Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende menümü yazayım bugun durmadan yogurt yedim bende ya canım hiçbişey yemek istemedi

sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
az kiraz
4 tane erik
1 tane meyveli yogurt

ara
1 bardak süt

akşam
1 dene aktivya içine cornflakes attım
az fındık
az badem

spor: 1,5 saat

Selam kızlar, bugün regl oldum. Umarım tatlı krizine girmem :) Bir yandan da mutluyum cuma başlamadığı için :)

Bugünkü menüm

Sabah - 1 bardak süt

Öğlen - ezogelin çorba, 6 köfte, salata, 2 dilim ekmek :s

Akşam - kepekli ekmeğe beyaz peynirli, domatesli sandviç.

Bugün ekmek çok kaçtı sanırım.. Sabah yemedim diye öğlen yedim, ama bugün işten geç çıkacağım için az önce sandviç yedim..

Son düzenleme:
Yemek yememişsin.Bu havada insanın canı istemiyor değil mi.Güzel olmuş afiyet olsun.

Öğlen biraz fazla gibi olmuş.Sabah sadece süt içtiğindendir büyük ihtimal.Onun dışında güzel.Afiyet olsun.

Kızlar 2 gündür pek kimse yok.Hayırdır ya.Buseyi de hiç görmedim.Betül de yok.Mesajlar ona atılıyordu.Bir paylaşsaydı görseydik.Burası çok durgunlaştı.

Son düzenleme:

saol canım evet ya hiç istemiyorum yemek falan yemek

sabah düzgün yemedigin için dogal olarak öbür öğünlerde kaçırmışssın ekmeği

kızlaaaaaarr ben geldim!
benim menüm çok kalabalık
kiraz
kiraz
kiraz
bol su
bol bitki çayı
yeşil çay

eve erken geldim , 1,5 saat ütü yaptım arkasından evi süpürdüm sildim , ortalığı topladım; mesaimi tamamlamış oldum!...
az önce kızımı da eşimle parka gönderdim , en iyisi ben biraz bisiklet çevireyim onlar yokken !
yine geliriiim

valla bu detoks işi benim kafama pek yatmadı canım yeşil çay içincede ödem atıyorsun sonucta yani meyvede de şeker var bütün gün vucuduna şeker sokmuşsun sen kısacasıı umarım kilo verme durumunu metabolizmanı vs etkilemez bu olay senin

Son düzenleme:
Maşallah Neslihan enerjiye bak.Detoks sana yaramış.Ben sabahtan beri oturuyorum canım birşey yapmak istemiyor.Bende mi kalksam artık ne

Canım bende onaylamıyorum ama marankiyi dinleyince bir açıdanda hak veriyorum.Vücut tüm pisliklerden temizleniyor ve rahatlıyor.Bir ara ben bunu elma sirkesi ile yapmıştım resmen vücut çamur attı.Bağırsakların temizlenmesi çok önemli.Son zamanlarda kanserler arttı.Ama tabii zorlandığını ve sağlığını bozacak birşey hissettiğin an bırakmak lazım.

turticim , ben de ilk defa deniyorum detoksu , vücut için yararını biliyorum ama zorlanırsam bırakırım.
ilk günüm güzel geçti hatta enerjik bile hissettim kendimi ama yarın ne olur bilmem?
şeker diyosun ama 100 gr kiraz 40 kaloriymiş , ben 1 kg bile yediğimi zannetmiyorum. benim kilomdaki bir kişi her öğün (3) 700 gr yiyebilirmiş. hesapladığımda hadi 1 kilo yedim desem 400 kalori yapar, sabahtan beri yaptığım aktivitelerle sıfırlamışımdır herhalde?
ne biliyim ya beni en çok etkileyen cümle detoks sonrası yapılan diyetler daha verimli oluyormuş. denemekten bişi çıkmaz sanırım

aynen katılıyorum sana! ismini bile anmak istemediğim o hastalık çok arttı artık kendi yaşıtlarımızı geçtim bebek ve çocuklarda bile görülmesi beni korkutuyo (

Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım ama herkes çok aktif maşallah. Hatice'cim liste için uğraşmışsın. Ellerine sağlık. Kızların hedef ve başlangıç kilolarını zor bulmuşsundur. Bende kayıtlıydı. unutmuşum sana göndermeyi. Liste yaptığın gibi olacak.. Zeliş döndü sanırım. Gönül listede olmayacak çünki geçen listede geri dönmek üzere ayrıldı dedik. Nermin cuma bildirim yapacak mı? Yapmayacaksa geri dönmek üzere ayrıldı yazacağız. Dediğim gibi ben büyük ihtimal gelirim ama gelemezsem en geç saat 12:00 ye kadar beni beklersin. Bende bildirim yapmazsam geri dönmek üzere ayrıldı dersin. Şimdi kaçıyorum sonra yine uğrarım. Öpüyorum hepinizi

kızlar yaa haftaya küçük bi tatil yapalım diyoruz şöyle fazla pahalıya kaçmadan!
çünkü eylülde asıl tatilimizi planlıyoruz!
istanbula yakın önerebileçeğiniz bi yer varmı?
pansiyon filan düşünüyorum.
ama neresiiii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…