Ütüm yok canım.Ben toplayıp biranda hepsini yapıyorum.Sıcaklarda gerçekten çekilmiyor.Sana kolay gelsin.Ben de biraz spor yaparım.hadi kalk kalk bakiim evde yapılacakütü filan yok mu?
şaka maka ütüden nefret ediyorum hele de bu sıcak havalarda!
Tamam canım.Nermin birsüre memlekette olacağım gelemeyeceğim dedi.Ne zaman dönersin diye sordum ama giremedi sanırım.Cuma gelmesse duruma göre yazarız.Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım ama herkes çok aktif maşallah. Hatice'cim liste için uğraşmışsın. Ellerine sağlık. Kızların hedef ve başlangıç kilolarını zor bulmuşsundur. Bende kayıtlıydı. unutmuşum sana göndermeyi. Liste yaptığın gibi olacak.. Zeliş döndü sanırım. Gönül listede olmayacak çünki geçen listede geri dönmek üzere ayrıldı dedik. Nermin cuma bildirim yapacak mı? Yapmayacaksa geri dönmek üzere ayrıldı yazacağız. Dediğim gibi ben büyük ihtimal gelirim ama gelemezsem en geç saat 12:00 ye kadar beni beklersin. Bende bildirim yapmazsam geri dönmek üzere ayrıldı dersin. Şimdi kaçıyorum sonra yine uğrarım. Öpüyorum hepinizi
dene bakalım işe yarayacak mı işe kaç dakika yürüyorsun? yürüyüş çok yararlı günde yarım saat yürüsen hiç yoktan iyidir
Bugün resmen yedim içtim yattım.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
MENÜM
2 dilim ekmek
Kavrulmuş biber
Peynir
ARA
1 bardak süt
ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
senin menün de güzel olmuş canımbende menümü yazayım bugun durmadan yogurt yedim bende ya canım hiçbişey yemek istemedi
sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
az kiraz
4 tane erik
1 tane meyveli yogurt
ara
1 bardak süt
akşam
1 dene aktivya içine cornflakes attım
az fındık
az badem
spor: 1,5 saat
sabah çok az yemişsin tabi ama 6 köfte çok değil mi?Selam kızlar, bugün regl oldum. Umarım tatlı krizine girmem :) Bir yandan da mutluyum cuma başlamadığı için :)
Bugünkü menüm
Sabah - 1 bardak süt
Öğlen - ezogelin çorba, 6 köfte, salata, 2 dilim ekmek :s
Akşam - kepekli ekmeğe beyaz peynirli, domatesli sandviç.
Bugün ekmek çok kaçtı sanırım.. Sabah yemedim diye öğlen yedim, ama bugün işten geç çıkacağım için az önce sandviç yedim..
bugün süper spor yaptım parkta 2 saat boyunca dolandım ordaki spor aletlerini kullandım orda bi kızla kkonuştum 84den 65e inmiş baya bi imrendim yaa inş bende yaparımyaa
bugün süper spor yaptım parkta 2 saat boyunca dolandım ordaki spor aletlerini kullandım orda bi kızla kkonuştum 84den 65e inmiş baya bi imrendim yaa inş bende yaparımyaa
haha kız hadi adımsayar neysede koca dambılı nasıl kaybettin delüüben de gidip 2 kiloluk dambıl alıcam bugün benim 1 kiloluklar hafif gelmeye basladı sıkılaşmam içüün arttırmam lazım
Adımsayar küçük ama dambıl kaybeden ilk kişi sen olmalısın
Bugün resmen yedim içtim yattım.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
MENÜM
2 dilim ekmek
Kavrulmuş biber
Peynir
ARA
1 bardak süt
ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
bende menümü yazayım bugun durmadan yogurt yedim bende ya canım hiçbişey yemek istemedi
sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
az kiraz
4 tane erik
1 tane meyveli yogurt
ara
1 bardak süt
akşam
1 dene aktivya içine cornflakes attım
az fındık
az badem
spor: 1,5 saat
Hoşgeldin canım.Merak ettik.Sabahlara kadar iyi eğlenmişsin güzel olmuş.Merhaba kizlarr
Dun giremedim sabahtan sonra hic yaa
Okuldan cikinca hemen arkadasima gittim
Konyadan da arkadasim gelmisti universiteden 4 arkadas gece beraber kaldik sabah 5e kadar oturdukk
Simdi de eve yeni geldim
Yine seramikciye gittik dayimlarla evin insaatin kabasi bitti. Soylemis miydim daha once bilmiyorum, onlarla ugrasiyoruzz.
Gecmisi okudum, simdi bna atilan mesj sayilarina bakip listeyi yayinlayayimm
İyi yapmışsın Zeliş.Sende kararlı devam edersen bütün kilolarını vereceksin.bugün süper spor yaptım parkta 2 saat boyunca dolandım ordaki spor aletlerini kullandım orda bi kızla kkonuştum 84den 65e inmiş baya bi imrendim yaa inş bende yaparımyaa
İyi geceler Neslihan.kimse yok yine ben de kaçıyorum!
herkese iyi geceler canlarım
Canım bende onaylamıyorum ama marankiyi dinleyince bir açıdanda hak veriyorum.Vücut tüm pisliklerden temizleniyor ve rahatlıyor.Bir ara ben bunu elma sirkesi ile yapmıştım resmen vücut çamur attı.Bağırsakların temizlenmesi çok önemli.Son zamanlarda kanserler arttı.Ama tabii zorlandığını ve sağlığını bozacak birşey hissettiğin an bırakmak lazım.
turticim , ben de ilk defa deniyorum detoksu , vücut için yararını biliyorum ama zorlanırsam bırakırım.
ilk günüm güzel geçti hatta enerjik bile hissettim kendimi ama yarın ne olur bilmem?
şeker diyosun ama 100 gr kiraz 40 kaloriymiş , ben 1 kg bile yediğimi zannetmiyorum. benim kilomdaki bir kişi her öğün (3) 700 gr yiyebilirmiş. hesapladığımda hadi 1 kilo yedim desem 400 kalori yapar, sabahtan beri yaptığım aktivitelerle sıfırlamışımdır herhalde?
ne biliyim ya beni en çok etkileyen cümle detoks sonrası yapılan diyetler daha verimli oluyormuş. denemekten bişi çıkmaz sanırım
kızlar yaa haftaya küçük bi tatil yapalım diyoruz şöyle fazla pahalıya kaçmadan!
çünkü eylülde asıl tatilimizi planlıyoruz!
istanbula yakın önerebileçeğiniz bi yer varmı?
pansiyon filan düşünüyorum.
ama neresiiii???
Selam kızlar, bugün regl oldum. Umarım tatlı krizine girmem :) Bir yandan da mutluyum cuma başlamadığı için :)
Bugünkü menüm
Sabah - 1 bardak süt
Öğlen - ezogelin çorba, 6 köfte, salata, 2 dilim ekmek :s
Akşam - kepekli ekmeğe beyaz peynirli, domatesli sandviç.
Bugün ekmek çok kaçtı sanırım.. Sabah yemedim diye öğlen yedim, ama bugün işten geç çıkacağım için az önce sandviç yedim..
Maşallah Neslihan enerjiye bak.Detoks sana yaramış.Ben sabahtan beri oturuyorum canım birşey yapmak istemiyor.Bende mi kalksam artık ne
kızlar yaa haftaya küçük bi tatil yapalım diyoruz şöyle fazla pahalıya kaçmadan!
çünkü eylülde asıl tatilimizi planlıyoruz!
istanbula yakın önerebileçeğiniz bi yer varmı?
pansiyon filan düşünüyorum.
ama neresiiii???
aynen katılıyorum sana! ismini bile anmak istemediğim o hastalık çok arttı artık kendi yaşıtlarımızı geçtim bebek ve çocuklarda bile görülmesi beni korkutuyo(
Kızlar ben çıkıyorum.HEPİNİZE İYİ GECELER.Yarın gündüz yokum akşam gelirim haberiniz olsun.Görüşürüz
Kızlar ben çıkıyorum.HEPİNİZE İYİ GECELER.Yarın gündüz yokum akşam gelirim haberiniz olsun.Görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?