Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay

öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran

akşam
dondurma

yorumlarınızı bekliyorum
Sabah ve öğlen güzelde Perşembe perşembe dondurma nerden çıktı:44:Keşke akşam yemeğinde protein türü birşeyler yeseydin.

Bende euthrox kullanıyorum.Başlangıçta 200mg ile başladım sonra 25mgma kadar düştü.Şimdi 75 mg:44:

oooooo haticecim senin bayağı bir yüksekmiş tsh ' ın filan yaa ! hiç çalışmıyomuş tiroidin kız !
insanın dengesini çok bozuyo , benim ki düşükken böyleyse senin ki çok zormuş canım yaa!
baş ağrısı , uyku hali , asabiyet , kilo artışı , kafa da böyle titreşim gibi bir ağrı yapıyodu bana yaa

Evet canım sorma.İnsanın başına gelmeyince belirtileri hep bir rahatsızlığa bağlıyor.Ben tesadüfen öğrendim.Ablamda hemşire İzmirde çalışıyor.Ziyarete gittiğimizde annemden kontrol amaçlı kan aldı.Almışken bi seninkilerede baktıralım dedi.TSH 33 çıktı.Sonra ilaç kullanmaya başladım.Şimdi kimi görsem tiroid hakkında bilgi verip tahlil yapmalarını öneriyorum.

ben geldim

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay

öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran

akşam
dondurma

yorumlarınızı bekliyorum

yaa ben de herşeye dayanıyorum meyveyle dondurmaya içim gidiyo yaa!
ama akşama sadece dondurma olmamış , acıkıcan ilerleyen saatlerde ! onun dışında iyi !
yarın tartı günü sakın geç saatte yemeğe saldırayım deme zeliş

Sabah ve öğlen güzelde Perşembe perşembe dondurma nerden çıktı:44:Keşke akşam yemeğinde protein türü birşeyler yeseydin.

haklısınız ama başka bi şey yemedim etkisi olmaz diye düşündüm

ayrıca annem turta yapmıştı onu yememek için dondurma yiyip iştahımı kestim

kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
salatalık
domates
1 bardak yarım yağlı süt

öğle:bamya
1 dilim kepek ekmek
yoğurt

akşam:tavuk ızgara
fırında sebze
salata
ayran

haklısınız ama başka bi şey yemedim etkisi olmaz diye düşündüm

ayrıca annem turta yapmıştı onu yememek için dondurma yiyip iştahımı kestim
Kaçamaktan kaçmak için kaçamak yaptım diyorsun.İnşallah yarınki kilonu etkilemez.Bu haftaki menülerinle yarın için senden çok ümitliyim.

ben kaçtııım , yarın görüşürüüüzz :)
Görüşürüz Neslihancım.Kendine iyi bak.

kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
salatalık
domates
1 bardak yarım yağlı süt

öğle:bamya
1 dilim kepek ekmek
yoğurt

akşam:tavuk ızgara
fırında sebze
salata
ayran
Afiyet olsun Zeynep.Güzel olmuş.Ne kadar arada alsamda kepek ekmeği yemeni önermem.Çavdar,tamtahıllı ekmek tüketmeye çalış.Kepek kansızlık yapıyor.

yaaa bilmiyordum.tam tahıllıyı zor bulurum burda ama markette çavdarlı görmüştüm.gidince alayım o zaman.uyarın için sağol.

biraz öyle oldu

ama turta daha kötü yani :26:

bende inş en azından 1 kg veririm hep gram veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…