Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öyle yapalım canım çok iyi olur.

Evet burda 11:30.İyi geceler Ferhan

Not aldım canım iyi geceler.

Bende çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.YARIN İNŞALLAH BİRAZ DAHA ZAYIFLADIĞIMIZI TARTIDA GÖRÜRÜZ

Son düzenleme:
Not: Bu mesajla birlikte msj sayım 9 oluyor.

Özelden msj atamadığım için dün de burada paylaşmıştım mesaj sayımı.

Kızlar ben de yatıyorum, iyi geceler herkese... Umarım yarın sabah herkes mutlu olur tartıda gördüğünden :)

Mesaj sayılarım
13 haziran - 9
14 haziran - 6

Son düzenleme:
*** 13. Takım 261. Etap Sonuçları ***

betuld: ( 59.2 / / / % )
elmaliturta (64 / / / % )

gurbet_dmr: (91.2 / / /% )
LAydLiNe: ( 66.5 / / /% )
NorA_ : (78.4 / / /% ) Yeni üye hedef: 55 (Kilosu 2'ye bölündü)
tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 / / / % )
Zaum: (103 / / / % ) 260. etapta izne üyenin kilosu 2'ye bölündü

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Hatice'ciğim yarınki listemiz bu şekilde olacak. Gönül büyük ihtimal bildirim yapacak ama yapmayacak olursada bu şekilde paylaşacağız listeyi.

Ferhan, Neslihan ve Seda'cım sizler bu hafta deneme sürecinde olduğunuz için listede olamayacasınız maalesef ama yinede kilo bildirimi yapacaksınız.

Bu şekilde devam ederse inşallah haftaya üçünüzde listede olacaksınız. Ayrıca iki haftayı doldurmadığınız içinde kilonuz bölünmeden direkt olarak gireceksiniz takıma. O nedenle bu hafta bireyselde birincilik içinde çabalayın derim. Çünki şanslı bir şekilde giriş yapacaksınız listeye.

Tamam canım not aldım. Kusura bakma gözümden kaçmış. İyi geceler inşallah yarın hepimiz güzel sonuçlar alacağız.

Kızlar bende çıkıyorum kimsecikler yok zaten. Herkese iyi geceler. Yarın umarım çok güzel sonuçlar alacağız takım olarak.

CANIM DÜNKÜ MESAJ SAYIMI YAZMIŞTIM AMA ÖZELDEN HENÜZ MESAJ ATAMADIĞIM İÇİN , SEN MESAJIMI GÖZDEN KAÇIRDIN HERHALDE !
13.06.2012 MESAJ SAYIM : 11
14.06.2012 MESAJ SAYIM : 13

İYİ GECELER ...

Piknikten geç döndüğümüz için menümü şimdi paylaşayım

kahvaltı
1 yumurta , yarım bardak süt

ara
2 kayısı

öğlen
kıymalı patlıcan yemeği
cacık

ara
1 salatalık

akşam
mangalda et , köfte
patlıcan salatası
ayran

gece 12 ' de de 30 dak. Bisiklet çevirdim
2-3 lt su -3 fincan bitki çayı

iş konusunda hayırlısı olur inşallah canım

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Bu haftanın ilk bildirimi benden gelsin yine.

Geçen haftaki kilom : 66,5 kg

Bu haftaki kilom : 65,6 kg

Giden : 0,9 kilo

(Rakamlar aynı yaaa önce kilo aldım zannettim çok tuhaf oldum. Sonra düşündüm geçen hafta 66,5 olduğumu hatırlayınca çok ama çok mutlu oldum )

CANIM DÜNKÜ MESAJ SAYIMI YAZMIŞTIM AMA ÖZELDEN HENÜZ MESAJ ATAMADIĞIM İÇİN , SEN MESAJIMI GÖZDEN KAÇIRDIN HERHALDE !
13.06.2012 MESAJ SAYIM : 11
14.06.2012 MESAJ SAYIM : 13

İYİ GECELER ...

Tamam canım not aldım.

UMARIM BİRİNCİ OLURUZ
AMA ONDAN ÖNEMLİSİ HERKES VERDİĞİ KİLOLARDAN MUTLU OLUR

İnşallah canım. Ben sana soracağım soracağım unutuyorum sen bu kadar kiloyu ne zaman verdin?

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menün. Kaçamakta yapılmamış ayrıca kutluyorum seni

Bu hafta yarışa dahil olamadığımız için de üzgünüm
Ama kurallar böyle sanırım , naaapalım:26:

Maalesef daha bir haftayı dahi doldurmadığınız için listede olamayacaksınız ama dediğim gibi inşallah haftaya listedesiniz.

tebrik ederim canuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…