Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün akşam dışarı çıktık eve geç döndüm!..
uleyn sabahtan beri oku oku bitiremedim geçmişi yaa :)p
dünkü menüm

kahvaltı
1 bardak süt
3-4 kayısı

ara
3-4 erik

öğlen
küçük porsiyon et döner
1 bardak ayran

akşam
tavuk
söğüş salata
1 bardak ayran

2-3 lt su , 2 fincan yeşilçay , spor yapamadım (

menün güzel olmus canımm

ben de avcılardayım , yakınız aslında :))

bende zeytinburnu bakırköy arası bir yerlerde oturuyorum buluşup kaynaşsak yaa ay ne duruyorsak bizde he

ben 38 beden etek alsam nasi bi tepki veririm ki...oooooooo kendi kendime soruyorum..kimbilir icimdeki hangi ferhanin günü olucak ve nasil sacma bi tepki vericek:S

kesin buranın kalıpları büyük diye düşünürsün ilk başta ben öyle düşünmüştüm 46 dan 40 bedene düşünce olamaz ya demiştim yani

herkeşciklere günaydııııııııııın

geçmiş yine uzun galiba bakıp geliyorum

cümleten günaydın.bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.hoşbuldum.
şimdi 45 dakika sporum var.sonra görüşürüz.

Ben bi türkü cigiririm diye dusunmüstüm..Heeeeey I just met youuu and this is crazzzzyyyy but here s my numbeeeerrrr so call me maybeeeee *su sira dilimde :)

Günayydın kızlarrrr. Dün 8'den sonrası bile oku oku bitmedi

cok gevezeler dimi

biliyodum öyle yaptığınızı toplaşıp kaçıyonuz benden
bişi sölicem bu örtttmenlerin hepsi niye kilolu ki yaa grupta herkes öğretmen nerdeyse

güzel tespit

kızının ismi çok güzelmiş ablacım şanslııı

bence normalsin 38 beden pantlon almışşın ben 48 aldığım için sevinidim ya ne kadar eziğim
gülmekten öldürdün beni funda abla

Canım rahat ol.Şaka olduğunu biliyorum canım.İstediğini söyleyebilirsin.Grupta şaka kaldırmayan yok.Gerçi 1 kişi var.Adı bende saklı .Hadi ne saklaacağım söyleyeyim.Yok yok söylemeyeyim

söyle söyle bizde bilelim
herkese günaydınlaaaaarrr

günaydııııııııııııııın bebekleeeeeeer :103: :103:

günaydııın

saol canim

ama lutfen ezik olma!!! hersey senin elinde..daha 16 yasindasin ..unutma bunu hayatin senin tercihlerinle sekillenecek

sakın yolundan dönme.ne kadar gençmişsin.ben 26 yaşındayken 56 kiloydum.alışvrişe gidince ünv öğrencisi sanırlardı.ah ah nerde o günler. şimdi 32 yaşındayım ama 40 gibi görünüyorum.kilonun bizi yaşlandırmasına izin vermeyeceğiz dimi

Herkese günaydınlar,

Vize işleri için koşuşturduğum için ancak ofisime gelip bilgisayar başına geçebildim. Geçmişe bakıp hemen geleceğim.

Hoşgeldin canım:)) Ben Yasemin.

Bende bu hafta spor yapamadım ama tartı bugün çok güzeldi, süpriz yarın söylücem.

Sabah kahvaltın daha kuvvetli olsun mümkünse, süt ve kayısı çok az geldi bana

Bu arada kızlar söylemeyi unuttum.Bugün 38 beden bir pantalon aldımÜniversiteden sonra ilk defa Çok mutluyum

Ahh ahh o günleri görmek için dört gözle bekliyorum. Süpersin tatlım

Simit görünce benimde gözüm hiçbişeyi görmüyo, direkt yerim yani Menün ne güzelmiş. Karnıyarık en sevdiğim yemektir :)) Annem ben diyet yapıyorum diye patlıcanları közleyerek yaptı 2 hafta önce :)))

Ayyy ne kadar çok yazmışsınız kızlar, sayfalar 10000 i geçmiş. Oku oku bitmiyo, bugüne bir dönemedim

yav bizim elektirik gitti leptapın şarjı bitmek üzere elektirik hiç geleceğe benzemiyo galiba gün mobilim

herkese günaydınlaaaaarrr
Günaydın Neslihan

Günayydın kızlarrrr. Dün 8'den sonrası bile oku oku bitmedi
Ben tüm gün yoktum.Gece 11 de bir geldim bende oku oku zor bitirdimMaşallah inşallah böyle devam eder.

Afiyet olsun Neslihan.Menün güzel olmuş.

günaydııııııııııııııın bebekleeeeeeer :103: :103:
Günadın Fundacım

yok kızzzzz senin neren şişko ya buda he
Takılıyoruz kız.Şişko desen ne olacak

herkeşciklere günaydııııııııııın

geçmiş yine uzun galiba bakıp geliyorum
Günaydın Zeliş.

Kolay gelsin Zeynep.

Ben bi türkü cigiririm diye dusunmüstüm..Heeeeey I just met youuu and this is crazzzzyyyy but here s my numbeeeerrrr so call me maybeeeee *su sira dilimde :)

cok gevezeler dimi

Gevezeler diyene bak.
Herkese günaydınlar,

Vize işleri için koşuşturduğum için ancak ofisime gelip bilgisayar başına geçebildim. Geçmişe bakıp hemen geleceğim..
Günaydın Canım.Kolay gelsin.

Kilo vermekten daha güzel bir sürpriz yok bu aralarHadi bakalım yarın güzel bir haber vereceksin.

MErhaba kizlaar:)
Merhaba Betülcüm

cok gevezeler dimi

ayy dinime laf söyleyen müslüman olsa konustugu yetmedi bir de şarkı söylüyor forumda utanmadan bize geveze diyor

evet ya bende kiloluyken 30 musun diyolardı şimdi 22 23 gösteriyorsun diyolar

ayy bu arada doktorum da öyle dedi he en fazla 23 gösteriyorsun cok şaşırdım dedi ayy yerim dedim seni sana kaç lazımdı

zaten şişkosun kızım yani üzülme diye degilsin diyoruz kibarlıgımızdan yani görünen köy olayı yoksa nerene zayıf dicez senin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…