Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Özel sektör canım, yazılım firmasında danışmanlık yapıyorum. Bazen çok rahat oluyoruz, 6,30'u geçmiyor çıkışımız ama bazen çok yoğun oluyor ve 12'yi bile bulabiliyor. İstanbulda yolda da çok vakit geçiyor,6,30'da çıkmam demek eve en erken 8'de gelmem demek zaten . Eve geç geldiğimde, sadece meyve ya da salata tüketsem bile 7'yi geçmemek mi gerek sence? Diğer seçeneğim yanıma meyve ya da belki peynirli kepek ekmeğine tost alıp işte ya da yolda yemek olabilir.

Dikişler alınmışmıydı? Beyaz bişey derken iltihap gibi bişey mi?

Kızlar aklınızda olsun Neslihan da hemşire

içten dikişmiş bendeki canım evet iltihap gibi sanırsam ama ordaki şişliğim inmeye basladı iltihabın akmasıyla alakalı olabilir mi :26::26: normalde aldıgı yerde şişlik vardı çünkü

kepekli sandviçler oluyor ya onlara da birşey yapabilirsin akşam yemegi olarak cnm ton balıgı falan koyabilirsin arasına yada beyaz peynir vb. ton balıgı da pahalı her zaman alınmaz sonucta yanında da meyve falan yersin yada ayran içebilirsin

Ben GELDUUUMMMM ,SPORUMU YAPTUM DA GELDUUUMM
SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Koşu bandında
KOŞU+YÜRÜYÜŞ
[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5 KM[/TD]
[TD="align: center"]250[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kendime bir de limonlu soda yaptım.Bakalım neler konuşmuşsunuz.
.

Son düzenleme:

Turtide söylemiş yaaa canım yanında bişeyler taşıman gerekiyor bence. Hatta işten çıkmadan yiyebilirsin. Mesela ben akşamları bir süredir nesfit yiyorum hem doyurucu oluyor hem hafif oluyor. İçindeki sütlede protein almış oluyorum.

içten dikişmiş bendeki canım evet iltihap gibi sanırsam ama ordaki şişliğim inmeye basladı iltihabın akmasıyla alakalı olabilir mi :26::26: normalde aldıgı yerde şişlik vardı çünkü

Sanırım iltihaplanmış o akıyor. Dikkat et bakalım sonrası ne olacak. Farklı bişey olursa daha erken gidersin kontrole.

Süper olmuş sporun.

anladım canımm ayy bana kalsa hergün giderim ben doktoruma da çaktırma

Son düzenleme:

Gerçekten süper spor yapmışsın :) Hemen hemen seninle aynı kiloda başlamışım, ne kadar oldu senin canım? Herkes için farklı oluyor biliyorum ama merak ettim

Yarından itibaren yanımda birşeyler götüreceğim ya da eve gelmeden iş çıkışında yiyebilirim. Çorba çok severim mesela, 7'ye kadar çıkmış olursam bir yerde çorba içip öyle eve gidebilirim.

Teşekkürler kızlar..

Geçmiş olsun bu arada elmalıturta, ameliyat mı oldun yoksa?

Son düzenleme:
Afiyet olsun Zeliş güzel olmuş.Böyle devam et.

yaa jillian da neymiş dedim youtube tan videoları izledim şincik o ne manyak karıymış öle kızlar yaa?

insancıkların anasını ağlatıyo hatun
Neslihan kesinlikle yapmalısın.İnanılmaz derece terletiyor.90 dakikalık videosu var bende .İlk 30 dakikasını 10 gün,diğer 30 dk 10 gün diyerek 1 ayı tamamlıyorsun.Benim belim şuan tam 5 cm inceldi.Kalçamda 4 cm incelme var.Ben jillianın etkili olduğuna inanıyorum.

yarınki menü de bizimkiler köfte yapacaklar ama ben onu yemeyeceğim için bende diyodum haticeye bakarım hehe:)
Ne yesek acaba Yarın lisede seminer var.O yüzden büyük ihtimal dışarıda yeriz.Ama sizde köfte var ya bende ızgara köfte yiyebilirim

İltihaplandı mı acaba:44:.İnşallah normal birşeydir.Endişelenme.Kontrolde doktorcuğun bakar

Akşam yemeği çok geç olmuş.Yoksa menü gayet güzel.Erken yemek için alternatifler bulmaya çalış.

ayy daha bana süprizleri olicek malum neler olicek bilemiyorum

anlattığın iltihaba benziyor canım dikkat et mikrop falan kapmayasın.

anladım canımm ayy bana kalsa hergün giderim ben doktoruma da çaktırma

Al sana fırsat turti koş hemen adamın yanına Ama o evli Görümcen duymasın valla yolacak seni yakında

Süpersin Seda'cım bayılıyorum böyle senin gibi çözüm üreten insanlara. Asıl biz teşekkür ederiz bizi dinleyip çözüm ürettiğin için

Benim de elim uğurluymuş Hilal'in ki gibi. Maşallah ne uyumlu üyeler çağırmışım takıma

Kızlar Hilal nerde kaldı yaaaaa hiç uğramıyor. Umarım herşey yolundadır. Sinir oldum şu internete.

canım benim geçmiş olsun , ne ameliyatı oldun sen? geçmişi okudum birazama kaçırmışım!
kızarıklık ve akıntı varsa muhtemelen iltihap yani enfeksiyon kapmıştır???
antibiyotik kullanmışmıydın? kontrol ne zaman?

annem dedi köfteyi fırında pişireceğim yemelimiyim yoksa yememelimiyim ( tekerleme gibi oldu) köftelik kıymadan yapılacak az ekmekle yaparım dedi.

Gerçekten süper spor yapmışsın :) Hemen hemen seninle aynı kiloda başlamışım, ne kadar oldu senin canım? Herkes için farklı oluyor biliyorum ama merak ettim
Teşekkürler Seda.Canım ben ne yazık ki çok yavaş kilo veriyorum.Sen hızlı verirsin.Bende hipotiroid var.2 gün ilacımı yanlış vakitte alsam değerlerim çok değişiyor.Ben bu gruba Mart ayında sanırım martın son haftasıydı 69 ile başladım.Şimdi 65,4 üm.Yani 2,5 ayda 3,600 vermişim.Pekte iç açıcı değil.

annem dedi köfteyi fırında pişireceğim yemelimiyim yoksa yememelimiyim ( tekerleme gibi oldu) köftelik kıymadan yapılacak az ekmekle yaparım dedi.

Bence yemende bir sakınca yok, miktarı ne kadar olacak yani kaç köfte yiyeceksin?

peki canım bi araştırayım nette yaparım ben de!
aslında callenetics araştırmıştım da henüz başlamadım

afiyet olsun.akşam yemeği geç olmuş ama çalışyormuşsun.
cacık dedinde yarın menüye cacık ekleyeyim iyi fikir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…