MErhaba kizlaar:)
Kilo kesinlikle etkiliyor.Ne kadar zaıf olursak o kadar genç gösteriyoruz.Sana iltifat etmiş ne 23ü enaz 45 gösteriorsunayy dinime laf söyleyen müslüman olsakonustugu yetmedi bir de şarkı söylüyor forumda utanmadan bize geveze diyor
evet ya bende kiloluyken 30 musun diyolardı şimdi 22 23 gösteriyorsun diyolar
ayy bu arada doktorum daöyle dedi he en fazla 23 gösteriyorsun cok şaşırdım dedi ayy yerim dedim seni sana kaç lazımdı
zaten şişkosun kızım yani üzülme diye degilsin diyoruz kibarlıgımızdan yani görünen köy olayı yoksa nerene zayıf dicez senin
Bende bu hafta spor yapamadım ama tartı bugün çok güzeldi, süprizyarın söylücem.
:
:)Gevezeler diyene bak.
[/B][/COLOR]
ayy dinime laf söyleyen müslüman olsakonustugu yetmedi bir de şarkı söylüyor forumda utanmadan bize geveze diyor
:[/B]
Yok ya neden en büyük sensin.Yok öle birşey.Bizim takımın hepsi çıtır ve genç.selam betül,hatice, zeynep, funda
bu arada en büyük benmiyim??????? böyle anime filmlerinde tazikli tazikli agliyolar ya bak öyle aglarim..göle ceviririm buraya
Geçmiş olsun ne oldu kız?ay aman arkadaslar benim böyle teenager sarkisi söyledigimi duysa afaroz ederler:)
*karnim agriyooooooooooooo
Kilo kesinlikle etkiliyor.Ne kadar zaıf olursak o kadar genç gösteriyoruz.Sana iltifat etmiş ne 23ü enaz 45 gösteriorsun.Şişkoyum şişko
hadi bakalimmerakla bekliyoruz:)
:)
selam betül,hatice, zeynep, funda
bu arada en büyük benmiyim??????? böyle anime filmlerinde tazikli tazikli agliyolar ya bak öyle aglarim..göle ceviririm buraya
Ayaklarını sıcak tut.Dikkat et kendine.malum regl olucam ya..hasta ettim kendimi resmen
ben öyleyimde sizi bilmem :)))) * bkz.yuz verince astar istemek
yoktur yokturSpor yapamama rağmen çok iyi geldi tartı bana :)) Net sonucu yarın göreceğiz inş. canım :)
Ayy biri yaş mı dedi, kadının yaşı yoktur yafuu
İyiyiz beya.Trakya ile ne alakan var bakim seninselam kızlar ,
napiysiiiz beyaa ben yokkene bakam ???
malum regl olucam ya..hasta ettim kendimi resmen
ben öyleyimde sizi bilmem :)))) * bkz.yuz verince astar istemek
İyiyiz beya.Trakya ile ne alakan var bakim senin
ben de haftaya regl olucam ferhancım yaav(
neymiş bu kadınların çilesi be ? erkekler her konuda rahatlar ...
kıl - tüy dertleri , her ay regl , doğum yapma , temizlik , ütü vs.. , çocuk bakmak gibi dertleri yok !
doğuştan paşazadeler
Benim çok varhaticecim bugün evdesin herhalde ?
sevindim
heç bi alakam yok trakyaylan canım
Geçmiş olsun kızlar , allahtan hayatımın hiçbir evresinde yaşamadım regl ağrısınıayakları ve beli sıcak tutmak lazım
Evet erkekler çok şanslı, hele o doğum sancılarını yaşasalar biHeheheehe aklıma kadınlar ne ister filmi geldi
Benim çok varHem Trakalıyım,hem göçmenim vs vs Bu arada evet bugün evdeyim
eeeeee ne var ne yok :44:
İşin zor valla git gel git gel.Ama İstanbulu seviyorsun değil miHehehehehe ben hala 2 günün yorgunluğundan Leyla gibi dolanıyom ortalardaYarın yine vize için gideceğim istanbula istanbul bir yakamı bırakmıyor yafuuu beni çok özlüyo istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?