ebrucum kaptanımızın sınavı var listeyi ben hazırlayacağım ama hala bildirim yapmayanlar var ne yapmam gerek birde hiç liste hazırlamadım hiçbir fikrim yok kaptanım anlattı ama şu yüzde işini hiç anlamadım
selam fıstıklar...listemizi kontrol eder misiniz?
5. Takım 261. Etap
Cocostar 66/65,5/0,5/ % 0,76 +
tunituni 75,8/76,5/-0,9/-1,18 +
ergh 64,9/64.9/0,0/%0,00 +
elifezgi 70.6/70.4/0,2/%0,28 +
buffy26 72,3/72,1/0,2/0,28
maway 70/71,5/-0,5/-0,71 259. etapta ayrılan üye geri döndü.
seng 52/49/0,75/1,44 258. etapta ayrılan üye geri döndü.Hedefini 45e çekti...
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,12)
Ben geldiiiiiiiim.5 km koştum artı yürüdüm,birsürü hareket yaptım.Öğle yemeğimi yedim.Burdayım.Akşam biraz daha yürür spor tablomu paylaşırım.
Dediğin gibi kaslar su tutmuş olabilir ki bende de oluyor.Ama incelme ve güzel bir vücut için spor şart..Vücudun toparlanmaya başlamıştır.Oda giydiklerinden belli iorsun.Ayrıca diyet ve spor yaparken göğüslerde küçülme ve sarkma olabiliyor.Sporda göğüslere yönelik egzersiz koymak şart.Dambıllarla yapılabilecek pek çok hareket var.Ben sürekli yapmaya çalışıyorum.kızlaaaaaarr size bi itirafta bulanayım mı?
ben dayanamadım 2 gün önce tartıldım aslında 72 idim ama bu hafta spora başladığım için sanırsam kaslar gelişmeye başlayınca , ağırlıkta ilk başta biraz artmalar olabiliyor.daha önce yaşadığım deneyimler böyle en azından
çünkü o zaman da kilomda hafif bi artış olmuştu ama düzenli spor yaptığım için herkes daha bi inceldin diyolardı , vücut toparlanıyo , şekilleniyo ya ondan herhalde ?
sizce de böyle mi? merak ettim ?:26:
ama pantolonlarım bile geçen haftaya göre bollaştı yaani fark var kesin
bir de benim üst bacaklarım kalın , sizce onları inceltmek için hangi sporu yapmalıyım?
bir de benim kız 2 yaşına kadar emdi beni , göğüslerim eskisi gibi sıkı değil , bunun için hangi egzersizi önerirsiniz?
çok soru sordum sanırım
Hatice canım sen yinede daha dikkatli bir şekilde listemizi incele canım hata yapmayalı. Ben paylaşım topiğine ekledim haberin olsun. Çıkıyorum şimdi. Fırsat bulursam gelirim yine.
Afiyet olsun Buse.İnşallah dereceye gireriz.Liste şöyle devam ediyor.Afiyet olsun Haticecim bende yedim
Bu arada galiba birinci olcaz yaşasıın
Mesaj bildirimleri bugünden itibaren kime yapıyoruz kızlar bilen var mı :26:
Canım bir kaç tane hata vardı düzelttim.Yalnız kaça bölündükleri konusunda kararsız kaldım.Bir kontrol eder misin.Çünkü ayrıldıkları etap sayılmıyor sonraki haftalar sayılıyordu.Tekrar bakar mısın?
5. Takım 261. Etap
Cocostar 66/65,5/0,5/ % 0,76
tunituni 75,8/76,5/- 0,7/% - 0.92
ergh 64,9/64.9/0,0/%0,00
elifezgi 70.6/70.4/0,2/%0,28
buffy26 72,3/72,1/0,2/0,28
maway 70/71,5/-0,75/-1,07 259. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 2 ye bölündü.
seng 52/49/ 1,0 /% 1,92 258. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü. Hedefini 45e çekti...
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,18)
İstersen başka bir grupta paylaşalım hata var mı baksınlar.Tanıdığın varsa sorar mısın?alla alla yaa kararsız kaldım.Ay bende de bi mide bulanısı başladı..sanırım kötüyüm
Canım sen bilirsin.tunituni 75,8/76,5/- 0,7/% - 0.92 buda sende hatalıydı.Onun dışında KARAR DEFTERİNDE Kİ ÖRNEĞİ AYNEN PAYLAŞIYORUM GERİSİNE SEN KARAR VER.canım bence benimki doğru...
çünkü bak ebruda 260. etapta ayrılanı 2ye bölmüş..
Afiyet olsun Buse.İnşallah dereceye gireriz.Liste şöyle devam ediyor.
15-16 Haziran : zaum
18-19 Haziran :elmaliturta
20-21 Haziran : betuld
Betülcüm ya 5. takımın listesine bakar mısın.Kararsızlık yaşadık.Lütfen kontrol edip yardım eder misin.Bir önceki sayfada hem seng in hemde benim hazrladığım liste var.
Tamam canım teşekkürler.Bence seng in hazirladigi sekilde bolunecek Hatice
İzne ayrildigi hafta da dahil oluyo bolunen hafta sayisina
Ama yolda oldugum icin diger hesaplamalara bakmadim
Onlara da bakmaya caliscam simdi
Evet canım öyle oluyor.Örnek zelişi biz kilo bildirmedi olarak gösterdik.Geçen hafta kilo bildirimi olmadığı için 2 ye böldük.Teşekkürler canım.5. takımı izne ayrılmış olanların kilo bildirerek mi ayrıldı bildirmeden mi onu bilmediğim için bildirdi kabul ettim.Kızlar vaktim yok. Kısaca şöyle özetleyeyim. İzne ayrıldığı hafta kilo bildirirmi yaptıysa o hafta dahil edilmeyecek. Kilo bildirimi yapmadan izne ayrıldıysa o hafta dahil edilecek. Yani 260. etapta izne ayrılmış ama o etapta kilo bildirmemişse 2 ye bölünecek. Bildirdiyse bölünmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?