atıyorlarTeşekkürler Zeliş'cim çok güzel bir duygu. İnşallah sende yaşayacaksın birgün bu duyguyu. Ama sabretmen ve hiç bırakmaman lazım.
Benim saçlarım çok çabuk uzar kızlar o yüzden kestirirken çok düşünmemAslında benim kısa saç kullanmam gerekiyor nedeni ise saçım uzun olunca ya at kuyruğu yapıyorum oda tepeden değil alttan, ya da en kısa yoldan arkada topuz açık saçı çok seviyorum ama mutlaka saçlarımı toplamak zorunda kalıyorum buna nasıl alışcam bilmiyorum.
Günaydın canım hoşgeldim. Sen daha hareketlilik görmemişsin. Biz bir ara yetişemiyorduk mesajlara
Ben çok beğendim canım yakışmış sana güle güle kullan.
Yok turtam yaaa öyle değil. Bizim takımdan kimse farketmemiş. Kontrol sırası bu hafta bizdeymiş. Püsküüt farketmiş. Hesaplamış sonuç tam bir fiyasko. Küçücük bir hata çok utandırdı beni
Kızlar ben temizliğe başlıyorum yavaştan yavaştan arada bir bakarım size. Boş bırakmayın sakın buraları olur mu?
Canım sen en iyisi en kısa zamanda yulaf kepeği al.Annen birşey yaparken sana da az ve yulaf kepeği ile dukan pizza vb hazırlasın.Yoksa annenin hergün yaptığı o hamurişleri ile kilo vermezessin.Ben eşime perşembe akşamı çok sevdiğim hellim peynirli ve sucuklu pizza yaptım.O kadar güzel görünüyordu ki eşim tadına bakmam için uzattı olmaz dedim.Önemli olan evde ne piştiği değil senin nelere hayır diyebildiğin.Pizza yeme,biliyorum yazdıkça sizinde canınız çekiyor ama sizlede paylaşmazsam patlıycam ya
annem pizza yapıcak bu öğlen ve benim pizzaya olan büyük aşkım çok meşhurdur nasıl dayanıcam bilmiyorum
Kolay gelsin Ebru.Kızlar ben temizliğe başlıyorum yavaştan yavaştan arada bir bakarım size. Boş bırakmayın sakın buraları olur mu?
Annen neden pizza yapıyor canım? Söyle annene pizza yapmasın, yaparsada sen mümkün olduğunca uzaklaş evden. Bak bu kez çok kızarım sana kaçamak yaparsan haberin olsun. Az önce neler konuştuk sende göreceksin o günleri dedik. Böyle giderse göremezsin haberin olsun.
evet yemiycem ama eğer bunu başarırsam kendimle gurur duyarım çünki pizzayı aşırı derecede seviyorum
ablacı yulaf kepeği bulamadım ama yemiycem karşı koyucamCanım sen en iyisi en kısa zamanda yulaf kepeği al.Annen birşey yaparken sana da az ve yulaf kepeği ile dukan pizza vb hazırlasın.Yoksa annenin hergün yaptığı o hamurişleri ile kilo vermezessin.Ben eşime perşembe akşamı çok sevdiğim hellim peynirli ve sucuklu pizza yaptım.O kadar güzel görünüyordu ki eşim tadına bakmam için uzattı olmaz dedim.Önemli olan evde ne piştiği değil senin nelere hayır diyebildiğin.Pizza yeme,kendine başka birşey yap.
hadi kolay gelsiiiiiiiiiiiin o zaman sana
Kolay gelsin Ebru.
ablacı yulaf kepeği bulamadım ama yemiycem karşı koyucam
Canım sen en iyisi en kısa zamanda yulaf kepeği al.Annen birşey yaparken sana da az ve yulaf kepeği ile dukan pizza vb hazırlasın.Yoksa annenin hergün yaptığı o hamurişleri ile kilo vermezessin.Ben eşime perşembe akşamı çok sevdiğim hellim peynirli ve sucuklu pizza yaptım.O kadar güzel görünüyordu ki eşim tadına bakmam için uzattı olmaz dedim.Önemli olan evde ne piştiği değil senin nelere hayır diyebildiğin.Pizza yeme,kendine başka birşey yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?