Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben çıkıyorum artık. Mesaj sayılarını göndermeyenler var hala. Dünki mesaj sayılarından bahsediyorum. Mesajlra bana atılıyor. Buse'cim sanırım sen Gönül'e atmışsın. Dünki ve bugünki mesaj sayıları bana atılacak. Öpüyorum hepinizi

bugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek 2 dilim salam sahanda yumurta peynir domates salatalık
öğlen:karpuz yoğurt ve buharlama biber patlıcan domates yemeği
akşam:sütlü nesfit
1 fincan nescafe
2 bardak şekersiz çay
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su

bende diyorum bu kız nerede ortalarda yok yatıyosun demekki:) inşallah iş görüşmen iyi geçer geçerse ben demiştim derim hehe:) doktor ne süprüz yapacak ki sana sen yaparsın süprüzü hehe:)

ilk maaşımla sana hedaye gönderirim valla olursa kız twitterda bir yarısma yaptı ya ben birinci geldim onunla ilgili süprizleri varmış botoks motoks yaptırır gelirmişim ayy ne gülerim he

yanlış saymışsın bebeğim burda 4 tane güzel haber var, regl sağlık için gerekli :13:

orası da öyle tabi cnm

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
Yarım simit (Kalan yarısını kızım yedi )

Öğle

1 kase çorba
1 parça islim kebabı (içinde et vardı)
1 dilim kepek ekmek

Akşam

1 kase sütlü nesfit

menün güzel olmuş canum

benim de bugün kü menüm

sabah
yarım simit
kaşar
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
1 tabak türlü yemeği
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe

spor 1 saat bisiklet

Son düzenleme:

Sağol haticem , yüzüm de baya incelme oldu yüs yuvarlaktı , aslında hala fazlalıklar var yüzümde
Maşallah ne güzel.

Bize gezenti diyene bak.Kaç gündür oturamadı gitti

hafif olmuş canım ya az yemişsin :)
Böyle az yemişsin dediler dediler. Biraz daha açlığım vardı gittim 2 tane yumurta haşlayıp yedim

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
Yarım simit (Kalan yarısını kızım yedi )

Öğle

1 kase çorba
1 parça islim kebabı (içinde et vardı)
1 dilim kepek ekmek

Akşam

1 kase sütlü nesfit
Afiyet olsun islim kebabının içinde et var ama dışındaki patlıcan kızartılarak yapılıyor Neyse az yemişsin zaten sorun olmaz.

Kızlar ben kaçıyorum herkesi öperim kocaman, yarın güzel rakamlarla aranızda olacağım diye umuyorum
Görüşürüz Buse kendine iyi bak.

aaa hedayede ne demek canın sağolsun gönlünden koparsa bişey demem tabi(istemem yan cebime koy)neyse sen doktordan gelen hediyeyi bana ver senin ihtiyacın yok nasılsa yağ aldırma falan olabilir yani hehe:)

Menün çok güzel.Afiyet olsun.

benim de bugün kü menüm

sabah
yarım simit
kaşar
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
1 tabak türlü yemeği
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe

spor 1 saat bisiklet
Afiyet olsun.Gayet güzel.

merhaba hepinize şükür eve varabildim

saçlarımı boyadım bu arada açık kestaneye tuhaf bi şey oldum

menümm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
çay

öğlen
5 yeşil erik
3 kayısı
2 adet kepekli bisküvi

akşam
1 dilim ekmek
biraz kıyma
yeşillik

su:1.5 litre arttırıcam

bugünde orda yedim maalesef o yüzden düzenli olmadığının farkındayım

geçmiş olsun canım niye skıyosn kendini.dikkat et havalarda sıcak zaten fazla gıdasız kalma sen sağlıklı beslenmene dikkat et.sebze yemeği ye akşamları hem doyurucuda olur.

sağol ablacım daha dikkatli olmaya çalışıcam
ablacım sen kendini niye üzüyosun ki fazlalıkların çok az zaten nasıl yüzde 35in yağ çıksın belliki amaçları ürünlerini satmak
patates yanlış olduğunu bilmiyodum :26: düzeldim bugün ablacım neden olduğunuda anlayamadm ki:44:

patatesi bilmiyodum ablacım bu arada küçüğüm lafının bende özel bi yeri var sen söyledikçe aklıma geliyo

Saç rengin hayırlı olsun canım.Paylaşta bir bakalım.Ayrıca afiyet olsun.

karnımda çok fena şişkinlik var tuvalet sorunum var :26: yarın tartıyı etkilememesi için ne yapabilirim kii

Kızlar herkese merhaba,

Bugün yöneticimle dipdibe çalıştığım için buraya hiç giremedim ama gelir gelmez tüm geçmişe göz attım :)

Menümü paylaşıyorum..

sabah - yarım haşhaşlı simit (evden acele çıkınca işte yemek zorunda kaldım)
öğlen - tavuk suyu çorba şehriyeli, 1 biber dolması, yoğurt
akşam - az mercimek yemeği, salata

2,5lt su, sade soda, çay, türk kahvesi... :))) hepsi şekersiz

mercimek yemeği çorba oluyor heralde dimi birde antep usulu mercimek pilavı varda o olmasın sakın:) biber dolması 1 tane birşey olmaz afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…