Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evde sakinlikten canın sıkılyosa , bizim kızı göndereyim de birkaç gün bak canım yaa:))
çoluk çocuk yokken tadını çıkar , ne canın sıkılacak yaa
Gönder canım gönder.Severim ben çocukları..Artık yaş geldi tüm arkadaşların da çocuğunun olduğunu gördükçe çocuk yapasım geliyor .Bu sakin günleri senin gibi çok arayacağım kesin tabi.

Son düzenleme:

yaş kaç canım senin ?
çok da geç kalmamak lazım , ben 30 yaşındayım 2 yaşında 1 kızım var .
ama yine de geç kalmışım galiba ? uff daha 2. çocuk var , bunlar allah izin verirse büyüycek , okuyacak , evlenecek vs vs ....
daha çooook işimiz var yaniiiiii

Ben 28 yaşındayım Neslihan.Hedef kiloma ulaşayım biraz da koruyayım hamile kalmayı düşünüyorum.Sen nereye gittin öyle okuyacak evlenecekler falan ooooooooooooooo

Hello bebekleerrrrrrrrrrr ben geldim bir iyi ve bir kötü haberle geldim

kötü haber regl oldum yani yarın büyük ihtimalle fazla çıkıcam Ebrucumcum 200 300 grm gibi komik bir rakamla fazla çıkarsam falan kilomu sabit yazalım bari de ortalamayı düşürmeyeyim bir hafta için izinli yazılmayayım yani

iyi haber geçen görüşmeye gittim holdingden cok istedigim yer varya gene aradılar yarın 3. görüşmeye gidicem grafik programlarıyla ilgili uygulama yaptıracaklarmış.ay inş. olur kızlar yaa cok istiyorum orayı dua edin uleen benim içüün
bir de baska bir yer daha aradı haftaya carsamba orayada görüşmeye gidicem
bir de haftaya perşembe doktorcumla randevum var hahahahahyt bakalım bana ne süprizler yapicek neyse ben bir geçmişe bakayım döneyim sonra size

Bende öyle hissediyorum Haticem sağol Bugünde protein yapıyorum bakalım nasıl olucak yarınehehe çok heyecanlıyım

Bu arada Mentalist izlemeye başlıyorum bugün

izle canım izle bana da Uzayım söylemişti bu diziyi öyle sevdim ki bütün sezonları bitirdim ama artık bu sezon Red John olayına bir son versinler gına geldi bana valla

günaydın kızlar bugün hiç halim yok belim ve bacaklarım çok ağrıyor.hava sıcak diye her yer açık çarptı herhalde tutmuyor hiçbir yerim

geçmiş olsun canımmmmmmmm havalardan olabilir

Son halımı yıkadım.Sporumu yaptım.Şimdi de yemeğimi yiyorum.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Peynir

ÖĞLE
Kefir
Yarım dilim ekmek ve bir parça peynir

AKŞAM
Müslili yoğurt
Hala biraz daha açım saat 6 yı geçmeden birşeyler daha mı yesem:44:.

SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
tempolu yürüyüş
[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]DAMBILLA KOL HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]265[/TD]
[TD="align: center"]45DK[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

bence ye canum ya abartma kızım o kadar da spor yapıyorsun sonra düşüp bayılcan hiçbişey yememişin cık cık

Hoşgeldin Funda.İş haberine çok sevindim.Hayırlısı olsun uuleynnn Yarın belki artı çıkmassın belli olmaz.Çıkarsanda haftaya çok verirsin inşallah.

UZAYIM kim kız sen benim adımı mı unuttun lennnn Evet şu Red John artık ortaya çıksın.

saol canum. kızım hatce degil misin sen ama belki yeni gelenler bilmez diye öyle dediydim yanü ayrıca unutabilirim de isim hafızam hiç yoktur valla

Kızlar sevdiceğimle bi fotomu ykledim 70ler albümüne

Turtim hoşgeldin :13:

hoşbulduk canum dur bakem bende merak ediverdim

bende diyorum bu kız nerede ortalarda yok yatıyosun demekki:) inşallah iş görüşmen iyi geçer geçerse ben demiştim derim hehe:) doktor ne süprüz yapacak ki sana sen yaparsın süprüzü hehe:)

Kuzucuklarım ben geldim ama kaçacağım birazdan. Kızımla kütüphaneye gitmem gerekiyor. Ödünç aldığımız kitapların bugün son günü onları yenileriyle değiştireceğim. Mecburen çıkmam lazım. Hava çok sıcak ama geciktirmeyi hiç sevmem. Ordan da kardeşimin evine geçeceğiz annemle. Belki akşama biraz geç gelirim. Aklım burda kalıyor ama akşam gelince okurum artık geçmişi.

hafif olmuş canım ya az yemişsin :)

yanlış saymışsın bebeğim burda 4 tane güzel haber var, regl sağlık için gerekli :13:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
Yarım simit (Kalan yarısını kızım yedi )

Öğle

1 kase çorba
1 parça islim kebabı (içinde et vardı)
1 dilim kepek ekmek

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Kızlar ben kaçıyorum herkesi öperim kocaman, yarın güzel rakamlarla aranızda olacağım diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…