iki yoldan biri doktora biri asansöre gidiyor galiba hehehehe:)
afiyet olsun.akşam yemeği geç olmuş ama çalışyormuşsun.
cacık dedinde yarın menüye cacık ekleyeyim iyi fikir:)
AAA doğru ben onu unutmuşum.Bakalım ne sürprizler olacak.ayy daha bana süprizleri olicek malum neler olicek bilemiyorum
Uğurlu gerçekten Ebrucum.Yeni üyelerimiz ,arkadaşlarımız gayet uyumluAl sana fırsat turti koş hemen adamın yanınaAma o evli Görümcen duymasın valla yolacak seni yakında
Süpersin Seda'cım bayılıyorum böyle senin gibi çözüm üreten insanlara. Asıl biz teşekkür ederiz bizi dinleyip çözüm ürettiğin için
Benim de elim uğurluymuş Hilal'in ki gibi. Maşallah ne uyumlu üyeler çağırmışım takıma
Kızlar Hilal nerde kaldı yaaaaa hiç uğramıyor. Umarım herşey yolundadır. Sinir oldum şu internete.
Nermin bende eşime köfte yaparken benim yiyeceğim kıymayı ayırıp baharatlarla yoğurup tost makinasında pişiriyorum.İstersen sende öyle yap.annem dedi köfteyi fırında pişireceğim yemelimiyim yoksa yememelimiyim ( tekerleme gibi oldu) köftelik kıymadan yapılacak az ekmekle yaparım dedi.
Teşekkürler Seda.Canım ben ne yazık ki çok yavaş kilo veriyorum.Sen hızlı verirsin.Bende hipotiroid var.2 gün ilacımı yanlış vakitte alsam değerlerim çok değişiyor.Ben bu gruba Mart ayında sanırım martın son haftasıydı 69 ile başladım.Şimdi 65,4 üm.Yani 2,5 ayda 3,600 vermişim.Pekte iç açıcı değil.
Tamam hemen bende ekliyorumafiyet olsun.akşam yemeği geç olmuş ama çalışyormuşsun.
cacık dedinde yarın menüye cacık ekleyeyim iyi fikir:)
KesinlikleHatta taze fasulye cacık olmalı, grubun en favori yemeği sanırım :)
İyi geceler Ebru.GörüşürüzKızlar bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler kocaman öpüldünüz
İyi geceler canım.ben de kaçıyorum bebekler iyi geceleeeeeer
yani toplamda 4 köfteyi ayrı olarak kendime has pişrip yiyebilirim.yanınada cacık ohh.sağolun kızlar:)
İyi geceler Nermin.iyi geceler hanımlar.bende gideyim bari geç olmuş valla saate bakmıyorudm.yarın görüşmek üzere allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?