Ne kızıyon yaaaaHeyyttttttt be nerde bu takımın çıtır hatunlarııııııııııı. Bugün cuma yaaaaa buranın fıkır fıkır kaynaması lazım kimse yok ortalıklarda. Kızdırmayın bakim beni
Heyyttttttt be nerde bu takımın çıtır hatunlarııııııııııı. Bugün cuma yaaaaa buranın fıkır fıkır kaynaması lazım kimse yok ortalıklarda. Kızdırmayın bakim beni
Olmayanları çekiştiriyoruznoliiiiir burdaaaaa
Olmayanları çekiştiriyoruz.Hadi sende gel biraz dedikou yapalım
Tüh bak çok üzüldüm şimdidedikodumu yapacaktınız ah neyse ben paçayı kurtardım olmayanlar düşünsün artık :)
Ben de geldiiimm
Ama burdayken de dedikodumu yapabilirsinizz
Ben de geldiiimm
Ama burdayken de dedikodumu yapabilirsinizz
haklısın canım daha dikkat etmem lazım hep aynı noktaya takılıyoruz nedense:) burada düzenim karıştı biraz spor yapamıyorum fazla onun etkiside var malesef yinede elimden geleni yapacağım:)
***13. Takım 261. Etap Sonuçları ***Etap 2. si
betuld: ( 59.2 /59.2 /0 / 0% )
elmaliturta (64 / 64 / 0 / 0 % )
gurbet_dmr: (91.2 /90 / 1.2/1.32% )
LAydLiNe: ( 66.5 / 65.6 / 0.9 /1.35% )
NorA_ : (78.4 / 75.5 / 1.45 /1.85% ) Yeni üye hedef: 55 (Kilosu 2'ye bölündü)
tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.0 / 0.4/ 0.61 % )
Zaum: (103 /101.4 /0.8 / 0.78 % ) 260. etapta izne üyenin kilosu 2'ye bölündü
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.74
Kilo veren herkesi kutluyorum. Yine güzel bir ortalamayla ilk üçteyiz. Aslında bu liste beni çok memnun etmedi ama sonuca baktığımızda derece yapmamız güzel oldu.
Gelelim haftalık yorumlarımıza ;
Betül'cüm bu haftaki sonucundan seninde memnun olmadığını biliyorum. Yine bir ileri iki geriye dönmeni istemiyorum. Hedefine az kaldı biran önce ulaşman lazım artık. Çünki biliyorsun ki bu iş ne kadar uzarsa o kadar can sıkıcı oluyor. Bu hafta sana ses çıkartmıyorum ama birdaha böyle kaçamak istemiyorum. Ayrıca burdan uzak kalmak sana hiç yaramıyor. Haftaya daha iyi ve bu haftanın telafisini istiyorum senden.
Turti'cim menülerin çok güzeldi bu hafta, sporunda öyle ama bu regl dönemi seni çok kötü etkiliyor. Bende aynı durum olmadığı için pek kestiremiyorum bu + olaylarını ama haftaya daha fazla kilo vereceğini umut ediyorum.
Nermin'cim sende memnun olmadın sonuçtan, bende. Nedenini ikimizde biliyoruz. Her hafta aynı yorumu yapmak istemiyorum ama menülerine biraz daha dikkat edip, sporunu özellikle birazcık daha artırırsan senden daha iyi sonuçlar alacağımıza emin olabilirsin. Genel olarak bir hatan yok ama daha iyisini yapabileceğini biliyorum.
Buse'cim yeniden hoşgeldin aramıza. Menülerin ve sporun gayet güzel gidiyor. Paylaşımlarında öyle. Eğer geçen hafta biraz daha dikkat etseydin bu hafta daha güzel bir giriş yapardın listeye. İnşallah bu hafta daha çok gaza gelip haftaya daha iyi bir sonuç alırsın.
Haticem canım sana diyecek bişey bulamıyorum. Hatta sana gıpta ediyorum. Bi yerini kaşı nazar değmeyeyim. Gram gram veriyorsun ona rağmen pes etmiyorsun. Ne diyeyim ki ben sana
Zeliş'cim artık düşüncelerim tamamen değişti canım. Senin en kısa zamanda bir doktor kontrolünde diyetisyene gitmeni istiyorum. Anlaşılan o ki sen bu işin altından tek başına kalkamayacaksın. Ayrıca kilo konusunda anneninde bilgi edinmesi gerekiyor. Kilo verebilmen güzel. Onda sorun yok ama senin kilonda ve senin yaşında bir genç kız için çok az kilo veriyorsun. Ya yeterince spor yapmıyorsun yada yediklerinin bir yerlerinde bir yanlış var. Ayrıca allah göstermesin bu kilonun altında bir hastalıkta yatıyor olabilir. İnsülin direnci için mutlaka bir doktora başvurman gerekiyor. Bu konuyu seninle daha detaylı konuşmamız lazım.
Seda, Ferhan ve Neslihan ; canlarım sizlere ayrı ayrı yorumlar yapmayacağım çünki, hem menülerinizden, hem takıma karşı davranış ve tutumlarınızdan, hemde paylaşımlarınızdan çok memnunum. Takımla çok çabuk kaynaştınız, çok çabuk uyum sağladınız. İnşallah haftaya sizlerde bu listede olacaksınız ve yine derece yapacağız. Sizden isteğim bu hafta daha dikkatli olup, daha iyi sonuçlar alarak bireysel derece yapmanız.
Özetle bu hafta yine takım olarak güzel bir iş çıkardık. Hepimizi tekrardan tebrik ediyorum.
Ebrucum yorumun için teşekkürler.Gram gramda olsa da ben hedefime ulaşacağım, pes etmek yok. Gram gram veriyorum diye beni gruptan atmassanız tabi57 ye ulaşana kadar, hamilelikte ve hamilelikten sonra kilo verirken de inşallah buralarda olacağım.
haklısın canım daha dikkat etmem lazım hep aynı noktaya takılıyoruz nedense:) burada düzenim karıştı biraz spor yapamıyorum fazla onun etkiside var malesef yinede elimden geleni yapacağım:)
bugünkü menüm
sabah:2 dilim salam 2 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta
öğlen:1 kase nesfit
ara:biraz kiraz
akşam:1 kase nesfit
ara:1 bardak az sütlü nescafe
3 litre su
bugünkü menüm
sabah:2 dilim salam 2 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta
öğlen:1 kase nesfit
ara:biraz kiraz
akşam:1 kase nesfit
ara:1 bardak az sütlü nescafe
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?