Öğlen neden yok Buse:44:Menü güzel afiyet olsun.Günaydın kızzlar ben bi geçmişe gideyim
Bu da dünkü menüm
Sabah:
2 dlm tam buğday ekmek
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir
Ara: yok
Öğlen: yok
ara: yok
Akşam:
1 kase çorba
2 yk kıyma kavurması
1 domates
Yap canım yap.Kıskanma amafecccciii kiskandimmmm..bak ben nasil spor yapiyorum bugün
Merhaba canım.Günaydıııııııııııııın bebeklerrrr :103: :103:
İyi ki geldin Neslihan.Herkes burada olmaktan gerçekten mutlu.Bize her anlamda çok şey katıyorbugün gerginim biraz yaa havalardan mı ne ?
tatile de çıkamamadık henüz , ooof off :)
kızlar takıma girmem iyi oldu , sırf sizin için üşenmeden hergün spor yapmaya başladım :))
bana kalsa bir bahane bulur , yapmazdım !
iyi ki motivasyon için katıldım bu yarışa yaa :))
süpermiş
Maşallah.Yap ve yaptıklarını paylaş bakalım.spor zamaniiiiii
Merhaba Zeliş.Günaydıııııııın
Kızlar herkese günaydınn :)
Elimden geldiğince takip edeceğim gün içinde. Buarada felaket sıcak bir gün....
İndir Buse iyi oluyor.Ben 3. setteyim.Bende fırsat buldukça yapıyorum.İlk iki bölümünde çok iradeliydim hergün yapmaya çalıştım ama 3.yü daha 10 gün yapamadım.Evet turti etlik
Kızlar jilian indiriyorum bende , düzenli yapamasam da vakit buldukça yapmaya karar verdim
Canım üzgünüm dün unutmuşum11.06 mesaj sayımı
Elmaliturta : 36
LaydLine : 23
Nora: 22
nesdii28: 19
Pia : 14
akashaa: 10
Zaum : 8
gurbet_dmr: ?
Uzayım : ?
Kızlar unuttugum var mı bilmiyorum atmayanlar da buraya yazıversin mesaj sayısını
Merhaba canım.Seminer 2 de bitti.Yemek yedik derken eve ancak gelebildik.
Öğlen neden yok Buse:44:Menü güzel afiyet olsun.
Yap canım yap.Kıskanma amaBirbirimizi teşvik edelim böyle.Birisi yapıp paylaşınca yapmayan kendini rahatsız hissediyor.Oda yapmaya çalışıyor.Çok iyi oluyor.
Merhaba canım.
İyi ki geldin Neslihan.Herkes burada olmaktan gerçekten mutlu.Bize her anlamda çok şey katıyor
Maşallah.Yap ve yaptıklarını paylaş bakalım.
Merhaba Zeliş.
Aynen çok sıcak.Denize girme vakti gelmiş.Tatile girsekte denize gitsek
İndir Buse iyi oluyor.Ben 3. setteyim.Bende fırsat buldukça yapıyorum.İlk iki bölümünde çok iradeliydim hergün yapmaya çalıştım ama 3.yü daha 10 gün yapamadım.
Canım üzgünüm dün unutmuşumBenim ki 19.
Kesinlikle.Şu fazlalıklar gitsinde denize havuza öyle gidelim.üffffff hava çoook sıcak benim de canım dondurma çekiyo ama sonra unutturuyorum kendime
Bi de deniz , havuz istiyo ama neysee artık tatili bekliycez!
Hem kilolar da gitmiş olsun , rahat rahat girelim de mi
Bu sene gidersin artık.Kimse şişkoda diyemez sanageçen sene sırf kilolarım yüzünden tatil yapamadım valla nereme giycektim o bikiniyi benim yasımdaki kızlar incecik vücutlarıyla giycekler bikinileri orda ben şişko şişko yediremedim valla kendimegitmedim hiçbir yere o yüzden sonra işe girdim zaten
İnşallah kiloları verelim.Hepimiz salına salına yürüyeceğiz sahilde .Ben de en çok balayında bikinimle salına salına yürüyebilmek istiyorum :)
Verirsin üzülme.Yeter ki sağlık olsun.ay üseniyorum ben yaaa 70 kiloyum hedef kilom 60 :) "70 kiloyum" derken bile sikiliyorum
Aşkolsun Funda.Karadenizli sayılırsın ama yine de gitmemişsin.Bizde kaç gündür temmuz ayında karedeniz turuna çıkalım diye tur araştırmaları yapıyoruz.Şimdiden heyecanlıyım.Çok güzel yerler.Gidip görmek lazım.benim de anne tarafım karadenizli giresun ordu o taraflar her sene fındık gelir ama ben hiç gitmedim daha karadenize
İyidir Melek sen nasılsın?Selam verip kayboluyorsun.Anlat bakalım nasılsın? Kilon ne durumda.Artık gelmeyecek misin?Slm kızancıklar, nabersiniz?
Eskilerden pek kimse kalmamış valla
Görüşürüz Buse.Kızla ben kaçıyorum, öptüm herkesi, yarın görüşürüz
Ebru gelince ben kaçıyorum hemen
Canım unutmuşum.Benim 19 du.[TABLE="width: 296"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 93, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl25, width: 99, bgcolor: transparent, align: right"]08.06.2012
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 102, bgcolor: transparent, align: right"]09.06.2012
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 100, bgcolor: transparent, align: right"]11.06.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]akashha
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0
[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent, align: right"]0
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Betuld
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]elmaliturta
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]17
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]16
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]36
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Gurbet_dmr
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]19
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]10
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]29
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]LAydLiNe
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]20
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]38
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]nesdii28
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]15
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]19
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Nora
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]17
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]22
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]pia
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]TadLi
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]11
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]26
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Uzayım
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]18
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]36
[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent, align: right"]19
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Zaum
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]7
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]13
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]8
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar şimdiye kadar olan liste böyle. Eksikleri olanlar hemen mesaj sayılarını bildirsin lütfen. Betül sende ayın 8 ini atmamışsın canım.
Yok Ebrucum ya gezenti sayılmam.Asıl gezentilik halimi yaza saklıyorumTam ben Hatice demişim sen gelmişsinBetül'e gezinti diyoruz yaaa bi gezinti daha çıkacak başımıza
Maalesef deme bir gün gelir özlersin İstanbul'u...
Bu arada İstanbul'da olanlar toplansanıza bi gün. Güzel olur bence. 3. takım buluşmuş çok motive olmuşlar. Turti, Betül ayarlayın kızlar bir buluşma. Nermin'de yakın İstanbul'a süper olur vallahi.
Bak yaaaaa bence Ankara'da Konya'dan iyidir
Ellerine sağlık canım. Kızlar eksik olanlar atsınlar mesaj sayılarını. Not alacağım.
Kız Zeliş bu haftada az kilo ver bakalım ben seni ne yapacağım. Yeme böyle şeyler. Dondurmanın light ımı olur.
Bencede canım rahat rahat salına salına git bu yaz tatile.
Sen yeterki iste Seda'cığım emin ol hayallerindeki gibi olacak balayın. Yeterki ayrılma burdan.
Samsun'dan itibaren Trabzon'a kadar gittim. Bambaşka bir memleket karadeniz. Görmeyenlere mutlaka tavsiye ediyorum. Muhteşem bir doğası var. Hayran kaldım ben
Hadi bakalım akşamları seni evde bulurusak bekliyoruz bebiş
Hoşgeldin Melek'cim dün aklımdaydın. Noldu? Nerelerdesin? Neden gelmiyorsun? Diyet nasıl gidiyor? Çok soru sordum ama merakta bıraktın bizi.
Ne güzel Derya'cım tam zamanı. Umarım biran önce öğrenir bu işi. Gülçin'den ve Hilal'den hala haber yok. Gülçin çok merakta bıraktı beni. Telefonu yok mu sende Derya?
Tüylerin batık hali bende de çok olurdu..1,5 yıldır lazere gidiyorum.Şuan kıl dönmesi de yok.Çok tüyde.Bence lazere 1 kere olsun git.Bu şikayetlerinden kurtulursun.Kızlar yaaaa benim bacağımdaki tüylerin bazıları çok cansız ve batık oluyor. Kışın çok problem olmuyor ama yazın sinirime dokunuyor. Sizlerde de var mı öyle problem. Sir ağda yapıyorum uzun zamandır.
Yok Ebrucum ya gezenti sayılmam.Asıl gezentilik halimi yaza saklıyorumBugün kurstan sonra ancak geldik.Zaten kursa canım sıkıldı.Müfettişler gelmiş bize yöntem ve teknikleri anlatıyorlar.Bizi üniversite öğrencisi falan sandılar galiba.Onlardan çok şey bildiğimizin farkında değiller.Hele örneklerini duysan.Çok sinir bozucu ve sıkıcıydı.Birde üşütmüşüm burnum akıyor,boğazım şiş.Kurs hiç çekilir değildi.Yarın gitmeyeceğim.Yararlı birşey olsa koşarak giderim de hep boş insanlar. Bakanlığın düzenlediği hizmetiçi eğitim kurslarına giiyoruz orda kurs verenler kendini geliştirmiş.Birçok ülke ve okul gezmiş.Yeni bilgilerle dopdolu.İnsana birçok şey katıyorlar.Anlattıklarının bir kelimesini unutmamak için defter tutuyorsun.Ama burdakiler sıfır.Neyse böyle işte.Bugün pek yararlı değildi.
ablacım light yazınca kaçamak oarak görmedimki ben onu
aslında bizde bi ara buluşabiliriz ikimizde konyadayız
Tüylerin batık hali bende de çok olurdu..1,5 yıldır lazere gidiyorum.Şuan kıl dönmesi de yok.Çok tüyde.Bence lazere 1 kere olsun git.Bu şikayetlerinden kurtulursun.
Hayırlısı bakalım. Anlıyorum senin can sıkıntını. Yeni sistem hakkında bilgi verdiler mi peki? Ayy sorma yaaa ben bu yaz hep çalışacağım galiba. Tatilede gidecemeyeceğiz. Ama seneye dehşet bir tatil planlayacağım inşallah.
Dondurmanın lightı olmaz canım. Bundan sonra öğrenmiş oldun.
Ben çalışıyorum Zeliş'cim. Ben sana nerde çalıştığımı özel mesajla yazarım. Yolun düşerde Konya'ya gelirsen görüşürüz canım neden olmasın. Sık sık geliyor musunuz Konya'ya?
Tamam canım olmazsa bende başlarım lazere.
hmm aslında o dondurmadan bugünede ayırmıştım ama yemiym
:
senede 2-3 defa yani fazla değil ama belki senin yolun kuluya düşer o zaman da görüşebiliriz
3 yıldır Konya'dayım canım Bir defa Ilgın'ın bir köyüne gittik, geçende güneysınır tarafında bir yere. Kulu ne tarafta onu bile bilmiyorumŞuan için yolumun düşmesi zor ama düşerse söz haber veririm sana.
Ne yazık ki bilgi yok canım.Haftaya verecekleri seminerde anlatacaklarmış.Milli eğitim işte ne beklersin.Hayırlısı bakalım. Anlıyorum senin can sıkıntını. Yeni sistem hakkında bilgi verdiler mi peki? Ayy sorma yaaa ben bu yaz hep çalışacağım galiba. Tatilede gidecemeyeceğiz. Ama seneye dehşet bir tatil planlayacağım inşallah.
Tamam canım olmazsa bende başlarım lazere.
Bu hafta yeşil fasulye haftası oldumenüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
2 zeytin
ara
kiraz
yeşil erik
öğlen
yarım parça ızgara
1 tabak yeşil fasulye
1.5 dilim ekmek
ara
kiraz
akşam
1 tabak yeşil fasulye
1 dilim ekmek
su:2litre
spor 30 dk jillian
benden bu kadar çıkıyorum iyi akşamlar herkese
menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
2 zeytin
ara
kiraz
yeşil erik
öğlen
yarım parça ızgara
1 tabak yeşil fasulye
1.5 dilim ekmek
ara
kiraz
akşam
1 tabak yeşil fasulye
1 dilim ekmek
su:2litre
spor 30 dk jillian
benden bu kadar çıkıyorum iyi akşamlar herkese
bence yolun düşmüştür konya ile ankarayı bağlayan yer aslında ankaraya çok daha yakın
Afiyet olsun Ebru güzel olmuş.Kızlar bende çıkıyorum biraz kızımı parka götüreyim. Gelirim yine. Menümü paylaşayım bu arada
MENÜM
Sabah
Yarım simit (Dünki simidin kalan yarısıydı)
1 kk naturel peynir
5-6 tane yeşil zeytin
Öğle
1 kase çorba
1 tane köfte, Salata
1 dilim kepek ekmek
Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol su (Yeşil çayım bitmiş bugün alacağım)
Ne yazık ki bilgi yok canım.Haftaya verecekleri seminerde anlatacaklarmış.Milli eğitim işte ne beklersin.
Bu arada lazere sürekli gitmen için söylemiyorum.Kıl dönmesini ilk seansta büyük derecede yok ediyor.Tüylerin çok olmasıyla ilgili bir sorunun yoksa senin için 1 seans yeterli olur.
Bu hafta yeşil fasulye haftası olduAfiyet olsun menün güzel olmuş.Jillianın kaçıncı günündesin Zeliş??
Afiyet olsun Ebru güzel olmuş.
Uzamasına beklemek derken canım???Ben lazere gitmeden 3 gün önce lazer yapılacak bölgeye jilet yapıyorum.Lazerden sonra 10 gün içinde küçük küçük çıkanlar dökülüyor.Kese yaparsan hemen dökülür.Sorun olmaz yani.Yok canım yaaa tüyler çok azaldı sir ağda sayesinde. Ama çok cansız ve ince. Dediğin gibi tek seans deneyeyim ama yazın uzamasını beklemek zor olmaz mı? Teşekkürler canım.
Bende MENÜMÜ paylaşayım
SABAH
2 dilim ekmek
Melemen
Yeşil çay
ÖĞLEN
2 kuşbaşı ızgara şiş
Salata
Lavaş ekmeğin ucundan çok az
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?