Sanırım yine karşılaşmazdık canım çünki ben 2002 de üniversiteden mezun oldum. Sen yaşça küçüksün sanırım. Bizim kızlarıda bilmezsin. Bu arada ben Kırşehir'liyim sen Nevşehir'de okudum deyince acaba yakınmısın bize diye düşünmüştüm.
Bende şuan Konya'da yaşıyorum.
Menün güzel olmuş canım artık yasaklıyorum zaten takıma simit yemeyi. Bundan sonra hiç bir menüde simit görmek istemiyorum diyomuşum
Bu arada ben ne okursam okuyayım canım çekiyor yaaaaa. Noldu bana dünden beri açım doyamadım psikolojik mi acaba
Deliyim tabi
Kız sen ne diyon bakimBakanımız öğretmenler yatarak para kazanıyor diyorya ondan olsa gerek Canım bence biraraya gelmemiz şans.Yoksa maşallah bizim okuldaki öğretmenlerin %80ni çıtı pıtı.Geriye biz kalıyoruz bizde burdayız.
çok iyi bir anlatıcıyımdır ondan kaynaklanıyor sanırım
hem şişmanlar hem örtmenler hem de çirkeflerrr ayyyyyyyyyy şunlara bak
şş kızlar şaka yapıyorum he alınmayın alınanın saçını başını yolarım
İyi geceler canımKızlar ben kaçıyorum artık. Unutmayın bugün mesajlar Zeliş'e (Zaum) atılıyor. Herkese iyi geceler kocaman öpüldünüz
Nur mesaj sayısını özelden atabilirsin.Sonra arada kayboluyor.Zaum yani Zelişe atılacak.Kolay gelsin.İyi geceler.Arkadaşlar herkese iyi geceler bende dersimin başına geçeyim çok öpüldünüz...
Bununla beraber 12 mesaj olduD
Okan bayulgenin kizinin ismi de İstanbulmus.
Turkiyede olsa okulda herkes ona istanbulu izliyirum gozlerim kapali espirileri fln yapardi
Ama buyuyunce de romantik bir sevgilsi olursa kendi yazmasina bile gerek yok boool kaynak var jestler fln yapmaya
Canım rahat ol.Şaka olduğunu biliyorum canım.İstediğini söyleyebilirsin.Grupta şaka kaldırmayan yok.Gerçi 1 kişi var.Adı bende saklı .Hadi ne saklaacağım söyleyeyim.Yok yok söylemeyeyimama iyiydi fundahatice yani simdi sen az önce kiskanc demistin diymi bana ? hmm... yani sen kendini zayif hissediyor olabilirsin ammaaa yeryüzünde kapladigin hacim itibariyleee
yaaaa simdi burda ifadelerimizi sesimizi duymadigimiz icin ,,,sakada yapamiyoruzz:)) sonunu getiremiyorum :)..peki itiraf edeyim ..64 yaziyor ama 57 fln gösteriyorsun
evvet sevgili okanin kizida istanbul..severim okani:)) sitedeki fan kulubundeki okan sayfasini ben acmistim :)) o kadar severim yani:)ama istanbul adini okan degil esi koymus
o ilhamin bizzat kendisi olucak benim kizim..bi istanbul siirinde "gays olur bu levhayi görse dünya sairleri" diyordu..kizim lal `i bile bülbül eder..o levhanin tablonun kendisi
*yazan anne :))
Ah ah ne havası.İçimde yılların verdiği bir hüzün ve şişkolaşmışlık var:.38 beden ve ben.Aynı cümlede dahi kullanılamayan iki kelime.Ama bugün havadan çok duygulasalım heheheat bakalim havani:)
İyi geceler canım.Bende çıkıyorum.Gelen giden olursa onlarada İYİ GECELERhavali hatice ve ben masum mahsun ferhan kalmisiz :))
yatalim bari..2 satir okusam uykum gelir zaten
iyi geceler gidenlere kalanlara:)
Verdiğin tepkiyi bizimlede palaşırsınben 38 beden etek alsam nasi bi tepki veririm ki...oooooooo kendi kendime soruyorum..kimbilir icimdeki hangi ferhanin günü olucak ve nasil sacma bi tepki vericek:S
İyi geceler canım.iyi geceler cnm
Beylikdüzü tarafındayım canım, sen hangi semttesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?