bişi sölicem bu örtttmenlerin hepsi niye kilolu ki yaa grupta herkes öğretmen nerdeyse
bişi sölicem bu örtttmenlerin hepsi niye kilolu ki yaa grupta herkes öğretmen nerdeyse
[/B][/COLOR]
Kıskanç FERHAN,KISKANÇ FERHAN
[/B][/COLOR]
Ben de burdayim Ferhancim
Hatice evet ya bugun baya bir muhabbet dondu
Ben de evdeydim bugun kacirmadim cok sukur, sonra cok zor oluyor. Okumasan merakta kaliyorsun, okusan bir turlu
Hoşgeldin canım çok andık bugün adınıBugün iyi kaynattım takımı
Kızının ismi hem hoş hem ilginç. Umarım büyüdüğü zaman kendide sever isminiYemek konusunda ciddimisin? Pek inandırıcı gelmedi ama Benimde aklımdan hiç çıkmaz yaaaa dedim yaa kahvaltıda bile çiğköfte yiyebilirim o durumdayım yani.
]
ebruuuuuuu hep senin yüzünden bunlar bu simitçiler
Deliyim tabi
Kız sen ne diyon bakimBakanımız öğretmenler yatarak para kazanıyor diyorya ondan olsa gerek Canım bence biraraya gelmemiz şans.Yoksa maşallah bizim okuldaki öğretmenlerin %80ni çıtı pıtı.Geriye biz kalıyoruz bizde burdayız.
Katılıyorum Betülcüm.Başbakan,milli eğitim bakanı herkes bizi yerin dibine batırdı.Bir kilomuz vardı dalga geçilmeyen onlada Funda dalga geçtiEvet hakikaten oyle
Bence ogrtemen olmayanlari alamayalim daha takima
Ne alakasi var arkadasim hemen camur atiyorsun bize
Cogunluguz diye cekemiyorsun di mii
Valla ben lisedeyken almaya basladim o zaman ogretmen degildimm
Kızının ismine bayıldım çok güze.İstanbulu bende çok severim.Gidipte aşık olmayan var mı kiefenimmm
aaaaa arkadaslar betül burdaymisssss..sikiliyosundur sen simdi evde:)))
sevmese ne yapicak :)simdi ,dogdu kizim bakip bakip siir yazasim geliyor..basliyorum " sacinda rüzgar, gözünde deniz..gece olur yakamoz olur gözlerinde..burnu.....................
...... burnu..... sarayburnu:)))) hep burda takiliyorum ..sarayburnu tüm dikkatimi dagitiyo
(bogazin yakamozu muthistir)
ne gibi inanmadin ..yemek yapmadigima mi? yani sevmiyorum..sadece mecburiyyetten yapiyorum..hatice hatun gibi degilim yani:) öyle seve seve yapamam :)
Katılıyorum Betülcüm.Başbakan,milli eğitim bakanı herkes bizi yerin dibine batırdı.Bir kilomuz vardı dalga geçilmeyen onlada Funda dalga geçti
Kızının ismine bayıldım çok güze.İstanbulu bende çok severim.Gidipte aşık olmayan var mı ki
Ebru anket yapalım.Bakalım gruptan kaç kişi bana ŞİŞKO,kaç kişi NORMAL diyecekBence turti kıskandı
Dimi ama dimi yasak zaten bundan sonra simit yemek
Sende kendini şişman sayıyorsan zaten Hatice öldürcen birgün beni sen yaaaaa. Resmini biçok kişi gördü kızlar sizce hatice şişman mı?
Yaaaaaaa turti anladık canım hep benim yüzümden bunu anlamak için bu kadar yazmasaydın yaaaaaa
hehehehe Seni hain seni.Devlet senide mi satın aldı diye başlarmışımitiraf ediyorum devletten sırf bu yüzden para aldım nihahahahah
hehehehe Seni hain seni.Devlet senide mi satın aldı diye başlarmışım
Çok alındım çok
çok iyi bir anlatıcıyımdır ondan kaynaklanıyor sanırım
hem şişmanlar hem örtmenler hem de çirkeflerrr ayyyyyyyyyy şunlara bak
şş kızlar şaka yapıyorum he alınmayın alınanın saçını başını yolarım
İyi geceler EbrucumKızlar ben kaçıyorum artık. Unutmayın bugün mesajlar Zeliş'e (Zaum) atılıyor. Herkese iyi geceler kocaman öpüldünüz
Allah iyiliğini versin.ben de kaçıyorum bebeklerrrrr herkese iyi geceler unutmayın ucuz fiyatlarla yer bulmak istiyorsanız cennete erken rezervasyonlarımız baslamıstır - ulaştırma bakanlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?