Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bana da çok ilginç gelmişti kızım 10.5 aylıkken olmuştum.
canım 6dan sonra aç kalma sakın, su içtiğin için sütün çok olabilir sana varmış gibi gelir ama kalitesi yani besleyici değeri düşer çok tutmaz. Yaşadım anlattım sana da, takıma yeni girmiştim 7dan sonra bir şey yemeyerek çok güzel kilo vermiştim çok su da içiyordum sütüm fışkırıyordu ama kızım sürekli uyanıyordu gazlıydı zaten gaz sanmıştım ama o ay sadece 200 gr almıştı 5 aylık falandı işte, 1 kilo alan çocuköyle oldu. Sonra dikkat ettim toparladı.

hayırlı haberler alırız canım inşallah.
herkes öyle diyor canım teyzelik başkaymış ben de şanslıyım ikisini de yaşayacağım inşallah.

kızlar bu ben bugün biraz yedim =((
üfff kendimi kötü hissediorum şimdi,sanki tüm takım arkadaşlarımı kandırmış gibi, ondan önce de kendimi =((

yeme hayatım kaydirigubbakcemile kandırma bizi lmaz:
ben nasıl şişim anlatamam ne oldu bilmiyorum annem karnına ne oldu dedi şaşırdım bir şeyler yapacağım yarın ama sır işe yararsa söylerim :kedi:

yine geldim ama kimsecikler yok:1no2:birazdan sirkeli suyumu içip yatarım kızlar inş. sabah ağrım olmaz:sinifsinif:hekeze iyi geceler

Son düzenleme:
evet melankolim bugün kimsecikler yok herkes takımı terk etmiş gibi.
olmaz ağrın hayatım ilk gün zordur sonra geçer, saat ne geç olmuş çalışmaya dalmışım. Ben de yatayım yarın iş var, iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan

selam kızlar
kayseriideyim
sabah kahvaltıyı hafif atlattım ama öğlene mantı var (
az yiyeceğim görüşürüz şekerler,

selam kızlar,biraz önce geldim kurstan ve birazdsan bişeyler yiycem zeytinyağlı fasulye belki yoğurtta yiyebilirim,bu arada yoğurt yğ yakımını hızlandırıyormuş diye duydum sizce aslı varmı yada bu konuyla ilgili bilginiz?

selam kızlar. umarım herkesler iyidir.bende iyiym.ama kaçamak yaptım ve dondurma yedim.evet yedim kızlar.nasıl kızgınım şimdi anlatamam.keşke yemesydim diye kızıyorum kendime ama olan oldu dondurma mideye indi malesef. anacım bu kalabalıktada o kadar kolay olmuyor kendini tutmak.yinede elimden geleni yapıcam inşallah. bu arada melankoli evet canım süt ve süt ürünleri yağ yakımını kolaylaştırıyor. diyetlerde de mesela haşlanmış yumurta genelinde vardır.ayrıntılı diyetlerde. ama yoğurdu yağsız tavsiye ederim canımcım. neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım. melzeyit burdasın ama bende çıkıyorum umarım iyisindir.herkesi öpüyorum by.

teşekkür ederim canım en azından teyit etmiş oldum süt ve ürünlerinia.s

ad teşekkür ederim iyiyim anlaşılan herkes çok yoğun bu ra

melankoli evet süt ve yyoğurt yağ yakımını hızlandırıyor ama yağsız olacak unutma

kızlar pazargünü marankinin kiraz diyetine başlayacam 3 günayın 5-6-7 en uygun dönemmiş
13-14-15 ide karpuz diyeti için enuygun dönemmiş
20-21-22 de tekrar kiraz diyeti için en uygun dönemmiş
bu arada arkadaşım ankarada ünlü bir diyetisyene gidiyor bende onunla birlikte bugün kendi dieytine başladım sabah domates salatalık az peynir 5 zeytin 1 dlim ekmek yedim
ara 3 kayısı
öğlen türlü 3 kaşık pilav ve 1 dilim ekmek
ara 4 kayısı 1 mısır pirinç patlağı ve 1 bardak süt içtim
saat 5e doğruda 1grisini az peynir yiyecem akşamda sebze yada tavuk yemem gerekiyor kendime diyet koçu belirledi markadaşı bana mama saatim geldiğinde msnden bunları yiyeceksin diyor ayın 5ine kadar onun diyetini yapacam 5inden 7sine kadar kiraz diyeti sonra tekrar arkadaşın kine devam edecem 2 ayda 8 cm inceldi ve 4 kiloya yakın verdi

bu arada ben 8 cm incelsem kilom aynı kalsa fark etmez doğrusu bu arada elmalı yeşil çay aldım bugün 2 bardak içtim normal yeşil çay dokunuyodu biliyosunuz bu beni rahatsız etmedi hiç artık böyle meyveli yeşil çaylard içeyim ben

tırtıl kelebekim macar kebabı ne canım?

canım
sanırım rizeye özgü bir yıyecek kuzu etlı sogan domates bıber patlıcanlı(patlıcan kucuk parcalar halınde kup kup dogranmıs yesılbıber halka halka olarak kesılmıs ıkısde kızartılacak domates bıber patlıcan soganla et sote yapılacak pısınce fırın tepsısıne dokulecek unlu basemel ama katı olacak bırzda kasar koyup(sankı patates puresı gıbı)
yukardakı karsımın üzerine dokuyorlar fırında kızarıyor

çok agır ve yaglı oluyor bende burada ılk kez yedım ewdede deneyecegım

canım ne güzel geziyorsun özendim:)

melısım sekerım ozenme
yenı yerler gormek guzel degısık kulturlerı yasamak guzelde artısı kadar eksısıde var cok kılo almısım gıbı gelıyor karnım sııstı ewde olsam veya annemde olsam hıç bole olmazdı
kesın 63 kg olmusumdur sabh erken yolcuyuz sınop'a
annaneme ugruyacagız etlı ekmekler lokullar benı beklıyorlar
anneme gıtsemde yuruyus yapıp kılo versem burada verdıgımıde aldım.

evet ben de böyle bir şey duymuştum. Hatta bir hocamz 17 kilo verdi diyetinin ilk aylarında hergün 10 bardak yoğurt yiyordu.

canm arada olur öyle. Bir kereden bir şey olmaz devamını getirmediğin sürece.

hadi bakalım canım. Ben de bugün hollywood diyetine başladım fena geçmiyor akşam da bir şey yemezsem tamamdır ilk gün.

harika görünüyor kafamçokkarıştı bu yapılırmıydı şimdi çok açım cokacimcoook

ne zaman gidiyorsun canım gidince düzenine dönersin. Sen şimdi keyfini çıkar hayatım.

selam kızlar nasılsınız şekerlerimopuyorumnanaktan
ben çok iiyyim ..Allah a şükür..
dün akşam sibel canı izlerken biri bana glesin de yarım saat daha yürüdüm..kadını çok beğeniyorum..o da zayıflamış..görünce hırs yaptımlülülülülülü
ve spordan sonra limon sıktıgım sodamı içtim..çok hoşuma gitmeye başladı bu tat benim
sabah yine erken uyandım ve 30 dakika daha yürdüm ve gün içinde sürekli koşuşturma içersindeydim..yediklerime gelince
suyu hala az içiyorum:1no2:
sabah yarımdan az susamsız simit
öğleyin 1 kase cacık 2 kaşık pilav ve 3 kaşık bamya yedim
az önce ara olarak da 3 grisini yedim ve öğle yemeğinden sonra limonlu soda içtim
suya yüklenmem lazım ve bu akşam kaçamak yapmamam lazım..yarın bildirim günü:uhm:

kelebeğim ne kadar güzel bir tattır ..öyle gözüküor hımmm..ama diyetten sonra deneyeyim bu tarz bir yemeği bencokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…