Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar nete giremiyorum bozuk..inş cumaya kadar düzelir düzelmezse izinli sayılabilir miyim?hepinizii çooookkk özledim...

Olur canım Emirel haber verir bize o zaman.

Günaydın kızlar, off kızım kabus gibiydi bu gece hem çok uyandı hem de sabah 6.30 da uyandı terledi galiba ev sıcaktı ama valtilatör klima açmaya da korkuyorum üşütür diye.

ah canım bu halalar böyle oluyor amcaları hiç sorma ama teyzeler benim iki kız kardeşim var ölüyolar kızım için ananesi dayanamamış bugün almaya geliyor tatile götürecekler bende teyze olmak istiyorum ama halada olsam aynı olurum bebekler çok sevimli oluyolar

ah canım bu bebeklerhep böyle oluyor benim kızımmda uyumazdı bide anne sütü alıyordu
sabaha kadar o emer ben uyanık beklerdim ama sakın klima falan açma iç odalardan birirnin camını aç diyecem ama orası istanbul ne olup ne olmamak var üstü açık uyusun bırak en iyisi

buarada herkese günaydın geçmişi okuyorum ama cevap vermeye üşeniyorum sıcaklardan galiba affınıza sığınıyorum arkadaşlar

gunaydın kızlar herkesı çok ozledım
pazar gun ankaradan kırsehır -kayseri-elazıg-bıngol-erzurum-rize yolculuğu yaptık
pazartesı gecesı rızeye geldık
dun ayderde vakıt gecırdık
buralar çok guzel yıyeceklerde okkalı
erzurumun cag kebebı-kadayıf dolması
elezıg kebabı-sıcak kunefesı
rızenın koftesı
ayder yaylasının mıhlaması vede kırmızı beneklı alabalıgı
derken ben abarttım yanı

aslında bıraz dıkat etmye calısıyorum annm babam cok kızıyor yaaaa

cumartesı rızeden ayrılıp
sınopa gıdılecek sınopta 1 gece kalınıp ankaraya gelınecek esımı ank da bırakıp adapazarı tarafına gıdılecek
sonra ızmıre gıdecegım 13 temmmuzda aydına gececeğim aydına gectıgım hafta net yok

günaydın kızlar... anladım siz bana bağımlılık yaptınız :))
şimdi valiz toplamam lazım ama eşim gelmeden bi kk ya uğrayım dedim.... o gelince yetiştiremedim der oyalarım sırnaşık şey
neyse bugün kayseriye yola çıkıyorum 2-3 gün orda kalcam
sonra yozgata geçecem...orda en az 1 hafta kalırım
3 gün kozaklı kaplıcalarında kalcam ... yani gezeceğim
kilo almadan hatta vererek gelmeyi planlıyorum
cumaya kadar girerim ama cuma yolda olma ihtimalim var bu nedenle kilomm
69.700
yanii 400 gr vermişim cumaya kadar tartılır bildiririm ama bildirim yapamazsam 69.700 olarak kilomu yazabilirsiniz meliscim...
hepinizi öpüyorum hoşçakalınnn

evet canım yaptım çizelgemi..hiç zorlanmadım ..kopyala yapıştır yapıyoruz ve değişiklikleri kaydet diyoruz..umarım çizelgemin sonuna gelmekı nasip olur bana da:lepi:
inşallah hayatım.ama ben yapamıyorum sanırım benim pc den yada profil ayarlarımdan kaynaklanıyor. anlamadım gitti.ne güzel oluyordu ama artık olmuyor.
zaten ev hanımlarının %70 evlendikten sonra kilo alıyorlar.heleki bünyeler müsaitse. bende onlardan biriyim. :kedi: anama çekmişim. balık etli ve kısa boylu. kaydirigubbakcemile3 ama benim tabi düşükleriminde etkisi olmuştu kilo almama. mafoldumben

geçmişolsun hayatım.valla bu sıcaklarda adet bile çekilmiyor. yürüyüş yapman çok iyi biraz olsun vücudun rahatlar.bende çıkabilsem.

hadi biran önce verin kilolarıda topiğimiz bebişlensin. alkisalkisalkis

günaydın kızlar..hafta sonu akraba ziyaretindeydik..uğrayamadım..
çok fazla yedim ..inanamazsınnnız...dur dedikçe daha çok yiyesim geliyodu..bu arada geçmişi okuyup geleyim.ben yokken neler yapmışsınız
biri patboriyi durdursun. diyorum ki hayatım bari eline 1 lt su alki yemek yerken su iç sürekli biraz olsun engeller hani diyorum. delikafadulden

kızlr ben akşam yemeğimi genelde 9 a doğru yiyorum biliyomusunuz?eşim o saatte geliyo eve ..ama artık ondan önce yiycem :umursamaz:
canımsaat 9 çok geç. en geç 6 da bitirsen güzel olur.midendeki rahatlığı sende farkedersin o zaman. ama tabi sonra midem rahat diye tekrar yeme emi hayatım. lmaz:

bu arada ad1 gelmedi son zamanlarda, haberi olan var mı, bi sorun mu var acaba :çok üzgünüm:
canıııım. yok hayatım bir sorun çok şükür. misafirlerim geldi dün akşam. sabahtan beride hazırlık yapmıştım.temizlik yemek falan derken hiç gelemedim.bir ara uğradım ama kimse yok diye çıktım. 1 hafta burda misafirler. sorduğun için sağol hayatım. Şeniz a.s.

kızlar bu cumadan umutluyum benzemuszemusumarım bu hafta birinci oluruzzz
iiiinnnnşşşşaaallllllaaaaahhhhhhh :Saruboceq:
gözünüzaydın hayatım.nasıl güzel bir duygu değilmi. ne mutlu sana.biraz olsun iyi olmana sevindim canımcım.hadi bakalım temmuz geldi 10 u da gelir . hayırlısı hayatım bekliyoruz bizde senle beraber. :1hug:

canım klima ayrı odadaysa iyi ama sürekli oturduğunuz yere koydurduysan çok etkiliyor tabiki. arkadaşım kullanmadığı bir odasına koydurmuştu orda çalışıyordu klima direk maruz kalmıyorlardı. a.s

tırtılım hoşgeldin canımcım. ooooo maşallah ne güzel geziyorsun. gez hayatım gez. tatilinin keyfini çıkar tabi.ama gezdiğin kadarda yiyorsun anladığım kadarıyla. afiyet olsun bacıııııımmmm. lmaz: opuyorumnanaktan

sinop anamın memleketi. seneler oldu gitmeyeli,belki bir gün nasip olur. :Saruboceq:

hayılı yolculuklar,iyi tatiller canımcım. inşallah planladığın gibi gider herşey. opuyorumnanaktan

bu arada herkeslere günaydın. ben çok şükür iyiyim. yorucu günümü atlattım.hazırlıklar bitti,misafirler geldi. sağolsun onlarda yardım ediyorlar bana.şimdiden sonrasında çok sıkılmıcam. bende öyleyimdir.asla gittiğim yerde aman ben misafirim diye oturmam kalkar ne gerekiyorsa yaparım ama ev sahibi izin verdiği sürece kimi insan sevmez çünkü. dün akşam misafirlerimiz hatrına yaptığım yemeklerden azar azar alıp yedim. midemi şişirmedim. ayrıca her lokmamdan sonra biraz biraz su içtim sofrada 1 lt suyu bitirdim. şimdi herkes kahvaltı sonrası bir kenarda şekerleme yapıyor.bende topiğe bir bakayım istedim. bu arada kızlar oğlumun ona sıkıntı veren 2 köpek dişinden 1 tanesi kendini gösterdi sanırım diğeride göstermek üzere.daha patlamadı ama dugün yarın patlar.ama diş etlerini bir görseniz acırsınız.ağzının içi şiş dolu ve dişlerinin hepsi üst üste gelecek sanırım.aman gelsinde rahatlasın yavrum.ben adet oldum.olalı 1 saat olmadı. karnım şişti patlamak üzereyim şükürki ağrım yok. (dilimi ısırayım) böyle işte bacılarım. neyse akşama tekrar gelmeye çalışırım hepinizi öptüm. geçmişi okuyup yazıları yazarken 1.5 lt suyu devirim valla önceden olsa nerdeee 1 bardağı bile zor içerdim. öpüldünüz kızlar. opuyorumnanaktan

evet canım haklısın. Ben de hala da olsamteyszede olsam aynı olurum diyorum ama yaşamadığım için bilemiyorum. Ohhh kuzun tatile gidiyor.
Yok güzel uyumaya başlamıştı dün dile getirdim ilk defa artık uykuları düzeldİ dedim nazar oldu.

misafirim geldi yazacağım sonra

slm kızlar kimse yok ama yinede selamma.s adet oldum demiştim bugün sancıdan öldüm resmen o yüzden erken çıktım kurstan eve geldim biraz sağa biraz sola evde yürüye yürüye bi hal oldum neyseki şimdi hafifledi ağrım,iki saat sonrada yürüyüşüme çıkarım daha i gelir inş.,bugün küçük kaçamak yaptım bir dilim çikolatalı ekmek yedim ama ekmeğim light,beyaz ekmek yemiyorum,akşama yine cacıka.s

selam kızlar ..
bugün beslenmem saçma oldu biraz
sabah 1 tahinli kurabiyelmaz:
ara 1 yeşil elmazemuszemus
öğlen 1 dilim karpuz ve az peynir
ara 1 şekersiz türk kahvesi ve bir kare çikolatakaydirigubbakcemile
az önce de bir piko yedim ufff
şimdi de soda içiyorum..günde 2 tane soda içmeye çalışıyorum..bu arada bugün 50 dakika yürüyüşümü yaptımhihoyyyt

hayılı yolculuklar,iyi tatiller canımcım. inşallah planladığın gibi gider herşey. opuyorumnanaktan

saolasın canımcım evet ıy gecıyor ınsallahda guzel gecer
bu arada sınop benımde anamın memleketı annanemın yanına gıdıoruz

kızlar sabah kahvaltım 1sıgara boregı 1dılım mısır ekmegı mıhlama 1 dılım kepek ekmeği
1 dılım peynır 2 dılım karpuz 1tatlı kasıgı recel

öğlen yemegim macar kebabı ekmegın mıktarını bılemıyorum abarttım cunkı
vet canım gezdıkce cok yıyorum
artık bu hafta boyle gıder sonra kendıme engel olurum

melankolicim meraba canım..dün akşam senin önerinle bend e cadık yedim...tabi yanında biraz da fasulye yemeğicokacimcoook

çok ağrın varsa yürüyüş yapmayıp dinlenseydin tatlım.

canım ne güzel geziyorsun özendim:)

melankolicim meraba canım..dün akşam senin önerinle bend e cadık yedim...tabi yanında biraz da fasulye yemeğicokacimcoook

cacık süper tercih bence de

kızlar merhaba eşimin bilgisayarından yazıyorum. çok ilginç uzun zaman sonra adet oldum..geçen gece 6 dan sonra bir şey yemedim gece boyu oğluş çok uyandı.dün gece ise bir şeyler yiyip yattım oğluş bir kerecik uyandı..dikkat etmeliyim galiba..

iyi aksamlar kizlar nasilsinizbakalim meliscim mr cekilecek oda ayin 10 unda adcim tesekkur ederim insallah gececek
evet kizlar benhem hala oldum hem teyze yani ikisinide yasadim ikiside cok guzel bir duygu ama teyzelik dah baska birsey yada ben kizkerdesime dah yakinim ondan bilemiyorum

selam kızlar,yürüyüşten geldim sancıma iyi gelir zannettim ama hala devam ediyomafoldumbengelince biraz cacık yedim vede çok az melemen ama laight ekmekle oda bir dilimcik çok azcık yedim ama,bugünlük yeme faslım bu kadarcıka.s

kızlar bu ben bugün biraz yedim =((
üfff kendimi kötü hissediorum şimdi,sanki tüm takım arkadaşlarımı kandırmış gibi, ondan önce de kendimi =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…