Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vucudunu tanidikca, senin diyetine neler uygun ,degil ögrendiginde daha hizli vermeye baslarsin ins cnm merak etme

Geünaydın kızlaar

Geçen hafta : 77.0

Bu hafta : 75.5

wao tebrikler..buarada sevgilinle cok tatlisiniz

ayy kızlar bugün görüşmeye gidicektim ya hiç gidesim yoktu malum çok sıcak regl olayları falan aradılar bugün işleri çıkmış sanırım başka birgüne vericez randevuyu tekrar arıcaz dediler başka birşey isteyeydim keşke

Son düzenleme:
Geünaydın kızlaar

Tebrikler Buse çok güzel.

Tebrikler Zeliş.Söylediklerine göre haftaya çok daha güzel sonuçlar alacağız.Ama üzülme sonuçta vermişsin oda çok güzel.

hoşgeldin canımmmm çocuk işlerinden pek anlamam ama doktora falan danıs istersen birçogunda oluyordur bu durum eminim. bu arada tebrik ederimm

pazartesi 70 dim..700 gram vermisim..tskler

tebrik ederim canımm

Geünaydın kızlaar

süpersin bebeeeeeeeeeeek

şişkinlik de kilonu etkiledi bence canım bu hafta daha cok hareket et daha az kaçamak yap bakalım sonuc haftaya ne olacak

Kızlar 70ler grubunun listesini hazırlıyorum bu cuma, ama buradayım , cevaplandıracağım yine herşeyi

13. Takım 261. Etap Sonuçları ***

betuld: ( 59.2 / / / % )
elmaliturta (64 / 64 / 0 / 0 % )

gurbet_dmr: (91.2 / / /% )
LAydLiNe: ( 66.5 / 65.6 / 0.9 /1,35% )
NorA_ : (78.4 / 75,5 / 1,45 /1,85% ) Yeni üye hedef: 55
(Kilosu 2'ye bölündü)
tadLi: ( 54.7 / / / % )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.0 / 0,4/ 0,61 % )
Zaum: (103 /101,4 /0,8 / 0,78 % )
260. etapta izne üyenin kilosu 2'ye bölündü

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Listede olmasa da buraya yazalım.
nesidii 73 / 72,20
FARK : 0,8
pia : 70 /69,3
FARK : 0,7

Ne şanslısın valla.Kalbin temizmiş.

Tebrik ederim beebeeğiim

günaydın bebekleeeeeeeeer kilom 64.3 malesef ama biliyordum zaten ben böyle olacagını regl ilk günü yanüü

Normal kuzu, haftaya acısını çıkartırsın sen bunun :13:

HERKESE GÜNAYDINLAR.
Geçen hafta cumartesi 65,2 yi görmüştüm,bu hafta 64e inerim dedim ama olmadı.Sağlık olsun.Az da olsa verdim
GEÇEN HAFTA: 65,4
BU HAFTA: 65,0
GİDEN: 0,4

Tebrik ederim Haticeem

Günaydııın kızlar.
Geçen haftaki kilom 73
şuan ki kilom 72.200
fark 800 gr

görüşmek üzere. Başarılar...

Çok güzel :13:

60lara iniş yaptın canım tebrik ederim

Canım Allah kolaylık ve sabır versin :26: Bunları bahane edip kilo almadığın ve sporu bırakmadığın için de bravo

Bencede zelişcim, bu hafta daha çok kas, haziran bitmeden seni 90larda görmeyi çok isterim Tebrik ederim bebiş

wao tebrikler..buarada sevgilinle cok tatlisiniz

Hii çok sağol Ferhancım, çok mutlu oldum böyle düşünmene 1 ay sonra 1. yılımız bitecek

Kızlar herkese günaydınn,

Başlangıç kilom 73'tü. Ama ben yarışma başvurusunu yaptığımda tartılmıştım, yani sabah değildi. Oyüzden fark bu kadar çok çıkıyor 4 gün için. Bundan sonraki kilo bildiriminde asıl verdiğim kiloyu görebiliyo olucam..

Evet sabah tartıda 71.9'u gördüm kızlar :)

Süpersin beeebeeek

Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ben de bir degisiklik yok
Boyle olcagini biliyorduk zaten

Günaydın Seda.Tebrikler çok güzel

tebrikler cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…