Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anladım canum ayy galiba ben de yarın ucundan da olsa 63'ü görecekmişim gibime geliyor inş yani 2 haftadır sıfır kaçamakla gidiyorum ya spor desen öyle regl bitti bakalım ne çıkcak yarın
İnşallah 63 ü göreceksin canım.Ben hiç tartılmadım ama bu haftadan nedense umutlu değilim.Hayırlısı bakalım.

ayy nesdiicim o idrar yolunu kaç yaşına geldim halen çekiyorum çok manyak bir olay o ya her kış yaşıyorum aynı şeyi iki üşüteyim işim bitiyor çok dikkatli olmak lazım valla

bendede var ablacım normal iltihap oranı 100 bende 500 değerinde iltihap çıktı ilaç kullanıyorum şimdi düzeldi ama bırakınca ne olur bilemem :44:

anladım canum ayy galiba ben de yarın ucundan da olsa 63'ü görecekmişim gibime geliyor inş yani 2 haftadır sıfır kaçamakla gidiyorum ya spor desen öyle regl bitti bakalım ne çıkcak yarın

inş güzel sonuç alacaksın bende hiç kaçamak yapmadım suyu ve sporu arttırdım bakalım neolacak

ayy nesdiicim o idrar yolunu kaç yaşına geldim halen çekiyorum çok manyak bir olay o ya her kış yaşıyorum aynı şeyi iki üşüteyim işim bitiyor çok dikkatli olmak lazım valla

evet canım yaa çok zor ve ağrılı bir süreç , inşallah çabuk geçer yaa!
sürekli çişi geldiğinde ağrıdan kucağımızdan inmiyor çocuk

Ay kıyamam ben ona.Valla biz hasta olalım çocuklar olmasın.Onları hasta hasta görünce insanın içi gidiyor.

Güzel şeyler olacak , bence bu hafta kesin birinci olucaz kızlar

inş güzel sonuç alacaksın bende hiç kaçamak yapmadım suyu ve sporu arttırdım bakalım neolacak

İnşallah 63 ü göreceksin canım.Ben hiç tartılmadım ama bu haftadan nedense umutlu değilim.Hayırlısı bakalım.

inş. kızlar

inş. geçer canım ilaç falan alıyorsa bir iki güne geçer merak etme çocuk olunca daha zor tabi.

Canım 12 kişi olabiliyor.Ekstra bir durumda en fazla 13 olabilir.

hımm , biz kaç kişiyiz yaa normalde ?

Ay kıyamam ben ona.Valla biz hasta olalım çocuklar olmasın.Onları hasta hasta görünce insanın içi gidiyor.

aynen canım yaa hep öyle dua ediyoruz ama malesef hastalıklar insanlar için ! yine de allah dermansız hastalık vermesin , buna da şükür ...

hımm , biz kaç kişiyiz yaa normalde ?
Canım şuan 10 kişiyiz.Gönül izne ayrıldı bu haftaki listede yok. Nermin de izne ayrıldı ve ne zaman gelir bilmiyorum.Busede artık paylaşımda bulunmuyor inşallah cuma kilosunu bildirir.Ebru gelsin duruma göre birilerini davet ederiz.

Son düzenleme:
Yemeğimi yedim geldim.
MENÜM
SABAH
2,5 dilim kepek ekmeği
Melemen
Peynir

ÖĞLE
Cacık
1 avuç kiraz

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt

Yemeğimi yedim geldim.
MENÜM
SABAH
2,5 dilim kepek ekmeği
Melemen
Peynir

ÖĞLE
Cacık
1 avuç kiraz

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt

tebriklerrr

Güzel şeyler olacak , bence bu hafta kesin birinci olucaz kızlar

bencede..bireyselde de aramizda yarisalim kizlar..ben su 65 lerde olanlara yetismeye calisiyorum :)

yaa haticecim bianda verir cok cok cunku kilosu yuksek cok..sonra durucak vermesi..sonra birakicak..5 verdiyse 10 alicak..10 verdiyse 15-alicak..ins zamanla olur..

tesekkurler farki gördükce daha cok spor yapmak istiyorum

Menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık

öğlen
2 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik

akşam
patlıcan yemeği
salata

İyi ne olsun canım.Kimsecikler yok bugün.Sen neler yapıyorsun?

ayni bendede ya..sabah bikac ihtiyac vardi evde alisverise gittim eve gelince sööööyle uzanamiyorum ki..herkesin ayri derdi var ve evdeki tek guzin abla benim " suusssuuuussssnnn dinlemek istemiyorum " dedim:) cil yavrusu gibi dagildilar ..simdi bebegim uyurken bende uzandim tv seyrediyorum :))

sen napiyosun?

bende menumu yazayim

SABAH: 1 yumurta,4 yk yogurt, 2 yk yulaf kepegi (1 kasede karistirip yedim)

ara 1 yesil elma

ÖGLE:1tabak haslanmis karisik sebze *bezelye,havuc karnibahar kuskonmaz

AKSAM: 1 balik fileto biraz yesillik

spor bugun yok..yorgunum, belki cikarim birazdan yuruyuse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…