O zaman bir öğretmen olaraktannot defterimi açıyorum.Sana 100 üstünden 60 veriyorum
sabah çok az yemişsin tabi ama 6 köfte çok değil mi?
1kase çorba da 1dilim ekmek porsiyonuna denk gösteriliyo! bir de mecburiyetten akşam da sandviç yemişsin.
böyle hesaplayınca ekmekler fazla çıkıyo !
ama senin kilo vermeni etkilemiyosa sen bünyeni daha iyi tanırsın heralde?
Bence 6 kofte cok degil yaa buyuk olsa bileEkmek olayı beni de rahatsız etti canım, etkiler etkilemez mi? Ama akşam salatayla geçiştiririm derken 9'da çıkabildim işten, mecburen sandiç yedim, akşam yemeğini dışarıda yemeye vaktim olmadı. 6 köfte ama o ev köftesi gibi değil, baya minik yapıyorlar :)
elma sirkesini ben de bir ara sabahları içiyordum hakkaten cok yararlı
dene bakalım canım ben de merak ettim şimcik ne olacak diye
erikli var oralar çok güzel 2 saat falan olması lazım istanbula yada en fazla 2,5 olsun yanlış hatırlamıyorsam ama daha yakın dersen marmara ereglisi falan var yani hem ucuz oralar hem de güzeldir hafta sonu falan için
sabah az yiyince ila ogleye aksama yukleniliyor..yinede ucuz atlatmissin
bende o detoksu yaptigimda gercekten cok iyiydim..hic aclik hissi mutsuzluk yoktu..sair gunler gibiydi enerjimde yerindeydi..özellikle kiraz ve karpuzla yaptiriyor detoksu belki bu meyvelerinde vardir özelligi hani turtacim dedi ya seker fln..bilemiyorum ki yaa..ama ben yaptim ve iyi gecirmistim
1.tavsiyem polenezköy
olmadi abant
olmadi avsa :))
FErhan kacamak yapmamana sevindim
Ben bugun malesef bi tane kacamak yapt
Bu haftanin limitini doldurdum diyelim aslinda 0 olmaliydi ama neyse yarindan utibaren tam gaz devam:)
evet canım benim de aklımda , erikli , altınoluk , asos , izmir filan var !
olabilir canım yaa bir iki yer var kafamda ama kayınvalidemle -peder mersin'den geliyormuş maalesef tatil olayını askıya aldık mecburen(
kızlar yaa günaydın bile demeden başlamışım lafa !
kusura bakmayıın ...
herkese günaydınlaaaarr
Ekmek olayı beni de rahatsız etti canım, etkiler etkilemez mi? Ama akşam salatayla geçiştiririm derken 9'da çıkabildim işten, mecburen sandiç yedim, akşam yemeğini dışarıda yemeye vaktim olmadı. 6 köfte ama o ev köftesi gibi değil, baya minik yapıyorlar :)
asos muhtesem..altinoluk zaten bizim memleket
booaaaa zamanlamaya bak..uzunda kalirlar taaaaa mersinden geliyorlarmis
hehe gunaydin
paynen canım yaa ! zamanlamaya hayran kaldım yaani :))
belli olmaz onların işi , kayınpeder biraz sıkılgandır yani evi dışında biyerde kalmayı pek sevmez!
eşimin teyzesi çağırmış ablasıyla eniştesini , kendileri tatillerini yaptılar tabi bize soran yok! bir planınız var mı ? acep diye ...
koskoca 1 yıl çalışıyoruz , tatil yapıcaz herhalde ama kimse akıl edemiyo ... sanki aaaa hoşgeldiniz yaa biz de tatile gidiyoduk , hadi görüşürüz mü diycez yaani !
insan bi sorar !..
aynen canım yaa ! zamanlamaya hayran kaldım yaani :))
belli olmaz onların işi , kayınpeder biraz sıkılgandır yani evi dışında biyerde kalmayı pek sevmez!
eşimin teyzesi çağırmış ablasıyla eniştesini , kendileri tatillerini yaptılar tabi bize soran yok! bir planınız var mı ? acep diye ...
koskoca 1 yıl çalışıyoruz , tatil yapıcaz herhalde ama kimse akıl edemiyo ... sanki aaaa hoşgeldiniz yaa biz de tatile gidiyoduk , hadi görüşürüz mü diycez yaani !
insan bi sorar !..
Günaydın kızlar :) cumaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?