ayy kızlar ya gecen gün sacıma zeytinyagı maskesi yaptım ama riveria olanından Ay hala yumusacık kızlar saçım yaw diğerleriyle yapınca bu kadan olmuyordu birazdan gene yapıcam
Riveria birkaç kez işlenmiş zeytinyağı oluyor.Bide sızmasını deneayy kızlar ya gecen gün sacıma zeytinyagı maskesi yaptım ama riveria olanından Ay hala yumusacık kızlar saçım yaw diğerleriyle yapınca bu kadan olmuyordu birazdan gene yapıcam
Afiyet olsun güzel olmuş Zeliş.Menüm
sabah 1 bardak süt
öğlen 1 dondurma
akşam 1 dilim ekmek yeşil fasulye
öğlen dondurma bulabildim ancak ama akşamda abartmadım şu an alıntılayamıyorum ama pia ablam bana biraz kızmış gibi ınş beğenirsin menumu :)
Nasil yaptin turta sadece zeytinyagi mi surdun
Ne kadar beklettin
Normal marketlerde satilan riveria zeytinyagi mi yoksa daha dogal bir sey mi
Benim saclarin da ihtiyaci vaaar
Riveria birkaç kez işlenmiş zeytinyağı oluyor.Bide sızmasını deneBu arada içine bademyağıda kat.Oda çok etkili.Hem dökülmeyi engelliyor.
Yıka bakalım.Sıhatler olsun şimdiden.ben gideyim yıkanayım barii hem sıcak hem de zeytinyagı saçımda 2 yumurta kırsanız pişer yani o derece şu anda
Afiyet olsun canım.Bende bugün 1 simit yedim.
Çok hoşsun Fundacım.Geldiğiniz yere geri uğrayın ha
Sen ufaklığı kayınvalidene 2 günlüğüne bırak.Eşine al güzel bir tatil yap
[/B][/COLOR]
ben de bugünkü menümü yazayım bari
sabah
1 dilim ekmek
1 bardak süt
peynir
zeytin
salatalık
öğlen
az karpuz
az peynir
az fındık - badem
1 bardak sütlü nescafe
ara
1 tane aktivya
akşam
salata
1,5 dilim buğday ekmeği
1 bardak sütlü nescafe
spor
1,5 saat
Gorysuruz seda, afiyet olsun.
Ben de menumu yazayim
Sabah
1 bardk sut
Ogle
Kofte izgara yaninda kozlenmis patlican ve zero
Aksam
7-8 tane Kurdanda tavuk yerim
Bugün yine dışarıdaydım.Evde olmayınca menüm bozuluyor.
SABAH
1 simit
Çay
ÖĞLE
4 çiğ köfte(Marulla)
Ayran
AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ayy kızlar ya gecen gün sacıma zeytinyagı maskesi yaptım ama riveria olanından Ay hala yumusacık kızlar saçım yaw diğerleriyle yapınca bu kadan olmuyordu birazdan gene yapıcam
Menüm
sabah 1 bardak süt
öğlen 1 dondurma
akşam 1 dilim ekmek yeşil fasulye
öğlen dondurma bulabildim ancak ama akşamda abartmadım şu an alıntılayamıyorum ama pia ablam bana biraz kızmış gibi ınş beğenirsin menumu :)
Afiyet olsun güzel olmuş Zeliş.
kızlar akşam iş çıkışı kızımı acile götürmek zorunda kaldım , son birkaç gündür sürekli karın ağrısı oluyordu !kan filan verdik çoooook ağladı yavrum. neyse ki şimdilik keyfi iyi ama halen ara ara ağrıları oluyor! idrar yolu enfeksiyonu mu kolit mi diye düşünmeye başladım ! idrar tahlili de istediler ama henüz örnek veremedik !..
neyse bu tatsız konuları geçiyorum...
bugün menüde yine kiraz , su , bitki çayı vardı.
spor da yapamadım. şimdi kızımı yıkamaya gidyorum. sonra görüşürüz kızlar...
Yıka bakalım.Sıhatler olsun şimdiden.
kızlar akşam iş çıkışı kızımı acile götürmek zorunda kaldım , son birkaç gündür sürekli karın ağrısı oluyordu !kan filan verdik çoooook ağladı yavrum. neyse ki şimdilik keyfi iyi ama halen ara ara ağrıları oluyor! idrar yolu enfeksiyonu mu kolit mi diye düşünmeye başladım ! idrar tahlili de istediler ama henüz örnek veremedik !..
sütü seviyoruz galiba:) yagsiz olmasina özen göster cok fark ediyormus
afiyet olsun
iste bukadar ..disarida oldugun halde harika bir menu..aksam telefi etmissin sabahi
bende gecen yüzün icin yapmistim..cok memnun kaldimda yazayim bende.. cörekotu yagi ve kayisi cekirdegi yagi karistirip 1 saat hafif hafif yuzünü ovuyosun..sonra guzelce yikiyosun..gunlerce pembe ve pamuk gibi kaldi..aslinda zeytin yagi yaziyordu cörekotunun yaninda...ama ben onun yerine kayisicekirdegi yagini kullandim..süperdi 3 ayda 6 ayda bir yapilabilir
hayatim kizmadim..yazarken ifadelerimizi bilmiyoruz..adeta yalvarir gibi söyledim..cunku feci hassasim bukonuda..16 yasindasin..disardayim mumkun degil diyosun..oldurucaksin..mumkun kilicaksin..yazdim birsuru alternatif...zaten bunlari söyleyelim diye burda degilmisin..sakin yanlis anlama ..kendi cocuklarima bile kizmazken sana hic kizamam..kücücük bir alinma hissedersem yazmam :)) *tehdit* bence olmadi canim..bu ve bunun gibi menuler tekrar edersede olmaz..arada mutlaka olur hepimizde oldugu gibi..ama tekrar ederse sorun olur senin icin
olmus mu canim yaa..bak sen ne guzel aksam 2 yumurta ve yogurt yemissin öglende cigköfte icinde yine bulgur var yesillik yemissin..ama 16 yasinda ve sabah sadece 1 süt ögle dondurma aksamsa kalorisi en dusuk sebzelerden fasulye..bence yanlis..yasina göre bir beslenme programi olmasi lazim..hadi olamiyor diyelim en azindan sizlerin menulerini takip edip yada begenilen menuleri , yazilari takip edip ögrenebilir..cunku bize guvenerek burda.
saol canımm
geçmiş olsun canım umarım kötü birşeyi yoktur.
evet sütü çok seviyorum canum yaw amma yagsız içemiyorum malesef azaltmaya baslıcam o yüzdenyada yarım yaglı süte dönücem gene
yumusak ve parlak saçlarımla ben geldim
Afiyet olsun Ferhan.Sporun çok güzel olmuş.selam kizlar,
gecmise bakmadan menümü yazayim bende..cuma gibi size süpriz yapabilirim:)
Sabah:1 dilim ekmek, 1 yk ton baligi, 3 kornison ince 1 dilim kasar
ögle:6 sarma, 1 kase salata
ara: 2 yulaf gevregi
Aksam:meyve salatasi
3 büyük bardak zencefil
2lt su
SPOR 1 saat yürüyüs,, 200 mekik,, 20 dk cardio * bu hafta hergün yürüdüm spor yaptim..farki net birsekilde görüyorum..tartilmamak icin kendimi zor tutuyorum :)
Geçmiş olsun Neslihan.İnşallah çok cii birşey yoktur.kızlar akşam iş çıkışı kızımı acile götürmek zorunda kaldım , son birkaç gündür sürekli karın ağrısı oluyordu !kan filan verdik çoooook ağladı yavrum. neyse ki şimdilik keyfi iyi ama halen ara ara ağrıları oluyor! idrar yolu enfeksiyonu mu kolit mi diye düşünmeye başladım ! idrar tahlili de istediler ama henüz örnek veremedik !..
Ferhancım Zeliş geldiğinden beri özellikle protein konusunda uyarıyoruz.Bir anda yemeği kesip sonra bir anda yememesi gereken şeylere yöneliyor.Bugünkü menü diğer menülerine kıyasla daha iyiydi.En azından süt ve sebze yemeği tercih etmiş.İnşallah zamanla oturtacak.olmus mu canim yaa..bak sen ne guzel aksam 2 yumurta ve yogurt yemissin öglende cigköfte icinde yine bulgur var yesillik yemissin..ama 16 yasinda ve sabah sadece 1 süt ögle dondurma aksamsa kalorisi en dusuk sebzelerden fasulye..bence yanlis..yasina göre bir beslenme programi olmasi lazim..hadi olamiyor diyelim en azindan sizlerin menulerini takip edip yada begenilen menuleri , yazilari takip edip ögrenebilir..cunku bize guvenerek burda.
:) Ne güzel ne güzelyumusak ve parlak saçlarımla ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?