Supersin ZEliha guzel spor olmus
Sen de yapabilirsin tabi ki yaa
İnsallah ben de yapicam de yaparim yerine, inan kendine
yapacaksın zaten canımcım!..
daha çok gençsin , en güzel yıllarını kilolu, mutsuz, aynaya bakmaktan hoşlanmayan birisi olarak geçirmeyeceksin!
kendini diyette olarak düşünme asla ! bunu yaşam tarzı haline getirmeye bak. sağlıklı beslenme ve sporla bunu başarabilirsin!..
biliyosun bende 94 ten indim bu kilolara
Hoşgeldin canım.Merak ettik.Sabahlara kadar iyi eğlenmişsin güzel olmuş.
İyi yapmışsın Zeliş.Sende kararlı devam edersen bütün kilolarını vereceksin.
İyi geceler Neslihan.
Bu arada kahvaltıda sadece 1 bardak süt içtim ama çok erken saatlerde içtim ve şu an da evde değilim ancak akşama gidicez ınş zararı olmaz :44:
Ben de dün aynı şeyi yaptım, sonra fazla kaçırmama sebep oldu, bence bir şeyler yemelisin. Akşama kadar sakın aç bırakma kendini.
Merhabaaa
Nasilsiniz kizlarr?
Turtam sen de cok acik sozluymussun, gelen misafir kapidan gonderilir mi:))
Ben de sabah 1 bardk sut ictim Zeliha ama vaktim yoktu o yuzden normalde pek iyi bir sey degil
davetsiz geliyorsa gönderilir ayy sinir oluyorum kız böle şeylere. ben en yakın arkadasıma bile çat kapı gitmem mutlaka arar 50 defada bak müsaitsen geleyim işin varsa söyle alınmam kırılmam derim o yüzden de aynı düşünceyi karşı taraftan bekliyorum sanırım hani çok önemli birşey olur bir derdi olur neyse ama gece gece aa geciyoduk ugrayalım diyince pişkin pişkin geldiğiniz yere geri ugrayın o zaman diyorum
demek lazım bence canım baska türlü insanlar laf anlamıyor kendielrini düşünüyorlar o yüzden kimse kim kusura bakmayın biz tatile gidiyoruz plan yaptık diceksiniz bak bakalım bir daha geliyorlar mı öyle habersizayy en sevmedigim seydir yemin ederim bu tarz olaylar ya bize de bazen gece 10 da misafir gelir ya kardesim ben ertesi sabah işe gidicem ne geliyorsun habersin gecenin 10'unda kovmaktan beter ederim valla hiç umrumda olmaz
Bu arada kahvaltıda sadece 1 bardak süt içtim ama çok erken saatlerde içtim ve şu an da evde değilim ancak akşama gidicez ınş zararı olmaz :44:
Ben de dün aynı şeyi yaptım, sonra fazla kaçırmama sebep oldu, bence bir şeyler yemelisin. Akşama kadar sakın aç bırakma kendini.
Kızlar, eskisi gibi internette olamacayacağım artık, kpssden dolayı iş yerinde diz üstü getirmiyorum, annem de tatile götürdü zaten vermezde sınav bitene kadar
Ben çok iyiyim koşuya başladım, 75lerin altına düştüm, ara ara uğraya bilirim böyle malesf, takıma pek bi yararım olamicak malesef artık
Sizler nasılsınız
özledik seni yaa nerelerdesin ?
koşuya başlaman iyi olmuş !..
kpss ne zaman yaa ?
Eylülde canım, bu sefer en az 90 istiyorum o yüzden tteslerle seviyeli bi beraberliğimiz başladı
Bende çok özlüyorumBazen çok yalnız hissediyorum hatta
Yorgunum doatlarim yorgunum yorgun..
Buse kpss temmuzda da var,
Senin bransin ne?
Kızlar, eskisi gibi internette olamacayacağım artık, kpssden dolayı iş yerinde diz üstü getirmiyorum, annem de tatile götürdü zaten vermezde sınav bitene kadar
Ben çok iyiyim koşuya başladım, 75lerin altına düştüm, ara ara uğraya bilirim böyle malesf, takıma pek bi yararım olamicak malesef artık
Sizler nasılsınız
herkes aynı değil işte canım , naapalım ! içimden senin dediğini yapmak geliyor ama işte yapamıyorum
kalp kırmayalım diyoruz şu 3 günlük dünyada!
neyse yaaa üfff sıkıldım bu aralar iş güç , kızın hastalığı , havalar sıcak depresyondamıyım neyim ben ?
aslında tatillik modum bile yok ! sanki tek başına gitsem daha çok dinlenicem gibi geliyo
Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?