Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hmm olsun aynı okuldan mezunmuşuz derdik

Benimde zayıflamamı bekledikleri için almadılar devlete zayıflayım kesin alacaklar

Bizi bu hale getirenler utansın

Kızlar ben kaçıyorum artık. Unutmayın bugün mesajlar Zeliş'e (Zaum) atılıyor. Herkese iyi geceler kocaman öpüldünüz
İyi geceler canım
ben kaç mesaj yazdığımı hesaplayamadım ama:26::26:

BEn de yatayimm
Muhabbet cok guzel ama yarin erkenden okula gidicem
bolgedeki diger okullardan da ogretmenler geleek sunumlar fln olacak pfff bitse de artik su iki gun tatil olsa artikk

İyi geceler herkesee
Yarin gorusuruuzz

Arkadaşlar herkese iyi geceler bende dersimin başına geçeyim çok öpüldünüz...

Bununla beraber 12 mesaj olduD

ama iyiydi funda hatice yani simdi sen az önce kiskanc demistin diymi bana ? hmm... yani sen kendini zayif hissediyor olabilirsin ammaaa yeryüzünde kapladigin hacim itibariyleee

yaaaa simdi burda ifadelerimizi sesimizi duymadigimiz icin ,,,sakada yapamiyoruzz:)) sonunu getiremiyorum :)..peki itiraf edeyim ..64 yaziyor ama 57 fln gösteriyorsun

evvet sevgili okanin kizida istanbul..severim okani:)) sitedeki fan kulubundeki okan sayfasini ben acmistim :)) o kadar severim yani:)ama istanbul adini okan degil esi koymus

o ilhamin bizzat kendisi olucak benim kizim..bi istanbul siirinde "gays olur bu levhayi görse dünya sairleri" diyordu..kizim lal `i bile bülbül eder..o levhanin tablonun kendisi

*yazan anne :))

Canım rahat ol.Şaka olduğunu biliyorum canım.İstediğini söyleyebilirsin.Grupta şaka kaldırmayan yok.Gerçi 1 kişi var.Adı bende saklı .Hadi ne saklaacağım söyleyeyim.Yok yok söylemeyeyim

Bu arada kızlar söylemeyi unuttum.Bugün 38 beden bir pantalon aldımÜniversiteden sonra ilk defa Çok mutluyum

bende yapilis tarzina göre kaldiramiyabilirim :)) bazen cok alingan oluyorum ..bazende tirriiisssss tek sucum haziran dogumluyum :))

nette mi bi sorun var sitedemi sayfalarim agir aciliyor

ya ben simdi böyle cok duskunum benim kuzulara anlatiyorum yaziyorum fln annemde hep abartiyosun diyoda bana ..ama anneyim hem abartmiyorum :/ annem hep öyle diyo frenliyo benim coskumu :/..bende ondan böyle anne anne vurguluyorum :)

havali hatice ve ben masum mahsun ferhan kalmisiz :))

yatalim bari..2 satir okusam uykum gelir zaten

iyi geceler gidenlere kalanlara:)

ben 38 beden etek alsam nasi bi tepki veririm ki...oooooooo kendi kendime soruyorum..kimbilir icimdeki hangi ferhanin günü olucak ve nasil sacma bi tepki vericek:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…