Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım, umarım kızın bir an önce iyileşir..

hatcem napıyorsun canumm
İyi ne olsun.Can sıkıntısından okey oynuyorum Sen neler yapıyorsun?

Günaydın kızlar :)

Not:

Mesaj sayılarım kaçmış olabilir..

19.06 - 6
20.06 - 5
Dünü not alım Seda.Mesaj sayıların az olmuş.Seni daha çok aramızda görelim olur mu?

günaydın çıtırrrrr kızlaaaaaaar
Günaydın çıtır

Günaydıııııııııııın bebeklerrrr :103: :103:
Günaydın canım benim

Günaydın Zeliş.Senden bugün bol proteinli güzel bir menü bekliyoruz tamam mı?

evet zeliş ,
menünde yumurta , yoğurt , zeytinyağlı sebze yemeği , salata , cacık , köfte-tavuk , aralarda tuzsuz kavrulmamış badem yada ceviz yada meyve olabilir.
bunlardan bi kombin yap kendine lütfen!
yoksa bu açlık uzun süre devam etmez. senin kilona göre bu beslenme az!
şimdi kilo verdin diyelim daha sonra kilo vermen durduğunda neyi azaltacaksın yada sporunu ne kadar arttırabileceksin ki kilo vermen devam etsin ?
lütfen bunları dikkate al. hatta sen her öğünde bir dilim tahıllı , çavdarlı ekmek filan da yiyebilirsin bence ..
ok?

20 HAZİRAN MESAJ SAYISI

elmalıturta : 14
Nora : 0
Uzayım :12
Nesdii28: 13
Pia: 11

akashha: 5

betuld : 10
gurbet_dmr:izinli
Layddline : izinli
Tadli : izinli
Zaum :izinli

KIZLAR PAYLAŞIMLAR ÇOK AZ DEĞİL Mİ:44: NE YAPABİLİRİZ:44:???????

Son düzenleme:

iş ve yaz tatili dolayısıyla özellikle gündüzleri çok boş oluyo burası yada gelenler birbiriyle rastlaşamıyo ! denk gelmeyince de kendi kendimize konuşup gidiyoruz
ama izindekiler de dönünce bence eski havasına döner topiğimiz yaa

İnşallah Neslihan.

kızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim ...
daha idrar tahlili veremedik ama sanırım idrar yolu enfeksiyonu ?
antibiyotiğe başladık yine , boğazı da kızarıkmış !
ama geçecek inşallah ...

geçmiş olsun ablacim
düzelir ınş

günaydın çıtırrrrr kızlaaaaaaar

Günaydın kızlar :)

Not:

Mesaj sayılarım kaçmış olabilir..

19.06 - 6
20.06 - 5

Günaydın herkeşciklere

Günaydın bebekler

ay ayılamıyorum kız bugün uyumusum gene bir kahve içiyorum şimcükk :2::2:

ya yeni birilerini davet edelim canım bence çünkü buse takımdan çıkacak belli ki pc yokmuş gün içinde hiç msj atmıyor çok da izinli var bir kişi daha almak sorun olur mu sence?

ayy nesdiicim o idrar yolunu kaç yaşına geldim halen çekiyorum çok manyak bir olay o ya her kış yaşıyorum aynı şeyi iki üşüteyim işim bitiyor çok dikkatli olmak lazım valla

Valla canım benimde aklımdan geçti.Yarın Ebru gelecek,ona bir sorarız. Benimde bir arkadaşım gelmek istiyor.ona göre davet ederiz.

Valla canım benimde aklımdan geçti.Yarın Ebru gelecek,ona bir sorarız. Benimde bir arkadaşım gelmek istiyor.ona göre davet ederiz.

anladım canum ayy galiba ben de yarın ucundan da olsa 63'ü görecekmişim gibime geliyor inş yani 2 haftadır sıfır kaçamakla gidiyorum ya spor desen öyle regl bitti bakalım ne çıkcak yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…