Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy kızlar böyle deli gibi kendi kendime konuşur oldum. Az önce Hilal geldi gitti şimdi :44:

ne çok ortak yönümüz var bir taraf karadeniz bir taraf yenibosna sen hala asansörün peşinde adamın alası burda ya hala nazlanıyosun:)
git bir gör oraları insan merak ederde gider :)

gidicem ya kızz merak ediyorum zaten ama fırsat olmadı işte ya

Slm kızancıklar, nabersiniz?

Eskilerden pek kimse kalmamış valla

mütüm nerdesin kız sen?

merhabalr..nasılsınız..?oğluma tuvalete eğitimi veriyorum sıkıntılıyız ..
ama spora devam..diyete devam..
eskilerden pek kimse yok turtimo ve ebrucuğumu gördüm..GÜLÇİN geldi mi .?meraktayım..(

evet de kaçırmışım sizi siz geldiginizde yoktum

ben öncesinde yoktum zaten ebrucum..pazar katildim dunde haberim oldu mesaj olayindan ..bahsettigin gibi yapiyorum mesaj sayimini :) böyle kolay oluyor tskler

Valla o ekmek benim evde olsa affetmem çok güzel olmuş

tesekkürler:)

benim ki zaten öyle tesvik mahiyetinde kiskanma..özenip bizde yapalim..adina imrenmek diyelim:)ama yaptim bende mönümle beraber yazicam simdi:)

aman kız benim anne tarafım karadenizlide sorsana annem kaç kere gitmiş o gitse neyse ben de giderdim ama gitmiyor ki

yaa bende gecen agda yaptıgımda artık bezi ters mi çektim daldım bütün bacaklarım batık oldu çok kötü yaa şimdi yeni yeni uzuyorlar da bir jilet vurucam eski hallerine dönsünler çünkü tüylerin biri anyada biri konyadan cıkmaya baslamıs bir ise girsem ilk işim epilasyon olacak valla hiç çekilir dert degil anacum bu

Bende MENÜMÜ paylaşayım
SABAH
2 dilim ekmek
Melemen
Yeşil çay

ÖĞLEN
2 kuşbaşı ızgara şiş
Salata
Lavaş ekmeğin ucundan çok az

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili yoğurt

menüleriniz gözel olmuş kızlaaaaaaaar

buarada unuttum menülere tek tek baktim..arkadaslarinda uyardigi o ufak aksakliklar disinda gayet guzel herkesin menusü..
ama o hafif, kücümsenen kacamaklar inanin diyeti cok baltaliyor..800 gr gidicekse 400 gidiyor 1kg gidicekse haftada o aralarda yapilan kacamaklar hep etkiliyor totalde.. oyuzden mumkun oldugunca uzak durmak lazim..bizzat tecrübe ettim defalar ca://

cok acim bende yaaa kendimi oyalayip erkenden yatmak istiyorum

benim de bugunkü menüm

sabah
yarım simit
peynir
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
1 tabak türlü
1 kase yogurt

akşam
1 türk kahvesi
az kuru kayısı

spor: 30 dk

BEn geldim de gecmisi okuyorduum

Neslihan, ferhan ve seda hosgeldiniz takima
Baska yeni gelip te gozden kacirdigim yok di mi?

Ebru hatice nesli nermin zelis afiyet olsun

Ebru ayin 8inde atmamissin demissin ya 7sinde gelmisti arkadasim bugune kadar 0 zaten.

Valla yaz geldi gezmek cok guzel ama cokk sicakk
Dogru duzgun kiyafetim de yok,Giyinmek cok zor oluyo, hepsi ayri beden

aynı gün içerisinde muz dondurma ve dolma olmamış canım

menün güzel olmuş datluuuuuuuum

Ben kendim beceremiyorum zaten canım, zaten kiloluyken dönüp yapamıyordum bile. Kuaföre gidiyorum yönünü iyi biliyor kız ama yinede küçük küçük içe batmalar var. Ama bu kez kararlıyım bir çözüm bulacağım bu işe

benim de bugunkü menüm

sabah
yarım simit
peynir
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
1 tabak türlü
1 kase yogurt

akşam
1 türk kahvesi
az kuru kayısı

spor: 30 dk

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün.

Tamam canım. İzin bitti yani döndün artık dimi? Anlat bakalım neler yaptın sen yokluğunda?

benim menümde söyleydi

sabah:2 dilim diyet ekmegimden 1 dilim taze kasar "az yagli oluyor" (ekmegin üzerine koyup mikrodalgada 20 sn ceviriyorum cok güzel oluyor)

ara 5 cilek

Ögle:1 dilim sebzeli lazanya

ara 1 nektarin

Aksam:1 yk kasigi et sote,bir kase yogurt soslu marul salatasi

3 buyuk bardak zencefil
1 buyuk bardak mate
2lt su

SPOR 60 dk yuruyus
30 dk cardio
15 dk bölgesel egzersiz

Ferhan'cım yaaaaaaaa bende açım şuan senin gibi. Akşamı güzel yedim ama bu saatlerde son bikaç gündür acıkıyorum. Bende yatacağım biran önce.

Akşamın çok az olmuş canım onun haricinde menün güzel olmuş afiyet olsun. Bide 1 dilim sebzeli lazanya yazmışsın yaaa o nasıl oluyor? Dilimi ilginç geldi

hoşbuuuulduuuk canım

Kızlar ben kaçıyorum artık. Kocacığımla ilgileneyim birazcık. Herkese iyi geceler kocaman öpüyorum

Ebruuu neler yapmadim kii
Gezdim bol booll
Bir de yedim boool bool

Simdi telafi etmeye calisiyorum
Baya iyi bir duzen oturtmustum onu geri elde etmeliyimm

Yarin da konyadan bir arkadasim geliyo ama
İzne cikmiycam ama buraladaryim
Ama iste gezmekten firsat bulunca gelicemm

Bu cuma kilo veremezsen parçalarım zaten seni Kız bak senin üstüne ben mezun olacağım nerdeyse utan utan

Bu arada söyle bakalım istediğin bişey var mı Konya'dan göndereyim arkadaşınla bişeyler (Etli ekmek yolluyormuşum )

Kızlar ben geldim nasılsınız ?
Eve geldim bugün.
Sevdiceğimleydik perşembeden beri çok güzeldi harika geçti.
Bol bol yedim bir tartıldım kilom 52.5.
Heralde sabitledim artık.
Yarın öbürgün sevdiceğimin annesiyle tanışacağım sonra hafta sonu falan da onlar tanışmaya gelecek babam hala tamam demiş durumda değil ama bekliyoruz bakalım tanışma sonrası ne olacak.
Siz nasılsınız iyi misiniz ?

aynı gün içerisinde muz dondurma ve dolma olmamış canım

menün güzel olmuş datluuuuuuuum

canımcım , aslında çoğu kişinin menüsüne göre bakıyorum da ben hiç ekmek yemiyorum , eh bugün yarım muz dışında meyve de yememişim , bana göre bir tek dondurma var kaçamak olarak oda yaani arada gerekli yoksa diyeti uzun süre devam ettiremeyiz. bir de saydığın şeyler öğlen saatlerinde yendiği için bir problem olmaz. eh dışarda 45 dak. yürüyüş de yaptım akşam , bişi olmaz bence ; ama yine de uyarını dikkate alıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…