Bende 5 yıl yaşadım canım Ankarada, üniversite için. Orası da berbat olur yazın bilirim :) Ama sanki buradaki nem de insanı boğuyor. En azından bol su içmek için iyi oluyor ama :)
ankarayı beğenmedim bende çok karışık bir yer.istanbul güzel ama kalabalğı trafiği adamı bunaltıyor.en güzel memleket karadenizim sinopum kim ne derse desin deniz orman doğa müthiş ya:)tatil için muhteşem bir yer bence (turist çekeyim biraz):)
benim de anne tarafım karadenizli giresun ordu o taraflar her sene fındık gelir ama ben hiç gitmedim daha karadenize
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 kk natural peynir
Öğle
1 kase sebze çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek
Ara
Biraz çilek ve can eriği
Akşam
1 kase nesfit
sahi bugün kendime ekmek yaptimmm..hic beyaz un yok yulaf kepegi,bugday kepegi ve cavdar unundan baska hic bisi yok..1 hafta yeter bana
Eki Görüntüle 442076
buarada ebrucum bende almistim o kepekli makarnalardan cok begenmedim ama tam diyet gunleri icin..karbonhidratada ihtiyacimiz var sonucta..
Merhaba kizlar
Geri dondumm:))
Ozlediniz mi beni
Pazara kadar demistim ama bugun de giremedim
Eve yeni geldim basim da agriyo gecmisi okuyamadim
Yarin tam gaz burdayim
günaydin arkadaslar
bu mesaj bildirimini gun olarak mi yapiyoruz iki gunde bir mi? listeden 2 gunde bir anladim? yada bugün aksam mi?yada hergün mü ? :))
simdi kizim musade ederse gecmise bakayim
buarada sampiOOoOoOoOoOoOooooOOOnn besiktassssssnefes kesen bir mücadeleydi
Günaydın kızzlar ben bi geçmişe gideyim
Bu da dünkü menüm
Sabah:
2 dlm tam buğday ekmek
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir
Ara: yok
Öğlen: yok
ara: yok
Akşam:
1 kase çorba
2 yk kıyma kavurması
1 domates
Çok güzel bilgiler EbrucumBöyle şeyleri bilmek önemli tabi sağol
Piacım ben normalde karşıyım boş geçen öğünlere, ama dün ara öğünlerim yoktu yanımda ve ilk defa canım istemedi, yoksa ben hayatta dayanamazdım, ayrıca en çok kızdığım şeydir
bugün gerginim biraz yaa havalardan mı ne ?
tatile de çıkamamadık henüz , ooof off :)
kızlar takıma girmem iyi oldu , sırf sizin için üşenmeden hergün spor yapmaya başladım :))
bana kalsa bir bahane bulur , yapmazdım !
iyi ki motivasyon için katıldım bu yarışa yaa :))
süpermiş
Kızlar herkese günaydınn :)
Elimden geldiğince takip edeceğim gün içinde. Buarada felaket sıcak bir gün....
kızlar kilo verme yüzdesini nasıl hesaplıyonuz bakim ? tecrübelilere soruyorum
Slm kızancıklar, nabersiniz?
Eskilerden pek kimse kalmamış valla
Afiyet olsun Ebrucum güzel menü
Ellerine sağlık süper görünüyor yaaaaa
Bence çörek otu ekleyebilirsin yaparken, zayıflatıcı etkisi çok
slm
aslinda kalmamasi iyi dimi? ne guzel kilolar gitmis:) bizde yakinda eskiriz umarim :)
evet güzel olur ama cörek otum yokk:// icine azicik cekirdek atarken görünce serpiverdim öyle..normalde kullanmiyorum..cörek otu cok guzel gider aslinda..tesekkurler bu arada
diyet gunlugu tutarken yaptiklarimi cekip paylasiyordum hep:)) ozaman cok ekmek yapmistim..simdi kolay geliyor
Aralar hadi neyse ama öğlen bişeyler yemeliydin mutlaka. Menün güzel ama öğleni atlama lütfen. Biliyorum sende karşısın böyle şeylere ama bundan sonra daha dikkat.
Ama zamanla insanın yeme şekli değişiyor, bededini dinlediğin zaman o seni çok güzel yönlendiriyor. Önceleri bende ara öğün yapıyordum ama şimdi gerek duymuyorum.
İstanbuldayım ben maalesef:)
Dediğimi yap yaptığımı yapma dye bi laf varya zelişcimBende çok nadir olur bu bi kere
Ankaradan iyidir
11.06 mesaj sayımı
Elmaliturta : 36
LaydLine : 23
Nora: 22
nesdii28: 19
Pia : 14
akashaa: 10
Zaum : 8
gurbet_dmr: ?
Uzayım : ?
Kızlar unuttugum var mı bilmiyorum atmayanlar da buraya yazıversin mesaj sayısını
dün menümü yazıp çıktıktan sonra 3-4 kaşık light dondurma yedim hberiniz olsun
üffffff hava çoook sıcak benim de canım dondurma çekiyo ama sonra unutturuyorum kendime
Bi de deniz , havuz istiyo ama neysee artık tatili bekliycez!
Hem kilolar da gitmiş olsun , rahat rahat girelim de mi
Ben de en çok balayında bikinimle salına salına yürüyebilmek istiyorum :)
ankarayı beğenmedim bende çok karışık bir yer.istanbul güzel ama kalabalğı trafiği adamı bunaltıyor.en güzel memleket karadenizim sinopum kim ne derse desin deniz orman doğa müthiş ya:)tatil için muhteşem bir yer bence (turist çekeyim biraz):)
Kizlar internet paketim bitiyo yine
Disardayken giremiycem
Aksamlari gorusuruz:))
Slm kızancıklar, nabersiniz?
Eskilerden pek kimse kalmamış valla
merhabalr..nasılsınız..?oğluma tuvalete eğitimi veriyorum sıkıntılıyız ..
ama spora devam..diyete devam..
eskilerden pek kimse yok turtimo ve ebrucuğumu gördüm..GÜLÇİN geldi mi .?meraktayım..(
Kızla ben kaçıyorum, öptüm herkesi, yarın görüşürüz
Ebru gelince ben kaçıyorum hemen
Merhaba canım.Seminer 2 de bitti.Yemek yedik derken eve ancak gelebildik.Kimse yok madem bende akşam yemeğimi hazırlayayım geç olmadan. Bu arada Hatice bu saate kadar uğramamış sanırım. Seminer uzun mu sürüyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?