Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

FErhan kacamak yapmamana sevindim
Ben bugun malesef bi tane kacamak yapt
Bu haftanin limitini doldurdum diyelim aslinda 0 olmaliydi ama neyse yarindan utibaren tam gaz devam:)

Ekmek olayı beni de rahatsız etti canım, etkiler etkilemez mi? Ama akşam salatayla geçiştiririm derken 9'da çıkabildim işten, mecburen sandiç yedim, akşam yemeğini dışarıda yemeye vaktim olmadı. 6 köfte ama o ev köftesi gibi değil, baya minik yapıyorlar :)

Bence 6 kofte cok degil yaa buyuk olsa bile

Ben de cikayim artik
İyi geceler kizlar yarin gorusuruzz

evet canım benim de aklımda , erikli , altınoluk , asos , izmir filan var !

olabilir canım yaa bir iki yer var kafamda ama kayınvalidemle -peder mersin'den geliyormuş maalesef tatil olayını askıya aldık mecburen (

kızlar yaa günaydın bile demeden başlamışım lafa !
kusura bakmayıın ...
herkese günaydınlaaaarr

Son düzenleme:
günaydin kizlar

gece hic duzgun uyuyamadim ya hatunum keyifsizdi:/

Ama iyi bir kahvalti yaptim kendime geldim biraz

FErhan kacamak yapmamana sevindim
Ben bugun malesef bi tane kacamak yapt
Bu haftanin limitini doldurdum diyelim aslinda 0 olmaliydi ama neyse yarindan utibaren tam gaz devam:)

ya kacamak bir yaptin mi hergün birsey cikabiliyor insanin karsisina ..hergunde kacamak olmaz ki dimi...ccok cook sevdigim birsey olursa haftada 1-2 kez yapabilirim ama mesela dunki bana sunulan sey cok hastasi oldugum bisey degildi..oyle seylerde kesinlikle yemiycem..kendi kuralim :)) birde uzuluyor insan 1 saat yuruyorsun sonra 1 dilim pasta yiyip hepsini cöpe atmak ne kadar akillica dimi:)

evet canım benim de aklımda , erikli , altınoluk , asos , izmir filan var !

asos muhtesem..altinoluk zaten bizim memleket

olabilir canım yaa bir iki yer var kafamda ama kayınvalidemle -peder mersin'den geliyormuş maalesef tatil olayını askıya aldık mecburen (

booaaaa zamanlamaya bak..uzunda kalirlar taaaaa mersinden geliyorlarmis

kızlar yaa günaydın bile demeden başlamışım lafa !
kusura bakmayıın ...
herkese günaydınlaaaarr

hehe gunaydin

köfteler küçükse fazla değilmiş ama yine de ekmek porsiyonu sayıldığı için ; gün içindeki toplam ekmek porsiyonu biraz fazla !
ama bugün telafi edebilirsin bence

asos muhtesem..altinoluk zaten bizim memleket

booaaaa zamanlamaya bak..uzunda kalirlar taaaaa mersinden geliyorlarmis

hehe gunaydin

aynen canım yaa ! zamanlamaya hayran kaldım yaani :))
belli olmaz onların işi , kayınpeder biraz sıkılgandır yani evi dışında biyerde kalmayı pek sevmez!
eşimin teyzesi çağırmış ablasıyla eniştesini , kendileri tatillerini yaptılar tabi bize soran yok! bir planınız var mı ? acep diye ...
koskoca 1 yıl çalışıyoruz , tatil yapıcaz herhalde ama kimse akıl edemiyo ... sanki aaaa hoşgeldiniz yaa biz de tatile gidiyoduk , hadi görüşürüz mü diycez yaani !
insan bi sorar !..

p

yoo bence diyebilirsiniz:)

demek lazım bence canım baska türlü insanlar laf anlamıyor kendielrini düşünüyorlar o yüzden kimse kim kusura bakmayın biz tatile gidiyoruz plan yaptık diceksiniz bak bakalım bir daha geliyorlar mı öyle habersiz ayy en sevmedigim seydir yemin ederim bu tarz olaylar ya bize de bazen gece 10 da misafir gelir ya kardesim ben ertesi sabah işe gidicem ne geliyorsun habersin gecenin 10'unda kovmaktan beter ederim valla hiç umrumda olmaz

Günaydın herkese bu gün çok yoğun bi gün uğramaya çalışıcam ama alıntılayamiyorum mobilim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…