İnşallah 63 ü göreceksin canım.Ben hiç tartılmadım ama bu haftadan nedense umutlu değilim.Hayırlısı bakalım.anladım canum ayy galiba ben de yarın ucundan da olsa 63'ü görecekmişim gibime geliyor inş yani2 haftadır sıfır kaçamakla gidiyorum ya spor desen öyle regl bitti bakalım ne çıkcak yarın
ayy nesdiicim o idrar yolunu kaç yaşına geldim halen çekiyorum çok manyak bir olay o ya her kış yaşıyorum aynı şeyi iki üşüteyim işim bitiyor çok dikkatli olmak lazım valla
anladım canum ayy galiba ben de yarın ucundan da olsa 63'ü görecekmişim gibime geliyor inş yani2 haftadır sıfır kaçamakla gidiyorum ya spor desen öyle regl bitti bakalım ne çıkcak yarın
Valla canım benimde aklımdan geçti.Yarın Ebru gelecek,ona bir sorarız. Benimde bir arkadaşım gelmek istiyor.ona göre davet ederiz.
ayy nesdiicim o idrar yolunu kaç yaşına geldim halen çekiyorum çok manyak bir olay o ya her kış yaşıyorum aynı şeyi iki üşüteyim işim bitiyor çok dikkatli olmak lazım valla
Canım 12 kişi olabiliyor.Ekstra bir durumda en fazla 13 olabilir.iyi olur yaa hatice!
bir de bişey sorucam takımlarda kişi sayısı kısıtlaması var mı ?
Ay kıyamam ben ona.Valla biz hasta olalım çocuklar olmasın.Onları hasta hasta görünce insanın içi gidiyor.evet canım yaa çok zor ve ağrılı bir süreç , inşallah çabuk geçer yaa!
sürekli çişi geldiğinde ağrıdan kucağımızdan inmiyor çocuk
Güzel şeyler olacak , bence bu hafta kesin birinci olucaz kızlar
inş güzel sonuç alacaksın bende hiç kaçamak yapmadım suyu ve sporu arttırdım bakalım neolacak
İnşallah 63 ü göreceksin canım.Ben hiç tartılmadım ama bu haftadan nedense umutlu değilim.Hayırlısı bakalım.
evet canım yaa çok zor ve ağrılı bir süreç , inşallah çabuk geçer yaa!
sürekli çişi geldiğinde ağrıdan kucağımızdan inmiyor çocuk
Canım 12 kişi olabiliyor.Ekstra bir durumda en fazla 13 olabilir.
Ay kıyamam ben ona.Valla biz hasta olalım çocuklar olmasın.Onları hasta hasta görünce insanın içi gidiyor.
inş. geçer canım ilaç falan alıyorsa bir iki güne geçer merak etme çocuk olunca daha zor tabi.
Canım şuan 10 kişiyiz.Gönül izne ayrıldı bu haftaki listede yok. Nermin de izne ayrıldı ve ne zaman gelir bilmiyorum.Busede artık paylaşımda bulunmuyor inşallah cuma kilosunu bildirir.Ebru gelsin duruma göre birilerini davet ederiz.hımm , biz kaç kişiyiz yaa normalde ?
İyi ne olsun canım.Kimsecikler yok bugün.Sen neler yapıyorsun?selaaammmmm
ayy sanki pek enerjikmisim gibi bagiriyorum..yorguuunuuuummm..
sizler nasilsinir kizlar?
Yemeğimi yedim geldim.
MENÜM
SABAH
2,5 dilim kepek ekmeği
Melemen
Peynir
ÖĞLE
Cacık
1 avuç kiraz
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Güzel şeyler olacak , bence bu hafta kesin birinci olucaz kızlar
anladım canum ayy galiba ben de yarın ucundan da olsa 63'ü görecekmişim gibime geliyor inş yani2 haftadır sıfır kaçamakla gidiyorum ya spor desen öyle regl bitti bakalım ne çıkcak yarın
Afiyet olsun Ferhan.Sporun çok güzel olmuş.
Geçmiş olsun Neslihan.İnşallah çok cii birşey yoktur.
Ferhancım Zeliş geldiğinden beri özellikle protein konusunda uyarıyoruz.Bir anda yemeği kesip sonra bir anda yememesi gereken şeylere yöneliyor.Bugünkü menü diğer menülerine kıyasla daha iyiydi.En azından süt ve sebze yemeği tercih etmiş.İnşallah zamanla oturtacak.
:) Ne güzel ne güzel
İyi ne olsun canım.Kimsecikler yok bugün.Sen neler yapıyorsun?
Menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık
öğlen
2 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik
akşam
patlıcan yemeği
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?