eet öyle ama sonuçları çok güzel oluyo
Düşünsene canım yeni kıyafetler aldığını, zaten hedefe ulaştığın zaman yiyeceksin bütün yiyeceklerden ve kilo almayacaksın ne güzel. Bu hafta ben senden en az 1,5 kilo bekliyorum ona göre hazırla kendini.
İyi eğlenceler canım görüşürüz.
yarınki menü de bizimkiler köfte yapacaklar ama ben onu yemeyeceğim için bende diyodum haticeye bakarım hehe:)Denk gelmiş afiyet olsun.Yarın ne yesek Planın varsa söyle bende aynı yemekten yapayım.
Afiyet olsun güzel olmuş.
Afiyet olsun Funda.Güzel menü.
Bugün kü seminer iptal edildi.O yüzden kendi okulumuzdaydık.İnşallah yarın başlayacak.
Simidin yarısı yine nerede:44:Afiyet olsun.
ekledin mi kız çok merak ettimkepekli makarna yiyebilirsin ya yani bana çok hafif geldi öyle midemi normal makarna gibi şişirmedi de ama sossuz çok kötü tadı o ayrı
ayyyyyyy beni unutma bacum yakında olaydıkellerimle yapardım ya bizim anne tarafıda almanyada cok güzel çikolataları var
menün güzel canım ben simit yiyince tutamıyorum kendimi ya tamamını yiyorum neyseki sabah yedigim için pek zararı olmuyor
yaa jillian da neymiş dedim youtube tan videoları izledim şincik o ne manyak karıymış öle kızlar yaa?
insancıkların anasını ağlatıyo hatun
bilmiyorum ama i terslik olduğunun farkındayım
okulda ara öğün yapamıyorum ama evde yapmaya çalışıcam inş işe yarar :44:
menülerimi detaylı paylaşıyorum ama çok yavaş ilerliyorum bu gün içimden bi ses işe yarmıyo ye gitsin dedi kendimi zor tuttumtamam bundan sonra sabahları su içmeyi denerim
evet ablacım süper olmuş burralar
şimdi içiyorum kahvemi.yapmış kadar oldun canım.kahvenin yanında çikolatada iyi giderdi dimi sigara içenler de diyoki kahvenin yanında sigara iyi gidermiş onu bilmiyorum tabi anlamam ::)
bu saatte genelde ben olmazdım bugün bakayım dedim ama sessizlik var.bende kahveden sonra biraz spor yapayım bari:)
Denk gelmiş afiyet olsun.Yarın ne yesek Planın varsa söyle bende aynı yemekten yapayım.
Afiyet olsun güzel olmuş.
Afiyet olsun Funda.Güzel menü.
Bugün kü seminer iptal edildi.O yüzden kendi okulumuzdaydık.İnşallah yarın başlayacak.
Simidin yarısı yine nerede:44:Afiyet olsun.
kizlar mesajlari okudum da..ayyynen öyle kiskaniyorlar..tabi beni degil henuz :))) ama banada daha dun arkadasim sen iyisin ama ya diyor..yeni dogum yaptigim icin herkes cok kilo bekliyor belki ondan ama ..kendisi iki dirhem bir cekirdek:)) bana 70 kilo ile iyisin diyor..sizin boylarda iyimis masallah benim 165..ama 61 kilo olan bi arkadasim bana suan normal gelen bir etegimi denedi ona olmadi..inanamadim ..noranin dedigi gibi vucud tipide cok onemli.. o arkadas basen sorunu yasiyor ama yinede o 62 ben 70 8 kilo fark var benim etegim ona olmuyor :))..onun adina uzuldumde kendime sevindim ne yalan soyliyim simdiihhh :))
diger paylasim hürriyetinkinde püf noktalar vardi onuda gördün diymi?
ay ben hic sevmiyorum yaa simdi demledim bakalim..icicem birazdan:S
cok guzel olmus menün..kefiri kendin mi yapiyorsun ? hazirmi aliyorsun? bende cok seviyorum kefir
guzel olmus ...sütü 1,5 aliyosun diymi?
gayet guzel .ohh afiyet olsun..benimde canim istedi ama onumde icmem gereken yarim demlik yesil cay vaaarrrr
süpperr
bende bugün yediklerimi yazayim
sabah 06:00 1elma
08:00 1 yumurta, kk peynir,2yk yogurt,3 tane kitir diyet ekmek
(bunlarin tam adini bilmiyorum, ama eskiden kk dan bir arkadas yapiyordu böyle .. bjöxx.. ondan görüp yapmistim simdi diyet gunlerinde kahvaltilarda sik yaparim..bu ekmekleri kirikliyorsun ,peyniri ufaliyorsun yumurtayi minik minik dograyip yogurtla karistiriyosun uzerinede biraz pul biber arzuya göre nane vs serpip afiyetle yiyorsun ..cok tok tutuyor) söyle bir ekmekten bahsediyorum Eki Görüntüle 442083
ara 1 cilek, 1 kayisi,
ögle:1 dilim sebzeli lazanya, 1 kase yogurt
ara:1 nektarin
aksam:1 kase ev tarhanasi ( son zamanlar favori corbam, meger ne guzel bir tat kaciriyormusum:)
simdi yesilcay iciyorum..sabahta ictim...
60 dk yuruyus ve 2 lt su.. yalniz bu bitkisel caylari saymiyorum onlarda sekersiz kullanildiginda su yerine geciyor diye soylemisti doktor:) o zaman 3 lt fln oluyor
tatlisiz bir gün atlattim sükürler olsunnnnn
menüm
kahvaltı
yumurta,peynir,domates
ara
5-6 adet badem
öğlen
mercimekli bulgur pilavı az
püreli rosto , püresi azdı
ara
yeşil erik
akşam
1 porsiyon karpuz, 1 kk peynir
3 fincan bitki çayı ve 2-3 lt su
birazdan da 20 dak spor yaparım
bilmiyorum ama i terslik olduğunun farkındayım
okulda ara öğün yapamıyorum ama evde yapmaya çalışıcam inş işe yarar :44:
menülerimi detaylı paylaşıyorum ama çok yavaş ilerliyorum bu gün içimden bi ses işe yarmıyo ye gitsin dedi kendimi zor tuttumtamam bundan sonra sabahları su içmeyi denerim
evet ablacım süper olmuş burralar
yook be canım, öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa kendime uygun bişeyler seçiyorum.
aslında ne zamandır pilav makarna filan yemiyodum , yayla çorbası vardı dedim şimdi pirinç ve un var içinde pilav daha iyi olur diye düşündüm.
aslında karpuz yerken çekiniyorum ama olacak okadar dimi? abartmadığımız sürece tabi
menümü yazıp çıkıym
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
çay
öğlen
birz sucuklu yumurta
yeşillik
akşam
4 parça ızgara
1 zero
yeşillik
patlıcn salatası
su ölçemedim ama denk gelldikçe içtim birazdan jillian yapcam
herkese iyi günler ben çıkıyorum
besiktas milangaz efes macini izliyorummmmm ilk ceyrek 20-18 bu arada besiktasliyim:))
ay bak şimdi kesin vermem lazım 1,5 yağlı tarafından hehe:)inşallah
şimdi içiyorum kahvemi.yapmış kadar oldun canım.kahvenin yanında çikolatada iyi giderdi dimi sigara içenler de diyoki kahvenin yanında sigara iyi gidermiş onu bilmiyorum tabi anlamam ::)
bu saatte genelde ben olmazdım bugün bakayım dedim ama sessizlik var.bende kahveden sonra biraz spor yapayım bari:)
ennn guzel sigara gider deee bende icmiyorum artikkk ama böyle yazinca siz nasil aklima geldi canim istedi
canım yeşilaycıyız hepimiz dimi boşver iyi birşey değil biz sek içelim kahvemizi:)
aynen yaaben daha 77 kiloyum bana yeter iyisin diyenler var , "haaaadiii llleeeeennn " diyorum içimden
ay bende mi yapıversem tatlandırıcılı bir kahve nasıl karnım aç belkim o tutar beni
kızlar bu arada ya bu dikiş olan tarafım böyle beyaz beze gibi bişi olmus içinden beyaz birşey aktı bugün nromal midir ki ya haftaya kontrole gidicem ama kızardı falan orası doktor kızaracak demişti ama bu beyazlık ne yahu akıyor falan :2::2:
Bu fotoğraftaki ekmeğimi sen yaptın? Süper görünüyor afiyet olsun. Bende deneyeceğim makarnayı dedim yaaa arada bir canım çekiyor.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle menümü paylaşayım..
Sabah - peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen - fırında tavuk göğsü (suyundan yemedim) , az mercimek çorbası, cacık, yarım dilim ekmek... (çorba fazla oldu sanırım içmeyebilirdim..)
Akşam - Salata, 2 kaşık taze fasuyle
2lt'den fazla su, 2 bardak yeşil çay (bende işyerinde sadece sallama olanlardan içebiliyorum, doğadan alıyorlar)
Kötü kısmı ise, akşam 9 eve geldim ve bahsettiğim akşam yemeğini 9'da yedim. Buna bir çözüm bulmam gerekiyor. Ama geç geldiğimde ne yapmam gerek bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?