bende diyorum bu kız nerede ortalarda yok yatıyosun demekki:) inşallah iş görüşmen iyi geçer geçerse ben demiştim derim hehe:) doktor ne süprüz yapacak ki sana sen yaparsın süprüzü hehe:)
yanlış saymışsın bebeğim burda 4 tane güzel haber var, regl sağlık için gerekli :13:
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
Yarım simit (Kalan yarısını kızım yedi)
Öğle
1 kase çorba
1 parça islim kebabı (içinde et vardı)
1 dilim kepek ekmek
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Maşallah ne güzel.
Sağol haticem , yüzüm de baya incelme oldu yüs yuvarlaktı , aslında hala fazlalıklar var yüzümde
Bize gezenti diyene bak.Kaç gündür oturamadı gittiKuzucuklarım ben geldim ama kaçacağım birazdan. Kızımla kütüphaneye gitmem gerekiyor. Ödünç aldığımız kitapların bugün son günü onları yenileriyle değiştireceğim. Mecburen çıkmam lazım. Hava çok sıcak ama geciktirmeyi hiç sevmem. Ordan da kardeşimin evine geçeceğiz annemle. Belki akşama biraz geç gelirim. Aklım burda kalıyor ama akşam gelince okurum artık geçmişi.
Böyle az yemişsin dediler dediler. Biraz daha açlığım vardı gittim 2 tane yumurta haşlayıp yedimhafif olmuş canım ya az yemişsin :)
Afiyet olsun islim kebabının içinde et var ama dışındaki patlıcan kızartılarak yapılıyorMENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
Yarım simit (Kalan yarısını kızım yedi)
Öğle
1 kase çorba
1 parça islim kebabı (içinde et vardı)
1 dilim kepek ekmek
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Görüşürüz Buse kendine iyi bak.Kızlar ben kaçıyorum herkesi öperim kocaman, yarın güzel rakamlarla aranızda olacağım diye umuyorum
ilk maaşımla sana hedaye gönderirim valla olursa kız twitterda bir yarısma yaptı ya ben birinci geldim onunla ilgili süprizleri varmış botoks motoks yaptırır gelirmişim ayy ne gülerim he
orası da öyle tabi cnm
menün güzel olmuş canum
Menün çok güzel.Afiyet olsun.bugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek 2 dilim salam sahanda yumurta peynir domates salatalık
öğlen:karpuz yoğurt ve buharlama biber patlıcan domates yemeği
akşam:sütlü nesfit
1 fincan nescafe
2 bardak şekersiz çay
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su
Afiyet olsun.Gayet güzel.benim de bugün kü menüm
sabah
yarım simit
kaşar
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
1 tabak türlü yemeği
1 kase yogurt
akşam
1 bardak sütlü nescafe
spor 1 saat bisiklet
geçmiş olsun canım niye skıyosn kendini.dikkat et havalarda sıcak zaten fazla gıdasız kalma sen sağlıklı beslenmene dikkat et.sebze yemeği ye akşamları hem doyurucuda olur.
ablacım sen kendini niye üzüyosun ki fazlalıkların çok az zaten nasıl yüzde 35in yağ çıksın belliki amaçları ürünlerini satmakKİzlar ya cok noralim bozukk(
Bir kac gundur bir yerden gecerken dikkatimi cekiyordu ucretsiz yag olcumu yapiyoruz falan diye
Neyse bugun girdim bi bakiyim dedim
Baktirmaz olaydim yaa sinirim bozuldu
%41 dedi adam nasil sok oldum
Boyle ellerimle tuttugum kucuk bi makineden olctuler
İlk basta inandirici gelmedi, fazla olcmustur flan dedim, bu arada herballife urunleri satan bir yer cikti
Adam dedi %20-29 olmasi gerekiyo sizin yasinizda cok fazla fln
Bi kac soru sordu 10 kilo verdigimi ogrenince kastan vermissiniz bu yuzden boyle olmus fln dedi
Tabi sonra urun satmaya calisti vs
Ayy moralim bozuldu ya
Spor salonuna kayit olurken de olcum yapmislardi
O zaman dikkatimi cekmemisti yag orani ona baktim %35.9 onda da
Pfff ne yapcam ben(
patates yanlış olduğunu bilmiyodum :26: düzeldim bugün ablacım neden olduğunuda anlayamadm ki:44:
Menun guzel canım afıyet olsn ..
Sporda menude guzel afıyet olsun ÇÇ
Dıkkat kendıne zelıs cım yedıklerın az gelıyor olabılır proteın agırlıklı beslenmeye calıs ..
bu arada aksam kı haslama patates olmamıs ..
Evet ebrucum anıden oldu ama cok ıyı oldu ıhtıyacım vardı cok
Internet problemım olacak canım yazlıkta ınternet yok komsudan vakıt buldukca gırmeye calısıyorum o da herzaman mumkun olmayacak hıc nıyetım yokken
en mantıklısı ızınlı yazılmak olacak ama fırsatım oldukca gırmeye calıscam menulerıme dıkakt etmeye calısıyorm zorda olsa bugun bıraz fazla kacırdım aslında kayserı ahalısını bılırsın
cok ısrar edılır ye ye ye dıye henuz mısafırım ya bırde ..
aNNenın kılo vermesıne de sevındım boyle devam eder ıns ::
Meyweler fazla geldı bana onun harıcı ıyı afıyet olsun ..
Bence güzel menü canım, bende zeroyu içerim , bi zararı olmadı pek
Çok beğendim canım afiyet olsun
Ferhancım bütün öğünlerinde ekmek var, karbonhidrattan ziyade bol bol sebze ve protein almaya çalış bence
Küçüğüm çok geçmiş olsun :26:Akşam patates yemenin hata olduğunu zaten sende biliyorsundur, birde daha çok sebze ağırlıklı beslen bebeğim
Saç rengin hayırlı olsun canım.Paylaşta bir bakalım.Ayrıca afiyet olsun.merhaba hepinize şükür eve varabildim
saçlarımı boyadım bu arada açık kestaneye tuhaf bi şey oldum
menümm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
çay
öğlen
5 yeşil erik
3 kayısı
2 adet kepekli bisküvi
akşam
1 dilim ekmek
biraz kıyma
yeşillik
su:1.5 litrearttırıcam
bugünde orda yedim maalesef o yüzden düzenli olmadığının farkındayım
Saç rengin hayırlı olsun canım.Paylaşta bir bakalım.Ayrıca afiyet olsun.
karnımda çok fena şişkinlik var tuvalet sorunum var :26: yarın tartıyı etkilememesi için ne yapabilirim kii
karnımda çok fena şişkinlik var tuvalet sorunum var :26: yarın tartıyı etkilememesi için ne yapabilirim kii
Kızlar herkese merhaba,
Bugün yöneticimle dipdibe çalıştığım için buraya hiç giremedimama gelir gelmez tüm geçmişe göz attım :)
Menümü paylaşıyorum..
sabah - yarım haşhaşlı simit (evden acele çıkınca işte yemek zorunda kaldım)
öğlen - tavuk suyu çorba şehriyeli, 1 biber dolması, yoğurt
akşam - az mercimek yemeği, salata
2,5lt su, sade soda, çay, türk kahvesi... :))) hepsi şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?