Uzamasına beklemek derken canım???Ben lazere gitmeden 3 gün önce lazer yapılacak bölgeye jilet yapıyorum.Lazerden sonra 10 gün içinde küçük küçük çıkanlar dökülüyor.Kese yaparsan hemen dökülür.Sorun olmaz yani.
bende aynı sıkıntıdayımmerhabalr..nasılsınız..?oğluma tuvalete eğitimi veriyorum sıkıntılıyız ..
ama spora devam..diyete devam..
eskilerden pek kimse yok turtimo ve ebrucuğumu gördüm..GÜLÇİN geldi mi .?meraktayım..(
canım dedim ya,evi tasıyacagım diye, o zaman net baglatmak zaman alacak.. gel git yapmak istemiyorum...Hoşgeldin Melek'cim dün aklımdaydın. Noldu? Nerelerdesin? Neden gelmiyorsun? Diyet nasıl gidiyor? Çok soru sordum ama merakta bıraktın bizi.
İyidir Melek sen nasılsın?Selam verip kayboluyorsun.Anlat bakalım nasılsın? Kilon ne durumda.Artık gelmeyecek misin?
Kızlar yaaaa benim bacağımdaki tüylerin bazıları çok cansız ve batık oluyor. Kışın çok problem olmuyor ama yazın sinirime dokunuyor. Sizlerde de var mı öyle problem. Sir ağda yapıyorum uzun zamandır.
Nerde kaldın kız sen cevap ver bakim? Okulda kapandı rahatlarsın sen şimdi, eve giremezsin gezmekten
Dur daha Neslihan'cım sen her hafta kilo vermeye başlayınca nasıl olacak onu düşün. Ama şunu biliyorum ki kızlar bu diyet topiğinde bizim takımın üstüne yok. Övünmek yada böbürlenmek için söylemiyorum. Gerçekten şanslıyız. Arada bir takip edin diğer topikleri ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. O yüzden 4 elle sarılmamız lazım takımımıza
Aynen canım yaaaa son iki gündür felakte bunaltıcı bir hava var.
Önceki kilon - şimdiki kilon = fark / önceki kilon * 100
65 - 64 = 1/65*100 = %1,54
Teşekkürler canım iyiyim.Senin de iyi oluğuna sevindim.İnternetiniz bağlasın da gel srtık.Ayrıca kilo almamana çok sevindim.
hatcam iyiyim canım...sen nasılsın?
evet girip cıkıyorum, hala pc ye izin gelmedi bana
işlerimi yoluna koyunca dönücem inş. kendi basıma kilo vermeye devam edemiyorum. burası tutuyor insanı, iyi oluyor...
Pilav cızzzzKızlar ben hala işteyim şimdi çıkıyorum, akşam da halama gidiyorum ve orada internet yok. Sabah gelir gelmez bütün geçmişe bakarım :)
Menümü paylaşıyorum...
Sabah - çavdar ekmeği, peynir, yarım bardak süt
Öğlen - ızgara et, ayran, pilav da vardı tabakta bir kaşık aldım itiraf ediyorum :s
Akşam - domates peynirli kepekli sandviç aldım ve az önce yedim kızlar, yanına da ayran yine...
Çok su içtim 2lt'yi kesin geçmiştir, sıcakta iyi geliyor :)
Herkese iyi akşamlar kızlar, yarın görüşmek üzereee :)
Elmaliturta
Bununla beraber mesaj sayım 6 oluyor bugünlük
Neslihan cım 13 sayısı Hristiyanlarda uğursuz sayıdır.Sebebi de İstanbul'un fethinden geliyor.1453= 1+4+5+3=13 İstanbul un alınması onlar için çok büyük bir yıkım olmuştur.Nede olsa Hristiyanlığın 2. başkenti sayılır..Bence bugün bizim en güzel günlerimizden biridir.Çünkü peygamberimizin(s.a.v.)dediği gibi "Kostantiniye (İstanbul) muhakkak fethedilecektirselam ebrucum!
öğlen araştırdım forumdan da hesaplamayı öğrendim sağolasın :)
evet bizim takım süper yaa , kilolar da azalıyo farkediyorum zaten :)
bişi sölim mi aslında ilk etapta ebrudan takıma katılabilirsin diye mesaj geldiğinde uğursuz bir sayı diye düşündüm 13 'ü görünce ama çaktırmadım ( aslında öyle batıl inançlarım da yoktur ama yine de takıldım işte :))sonra biraz takımın topiğini okudum filan baktım bu iş okeydir , tamam dedim
Dolma+dondurma cızzzzzzmenüm
kahvaltı
yumurta , 2 zeytin , domates , salatalık , çay
ara
1 bardak süt , yarım muz
öğlen
2 küçük zeytinyağlı dolma
yoğurt
ara
1 küçük top dondurma
akşam
mantarlı tavuk sote
salata
yoğurt
2-3 lt su , 3 fincan bitki çayı
akşama da birazdan spor yapıcam işte böööle
selam ebrucum!
bişi sölim mi aslında ilk etapta ebrudan takıma katılabilirsin diye mesaj geldiğinde uğursuz bir sayı diye düşündüm 13 'ü görünce ama çaktırmadım ( aslında öyle batıl inançlarım da yoktur ama yine de takıldım işte :))sonra biraz takımın topiğini okudum filan baktım bu iş okeydir , tamam dedim
menüm
kahvaltı
ara
1 bardak süt , yarım muz
öğlen
yoğurt
ara
1 küçük top dondurma
akşam
mantarlı tavuk sote
salata
yoğurt
bende aynı sıkıntıdayım
benimki bayagı ögrendi artık deryacım...
canım dedim ya,evi tasıyacagım diye, o zaman net baglatmak zaman alacak.. gel git yapmak istemiyorum...
gelicem inş. ama arayı biraz daha ısıtmam lazım
diyet miyet hak getire valla.. yapmıyorum ama hiç kilo almadım ne güzel
yiyip yiyip kilo almamamk süpermiş
hatcam iyiyim canım...sen nasılsın?
evet girip cıkıyorum, hala pc ye izin gelmedi bana
işlerimi yoluna koyunca dönücem inş. kendi basıma kilo vermeye devam edemiyorum. burası tutuyor insanı, iyi oluyor...
Ben de sir ağdadan çok memnundum ama bir süre sonra batıklar oldu, düzeltmedi de.
Okuduğum kadarıyla çaresi lazer, arkadaşlarında da dediği gibi. Lazer tüyler ne kadar güçlüyse o kadar başarılı oluyormuş. Sen sir ağda kullandığın için baya azalmışlardır, lazer çok etkili olmayabilir. Bir kaç aydır jilet kullanıyorum ben, güçlensinler diye. Sonra da lazere gidicem.
Kızlar ben hala işteyim şimdi çıkıyorum, akşam da halama gidiyorum ve orada internet yok. Sabah gelir gelmez bütün geçmişe bakarım :)
Menümü paylaşıyorum...
Sabah - çavdar ekmeği, peynir, yarım bardak süt
Öğlen - ızgara et, ayran, pilav da vardı tabakta bir kaşık aldım itiraf ediyorum :s
Akşam - domates peynirli kepekli sandviç aldım ve az önce yedim kızlar, yanına da ayran yine...
Çok su içtim 2lt'yi kesin geçmiştir, sıcakta iyi geliyor :)
Herkese iyi akşamlar kızlar, yarın görüşmek üzereee :)
Elmaliturta
Bununla beraber mesaj sayım 6 oluyor bugünlük
selam ebrucum!
menüm
kahvaltı
ara
1 bardak süt , yarım muz
öğlen
yoğurt
ara
1 küçük top dondurma
akşam
mantarlı tavuk sote
salata
yoğurt
bugünkü menüm
sabah:domates salatalık biber sahanda yumurta peynir 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen 1 tabak taze fasulye (menülerimizin vazgeçilmezi) biraz karpuz
akşam : biraz kiraz biraz kayısı 1 tane şeftali 2 minik kuru biber dolması
2 bardak kiraz sapı çayı
1 fincan form çayı
2 fincan yeşil çay
1 fincan sütlü kahve
2 litre su
benimde 13 ve cuma yarışması diyince aklıma nedense 13.cuma diye bir film vardı.bir partide ayın 13 ünde cuma gecesi toplanan gençleri birer birer öldürüyorlardı.gençken izlemiştim hala aklımda kaldı nasıl etkilenmişsem hehe:)
Fasulyenin yanında senin menülerinin vazgeçilmezi de dolmabugünkü menüm
sabah:domates salatalık biber sahanda yumurta peynir 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen 1 tabak taze fasulye (menülerimizin vazgeçilmezi) biraz karpuz
akşam : biraz kiraz biraz kayısı 1 tane şeftali 2 minik kuru biber dolması
2 bardak kiraz sapı çayı
1 fincan form çayı
2 fincan yeşil çay
1 fincan sütlü kahve
2 litre su
Geldik uleennnnnnnnNerdesiniz üleeennnnnnnnnnn kimse yok topikte
Ben geldim sende gitmişsin Ebru.Nerdesiniz uleeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Az önce eşim arkaaşının bahçesinden topladığı çilekleri getirdi.Dayanamadım 10 tane yedim.Çoookk güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?