Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hadi kalk kalk bakiim evde yapılacakütü filan yok mu?
şaka maka ütüden nefret ediyorum hele de bu sıcak havalarda!
Ütüm yok canım.Ben toplayıp biranda hepsini yapıyorum.Sıcaklarda gerçekten çekilmiyor.Sana kolay gelsin.Ben de biraz spor yaparım.

Tamam canım.Nermin birsüre memlekette olacağım gelemeyeceğim dedi.Ne zaman dönersin diye sordum ama giremedi sanırım.Cuma gelmesse duruma göre yazarız.

Merhaba kizlarr
Dun giremedim sabahtan sonra hic yaa
Okuldan cikinca hemen arkadasima gittim
Konyadan da arkadasim gelmisti universiteden 4 arkadas gece beraber kaldik sabah 5e kadar oturdukk
Simdi de eve yeni geldim
Yine seramikciye gittik dayimlarla evin insaatin kabasi bitti. Soylemis miydim daha once bilmiyorum, onlarla ugrasiyoruzz.
Gecmisi okudum, simdi bna atilan mesj sayilarina bakip listeyi yayinlayayimm

Merhaba kizlarr
Dun giremedim sabahtan sonra hic yaa
Okuldan cikinca hemen arkadasima gittim
Konyadan da arkadasim gelmisti universiteden 4 arkadas gece beraber kaldik sabah 5e kadar oturdukk
Simdi de eve yeni geldim
Yine seramikciye gittik dayimlarla evin insaatin kabasi bitti. Soylemis miydim daha once bilmiyorum, onlarla ugrasiyoruzz.
Gecmisi okudum, simdi bna atilan mesj sayilarina bakip listeyi yayinlayayimm

senin menün de güzel olmuş canım

18.06.2012 mesaj sayisi

Betul 2
Seda 8
Hatice 19
Ferhan 10
Turta 11
Neslihan 11
Buse?

Zeliha, nermin, gonul izinde sanirim
Baska kim vardi?

sabah çok az yemişsin tabi ama 6 köfte çok değil mi?
1kase çorba da 1dilim ekmek porsiyonuna denk gösteriliyo! bir de mecburiyetten akşam da sandviç yemişsin.
böyle hesaplayınca ekmekler fazla çıkıyo !
ama senin kilo vermeni etkilemiyosa sen bünyeni daha iyi tanırsın heralde?

bugün süper spor yaptım parkta 2 saat boyunca dolandım ordaki spor aletlerini kullandım orda bi kızla kkonuştum 84den 65e inmiş baya bi imrendim yaa inş bende yaparımyaa

bugün süper spor yaptım parkta 2 saat boyunca dolandım ordaki spor aletlerini kullandım orda bi kızla kkonuştum 84den 65e inmiş baya bi imrendim yaa inş bende yaparımyaa

Supersin ZEliha guzel spor olmus
Sen de yapabilirsin tabi ki yaa
İnsallah ben de yapicam de yaparim yerine, inan kendine

yapacaksın zaten canımcım!..
daha çok gençsin , en güzel yıllarını kilolu, mutsuz, aynaya bakmaktan hoşlanmayan birisi olarak geçirmeyeceksin!
kendini diyette olarak düşünme asla ! bunu yaşam tarzı haline getirmeye bak. sağlıklı beslenme ve sporla bunu başarabilirsin!..
biliyosun bende 94 ten indim bu kilolara

haha kız hadi adımsayar neysede koca dambılı nasıl kaybettin delüü ben de gidip 2 kiloluk dambıl alıcam bugün benim 1 kiloluklar hafif gelmeye basladı sıkılaşmam içüün arttırmam lazım

Adımsayar küçük ama dambıl kaybeden ilk kişi sen olmalısın

inanin bakmadigim yer kalmadi 3 aydir ariyorum yok artik pes ettim..yeniden alicam..ilk vukuatim degil:)

menun guzel olmus ama

olsun arada degisiklik iyidir..iyi olmus

Hoşgeldin canım.Merak ettik.Sabahlara kadar iyi eğlenmişsin güzel olmuş.
İyi yapmışsın Zeliş.Sende kararlı devam edersen bütün kilolarını vereceksin.

kimse yok yine ben de kaçıyorum!
herkese iyi geceler canlarım
İyi geceler Neslihan.

elma sirkesini ben de bir ara sabahları içiyordum hakkaten cok yararlı

dene bakalım canım ben de merak ettim şimcik ne olacak diye

erikli var oralar çok güzel 2 saat falan olması lazım istanbula yada en fazla 2,5 olsun yanlış hatırlamıyorsam ama daha yakın dersen marmara ereglisi falan var yani hem ucuz oralar hem de güzeldir hafta sonu falan için

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum.HEPİNİZE İYİ GECELER.Yarın gündüz yokum akşam gelirim haberiniz olsun.Görüşürüz

sabah az yiyince ila ogleye aksama yukleniliyor..yinede ucuz atlatmissin

Maşallah Neslihan enerjiye bak.Detoks sana yaramış.Ben sabahtan beri oturuyorum canım birşey yapmak istemiyor.Bende mi kalksam artık ne

bende o detoksu yaptigimda gercekten cok iyiydim..hic aclik hissi mutsuzluk yoktu..sair gunler gibiydi enerjimde yerindeydi..özellikle kiraz ve karpuzla yaptiriyor detoksu belki bu meyvelerinde vardir özelligi hani turtacim dedi ya seker fln..bilemiyorum ki yaa..ama ben yaptim ve iyi gecirmistim

1.tavsiyem polenezköy
olmadi abant
olmadi avsa :))

aynen katılıyorum sana! ismini bile anmak istemediğim o hastalık çok arttı artık kendi yaşıtlarımızı geçtim bebek ve çocuklarda bile görülmesi beni korkutuyo (

malesef ben cevremde sahit oldum cocuk yasta..cok kötü

tebrikler..devamini bekliyoruz

bende menümü yazayim bakalim..

sabah:1 simit (öyle özlemisim ki sade sade yedim koklaya koklaya)

ögle:ton balikli salata 1dilim ekmek

aksam:2yk salata 2yk bulgur,1yk haslanmis sebze 2yk yogurt

3 buyuk bardak yesilcay

2 lt su

ve 40 ar dakikalik 3 yürüyüs 120 dk yapiyor

öneme yine kacamak firsatlari geldi...nnaaayiiirrrr nolamazzzz yemiyciiiimmmm dedim ve yemedim :) dün yaptim 1 haftada sadece 1 kacamak hakki veriyorum kendime onuda kullanmis oldu malesef:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…