Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo kesinlikle etkiliyor.Ne kadar zaıf olursak o kadar genç gösteriyoruz.Sana iltifat etmiş ne 23ü enaz 45 gösteriorsun .Şişkoyum şişko

Bende bu hafta spor yapamadım ama tartı bugün çok güzeldi, süpriz yarın söylücem.

:

hadi bakalimmerakla bekliyoruz:)

Gevezeler diyene bak.

[/B][/COLOR]
:)

selam betül,hatice, zeynep, funda

bu arada en büyük benmiyim??????? böyle anime filmlerinde tazikli tazikli agliyolar ya bak öyle aglarim..göle ceviririm buraya

bu arada en büyük benmiyim??????? böyle anime filmlerinde tazikli tazikli agliyolar ya bak öyle aglarim..göle ceviririm buraya
Yok ya neden en büyük sensin.Yok öle birşey.Bizim takımın hepsi çıtır ve genç.

ay aman arkadaslar benim böyle teenager sarkisi söyledigimi duysa afaroz ederler:)
*karnim agriyooooooooooooo
Geçmiş olsun ne oldu kız?

hadi bakalimmerakla bekliyoruz:)

:)

Spor yapamama rağmen çok iyi geldi tartı bana :)) Net sonucu yarın göreceğiz inş. canım :)

Ayy biri yaş mı dedi, kadının yaşı yoktur yafuu

malum regl olucam ya..hasta ettim kendimi resmen

ben öyleyimde sizi bilmem :)))) * bkz.yuz verince astar istemek

ben de haftaya regl olucam ferhancım yaav (
neymiş bu kadınların çilesi be ? erkekler her konuda rahatlar ...
kıl - tüy dertleri , her ay regl , doğum yapma , temizlik , ütü vs.. , çocuk bakmak gibi dertleri yok !
doğuştan paşazadeler

Geçmiş olsun kızlar , allahtan hayatımın hiçbir evresinde yaşamadım regl ağrısını ayakları ve beli sıcak tutmak lazım

Evet erkekler çok şanslı, hele o doğum sancılarını yaşasalar bi Heheheehe aklıma kadınlar ne ister filmi geldi

yasemin allaha şükür benim de pek ağrılı olmaz regl dönemlerim ama şişkinlik ve kiloda artış oluyor malesef ! ben onu düşünüyorum

Benim çok varHem Trakalıyım,hem göçmenim vs vs Bu arada evet bugün evdeyim

demek trakyalısın beyaav :) anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…