Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mercimek yemeği çorba oluyor heralde dimi birde antep usulu mercimek pilavı varda o olmasın sakın:) biber dolması 1 tane birşey olmaz afiyet olsun:)

Yok canım yaa, çorba da değil pilavda, yeşil mercimekten yemek. Askerlerin kara şimşek dediğinden :)

Öğlen yediğim için bende 1 taneden bir şey olmaz diye umdum :)

niye şişkinlik var canım bol su iç birde form çayı varsa iç bir bardak.

ben kendimi bildim bileli tuvalet sorunum var :26: karnım ağrıyo şişlik hissediyorum ama ancak haftada 1-2 kez tuvalete gidebiliyorum
canım genelde bitki çayı önerirler, sinameki falan varsa içebilirsin bu akşam

tamam ben kendime bir çay yapıp geliyorum :26:

bende menümü yazayim..yarin icin cok heyecanliyim

SABAH: 3 yk müsli müsli 1 incir 2 kayisi 1 hurma ile

ÖGLE: büyük bir kase ton balikli cok cesitli salata

AKSAM:1 kepce nohut yemegi kücük kase salata

3 büyük bardak yesil cay
2lt su

SPOR 30 dk cardio, 150 mekik,150 ip atlama,20 er kalca egzersizleri

menüleriniz güzel olmuş kızlar

ben kendimi bildim bileli tuvalet sorunum var :26: karnım ağrıyo şişlik hissediyorum ama ancak haftada 1-2 kez tuvalete gidebiliyorum

Canım bence bunun için bir doktora gitmelisin. Bir çare bulunması lazım, normal değil çünkü.

cok zor ya gecmis olsun..anneminde oyle problemi var..careside nedir hic bulamiyoruz

Afiyet olsun canım çok az yemişsin diyecektim. Sonradan yumurta yemişsin iyi olmuş . Böyle daha iyi olmuş.

Kızlar sevdiceğimle bi fotomu ykledim 70ler albümüne

Turtim hoşgeldin :13:

Çok hoş çıkmışsınız canım, maşallah.

afiyet olsun canııım hafif bir menü daha:)

Teşekkürler Nermin'cim.

Senin menünde çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

Teşekkürler Turti'cim. İnşallah iş görüşmen güzel geçer. 3. görüşmeye çağırdıklarına göre umut oldukça fazla. Tartıda da inşallah + çıkmazsın canım.

benim de bugün kü menüm

sabah
yarım simit
kaşar
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
1 tabak türlü yemeği
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe

spor 1 saat bisiklet

Menün güzel olmuş. Ama kahve iki tane çok olmuş diyecektim akşam sadece kahve içmişsin. Cıks olmamış menünün akşam kısmı

Dimi yaaaa giremedim bir türlü. Bu arada haftaya izinliyim kızlar. Büyük ihtimal Adana'ya gideceğiz tatile. Hangi gün gidip hangi gün geleceğim belli değil. Mobil internetimde yok. Gittiğim yerlerden bakacağım artık ama büyük bir ihtimal haftaya fazla buralarda olamam. Cumaya gelirim diye düşünüyorum ama nasıl olur kestiremiyorum. Sen buralardasın dimi Hatice'ciğim?

Bu arada Betül bugün hiç gelmemiş, neden acaba?

Bu yaşta ne saçı ne boyaması Zeliş'cim yaaaaa. Artı birde kapalısın sen. Çok erken kuzum senin için. Ben ilk evlenmeden önce boyatmıştım. 24 yaşındaydım. Şimdi mecburen boyamaya başladım çünki beyazlarım var. Bence boyama saçlarını. İlerde nasıl olsa boyayacaksın.

Menün bisküviler haricinde güzel olmuş. Tuvalet konusunu ben sana daha önce anlattım canım. Okumadın mı?

Afiyet olsun Seda'cım bende geçmişi okurken baktım ki sen yoksun ortalıklarda tam aklımdayken yazmışsın bu mesajı. Tatlım geçmişi okurken alıntı yapmamız çok yararlı oluyor. Sen okumuşsun ama cevap yada yorum yapmamışsın hiç kimseye. Yaparsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Menüne gelince yeşil mercimek hakkında bişeyler duymuştum ama şuan tam hatırlamıyorum. Yanlış bilgide vermek istemiyorum ama sakıncalı bir yiyecek diye biliyorum. Bi araştırayım bakalım neydi mercimeğin olayı. Onun haricinde güzel olmuş menün afiyet olsun. Ekmek yemediğin için dolma ve şehriye çorbasınıda hoş gördüm.

şu saatte kahve içsem olurmu acaba az sütlü şekersiz canım istedi bir an :)

Az sütlü ve şekersiz olduğu için bence içmende bir sakınca yok.

Tatlım keşke tartı öncesi nohut yemeseydin. Şişkinlik yapıyor diye biz tartı öncesi yememeye çalışıyoruz. Umarım yarın tartıyı etkilemez. Onun haricinde menün ve sporun çok güzel

herkese iyi geceler kızlar yarın güzel haberlerle görüşmek üzere allaha emanet olun:)

İyi geceler Nermin'cim umarım yarın hepimiz dediğin gibi güzel sonuçlar alırız.

benimde istiyorrrrr ama kahvegillerden bir cesit istiyor oda sekerli diye icmiyorum..öyle suratim asik oturuyorum >:

Sade soda içebilirsin canın bişeyler içmek istiyorsa. Ama pardon kahve demişsin

bak hic bilmiyordum bunu ebru..bisey ögrenmis oldum tskler:)gerci cok az yedim..yemis olmak icin yedim sirf..

cay demisken bende bir kac ay tarihi gecmis dogadan forum cay onlar icilirmi? atayim mi? cayin tarihi gecer mi ya..eskiden bulamiyordum kayisili limonlu cesit bulunca doldurmusum..bi baktim tarihleri gecmis :)

Afiyet olsun Seda'cım bende geçmişi okurken baktım ki sen yoksun ortalıklarda tam aklımdayken yazmışsın bu mesajı. Tatlım geçmişi okurken alıntı yapmamız çok yararlı oluyor. Sen okumuşsun ama cevap yada yorum yapmamışsın hiç kimseye. Yaparsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Menüne gelince yeşil mercimek hakkında bişeyler duymuştum ama şuan tam hatırlamıyorum. Yanlış bilgide vermek istemiyorum ama sakıncalı bir yiyecek diye biliyorum. Bi araştırayım bakalım neydi mercimeğin olayı. Onun haricinde güzel olmuş menün afiyet olsun. Ekmek yemediğin için dolma ve şehriye çorbasınıda hoş gördüm.

Aslında diğer konularla ilgili yorum yapıyorum ama menülere kendime fikir olması için dikkat ediyorum. Bu konuda siz benden daha bilgili olduğunuz için yorum yapmaya çekiniyordum, özellikle zaten kilo vermiş olan arkadaşlara. Siz benden uzun zamandır ne yenip ne yenmemesi konusunu birebir tecrübe etmiş durumdasınız..

Çok değilde az yediğini düşündüğüm arkadaşlar vardı bugün mesela :) Farkettim ki sende aynı yorumu yapmışsın, şimdi için rahatladı :)

Bugün bende alacaktım baktım markette tarihi geçmişti. Aslında çok sakıncası olacağını düşünmüyorum ama bence sen riske atma kendini.

evet ya ..ama icmiycem yarina ne kaldi ki dimi?

Evet canım çok az kaldı yarına. Umarım güzel sonuçlar alacağız hep birlikte.

karnımda çok fena şişkinlik var tuvalet sorunum var :26: yarın tartıyı etkilememesi için ne yapabilirim kii
Canım neskafenin yanında kayısı yiyebilirsin çok ii geliyor.Tabi kısa süreli bir yöntem.Eğer çıkmak istiyorsan öncelikle en az 3litre su içmelisin.Su bu konuda en önemli olan şey.Ve eğer alabilirsen kefir almanı tavsiye ediyorum.Benim kefir mayalamamın ilk sebebi aynı sorundu .Kefirde çok fazla bağırsağa iyi gelen bakteriler var.Prebiyotik yoğurt yemeyi öneriyorlar ya o yoğurtlarda yararlı bakterilerden 100 tane varsa 1 bardak kefirde milyonlarca var.Emin ol çok iyi gelecek.

Hoşgeldin.Menün güzel olmuş.Çok abrtmadan yemişsin.Ayrıca Ebru mercimek hakkına zararlı oluğunu söylemiş.Acaba ne zararı var?Çünkü ben yeşil mercimek yemeğini çok severim.

Afiyet olsun güzel olmuş.Sporunda çok güzel.

herkese iyi geceler kızlar yarın güzel haberlerle görüşmek üzere allaha emanet olun:)
İyi geceler Nermin görüşürüz.

Seda, Neslihan ve Buse 13 Haziranın mesaj sayılarını atmamışsınız kızlar. Yarın cuma biliyorsunuz mesaj sayıları önemli. Biran önce gönderirseniz çok iyi olur. Ayrıca bugününkilerde yok. Haberiniz olsun.

Zeliş'cim seninde ayın 12 sinin mesaj sayısı yok.

Göndermezseniz eğer 0 olarak geçeceğim buda uyarı almanızı sağlayabilir. Lütfen mesaj sayılarına dikkat edelim kızlar.

Sade soda içebilirsin canın bişeyler içmek istiyorsa. Ama pardon kahve demişsin

bak görüyomusun..raf ömru kisam..iki bunlarin..onlar biraz hafif geliyordu bana..ama simdi soguyunca yesil cay icebiliyorum..atayim mi simdi 3 paket var ...görgüsüzün cayi olmus raflari bosaltmis :))

Ebrucum ben burdayım merak etme.Ama haftaya cuma olurda kurstan geç gelirsem sağlama almak için gruptan bir arkadaşı seçelim yardım etsin.Duruma göre o veya ben yaparım.
Bu arada yarın ben evdeyim.Sen bu haftaki listeyi yazar mısın.Ben yapmaya çalışırım sende kontrol eder paylaşırsın.
Unutmadan haftaya kimler listede olacak onuda ayarlayalım.Liste hazır dursun hemen yaparız.

tesekkürler hatice begenmene sevindim..ben yatayim bari..11de metobalizma calismaya basliycak:)) tikir tikir calissin sabaha kadar canim metabolizmammm

iyi gecelerrrrrr

ebrucum 14.06 nin mesaj sayisi 13 oh hersey tamam simdi yataga...haa burda saat 10:30 daha..sizin orda 11:30 dimi? sizinki calisamiyo simdi hehe

Haftaya ne olacağı tam olarak belli değilde canım, yarınki listeyi ben birazdan hazırlayacağım. Burda paylaşırım. Yarın sen evdeysen ben telaşlanmayayım o zaman. Sen kızlar geldikçe hesaplar listeye eklersin. Ben yine 12:00 gibi gelirim kontrol ederim. Sonrada paylaşırız paylaşım topiğinde.

Haftanın listesinide planım kesinleşsin hazırlar paylaşırım seninle. Hallederiz bir şekilde. Betül biliyor zaten listeyi. O yardımcı olur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…