Bu arada Funda oyunu bana şişko diyerek kullandıSiz ne diyorsunuz kızlar
dün akşam dışarı çıktık eve geç döndüm!..
uleyn sabahtan beri oku oku bitiremedim geçmişi yaa :)p
dünkü menüm
kahvaltı
1 bardak süt
3-4 kayısı
ara
3-4 erik
öğlen
küçük porsiyon et döner
1 bardak ayran
akşam
tavuk
söğüş salata
1 bardak ayran
2-3 lt su , 2 fincan yeşilçay , spor yapamadım(
ben de avcılardayım , yakınız aslında :))
ben 38 beden etek alsam nasi bi tepki veririm ki...oooooooo kendi kendime soruyorum..kimbilir icimdeki hangi ferhanin günü olucak ve nasil sacma bi tepki vericek:S
cümleten günaydın.bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.hoşbuldum.
şimdi 45 dakika sporum var.sonra görüşürüz.
menün güzel olmus canımm
bende zeytinburnu bakırköy arası bir yerlerde oturuyorumbuluşup kaynaşsak yaa ay ne duruyorsak bizde he
:[/B]
herkeşciklere günaydııııııııııın
geçmiş yine uzun galiba bakıp geliyorum
menün güzel olmus canımm
bende zeytinburnu bakırköy arası bir yerlerde oturuyorumbuluşup kaynaşsak yaa ay ne duruyorsak bizde he
kesin buranın kalıpları büyük diye düşünürsün ilk baştaben öyle düşünmüştüm 46 dan 40 bedene düşünce olamaz ya demiştim yani
Günayydın kızlarrrr. Dün 8'den sonrası bile oku oku bitmedi
Hoşgeldin canım çok andık bugün adınıBugün iyi kaynattım takımı
Kızının ismi hem hoş hem ilginç. Umarım büyüdüğü zaman kendide sever isminiYemek konusunda ciddimisin? Pek inandırıcı gelmedi ama Benimde aklımdan hiç çıkmaz yaaaa dedim yaa kahvaltıda bile çiğköfte yiyebilirim o durumdayım yani.
Ferhan bugün sen beni öldürdün canım gülmekten
Ellerine sağlık canım. Eksik olanlarda tamamlasın kızlar ona göre not alacağım. Cuma sizi daha iyi fırçalayabilmek için
Ayy nasıl bildin yaaaa biz hemen haberleşiyoruz Zeliş geldi kızlar hopp hadi hepimiz çıkıyoruz kız öldürcen mi beni akşam akşam. Çıkmak içinde bahanesi hazır hemen kimse yok bende çıkayım bariKızıyo gibi göründüm ama gülüyorum aslında Bugün karışık duygular karıştı bende zaten canım karışık kızartma istiyo
Ohhh ohhh mazerette hazır hemen. Sana napsam bilemedim ki
İçine battı dimi bugün evde olmak, ben seni yine dışarda sanıyordum tüh evdeymişsin
İnsanın kendini bilmesi çok güzel ama bu cuma ben seni iyi bileceğimAnladın sen onu kuzucum
Betül'cüm şaka bir yana artık düzeltmen gerekiyor paylaşımlarını. Yakında sözün felanda olacak biran önce ulaş artık şu hedefine. Sende kurtul bendeCiddi olayım diyorum onuda olamıyorum yaaa
Seninkiler hep duraklı zaten canım benim. Hep gram gram gidiyor. Aman nazar değmeyeyim şimdi sana
Sorma canım yaaa bende kazandım anadolu öğretmen lisesini. Aynı zamanda sağlık meslek lisesinin sonuçları açıklandı. Babam sağlığa gitmemi istedi. Kısmet değilmiş demek ki :44:
bişi sölicem bu örtttmenlerin hepsi niye kilolu ki yaa grupta herkes öğretmen nerdeyse
efenimmm
aaaaa arkadaslar betül burdaymisssss..sikiliyosundur sen simdi evde:)))
sevmese ne yapicak :)simdi ,dogdu kizim bakip bakip siir yazasim geliyor..basliyorum " sacinda rüzgar, gözünde deniz..gece olur yakamoz olur gözlerinde..burnu.....................
...... burnu..... sarayburnu:)))) hep burda takiliyorum ..sarayburnu tüm dikkatimi dagitiyo
(bogazin yakamozu muthistir)
ne gibi inanmadin ..yemek yapmadigima mi? yani sevmiyorum..sadece mecburiyyetten yapiyorum..hatice hatun gibi degilim yani:) öyle seve seve yapamam :)
Bence turti kıskandı
Dimi ama dimi yasak zaten bundan sonra simit yemek
Sende kendini şişman sayıyorsan zaten Hatice öldürcen birgün beni sen yaaaaa. Resmini biçok kişi gördü kızlar sizce hatice şişman mı?
çok iyi bir anlatıcıyımdır ondan kaynaklanıyor sanırım
hem şişmanlar hem örtmenler hem de çirkeflerrr ayyyyyyyyyy şunlara bak
şş kızlar şaka yapıyorum he alınmayın alınanın saçını başını yolarım
Canım rahat ol.Şaka olduğunu biliyorum canım.İstediğini söyleyebilirsin.Grupta şaka kaldırmayan yok.Gerçi 1 kişi var.Adı bende saklı .Hadi ne saklaacağım söyleyeyim.Yok yok söylemeyeyim
herkese günaydınlaaaaarrr
günaydııııııııııııııın bebekleeeeeeer :103: :103:
sakın yolundan dönme.ne kadar gençmişsin.ben 26 yaşındayken 56 kiloydum.alışvrişe gidince ünv öğrencisi sanırlardı.ah ah nerde o günler. şimdi 32 yaşındayım ama 40 gibi görünüyorum.kilonun bizi yaşlandırmasına izin vermeyeceğiz dimibiliyodum öyle yaptığınızı toplaşıp kaçıyonuz benden
güzel tespit
kızının ismi çok güzelmiş ablacım şanslııı
bence normalsin 38 beden pantlon almışşın ben 48 aldığım için sevinidim ya ne kadar eziğim
gülmekten öldürdün beni funda abla
söyle söyle bizde bilelim
günaydııın
dün akşam dışarı çıktık eve geç döndüm!..
dünkü menüm
kahvaltı
1 bardak süt
3-4 kayısı
ara
3-4 erik
öğlen
küçük porsiyon et döner
1 bardak ayran
akşam
tavuk
söğüş salata
1 bardak ayran
Bu arada kızlar söylemeyi unuttum.Bugün 38 beden bir pantalon aldımÜniversiteden sonra ilk defa Çok mutluyum
MENÜM çok kızmayın taam mı
SABAH
1 simit(hep sizin yüzünüzden canım çekiyor.Süper mazeret)
Domates,salatalık,peynir
ÖĞLEN
Tavuklu salata(Ben yerken eşim sağolsun yanıma damladı yarısını o yedi)
Ayran
AKŞAM
1 tane karnıyarık(en küçüğünü seçtim)
Cacık
Günaydın Neslihanherkese günaydınlaaaaarrr
Ben tüm gün yoktum.Gece 11 de bir geldim bende oku oku zor bitirdimGünayydın kızlarrrr. Dün 8'den sonrası bile oku oku bitmedi
Afiyet olsun Neslihan.Menün güzel olmuş.dün akşam dışarı çıktık eve geç döndüm!..
dünkü menüm
kahvaltı
1 bardak süt
3-4 kayısı
ara
3-4 erik
öğlen
küçük porsiyon et döner
1 bardak ayran
akşam
tavuk
söğüş salata
1 bardak ayran
Günadın Fundacımgünaydııııııııııııııın bebekleeeeeeer :103: :103:
Takılıyoruz kız.Şişko desen ne olacakyok kızzzzz senin neren şişko ya buda he
Günaydın Zeliş.herkeşciklere günaydııııııııııın
geçmiş yine uzun galiba bakıp geliyorum
Kolay gelsin Zeynep.cümleten günaydın.bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.hoşbuldum.
Ben bi türkü cigiririm diye dusunmüstüm..Heeeeey I just met youuu and this is crazzzzyyyy but here s my numbeeeerrrr so call me maybeeeee *su sira dilimde :)
cok gevezeler dimi
Günaydın Canım.Kolay gelsin.Herkese günaydınlar,
Vize işleri için koşuşturduğum için ancak ofisime gelip bilgisayar başına geçebildim. Geçmişe bakıp hemen geleceğim..
Kilo vermekten daha güzel bir sürpriz yok bu aralarBende bu hafta spor yapamadım ama tartı bugün çok güzeldi, süprizyarın söylücem.Ahh ahh o günleri görmek için dört gözle bekliyorum. Süpersin tatlım
Simit görünce benimde gözüm hiçbişeyi görmüyo, direkt yerim yaniMenün ne güzelmiş. Karnıyarık en sevdiğim yemektir :)) Annem ben diyet yapıyorum diye patlıcanları közleyerek yaptı 2 hafta önce :)))
Merhaba BetülcümMErhaba kizlaar:)
Ben bi türkü cigiririm diye dusunmüstüm..Heeeeey I just met youuu and this is crazzzzyyyy but here s my numbeeeerrrr so call me maybeeeee *su sira dilimde :)
cok gevezeler dimi
sakın yolundan dönme.ne kadar gençmişsin.ben 26 yaşındayken 56 kiloydum.alışvrişe gidince ünv öğrencisi sanırlardı.ah ah nerde o günler. şimdi 32 yaşındayım ama 40 gibi görünüyorum.kilonun bizi yaşlandırmasına izin vermeyeceğiz dimi
Günaydın Neslihan
Ben tüm gün yoktum.Gece 11 de bir geldim bende oku oku zor bitirdimMaşallah inşallah böyle devam eder.
Afiyet olsun Neslihan.Menün güzel olmuş.
Günadın Fundacım
Takılıyoruz kız.Şişko desen ne olacak
Günaydın Zeliş.
Kolay gelsin Zeynep.
Gevezeler diyene bak.
Günaydın Canım.Kolay gelsin.
Kilo vermekten daha güzel bir sürpriz yok bu aralarHadi bakalım yarın güzel bir haber vereceksin.
Merhaba Betülcüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?