Gönder canım gönder.Severim ben çocukları..Artık yaş geldi tüm arkadaşların da çocuğunun olduğunu gördükçe çocuk yapasım geliyor .Bu sakin günleri senin gibi çok arayacağım kesin tabi.evde sakinlikten canın sıkılyosa , bizim kızı göndereyim de birkaç gün bak canım yaa:))
çoluk çocuk yokken tadını çıkar , ne canın sıkılacak yaa
Gönder canım gönder.Severim ben çocukları..Artık yaş geldi tüm arkadaşların da çocuğunun olduğunu gördükçe çocuk yapasım geliyor .Bu sakin günleri senin gibi çok arayacağım kesin tabi.
Ben 28 yaşındayım Neslihan.Hedef kiloma ulaşayım biraz da koruyayım hamile kalmayı düşünüyorum.Sen nereye gittin öyle okuyacak evlenecekler falan oooooooooooooooyaş kaç canım senin ?
çok da geç kalmamak lazım , ben 30 yaşındayım 2 yaşında 1 kızım var .
ama yine de geç kalmışım galiba ? uff daha 2. çocuk var , bunlar allah izin verirse büyüycek , okuyacak , evlenecek vs vs ....
daha çooook işimiz var yaniiiiii
Bende öyle hissediyorum Haticem sağolBugünde protein yapıyorum bakalım nasıl olucak yarın ehehe çok heyecanlıyım
Bu arada Mentalist izlemeye başlıyorum bugün
günaydın kızlar bugün hiç halim yok belim ve bacaklarım çok ağrıyor.hava sıcak diye her yer açık çarptı herhalde tutmuyor hiçbir yerim
Son halımı yıkadım.Sporumu yaptım.Şimdi de yemeğimi yiyorum.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Peynir
ÖĞLE
Kefir
Yarım dilim ekmek ve bir parça peynir
AKŞAM
Müslili yoğurt
Hala biraz daha açım saat 6 yı geçmeden birşeyler daha mı yesem:44:.
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
tempolu yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]DAMBILLA KOL HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]265[/TD]
[TD="align: center"]45DK[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hello bebekleerrrrrrrrrrr ben geldim bir iyi ve bir kötü haberle geldim
kötü haber regl oldum yani yarın büyük ihtimalle fazla çıkıcam Ebrucumcum 200 300 grm gibi komik bir rakamla fazla çıkarsam falan kilomu sabit yazalım bari de ortalamayı düşürmeyeyim bir hafta için izinli yazılmayayım yani
iyi haber geçen görüşmeye gittim holdingden cok istedigim yer varya gene aradılar yarın 3. görüşmeye gidicem grafik programlarıyla ilgili uygulama yaptıracaklarmış.ay inş. olur kızlar yaa cok istiyorum orayıdua edin uleen benim içüün
bir de baska bir yer daha aradı haftaya carsamba orayada görüşmeye gidicem
bir de haftaya perşembe doktorcumla randevum var hahahahahyt bakalım bana ne süprizler yapicekneyse ben bir geçmişe bakayım döneyim sonra size
UZAYIM kim kız sen benim adımı mı unuttun lennnnizle canım izle bana da Uzayım söylemişti bu diziyi öyle sevdim ki bütün sezonları bitirdim ama artık bu sezon Red John olayına bir son versinler gına geldi bana valla
geçmiş olsun canımmmmmmmm havalardan olabilir
Hoşgeldin Funda.İş haberine çok sevindim.Hayırlısı olsun uuleynnnYarın belki artı çıkmassın belli olmaz.Çıkarsanda haftaya çok verirsin inşallah.
UZAYIM kim kız sen benim adımı mı unuttun lennnnEvet şu Red John artık ortaya çıksın.
Kızlar sevdiceğimle bi fotomu ykledim 70ler albümüne
Turtim hoşgeldin :13:
Çok güzel çıkmışsınız Buse.Çokta yakışıyorsunuz.MaşallahKızlar sevdiceğimle bi fotomu ykledim 70ler albümüne
Çok güzel çıkmışsınız Buse.Çokta yakışıyorsunuz.Maşallahdiyeyim
kötü haber regl oldum yani yarın büyük ihtimalle fazla çıkıcam Ebrucumcum 200 300 grm gibi komik bir rakamla fazla çıkarsam falan kilomu sabit yazalım bari de ortalamayı düşürmeyeyim bir hafta için izinli yazılmayayım yani
iyi haber geçen görüşmeye gittim holdingden cok istedigim yer varya gene aradılar yarın 3. görüşmeye gidicem grafik programlarıyla ilgili uygulama yaptıracaklarmış.ay inş. olur kızlar yaa cok istiyorum orayıdua edin uleen benim içüün
bir de haftaya perşembe doktorcumla randevum var hahahahahyt bakalım bana ne süprizler yapicekneyse ben bir geçmişe bakayım döneyim sonra size
Son halımı yıkadım.Sporumu yaptım.Şimdi de yemeğimi yiyorum.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Peynir
ÖĞLE
Kefir
Yarım dilim ekmek ve bir parça peynir
AKŞAM
Müslili yoğurt
Hala biraz daha açım saat 6 yı geçmeden birşeyler daha mı yesem:44:.
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
tempolu yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]DAMBILLA KOL HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]265[/TD]
[TD="align: center"]45DK[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar sevdiceğimle bi fotomu ykledim 70ler albümüne
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
Yarım simit (Kalan yarısını kızım yedi)
Öğle
1 kase çorba
1 parça islim kebabı (içinde et vardı)
1 dilim kepek ekmek
Akşam
1 kase sütlü nesfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?