Bugün resmen yedim içtim yattım.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
MENÜM
2 dilim ekmek
Kavrulmuş biber
Peynir
ARA
1 bardak süt
ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Yemek yememişsin.Bu havada insanın canı istemiyor değil mi.Güzel olmuş afiyet olsun.bende menümü yazayım bugun durmadan yogurt yedim bende ya canım hiçbişey yemek istemedi
sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
az kiraz
4 tane erik
1 tane meyveli yogurt
ara
1 bardak süt
akşam
1 dene aktivya içine cornflakes attım
az fındık
az badem
spor: 1,5 saat
Selam kızlar, bugün regl oldum. Umarım tatlı krizine girmem :) Bir yandan da mutluyum cuma başlamadığı için :)
Bugünkü menüm
Sabah - 1 bardak süt
Öğlen - ezogelin çorba, 6 köfte, salata, 2 dilim ekmek :s
Akşam - kepekli ekmeğe beyaz peynirli, domatesli sandviç.
Bugün ekmek çok kaçtı sanırım.. Sabah yemedim diye öğlen yedim, ama bugün işten geç çıkacağım için az önce sandviç yedim..
Yemek yememişsin.Bu havada insanın canı istemiyor değil mi.Güzel olmuş afiyet olsun.
Öğlen biraz fazla gibi olmuş.Sabah sadece süt içtiğindendir büyük ihtimal.Onun dışında güzel.Afiyet olsun.
Selam kızlar, bugün regl oldum. Umarım tatlı krizine girmem :) Bir yandan da mutluyum cuma başlamadığı için :)
Bugünkü menüm
Sabah - 1 bardak süt
Öğlen - ezogelin çorba, 6 köfte, salata, 2 dilim ekmek :s
Akşam - kepekli ekmeğe beyaz peynirli, domatesli sandviç.
Bugün ekmek çok kaçtı sanırım.. Sabah yemedim diye öğlen yedim, ama bugün işten geç çıkacağım için az önce sandviç yedim..
Öğlen biraz fazla gibi olmuş.Sabah sadece süt içtiğindendir büyük ihtimal.Onun dışında güzel.Afiyet olsun.
sabah düzgün yemedigin için dogal olarak öbür öğünlerde kaçırmışssın ekmeği
O zaman bir öğretmen olaraktanEvet bende bugün kendine kötü not veriyorum
kızlaaaaaarr ben geldim!
benim menüm çok kalabalık
kiraz
kiraz
kiraz
bol su
bol bitki çayı
yeşil çay
eve erken geldim , 1,5 saat ütü yaptım arkasından evi süpürdüm sildim , ortalığı topladım; mesaimi tamamlamış oldum!...
az önce kızımı da eşimle parka gönderdim , en iyisi ben biraz bisiklet çevireyim onlar yokken !
yine geliriiim
Maşallah Neslihan enerjiye bak.Detoks sana yaramış.Ben sabahtan beri oturuyorum canım birşey yapmak istemiyor.Bende mi kalksam artık nekızlaaaaaarr ben geldim!
benim menüm çok kalabalık
kiraz
kiraz
kiraz
bol su
bol bitki çayı
yeşil çay
eve erken geldim , 1,5 saat ütü yaptım arkasından evi süpürdüm sildim , ortalığı topladım; mesaimi tamamlamış oldum!...
az önce kızımı da eşimle parka gönderdim , en iyisi ben biraz bisiklet çevireyim onlar yokken !
yine geliriiim
Canım bende onaylamıyorum ama marankiyi dinleyince bir açıdanda hak veriyorum.Vücut tüm pisliklerden temizleniyor ve rahatlıyor.Bir ara ben bunu elma sirkesi ile yapmıştım resmen vücut çamur attı.Bağırsakların temizlenmesi çok önemli.Son zamanlarda kanserler arttı.Ama tabii zorlandığını ve sağlığını bozacak birşey hissettiğin an bırakmak lazım.valla bu detoks işi benim kafama pek yatmadı canım yeşil çay içincede ödem atıyorsun sonucta yani meyvede de şeker var bütün gün vucuduna şeker sokmuşsun sen kısacasıı umarım kilo verme durumunu metabolizmanı vs etkilemez bu olay senin
valla bu detoks işi benim kafama pek yatmadı canım yeşil çay içincede ödem atıyorsun sonucta yani meyvede de şeker var bütün gün vucuduna şeker sokmuşsun sen kısacasıı umarım kilo verme durumunu metabolizmanı vs etkilemez bu olay senin
Maşallah Neslihan enerjiye bak.Detoks sana yaramış.Ben sabahtan beri oturuyorum canım birşey yapmak istemiyor.Bende mi kalksam artık ne
Canım bende onaylamıyorum ama marankiyi dinleyince bir açıdanda hak veriyorum.Vücut tüm pisliklerden temizleniyor ve rahatlıyor.Bir ara ben bunu elma sirkesi ile yapmıştım resmen vücut çamur attı.Bağırsakların temizlenmesi çok önemli.Son zamanlarda kanserler arttı.Ama tabii zorlandığını ve sağlığını bozacak birşey hissettiğin an bırakmak lazım.
ebru hoşgeldin, özledik seni yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?