Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım anladım teşekkürler

merhabalr..nasılsınız..?oğluma tuvalete eğitimi veriyorum sıkıntılıyız ..
ama spora devam..diyete devam..
eskilerden pek kimse yok turtimo ve ebrucuğumu gördüm..GÜLÇİN geldi mi .?meraktayım..(
bende aynı sıkıntıdayım
benimki bayagı ögrendi artık deryacım...
Hoşgeldin Melek'cim dün aklımdaydın. Noldu? Nerelerdesin? Neden gelmiyorsun? Diyet nasıl gidiyor? Çok soru sordum ama merakta bıraktın bizi.
canım dedim ya,evi tasıyacagım diye, o zaman net baglatmak zaman alacak.. gel git yapmak istemiyorum...
gelicem inş. ama arayı biraz daha ısıtmam lazım

diyet miyet hak getire valla.. yapmıyorum ama hiç kilo almadım ne güzel
yiyip yiyip kilo almamamk süpermiş
İyidir Melek sen nasılsın?Selam verip kayboluyorsun.Anlat bakalım nasılsın? Kilon ne durumda.Artık gelmeyecek misin?

hatcam iyiyim canım... sen nasılsın?
evet girip cıkıyorum, hala pc ye izin gelmedi bana

işlerimi yoluna koyunca dönücem inş. kendi basıma kilo vermeye devam edemiyorum. burası tutuyor insanı, iyi oluyor...

Ben de sir ağdadan çok memnundum ama bir süre sonra batıklar oldu, düzeltmedi de.

Okuduğum kadarıyla çaresi lazer, arkadaşlarında da dediği gibi. Lazer tüyler ne kadar güçlüyse o kadar başarılı oluyormuş. Sen sir ağda kullandığın için baya azalmışlardır, lazer çok etkili olmayabilir. Bir kaç aydır jilet kullanıyorum ben, güçlensinler diye. Sonra da lazere gidicem.

Kızlar ben hala işteyim şimdi çıkıyorum, akşam da halama gidiyorum ve orada internet yok. Sabah gelir gelmez bütün geçmişe bakarım :)

Menümü paylaşıyorum...

Sabah - çavdar ekmeği, peynir, yarım bardak süt

Öğlen - ızgara et, ayran, pilav da vardı tabakta bir kaşık aldım itiraf ediyorum :s

Akşam - domates peynirli kepekli sandviç aldım ve az önce yedim kızlar, yanına da ayran yine...

Çok su içtim 2lt'yi kesin geçmiştir, sıcakta iyi geliyor :)

Herkese iyi akşamlar kızlar, yarın görüşmek üzereee :)

Elmaliturta

Bununla beraber mesaj sayım 6 oluyor bugünlük

selam ebrucum!
öğlen araştırdım forumdan da hesaplamayı öğrendim sağolasın :)
evet bizim takım süper yaa , kilolar da azalıyo farkediyorum zaten :)

bişi sölim mi aslında ilk etapta ebrudan takıma katılabilirsin diye mesaj geldiğinde uğursuz bir sayı diye düşündüm 13 'ü görünce ama çaktırmadım ( aslında öyle batıl inançlarım da yoktur ama yine de takıldım işte :))sonra biraz takımın topiğini okudum filan baktım bu iş okeydir , tamam dedim

menüm

kahvaltı
yumurta , 2 zeytin , domates , salatalık , çay

ara
1 bardak süt , yarım muz

öğlen

2 küçük zeytinyağlı dolma
yoğurt

ara
1 küçük top dondurma

akşam
mantarlı tavuk sote
salata
yoğurt

2-3 lt su , 3 fincan bitki çayı

akşama da birazdan spor yapıcam işte böööle

hatcam iyiyim canım... sen nasılsın?
evet girip cıkıyorum, hala pc ye izin gelmedi bana

işlerimi yoluna koyunca dönücem inş. kendi basıma kilo vermeye devam edemiyorum. burası tutuyor insanı, iyi oluyor...
Teşekkürler canım iyiyim.Senin de iyi oluğuna sevindim.İnternetiniz bağlasın da gel srtık.Ayrıca kilo almamana çok sevindim.

Pilav cızzzz.Onun dışında gayet güzel.Afiyet olsun.

Neslihan cım 13 sayısı Hristiyanlarda uğursuz sayıdır.Sebebi de İstanbul'un fethinden geliyor.1453= 1+4+5+3=13 İstanbul un alınması onlar için çok büyük bir yıkım olmuştur.Nede olsa Hristiyanlığın 2. başkenti sayılır..Bence bugün bizim en güzel günlerimizden biridir.Çünkü peygamberimizin(s.a.v.)dediği gibi "Kostantiniye (İstanbul) muhakkak fethedilecektir
Onu fetheden emir ne güzel emir; onu fetheden ordu ne güzel ordudur
”

Dolma+dondurma cızzzzzzOnun dışında güzel olmuş.

bugünkü menüm
sabah:domates salatalık biber sahanda yumurta peynir 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen 1 tabak taze fasulye (menülerimizin vazgeçilmezi) biraz karpuz
akşam : biraz kiraz biraz kayısı 1 tane şeftali 2 minik kuru biber dolması
2 bardak kiraz sapı çayı
1 fincan form çayı
2 fincan yeşil çay
1 fincan sütlü kahve
2 litre su

benimde 13 ve cuma yarışması diyince aklıma nedense 13.cuma diye bir film vardı.bir partide ayın 13 ünde cuma gecesi toplanan gençleri birer birer öldürüyorlardı.gençken izlemiştim hala aklımda kaldı nasıl etkilenmişsem hehe:)

dolma ikimizde yemişiz ama yemeseydik iyidi neyse oldu bir kere:)afiyet olsun

Hadi bakalım o zaman. Taşı biran önce evinide dön aramıza. Benim mezun olmama az kaldı ama Hatice dönene kadar olamayacağım sanırım. Eğer sen dönersen bende mezun olabilirim
En kısa zamanda bekliyoruz Melek'cim inşallah.

Yok canım yaaaa ben jilet kullanmam. Başka çaresi varmı bir araştırayım çünki çok az kaldı zaten.

Afiyet olsun canım. Pilav olmamış ama bir kaşık demişin. Bundan sonra daha çok dikkat edersin artık.

Allah senin iyiliğini vermesin emi

Muz, dondurma ve dolma olmamış. Onun haricinde güzel afiyet olsun canım. Mümkün olduğunca muz yememeye çalış çünki göründüğü kadar masum bir meyve değil canım.

Dolmacı Nermin. Bende bayılırım dolmaya. Kuru olanlarada. Yazıp durma şu menülerde yokta benide baştan çıkaracaksın. Afiyet olsun canım.

O filmi bende duydum ama izlemedim. Hiç aklıma gelmemişti.

Takımı ne hale soktunuz iki dakikada esefle kınıyorum ikinizide

Fasulyenin yanında senin menülerinin vazgeçilmezi de dolmaAfiyet olsun.

Nerdesiniz üleeennnnnnnnnnn kimse yok topikte
Geldik uleennnnnnnn

Az önce eşim arkaaşının bahçesinden topladığı çilekleri getirdi.Dayanamadım 10 tane yedim.Çoookk güzeldi.

Son düzenleme:
Nerde bu takım yaaaaa. Kimsecikler yok bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…