Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vay be mobilden çoklu alıntı yaptım teknoloji ilerlemiş :)
Supersin ZEliha guzel spor olmus
Sen de yapabilirsin tabi ki yaa
İnsallah ben de yapicam de yaparim yerine, inan kendine

evet artık kendime olan inancım yerine geldi yapıcam bu arada neslihan abla gördüm çizelgeni süper vermişsin
Hoşgeldin canım.Merak ettik.Sabahlara kadar iyi eğlenmişsin güzel olmuş.

İyi yapmışsın Zeliş.Sende kararlı devam edersen bütün kilolarını vereceksin.

İyi geceler Neslihan.

sağol ablacım alıştım bu işe zaten zor gelmiyo artık :)

Bu arada kahvaltıda sadece 1 bardak süt içtim ama çok erken saatlerde içtim ve şu an da evde değilim ancak akşama gidicez ınş zararı olmaz :44:

Bu arada kahvaltıda sadece 1 bardak süt içtim ama çok erken saatlerde içtim ve şu an da evde değilim ancak akşama gidicez ınş zararı olmaz :44:

Ben de dün aynı şeyi yaptım, sonra fazla kaçırmama sebep oldu, bence bir şeyler yemelisin. Akşama kadar sakın aç bırakma kendini.

Merhabaaa
Nasilsiniz kizlarr?

Turtam sen de cok acik sozluymussun, gelen misafir kapidan gonderilir mi:))

Ben de sabah 1 bardk sut ictim Zeliha ama vaktim yoktu o yuzden normalde pek iyi bir sey degil

Merhabaaa
Nasilsiniz kizlarr?

Turtam sen de cok acik sozluymussun, gelen misafir kapidan gonderilir mi:))

Ben de sabah 1 bardk sut ictim Zeliha ama vaktim yoktu o yuzden normalde pek iyi bir sey degil

davetsiz geliyorsa gönderilir ayy sinir oluyorum kız böle şeylere. ben en yakın arkadasıma bile çat kapı gitmem mutlaka arar 50 defada bak müsaitsen geleyim işin varsa söyle alınmam kırılmam derim o yüzden de aynı düşünceyi karşı taraftan bekliyorum sanırım hani çok önemli birşey olur bir derdi olur neyse ama gece gece aa geciyoduk ugrayalım diyince pişkin pişkin geldiğiniz yere geri ugrayın o zaman diyorum

herkes aynı değil işte canım , naapalım ! içimden senin dediğini yapmak geliyor ama işte yapamıyorum
kalp kırmayalım diyoruz şu 3 günlük dünyada!
neyse yaaa üfff sıkıldım bu aralar iş güç , kızın hastalığı , havalar sıcak depresyondamıyım neyim ben ?
aslında tatillik modum bile yok ! sanki tek başına gitsem daha çok dinlenicem gibi geliyo

Kızlar, eskisi gibi internette olamacayacağım artık, kpssden dolayı iş yerinde diz üstü getirmiyorum, annem de tatile götürdü zaten vermezde sınav bitene kadar

Ben çok iyiyim koşuya başladım, 75lerin altına düştüm, ara ara uğraya bilirim böyle malesf, takıma pek bi yararım olamicak malesef artık

Sizler nasılsınız

ben o anda tepki göstermem ama bunu sik yapma potansiyeli olan biriyse mesafemi koyarim

Ben de dün aynı şeyi yaptım, sonra fazla kaçırmama sebep oldu, bence bir şeyler yemelisin. Akşama kadar sakın aç bırakma kendini.

kesinlikle dogru degil zelis yaptigin en son ki menun de öyleydi bi kilo vermeni saglamiycak aksine veremiyceksin. niye yanina meyve yada yogurt almiyosun..1 kucuk platik kasik alsan yanina bir bakkaldan yogurt alip yeme imkanin da mi yok..yada bi yerde bi kase salata..turkiye gibi biryerde adim basi yemeksalonlari var..yada bi manavdan bi marketten 1 meyve al

ama aksama kadar birsey yeme..sonra bugünüde at cöpe..diyetin acliktan ibaret olucak vucudun hic bisey yakmiycak

özledik seni yaa nerelerdesin ?
koşuya başlaman iyi olmuş !..
kpss ne zaman yaa ?

özledik seni yaa nerelerdesin ?
koşuya başlaman iyi olmuş !..
kpss ne zaman yaa ?

Eylülde canım, bu sefer en az 90 istiyorum o yüzden tteslerle seviyeli bi beraberliğimiz başladı

Bende çok özlüyorum Bazen çok yalnız hissediyorum hatta

Yorgunum doatlarim yorgunum yorgun..

Buse kpss temmuzda da var,
Senin bransin ne?

ama ben seni özlerim ablacım neyse sınavına çalış bencede 75lerin altına düşmene çok sevindim

Buse eslisi kadar aktif olamasan da her gun gelmeye calis
Her gun icin en az 5 mesaj kuralimiz var biliyorsun

haklısın canım havalar da bunaltıcı yaz ayları böyle işte ya sevmiyorum bu modu bende

biz de nerde bu kız diyoruzz sana iyi çalışmalar o zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…