Bu hafta aralarda 5 adet yeşil erik yiyeceğim, bugünden başladım
Merhaba kelebekcearzum.Şuan kaptanımız yok,grubuza yeni üye almayı düşünüyor mu bilmiyorum.Gelince sana bilgi verir.Bende bu yarista olmak istiyorum ama ne yapmaliyim bilmiyorum....
Afiyet şeker olsun.Bu hafta aralarda 5 adet yeşil erik yiyeceğim, bugünden başladım
ohh ne guzel vermis herkes gram gram
ben dogumdan sonra ilk diyete 75 kilo ile basladim 67 kadar dustum sonra tatil yapayim biraz dedim tatil donusu dinlenme arasini uzattim..bu zaman zarfinda hep su pisikoloji oluyor..dikkat etmeye basliycam simdi yiyim ..hic yemiycegim kadar cok yemege basladim..normalde yemiyceksem bile o pisikolojiyle yiyordum sonra yine 70 oldum ..hhooouuppp dur bakalim dedim ve buraya geldim :) 60 olucam:) evet olucam:) zor bisi degil:) arkadaslar neler basarmis:) bende basardim daha once:) yine basarabilirim..sadece 1 senedir tasiyorum bu yükü..alismadan uzerimden atmaliyim... monologa döndü yazim :)))
tesekkur ederim...Merhaba kelebekcearzum.Şuan kaptanımız yok,grubuza yeni üye almayı düşünüyor mu bilmiyorum.Gelince sana bilgi verir.
Afiyet şeker olsun.
60 olacaksın olacaksın.Yeter ki iste.Bende 50li sayıları görmek istiorum.Uzun zamandır,hatta yıllardır 60 lardayım.O yüzden vermesi zor sanırım.Hep beraber verelim şu kiloları.
günaydın kızlar maşallah kilolar gitmiş tebrik ederim hepinizi.
benimki biraz fiyasko 90 olmuşum. 91,2-90=1,2 kg gitmiş 80 leri göremedim ya
neyse kızlar ben pazara çıkıcam biraz dolanayım gelince görüşürüz.
Canım maşallah çok güzel kilo vermişsin.günaydın kızlar maşallah kilolar gitmiş tebrik ederim hepinizi.
Yook Ferhancımdeğişiklik olsn istedim, 1 hafta boyunca öyle yapıcam
tabi ya engel neki ..ben kaza gecirmeden once 57 kiloydum hep..o zaman bi 68 olmustum sonrasinda 60 olabildim..her gecen sene sayi yukseliyor..ondan korkuyorumMerhaba kelebekcearzum.Şuan kaptanımız yok,grubuza yeni üye almayı düşünüyor mu bilmiyorum.Gelince sana bilgi verir.
Afiyet şeker olsun.
60 olacaksın olacaksın.Yeter ki iste.Bende 50li sayıları görmek istiorum.Uzun zamandır,hatta yıllardır 60 lardayım.O yüzden vermesi zor sanırım.Hep beraber verelim şu kiloları.
neyse kızlar ben pazara çıkıcam biraz dolanayım gelince görüşürüz.
Tamam canımMerhaba kızlar kiloları not aldım. Hatice'ciğim sağolsun hesaplamış. Gönül kalmış sadece. Onuda bekleyelim 1,5 - 2 ye kadar yine haberleşiriz zaten. Birde ben kontrol edeyim listeyi. Şimdi çıkıyorum gelirim yeniden.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?