Öyle yapalım canım çok iyi olur.Haftaya ne olacağı tam olarak belli değilde canım, yarınki listeyi ben birazdan hazırlayacağım. Burda paylaşırım. Yarın sen evdeysen ben telaşlanmayayım o zaman. Sen kızlar geldikçe hesaplar listeye eklersin. Ben yine 12:00 gibi gelirim kontrol ederim. Sonrada paylaşırız paylaşım topiğinde.
Haftanın listesinide planım kesinleşsin hazırlar paylaşırım seninle. Hallederiz bir şekilde. Betül biliyor zaten listeyi. O yardımcı olur sana.
Evet burda 11:30.İyi geceler Ferhantesekkürler hatice begenmene sevindim..ben yatayim bari..11de metobalizma calismaya basliycak:)) tikir tikir calissin sabaha kadar canim metabolizmammm
iyi gecelerrrrrr
ebrucum 14.06 nin mesaj sayisi 13 oh hersey tamam simdi yataga...haa burda saat 10:30 daha..sizin orda 11:30 dimi? sizinki calisamiyo simdi hehe
tesekkürler hatice begenmene sevindim..ben yatayim bari..11de metobalizma calismaya basliycak:)) tikir tikir calissin sabaha kadar canim metabolizmammm
iyi gecelerrrrrr
ebrucum 14.06 nin mesaj sayisi 13 oh hersey tamam simdi yataga...haa burda saat 10:30 daha..sizin orda 11:30 dimi? sizinki calisamiyo simdi hehe
Not: Bu mesajla birlikte msj sayım 9 oluyor.
Özelden msj atamadığım için dün de burada paylaşmıştım mesaj sayımı.
Kızlar ben de yatıyorum, iyi geceler herkese... Umarım yarın sabah herkes mutlu olur tartıda gördüğünden :)
Mesaj sayılarım
13 haziran - 9
14 haziran - 6
Kızlar bende çıkıyorum kimsecikler yok zaten. Herkese iyi geceler. Yarın umarım çok güzel sonuçlar alacağız takım olarak.
Ben 28 yaşındayım Neslihan.Hedef kiloma ulaşayım biraz da koruyayım hamile kalmayı düşünüyorum.Sen nereye gittin öyle okuyacak evlenecekler falan ooooooooooooooo
Hello bebekleerrrrrrrrrrr ben geldim bir iyi ve bir kötü haberle geldim
kötü haber regl oldum yani yarın büyük ihtimalle fazla çıkıcam Ebrucumcum 200 300 grm gibi komik bir rakamla fazla çıkarsam falan kilomu sabit yazalım bari de ortalamayı düşürmeyeyim bir hafta için izinli yazılmayayım yani
iyi haber geçen görüşmeye gittim holdingden cok istedigim yer varya gene aradılar yarın 3. görüşmeye gidicem grafik programlarıyla ilgili uygulama yaptıracaklarmış.ay inş. olur kızlar yaa cok istiyorum orayıdua edin uleen benim içüün
bir de baska bir yer daha aradı haftaya carsamba orayada görüşmeye gidicem
bir de haftaya perşembe doktorcumla randevum var hahahahahyt bakalım bana ne süprizler yapicekneyse ben bir geçmişe bakayım döneyim sonra size
CANIM DÜNKÜ MESAJ SAYIMI YAZMIŞTIM AMA ÖZELDEN HENÜZ MESAJ ATAMADIĞIM İÇİN , SEN MESAJIMI GÖZDEN KAÇIRDIN HERHALDE !
13.06.2012 MESAJ SAYIM : 11
14.06.2012 MESAJ SAYIM : 13
İYİ GECELER ...
UMARIM BİRİNCİ OLURUZ
AMA ONDAN ÖNEMLİSİ HERKES VERDİĞİ KİLOLARDAN MUTLU OLUR
Piknikten geç döndüğümüz için menümü şimdi paylaşayım
kahvaltı
1 yumurta , yarım bardak süt
ara
2 kayısı
öğlen
kıymalı patlıcan yemeği
cacık
ara
1 salatalık
akşam
mangalda et , köfte
patlıcan salatası
ayran
gece 12 ' de de 30 dak. Bisiklet çevirdim
2-3 lt su -3 fincan bitki çayı
Bu hafta yarışa dahil olamadığımız için de üzgünüm
Ama kurallar böyle sanırım , naaapalım:26:
günaydın bebekleeeeeeeeer kilom 64.3 malesef ama biliyordum zaten ben böyle olacagını regl ilk günü yanüü
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Bu haftanın ilk bildirimi benden gelsin yine.
Geçen haftaki kilom : 66,5 kg
Bu haftaki kilom : 65,6 kg
Giden : 0,9 kilo
(Rakamlar aynı yaaa önce kilo aldım zannettim çok tuhaf oldum. Sonra düşündüm geçen hafta 66,5 olduğumu hatırlayınca çok ama çok mutlu oldum )
Olsun canım haftaya verirsin. O zaman bu hafta seni sabit alalım takımı çok etkileme. Olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?