kızlar merhaba eşimin bilgisayarından yazıyorum. çok ilginç uzun zaman sonra adet oldum..geçen gece 6 dan sonra bir şey yemedim gece boyu oğluş çok uyandı.dün gece ise bir şeyler yiyip yattım oğluş bir kerecik uyandı..dikkat etmeliyim galiba..
iyi aksamlar kizlar nasilsinizbakalim meliscim mr cekilecek oda ayin 10 unda adcim tesekkur ederim insallah gececek
evet kizlar benhem hala oldum hem teyze yani ikisinide yasadim ikiside cok guzel bir duygu ama teyzelik dah baska birsey yada ben kizkerdesime dah yakinim ondan bilemiyorum
kızlar bu ben bugün biraz yedim =((
üfff kendimi kötü hissediorum şimdi,sanki tüm takım arkadaşlarımı kandırmış gibi, ondan önce de kendimi =((
selam kızlar. umarım herkesler iyidir.bende iyiym.ama kaçamak yaptım ve dondurma yedim.evet yedim kızlar.nasıl kızgınım şimdi anlatamam.keşke yemesydim diye kızıyorum kendime ama olan oldu dondurma mideye indi malesef. anacım bu kalabalıktada o kadar kolay olmuyor kendini tutmak.yinede elimden geleni yapıcam inşallah. bu arada melankoli evet canım süt ve süt ürünleri yağ yakımını kolaylaştırıyor. diyetlerde de mesela haşlanmış yumurta genelinde vardır.ayrıntılı diyetlerde. ama yoğurdu yağsız tavsiye ederim canımcım. neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım. melzeyit burdasın ama bende çıkıyorum umarım iyisindir.herkesi öpüyorum by.
tırtıl kelebekim macar kebabı ne canım?
selam kızlar,biraz önce geldim kurstan ve birazdsan bişeyler yiycem zeytinyağlı fasulye belki yoğurtta yiyebilirim,bu arada yoğurt yğ yakımını hızlandırıyormuş diye duydum sizce aslı varmı yada bu konuyla ilgili bilginiz?
selam kızlar. umarım herkesler iyidir.bende iyiym.ama kaçamak yaptım ve dondurma yedim.evet yedim kızlar.nasıl kızgınım şimdi anlatamam.keşke yemesydim diye kızıyorum kendime ama olan oldu dondurma mideye indi malesef. anacım bu kalabalıktada o kadar kolay olmuyor kendini tutmak.yinede elimden geleni yapıcam inşallah. bu arada melankoli evet canım süt ve süt ürünleri yağ yakımını kolaylaştırıyor. diyetlerde de mesela haşlanmış yumurta genelinde vardır.ayrıntılı diyetlerde. ama yoğurdu yağsız tavsiye ederim canımcım. neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım. melzeyit burdasın ama bende çıkıyorum umarım iyisindir.herkesi öpüyorum by.
kızlar pazargünü marankinin kiraz diyetine başlayacam 3 günayın 5-6-7 en uygun dönemmiş
13-14-15 ide karpuz diyeti için enuygun dönemmiş
20-21-22 de tekrar kiraz diyeti için en uygun dönemmiş
bu arada arkadaşım ankarada ünlü bir diyetisyene gidiyor bende onunla birlikte bugün kendi dieytine başladım sabah domates salatalık az peynir 5 zeytin 1 dlim ekmek yedim
ara 3 kayısı
öğlen türlü 3 kaşık pilav ve 1 dilim ekmek
ara 4 kayısı 1 mısır pirinç patlağı ve 1 bardak süt içtim
saat 5e doğruda 1grisini az peynir yiyecem akşamda sebze yada tavuk yemem gerekiyor kendime diyet koçu belirledi markadaşı bana mama saatim geldiğinde msnden bunları yiyeceksin diyor ayın 5ine kadar onun diyetini yapacam 5inden 7sine kadar kiraz diyeti sonra tekrar arkadaşın kine devam edecem 2 ayda 8 cm inceldi ve 4 kiloya yakın verdi
canım
sanırım rizeye özgü bir yıyecek kuzu etlı sogan domates bıber patlıcanlı(patlıcan kucuk parcalar halınde kup kup dogranmıs yesılbıber halka halka olarak kesılmıs ıkısde kızartılacak domates bıber patlıcan soganla et sote yapılacak pısınce fırın tepsısıne dokulecek unlu basemel ama katı olacak bırzda kasar koyup(sankı patates puresı gıbı)
yukardakı karsımın üzerine dokuyorlar fırında kızarıyor
çok agır ve yaglı oluyor bende burada ılk kez yedım ewdede deneyecegım
canım ne güzel geziyorsun özendim:)
melısım sekerım ozenme
yenı yerler gormek guzel degısık kulturlerı yasamak guzelde artısı kadar eksısıde var cok kılo almısım gıbı gelıyor karnım sııstı ewde olsam veya annemde olsam hıç bole olmazdı
kesın 63 kg olmusumdur sabh erken yolcuyuz sınop'a
annaneme ugruyacagız etlı ekmekler lokullar benı beklıyorlar
anneme gıtsemde yuruyus yapıp kılo versem burada verdıgımıde aldım.
ne zaman gidiyorsun canım gidince düzenine dönersin. Sen şimdi keyfini çıkar hayatım.
canım
sanırım rizeye özgü bir yıyecek kuzu etlı sogan domates bıber patlıcanlı(patlıcan kucuk parcalar halınde kup kup dogranmıs yesılbıber halka halka olarak kesılmıs ıkısde kızartılacak domates bıber patlıcan soganla et sote yapılacak pısınce fırın tepsısıne dokulecek unlu basemel ama katı olacak bırzda kasar koyup(sankı patates puresı gıbı)
yukardakı karsımın üzerine dokuyorlar fırında kızarıyor
çok agır ve yaglı oluyor bende burada ılk kez yedım ewdede deneyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?