Menün tam çok güzel diyecektim ki akşam yemeği saatin hiç olmamış. Kesinlikle en geç saat 18:00 den sonra yaz dönemi 19:00 olabilir hiç bir şey yememen lazım. Onun haricinde menün çok güzel çorbada fazla olmamış. Ne iş yapıyordun bu arada Seda'cım?
Dikişler alınmışmıydı? Beyaz bişey derken iltihap gibi bişey mi?
Kızlar aklınızda olsun Neslihan da hemşire
Özel sektör canım, yazılım firmasında danışmanlık yapıyorum. Bazen çok rahat oluyoruz, 6,30'u geçmiyor çıkışımız ama bazen çok yoğun oluyor ve 12'yi bile bulabiliyor. İstanbulda yolda da çok vakit geçiyor,6,30'da çıkmam demek eve en erken 8'de gelmem demek zaten . Eve geç geldiğimde, sadece meyve ya da salata tüketsem bile 7'yi geçmemek mi gerek sence? Diğer seçeneğim yanıma meyve ya da belki peynirli kepek ekmeğine tost alıp işte ya da yolda yemek olabilir.
Özel sektör canım, yazılım firmasında danışmanlık yapıyorum. Bazen çok rahat oluyoruz, 6,30'u geçmiyor çıkışımız ama bazen çok yoğun oluyor ve 12'yi bile bulabiliyor. İstanbulda yolda da çok vakit geçiyor,6,30'da çıkmam demek eve en erken 8'de gelmem demek zaten . Eve geç geldiğimde, sadece meyve ya da salata tüketsem bile 7'yi geçmemek mi gerek sence? Diğer seçeneğim yanıma meyve ya da belki peynirli kepek ekmeğine tost alıp işte ya da yolda yemek olabilir.
içten dikişmiş bendeki canım evet iltihap gibi sanırsam ama ordaki şişliğim inmeye basladı iltihabın akmasıyla alakalı olabilir mi :26::26: normalde aldıgı yerde şişlik vardı çünkü
Ben GELDUUUMMMM ,SPORUMU YAPTUM DA GELDUUUMM[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Koşu bandında
KOŞU+YÜRÜYÜŞ
[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA
[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5 KM
[/TD]
[TD="align: center"]250
[/TD]
[TD="align: center"]100
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
.
Kendime bir de limonlu soda yaptım.Bakalım neler konuşmuşsunuz.
Turtide söylemiş yaaa canım yanında bişeyler taşıman gerekiyor bence. Hatta işten çıkmadan yiyebilirsin. Mesela ben akşamları bir süredir nesfit yiyorum hem doyurucu oluyor hem hafif oluyor. İçindeki sütlede protein almış oluyorum.
Sanırım iltihaplanmış o akıyor. Dikkat et bakalım sonrası ne olacak. Farklı bişey olursa daha erken gidersin kontrole.
Süper olmuş sporun.
Ben GELDUUUMMMM ,SPORUMU YAPTUM DA GELDUUUMM[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Koşu bandında
KOŞU+YÜRÜYÜŞ[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5 KM[/TD]
[TD="align: center"]250[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
.
Kendime bir de limonlu soda yaptım.Bakalım neler konuşmuşsunuz.
Afiyet olsun Zeliş güzel olmuş.Böyle devam et.menümü yazıp çıkıym
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
çay
öğlen
birz sucuklu yumurta
yeşillik
akşam
4 parça ızgara
1 zero
yeşillik
patlıcn salatası
su ölçemedim ama denk gelldikçe içtim birazdan jillian yapcam
herkese iyi günler ben çıkıyorum
Neslihan kesinlikle yapmalısın.İnanılmaz derece terletiyor.90 dakikalık videosu var bende .İlk 30 dakikasını 10 gün,diğer 30 dk 10 gün diyerek 1 ayı tamamlıyorsun.Benim belim şuan tam 5 cm inceldi.Kalçamda 4 cm incelme var.Ben jillianın etkili olduğuna inanıyorum.yaa jillian da neymiş dedim youtube tan videoları izledim şincik o ne manyak karıymış öle kızlar yaa?
insancıkların anasını ağlatıyo hatun
yarınki menü de bizimkiler köfte yapacaklar ama ben onu yemeyeceğim için bende diyodum haticeye bakarım hehe:)
İltihaplandı mı acaba:44:.İnşallah normal birşeydir.Endişelenme.Kontrolde doktorcuğun bakaray bende mi yapıversem tatlandırıcılı bir kahve nasıl karnım aç belkim o tutar beni
kızlar bu arada ya bu dikiş olan tarafım böyle beyaz beze gibi bişi olmus içinden beyaz birşey aktı bugün nromal midir ki ya haftaya kontrole gidicem ama kızardı falan orası doktor kızaracak demişti ama bu beyazlık ne yahu akıyor falan :2::2:
Akşam yemeği çok geç olmuş.Yoksa menü gayet güzel.Erken yemek için alternatifler bulmaya çalış.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle menümü paylaşayım..
Sabah - peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen - fırında tavuk göğsü (suyundan yemedim) , az mercimek çorbası, cacık, yarım dilim ekmek... (çorba fazla oldu sanırım içmeyebilirdim..)
Akşam - Salata, 2 kaşık taze fasuyle
2lt'den fazla su, 2 bardak yeşil çay (bende işyerinde sadece sallama olanlardan içebiliyorum, doğadan alıyorlar)
Kötü kısmı ise, akşam 9 eve geldim ve bahsettiğim akşam yemeğini 9'da yedim. Buna bir çözüm bulmam gerekiyor. Ama geç geldiğimde ne yapmam gerek bilmiyorum..
Afiyet olsun Zeliş güzel olmuş.Böyle devam et.
Neslihan kesinlikle yapmalısın.İnanılmaz derece terletiyor.90 dakikalık videosu var bende .İlk 30 dakikasını 10 gün,diğer 30 dk 10 gün diyerek 1 ayı tamamlıyorsun.Benim belim şuan tam 5 cm inceldi.Kalçamda 4 cm incelme var.Ben jillianın etkili olduğuna inanıyorum.
Ne yesek acaba Yarın lisede seminer var.O yüzden büyük ihtimal dışarıda yeriz.Ama sizde köfte var ya bende ızgara köfte yiyebilirim
İltihaplandı mı acaba:44:.İnşallah normal birşeydir.Endişelenme.Kontrolde doktorcuğun bakar
Akşam yemeği çok geç olmuş.Yoksa menü gayet güzel.Erken yemek için alternatifler bulmaya çalış.
ay bende mi yapıversem tatlandırıcılı bir kahve nasıl karnım aç belkim o tutar beni
kızlar bu arada ya bu dikiş olan tarafım böyle beyaz beze gibi bişi olmus içinden beyaz birşey aktı bugün nromal midir ki ya haftaya kontrole gidicem ama kızardı falan orası doktor kızaracak demişti ama bu beyazlık ne yahu akıyor falan :2::2:
anladım canımm ayy bana kalsa hergün giderim ben doktoruma da çaktırma
Yarından itibaren yanımda birşeyler götüreceğim ya da eve gelmeden iş çıkışında yiyebilirim. Çorba çok severim mesela, 7'ye kadar çıkmış olursam bir yerde çorba içip öyle eve gidebilirim.
Teşekkürler kızlar..
içten dikişmiş bendeki canım evet iltihap gibi sanırsam ama ordaki şişliğim inmeye basladı iltihabın akmasıyla alakalı olabilir mi :26::26: normalde aldıgı yerde şişlik vardı çünkü
anlattığın iltihaba benziyor canım dikkat et mikrop falan kapmayasın.
annem dedi köfteyi fırında pişireceğim yemelimiyim yoksa yememelimiyim ( tekerleme gibi oldu) köftelik kıymadan yapılacak az ekmekle yaparım dedi.Afiyet olsun Zeliş güzel olmuş.Böyle devam et.
Neslihan kesinlikle yapmalısın.İnanılmaz derece terletiyor.90 dakikalık videosu var bende .İlk 30 dakikasını 10 gün,diğer 30 dk 10 gün diyerek 1 ayı tamamlıyorsun.Benim belim şuan tam 5 cm inceldi.Kalçamda 4 cm incelme var.Ben jillianın etkili olduğuna inanıyorum.
Ne yesek acaba Yarın lisede seminer var.O yüzden büyük ihtimal dışarıda yeriz.Ama sizde köfte var ya bende ızgara köfte yiyebilirim
İltihaplandı mı acaba:44:.İnşallah normal birşeydir.Endişelenme.Kontrolde doktorcuğun bakar
Akşam yemeği çok geç olmuş.Yoksa menü gayet güzel.Erken yemek için alternatifler bulmaya çalış.
Teşekkürler Seda.Canım ben ne yazık ki çok yavaş kilo veriyorum.Sen hızlı verirsin.Bende hipotiroid var.2 gün ilacımı yanlış vakitte alsam değerlerim çok değişiyor.Ben bu gruba Mart ayında sanırım martın son haftasıydı 69 ile başladım.Şimdi 65,4 üm.Yani 2,5 ayda 3,600 vermişim.Pekte iç açıcı değil.Gerçekten süper spor yapmışsın :) Hemen hemen seninle aynı kiloda başlamışım, ne kadar oldu senin canım? Herkes için farklı oluyor biliyorum ama merak ettim
anladım canımm ayy bana kalsa hergün giderim ben doktoruma da çaktırma
annem dedi köfteyi fırında pişireceğim yemelimiyim yoksa yememelimiyim ( tekerleme gibi oldu) köftelik kıymadan yapılacak az ekmekle yaparım dedi.
Afiyet olsun Zeliş güzel olmuş.Böyle devam et.
afiyet olsun.akşam yemeği geç olmuş ama çalışyormuşsun.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle menümü paylaşayım..
Sabah - peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen - fırında tavuk göğsü (suyundan yemedim) , az mercimek çorbası, cacık, yarım dilim ekmek... (çorba fazla oldu sanırım içmeyebilirdim..)
Akşam - Salata, 2 kaşık taze fasuyle
2lt'den fazla su, 2 bardak yeşil çay (bende işyerinde sadece sallama olanlardan içebiliyorum, doğadan alıyorlar)
Kötü kısmı ise, akşam 9 eve geldim ve bahsettiğim akşam yemeğini 9'da yedim. Buna bir çözüm bulmam gerekiyor. Ama geç geldiğimde ne yapmam gerek bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?