Herkese günaydın tartıda yine parlak bi sonuc aldığımı söyleyemem ama şişliktende kaynaklanabilir ama pes etmek yok su miktarını arttırıcam daha çok yeşil çay içiçem ve daha çok yürüyüş yapıcam ınş o zaman sonuçlar değişir geçen haftaki kilom 102 bu hafta 101.4 giden 600gr
Geünaydın kızlaar
Geçen hafta : 77.0
Bu hafta : 75.5
Tebrikler Buse çok güzel.Geünaydın kızlaar
Tebrikler Zeliş.Söylediklerine göre haftaya çok daha güzel sonuçlar alacağız.Ama üzülme sonuçta vermişsin oda çok güzel.Herkese günaydın tartıda yine parlak bi sonuc aldığımı söyleyemem ama şişliktende kaynaklanabilir ama pes etmek yok su miktarını arttırıcam daha çok yeşil çay içiçem ve daha çok yürüyüş yapıcam ınş o zaman sonuçlar değişir geçen haftaki kilom 102 bu hafta 101.4 giden 600gr
Günaydın..
çok zor bir hafta geçirdim..oğlumda hala çok ilerleme kaydedemedim..kakasını yapmıyor korkuyor delirecem 2 gün tuttu halsizlikten yerlere serildi ve bezini bağladım..(
ama sporumu aksatmadım sporda olmasa rahatlayamazdım..
ve kilom
geçen hafta 58.5
bu hafta 58.2 ..
EBRU TEBRİKLER harikasın..
UZAYIM senide tebrik ederim..
ve diğer kilo veren arkdaşalrıda tebrik ederim..
pazartesi 70 dim..700 gram vermisim..tskler
Geünaydın kızlaar
Herkese günaydın tartıda yine parlak bi sonuc aldığımı söyleyemem ama şişliktende kaynaklanabilir ama pes etmek yok su miktarını arttırıcam daha çok yeşil çay içiçem ve daha çok yürüyüş yapıcam ınş o zaman sonuçlar değişir geçen haftaki kilom 102 bu hafta 101.4 giden 600gr
geünaydın kızlaar
bu hafta : 75.5
ayy kızlar bugün görüşmeye gidicektim ya hiç gidesim yoktu malum çok sıcak regl olayları falan aradılar bugün işleri çıkmış sanırım başka birgüne vericez randevuyu tekrar arıcaz dediler başka birşey isteyeydim keşke
Canım 2 hafta deneme süren vardı.O yüzden 2 ye bölündü.Haticem kilosu ikiye bölündü ne demek
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Bu haftanın ilk bildirimi benden gelsin yine.
Geçen haftaki kilom : 66,5 kg
Bu haftaki kilom : 65,6 kg
Giden : 0,9 kilo
(Rakamlar aynı yaaa önce kilo aldım zannettim çok tuhaf oldum. Sonra düşündüm geçen hafta 66,5 olduğumu hatırlayınca çok ama çok mutlu oldum )
günaydın bebekleeeeeeeeer kilom 64.3 malesef ama biliyordum zaten ben böyle olacagını regl ilk günü yanüü
HERKESE GÜNAYDINLAR.
Geçen hafta cumartesi 65,2 yi görmüştüm,bu hafta 64e inerim dedim ama olmadı.Sağlık olsun.Az da olsa verdim
GEÇEN HAFTA: 65,4
BU HAFTA: 65,0
GİDEN: 0,4
Günaydııın kızlar.
Geçen haftaki kilom 73
şuan ki kilom 72.200
fark 800 gr
görüşmek üzere. Başarılar...
hehe bende 69,3 geldim :))
ilk bas uzuldum,,68,9 bile olsa sevinicektim..ama sonra dusundum..diyete tam olarak Pazartesi basladim daha 4 gün oldu.. bu bile cok iyi dedim kendime :)öyle teselli ettim..bu haftada kendimi hic kasmadim.diyet krizleri yasamadim..
zügürt tesellisi mi yapiyorum ? :)
Günaydın..
çok zor bir hafta geçirdim..oğlumda hala çok ilerleme kaydedemedim..kakasını yapmıyor korkuyor delirecem 2 gün tuttu halsizlikten yerlere serildi ve bezini bağladım..(
ama sporumu aksatmadım sporda olmasa rahatlayamazdım..
ve kilom
geçen hafta 58.5
bu hafta 58.2 ..
EBRU TEBRİKLER harikasın..
UZAYIM senide tebrik ederim..
ve diğer kilo veren arkdaşalrıda tebrik ederim..
wao tebrikler..buarada sevgilinle cok tatlisiniz
Kızlar herkese günaydınn,
Başlangıç kilom 73'tü. Ama ben yarışma başvurusunu yaptığımda tartılmıştım, yani sabah değildi. Oyüzden fark bu kadar çok çıkıyor 4 gün için. Bundan sonraki kilo bildiriminde asıl verdiğim kiloyu görebiliyo olucam..
Evet sabah tartıda 71.9'u gördüm kızlar :)
13. Takım 261. Etap Sonuçları ***
betuld: ( 59.2 /59.2 / 0/ % 0)
elmaliturta (64 / 64 / 0 / 0 % )
gurbet_dmr: (91.2 / / /% )
LAydLiNe: ( 66.5 / 65.6 / 0.9 /1,35% )
NorA_ : (78.4 / 75,5 / 1,45 /1,85% ) Yeni üye hedef: 55 (Kilosu 2'ye bölündü)
tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.0 / 0,4/ 0,61 % )
Zaum: (103 /101,4 /0,8 / 0,78 % ) 260. etapta izne üyenin kilosu 2'ye bölündü
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Günaydın Seda.Tebrikler çok güzelKızlar herkese günaydınn,
Başlangıç kilom 73'tü. Ama ben yarışma başvurusunu yaptığımda tartılmıştım, yani sabah değildi. Oyüzden fark bu kadar çok çıkıyor 4 gün için. Bundan sonraki kilo bildiriminde asıl verdiğim kiloyu görebiliyo olucam..
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ben de bir degisiklik yok
Boyle olcagini biliyorduk zaten
Kızlar herkese günaydınn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?