Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy kızlar ya gecen gün sacıma zeytinyagı maskesi yaptım ama riveria olanından Ay hala yumusacık kızlar saçım yaw diğerleriyle yapınca bu kadan olmuyordu birazdan gene yapıcam

Nasil yaptin turta sadece zeytinyagi mi surdun
Ne kadar beklettin
Normal marketlerde satilan riveria zeytinyagi mi yoksa daha dogal bir sey mi
Benim saclarin da ihtiyaci vaaar

ayy kızlar ya gecen gün sacıma zeytinyagı maskesi yaptım ama riveria olanından Ay hala yumusacık kızlar saçım yaw diğerleriyle yapınca bu kadan olmuyordu birazdan gene yapıcam
Riveria birkaç kez işlenmiş zeytinyağı oluyor.Bide sızmasını dene Bu arada içine bademyağıda kat.Oda çok etkili.Hem dökülmeyi engelliyor.

Afiyet olsun güzel olmuş Zeliş.

Nasil yaptin turta sadece zeytinyagi mi surdun
Ne kadar beklettin
Normal marketlerde satilan riveria zeytinyagi mi yoksa daha dogal bir sey mi
Benim saclarin da ihtiyaci vaaar

yok kız migrostan aldım sadece zeytinyagını sacımın tamamına iyice yediriyorum sonra boneyle sarıyorum yarım saat bekletiyorum. aklında bulunsun sakın zeytinyaglı saçına su sürme yıkarken önce şampuanı dök köpürdügü kadar köpürt sonra su dök

Riveria birkaç kez işlenmiş zeytinyağı oluyor.Bide sızmasını dene Bu arada içine bademyağıda kat.Oda çok etkili.Hem dökülmeyi engelliyor.

bizim ev zeytinyagı yuvası gibi zatü sızmayıda denedim amma onda böyle olmadı kız bilmiyorum belki sçaımın cinsinden falandır bir dahakine badem yagını da katayım bari

selam kizlar,
gecmise bakmadan menümü yazayim bende..cuma gibi size süpriz yapabilirim:)

Sabah:1 dilim ekmek, 1 yk ton baligi, 3 kornison ince 1 dilim kasar

ögle:6 sarma, 1 kase salata

ara: 2 yulaf gevregi

Aksam:meyve salatasi

3 büyük bardak zencefil
2lt su

SPOR 1 saat yürüyüs,, 200 mekik,, 20 dk cardio * bu hafta hergün yürüdüm spor yaptim..farki net birsekilde görüyorum..tartilmamak icin kendimi zor tutuyorum :)

kızlar akşam iş çıkışı kızımı acile götürmek zorunda kaldım , son birkaç gündür sürekli karın ağrısı oluyordu !kan filan verdik çoooook ağladı yavrum. neyse ki şimdilik keyfi iyi ama halen ara ara ağrıları oluyor! idrar yolu enfeksiyonu mu kolit mi diye düşünmeye başladım ! idrar tahlili de istediler ama henüz örnek veremedik !..
neyse bu tatsız konuları geçiyorum...
bugün menüde yine kiraz , su , bitki çayı vardı.
spor da yapamadım. şimdi kızımı yıkamaya gidyorum. sonra görüşürüz kızlar...

sütü seviyoruz galiba:) yagsiz olmasina özen göster cok fark ediyormus

Gorysuruz seda, afiyet olsun.

Ben de menumu yazayim

Sabah
1 bardk sut

Ogle
Kofte izgara yaninda kozlenmis patlican ve zero

Aksam
7-8 tane Kurdanda tavuk yerim

afiyet olsun

Bugün yine dışarıdaydım.Evde olmayınca menüm bozuluyor.
SABAH
1 simit
Çay

ÖĞLE
4 çiğ köfte(Marulla)
Ayran

AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek

iste bukadar ..disarida oldugun halde harika bir menu..aksam telefi etmissin sabahi

bende gecen yüzün icin yapmistim..cok memnun kaldimda yazayim bende.. cörekotu yagi ve kayisi cekirdegi yagi karistirip 1 saat hafif hafif yuzünü ovuyosun..sonra guzelce yikiyosun..gunlerce pembe ve pamuk gibi kaldi..aslinda zeytin yagi yaziyordu cörekotunun yaninda...ama ben onun yerine kayisicekirdegi yagini kullandim..süperdi 3 ayda 6 ayda bir yapilabilir

hayatim kizmadim..yazarken ifadelerimizi bilmiyoruz..adeta yalvarir gibi söyledim..cunku feci hassasim bukonuda..16 yasindasin..disardayim mumkun degil diyosun..oldurucaksin..mumkun kilicaksin..yazdim birsuru alternatif...zaten bunlari söyleyelim diye burda degilmisin..sakin yanlis anlama ..kendi cocuklarima bile kizmazken sana hic kizamam..kücücük bir alinma hissedersem yazmam :)) *tehdit* bence olmadi canim..bu ve bunun gibi menuler tekrar edersede olmaz..arada mutlaka olur hepimizde oldugu gibi..ama tekrar ederse sorun olur senin icin

Afiyet olsun güzel olmuş Zeliş.

olmus mu canim yaa..bak sen ne guzel aksam 2 yumurta ve yogurt yemissin öglende cigköfte icinde yine bulgur var yesillik yemissin..ama 16 yasinda ve sabah sadece 1 süt ögle dondurma aksamsa kalorisi en dusuk sebzelerden fasulye..bence yanlis..yasina göre bir beslenme programi olmasi lazim..hadi olamiyor diyelim en azindan sizlerin menulerini takip edip yada begenilen menuleri , yazilari takip edip ögrenebilir..cunku bize guvenerek burda.

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim..2 yasindaydi diymi? halsiz dusmustur ..kiyamammm

cuma gunu sonuc nasil olucak bakalim sende

Yıka bakalım.Sıhatler olsun şimdiden.

saol canımm

geçmiş olsun canım umarım kötü birşeyi yoktur.

evet sütü çok seviyorum canum yaw amma yagsız içemiyorum malesef azaltmaya baslıcam o yüzden yada yarım yaglı süte dönücem gene

oooowwww ya 1,5 ler iyi yaa cok cabuk alisirsin..bende seviyorum aslinda sütü..ama fazla kaciriyorum bazen mecbur kisiyorum ozaman..valla doktorlar öyle dedi benden söylemesi

yumusak ve parlak saçlarımla ben geldim

ohhh ne guzeldir simdi..bende sampuanimi degistirdim..bide bisey aldim bakim icin spray bakalim iyi gelicekler mi :S

Aksam ugrarim demistim ama gelemedim
Yarin bizde gun var hazirlik yaptik annemle

Gecmis olsun neslihan kizina insallah uyilesir bir an once

Ferhan hakli zeliha konusunda bugun menusu gercekten dengesiz olmus,

Ben de yatiyorum arkadaslar iyi gceler herkesee

Afiyet olsun Ferhan.Sporun çok güzel olmuş.

Geçmiş olsun Neslihan.İnşallah çok cii birşey yoktur.

Ferhancım Zeliş geldiğinden beri özellikle protein konusunda uyarıyoruz.Bir anda yemeği kesip sonra bir anda yememesi gereken şeylere yöneliyor.Bugünkü menü diğer menülerine kıyasla daha iyiydi.En azından süt ve sebze yemeği tercih etmiş.İnşallah zamanla oturtacak.

yumusak ve parlak saçlarımla ben geldim
:) Ne güzel ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…