günaydın kızlar nete giremiyorum bozuk..inş cumaya kadar düzelir düzelmezse izinli sayılabilir miyim?hepinizii çooookkk özledim...
inşallah iyi olur canım herley yakında. doktor kontrolün vardı ne dedi?
bence de teyzelik farklıdır dedikodu yapayım hemen benim kızımın halaları daha bir kere görmeye gelmediler zonguldaktan çocuk 1 uyaş olacak nerdeyse, ama teyzesi hergün sesini duyuyor 2 gün görmese özlüğyor.
Olur canım Emirel haber verir bize o zaman.
Günaydın kızlar, off kızım kabus gibiydi bu gece hem çok uyandı hem de sabah 6.30 da uyandı terledi galiba ev sıcaktı ama valtilatör klima açmaya da korkuyorum üşütür diye.
inşallah hayatım.ama ben yapamıyorum sanırım benim pc den yada profil ayarlarımdan kaynaklanıyor. anlamadım gitti.ne güzel oluyordu ama artık olmuyor.evet canım yaptım çizelgemi..hiç zorlanmadım ..kopyala yapıştır yapıyoruz ve değişiklikleri kaydet diyoruz..umarım çizelgemin sonuna gelmekı nasip olur bana da:lepi:
zaten ev hanımlarının %70 evlendikten sonra kilo alıyorlar.heleki bünyeler müsaitse. bende onlardan biriyim. :kedi: anama çekmişim. balık etli ve kısa boylu. kaydirigubbakcemile3 ama benim tabi düşükleriminde etkisi olmuştu kilo almama. mafoldumbenbende evlenince 3-4 kilo aldım ama sonra bi ilaç kullanmak zorunda kaldım 10 günde 9 kilo aldım((
2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bu kiloları vermeye çalışıyorum.... sonra da Allah kısmet ederse bebiş istiyorum...
bende senin gibi düşünüyoum bi de bebiş olsa kesin 90 derim(
geçmişolsun hayatım.valla bu sıcaklarda adet bile çekilmiyor. yürüyüş yapman çok iyi biraz olsun vücudun rahatlar.bende çıkabilsem.slm kızlar,bikaç gündür canım yemek istemiyo sanırım sıcaklardan,birde adet olmuşum şimdi geçmek bilmez gerçi geçde oldum ama sıkılıyorum çok uzun sürüyo ve vücut şiş oluyo tartıda da belli ediyo kendini,tansiyonum düşüyo sanırım adetten,birazdan yürüyüşe çıkıcam yaklaşık üç hafta sonra ilk defa çıkıyorum hayırlısıyla bir ay yürüsem çok ii olcak benim için,gelicede cacık yapıp yerim serin serin ii oluyoa.s
hadi biran önce verin kilolarıda topiğimiz bebişlensin. alkisalkisalkisdosbacım aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşımŞenizbenim de zayıflamak istememin en büyük sebebi bebiş istiyor oluşum..ben evlenince 20 kilodan fazla aldım..geçen yıl bu zamnalar sadece 63 kiloydum:sinifsinifndan önceki bu zamanlarda 52:sinifsinif:
ben 55 kiloyla hamile kalmak istiyorum canım belki 58 de olabilir sen?
biri patboriyi durdursun. diyorum ki hayatım bari eline 1 lt su alki yemek yerken su iç sürekli biraz olsun engeller hani diyorum. delikafaduldengünaydın kızlar..hafta sonu akraba ziyaretindeydik..uğrayamadım..
çok fazla yedim ..inanamazsınnnız...dur dedikçe daha çok yiyesim geliyodu..bu arada geçmişi okuyup geleyim.ben yokken neler yapmışsınız
canımsaat 9 çok geç. en geç 6 da bitirsen güzel olur.midendeki rahatlığı sende farkedersin o zaman. ama tabi sonra midem rahat diye tekrar yeme emi hayatım.kızlr ben akşam yemeğimi genelde 9 a doğru yiyorum biliyomusunuz?eşim o saatte geliyo eve ..ama artık ondan önce yiycem :umursamaz:
canıııım. yok hayatım bir sorun çok şükür. misafirlerim geldi dün akşam. sabahtan beride hazırlık yapmıştım.temizlik yemek falan derken hiç gelemedim.bir ara uğradım ama kimse yok diye çıktım. 1 hafta burda misafirler. sorduğun için sağol hayatım. Şeniz a.s.bu arada ad1 gelmedi son zamanlarda, haberi olan var mı, bi sorun mu var acaba :çok üzgünüm:
iiiinnnnşşşşaaallllllaaaaahhhhhhh :Saruboceq:kızlar bu cumadan umutluyum benzemuszemusumarım bu hafta birinci oluruzzz
gözünüzaydın hayatım.nasıl güzel bir duygu değilmi. ne mutlu sana.biraz olsun iyi olmana sevindim canımcım.hadi bakalım temmuz geldi 10 u da gelir . hayırlısı hayatım bekliyoruz bizde senle beraber. :1hug:aslinda cokta iyi degilim ama bas agrim biarz hafifledi mr randevumda ayin 10 unda ve ayaklarim cok kötü sekilde sis buda kiloma yansiyor galiba
amin canim evet ya teyzelik cok baskaymis ben öyce ikikere hala oldum ama bu cok baska bir duygu
canım klima ayrı odadaysa iyi ama sürekli oturduğunuz yere koydurduysan çok etkiliyor tabiki. arkadaşım kullanmadığı bir odasına koydurmuştu orda çalışıyordu klima direk maruz kalmıyorlardı. a.sOlur canım Emirel haber verir bize o zaman.
Günaydın kızlar, off kızım kabus gibiydi bu gece hem çok uyandı hem de sabah 6.30 da uyandı terledi galiba ev sıcaktı ama valtilatör klima açmaya da korkuyorum üşütür diye.
tırtılım hoşgeldin canımcım. ooooo maşallah ne güzel geziyorsun. gez hayatım gez. tatilinin keyfini çıkar tabi.ama gezdiğin kadarda yiyorsun anladığım kadarıyla. afiyet olsun bacıııııımmmm.gunaydın kızlar herkesı çok ozledım
pazar gun ankaradan kırsehır -kayseri-elazıg-bıngol-erzurum-rize yolculuğu yaptık
pazartesı gecesı rızeye geldık
dun ayderde vakıt gecırdık
buralar çok guzel yıyeceklerde okkalı
erzurumun cag kebebı-kadayıf dolması
elezıg kebabı-sıcak kunefesı
rızenın koftesı
ayder yaylasının mıhlaması vede kırmızı beneklı alabalıgı
derken ben abarttım yanı
sinop anamın memleketi. seneler oldu gitmeyeli,belki bir gün nasip olur. :Saruboceq:aslında bıraz dıkat etmye calısıyorum annm babam cok kızıyor yaaaacumartesı rızeden ayrılıp sınopa gıdılecek sınopta 1 gece kalınıp ankaraya gelınecek esımı ank da bırakıp adapazarı tarafına gıdıleceksonra ızmıre gıdecegım 13 temmmuzda aydına gececeğim aydına gectıgım hafta net yok
günaydın kızlar... anladım siz bana bağımlılık yaptınız :))
şimdi valiz toplamam lazım ama eşim gelmeden bi kk ya uğrayım dedim.... o gelince yetiştiremedim der oyalarım sırnaşık şey
neyse bugün kayseriye yola çıkıyorum 2-3 gün orda kalcam
sonra yozgata geçecem...orda en az 1 hafta kalırım
3 gün kozaklı kaplıcalarında kalcam ... yani gezeceğim
kilo almadan hatta vererek gelmeyi planlıyorum
cumaya kadar girerim ama cuma yolda olma ihtimalim var bu nedenle kilomm
69.700
yanii 400 gr vermişim cumaya kadar tartılır bildiririm ama bildirim yapamazsam 69.700 olarak kilomu yazabilirsiniz meliscim...
hepinizi öpüyorum hoşçakalınnn
ah canım bu halalar böyle oluyor amcaları hiç sorma ama teyzeler benim iki kız kardeşim var ölüyolar kızım için ananesi dayanamamış bugün almaya geliyor tatile götürecekler bende teyze olmak istiyorum ama halada olsam aynı olurum bebekler çok sevimli oluyolar
ah canım bu bebeklerhep böyle oluyor benim kızımmda uyumazdı bide anne sütü alıyordu
sabaha kadar o emer ben uyanık beklerdim ama sakın klima falan açma iç odalardan birirnin camını aç diyecem ama orası istanbul ne olup ne olmamak var üstü açık uyusun bırak en iyisi
buarada herkese günaydın geçmişi okuyorum ama cevap vermeye üşeniyorum sıcaklardan galiba affınıza sığınıyorum arkadaşlar
hayılı yolculuklar,iyi tatiller canımcım. inşallah planladığın gibi gider herşey. opuyorumnanaktan
melankolicim meraba canım..dün akşam senin önerinle bend e cadık yedim...tabi yanında biraz da fasulye yemeğicokacimcoook
slm kızlar kimse yok ama yinede selamma.s adet oldum demiştim bugün sancıdan öldüm resmen o yüzden erken çıktım kurstan eve geldim biraz sağa biraz sola evde yürüye yürüye bi hal oldum neyseki şimdi hafifledi ağrım,iki saat sonrada yürüyüşüme çıkarım daha i gelir inş.,bugün küçük kaçamak yaptım bir dilim çikolatalı ekmek yedim ama ekmeğim light,beyaz ekmek yemiyorum,akşama yine cacıka.s
saolasın canımcım evet ıy gecıyor ınsallahda guzel gecer
bu arada sınop benımde anamın memleketı annanemın yanına gıdıoruz
kızlar sabah kahvaltım 1sıgara boregı 1dılım mısır ekmegı mıhlama 1 dılım kepek ekmeği
1 dılım peynır 2 dılım karpuz 1tatlı kasıgı recel
öğlen yemegim macar kebabı ekmegın mıktarını bılemıyorum abarttım cunkı
vet canım gezdıkce cok yıyorum
artık bu hafta boyle gıder sonra kendıme engel olurum
melankolicim meraba canım..dün akşam senin önerinle bend e cadık yedim...tabi yanında biraz da fasulye yemeğicokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?