Sabah ve öğlen güzelde Perşembe perşembe dondurma nerden çıktı:44:Keşke akşam yemeğinde protein türü birşeyler yeseydin.ben geldim
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran
akşam
dondurma
yorumlarınızı bekliyorum
Bende euthrox kullanıyorum.Başlangıçta 200mg ile başladım sonra 25mgma kadar düştü.Şimdi 75 mg:44:
Evet canım sorma.İnsanın başına gelmeyince belirtileri hep bir rahatsızlığa bağlıyor.Ben tesadüfen öğrendim.Ablamda hemşire İzmirde çalışıyor.Ziyarete gittiğimizde annemden kontrol amaçlı kan aldı.Almışken bi seninkilerede baktıralım dedi.TSH 33 çıktıoooooo haticecim senin bayağı bir yüksekmiş tsh ' ın filan yaa ! hiç çalışmıyomuş tiroidin kız !
insanın dengesini çok bozuyo , benim ki düşükken böyleyse senin ki çok zormuş canım yaa!
baş ağrısı , uyku hali , asabiyet , kilo artışı , kafa da böyle titreşim gibi bir ağrı yapıyodu bana yaa
dondurmayla öğün yapmadım ben hiç.olur gibi gelmedi.ben geldim
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran
akşam
dondurma
yorumlarınızı bekliyorum
ben geldim
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran
akşam
dondurma
yorumlarınızı bekliyorum
Sabah ve öğlen güzelde Perşembe perşembe dondurma nerden çıktı:44:Keşke akşam yemeğinde protein türü birşeyler yeseydin.
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
salatalık
domates
1 bardak yarım yağlı süt
öğle:bamya
1 dilim kepek ekmek
yoğurt
akşam:tavuk ızgara
fırında sebze
salata
ayran
sağol canım.ya ben şu çizelgeyi beceremedim.kiloları göstermiyor.sadece kaybedileni yazıyor. nasıl yapılıyor bu zımbırtımenün gayet güzael olmuş ablacım
Kaçamaktan kaçmak için kaçamak yaptım diyorsun.İnşallah yarınki kilonu etkilemez.Bu haftaki menülerinle yarın için senden çok ümitliyim.haklısınız ama başka bi şey yemedim etkisi olmaz diye düşündüm
ayrıca annem turta yapmıştı onu yememek için dondurma yiyip iştahımı kestim
Görüşürüz Neslihancım.Kendine iyi bak.ben kaçtııım , yarın görüşürüüüzz :)
Afiyet olsun Zeynep.Güzel olmuş.Ne kadar arada alsamda kepek ekmeği yemeni önermem.Çavdar,tamtahıllı ekmek tüketmeye çalış.Kepek kansızlık yapıyor.kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
salatalık
domates
1 bardak yarım yağlı süt
öğle:bamya
1 dilim kepek ekmek
yoğurt
akşam:tavuk ızgara
fırında sebze
salata
ayran
sağol canım.ya ben şu çizelgeyi beceremedim.kiloları göstermiyor.sadece kaybedileni yazıyor. nasıl yapılıyor bu zımbırtı
Kaçamaktan kaçmak için kaçamak yaptım diyorsun.İnşallah yarınki kilonu etkilemez.Bu haftaki menülerinle yarın için senden çok ümitliyim.
Görüşürüz Neslihancım.Kendine iyi bak.
Afiyet olsun Zeynep.Güzel olmuş.Ne kadar arada alsamda kepek ekmeği yemeni önermem.Çavdar,tamtahıllı ekmek tüketmeye çalış.Kepek kansızlık yapıyor.
Kaçamaktan kaçmak için kaçamak yaptım diyorsun.İnşallah yarınki kilonu etkilemez.Bu haftaki menülerinle yarın için senden çok ümitliyim.
Görüşürüz Neslihancım.Kendine iyi bak.
Afiyet olsun Zeynep.Güzel olmuş.Ne kadar arada alsamda kepek ekmeği yemeni önermem.Çavdar,tamtahıllı ekmek tüketmeye çalış.Kepek kansızlık yapıyor.
Zeynep özelden mesaj attım yap bakalım olmuş mu:44: Birşey sormak istersen sorabilirsin.89 BAŞLANGIÇ,84 şimdi,60 hedef.boy 168 cm.çok sağol.bide onu nereye yapıştırcaz?
Rica ederimyaaa bilmiyordum.tam tahıllıyı zor bulurum burda ama markette çavdarlı görmüştüm.gidince alayım o zaman.uyarın için sağol.
Kaçış yok yapacağızhatice,uğraştın ama olmuyor.sağol canım.
Kaçış yok yapacağızŞimdi birşeyler sıralayacağım onları yap bakalım.tamam sa sıralamaya başlayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?