Zeynep sana tekrar mesaj attım.Tekrar dener misin.
İyidir ne olsun.İyi gezmeler canım.GörüşürüzSelam kızlar ne var ne yok. Ben bugün dışardayım yine. Eşimin iş yerinde. Burdan da bilenler için Zeyca vardı ya Aslı onlara misafirliğe gideceğiz. Eve gidince gelirim mutlaka. Öpüyorum hepinizi
hayırlı olsun ablacımoleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy olduda bitti maşallah
Selam kızlar ne var ne yok. Ben bugün dışardayım yine. Eşimin iş yerinde. Burdan da bilenler için Zeyca vardı ya Aslı onlara misafirliğe gideceğiz. Eve gidince gelirim mutlaka. Öpüyorum hepinizi
Selam kızlar ne var ne yok. Ben bugün dışardayım yine. Eşimin iş yerinde. Burdan da bilenler için Zeyca vardı ya Aslı onlara misafirliğe gideceğiz. Eve gidince gelirim mutlaka. Öpüyorum hepinizi
Görüşürüz canım iyi eğlenceler.Kizlaar nabeer
Ay sabah bir merhaba dedim sonra yazamadim o kadar yogundu ki bgun okulda isler
Bir 20 dk once fln ciktimnzaten
Simdi sevgilimle buluscam
Aksama ugrarim anca
Kolay gelsin Zeynep.teşekkürler zaum.ben kaçar,kociş gelecek,yemek yapmam lazım.byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ayaklarını sıcak tut.Dikkat et kendine.
İyiyiz beya.Trakya ile ne alakan var bakim senin
ben de haftaya regl olucam ferhancım yaav(
neymiş bu kadınların çilesi be ? erkekler her konuda rahatlar ...
kıl - tüy dertleri , her ay regl , doğum yapma , temizlik , ütü vs.. , çocuk bakmak gibi dertleri yok !
doğuştan paşazadeler
Geçmiş olsun kızlar , allahtan hayatımın hiçbir evresinde yaşamadım regl ağrısınıayakları ve beli sıcak tutmak lazım
Evet erkekler çok şanslı, hele o doğum sancılarını yaşasalar biHeheheehe aklıma kadınlar ne ister filmi geldi
Hehehehehe ben hala 2 günün yorgunluğundan Leyla gibi dolanıyom ortalardaYarın yine vize için gideceğim istanbula istanbul bir yakamı bırakmıyor yafuuu beni çok özlüyo istanbul
ooohhh ne güsel ne güsel !..
özledim vallahi boş oturmayı kız
evde şöyle bir ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum ancak Ceren hanım ( bizim kız olur kendileri :)p uyursa o zaman belki ??
düşünsene evi temizleyip , düzenliyosun senin ki dağılmıyodur çocuk yok ; bizim ki 5 dakika toplu diğer zamanlar dağınık
heryerden oyuncak çıkıyo filan
eşim mutfağa girdiyse orası zaten savaş alanı
sabah giderken yatağı toplamıyorum çünkü eşim evde çalışıyor gece geç yatıyo benden sonra kalkıyo ; eh yatak odası da dağınık !
akşam ben gelene kadar mutfak dağılıyo!
duş aldıysa banyo dağınık !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr diyesim var ve hatta isyanlardayım uzun bir süredir kardeş
ne dertliymişim de mi ???
Çalışan biriysen ve işte çoksa dertte çok oluyor.Ben evdeyim ama üşengeçlikten bende yapmıyorum.Anneme özenirim hergün ev temizlenir silinir bende mümkün değil.Evdeyim keşke bende yapsam ama hiç işime gelmiyor.
benim annemde öyle ya piskopata baglıyor ben hiç ugrasamam valla ne o öyle hergün hergün çok kavga ederiz o yüzden
ben geldim
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran
akşam
dondurma
yorumlarınızı bekliyorum
kızlar akşama ben gene nete giremiycem !
çünkü kızımın doktor kontrolü var , yine idrar tahlili yapıcaz ! geçen sefer sabaha kadar vermedi psikodeli kızım :)p bakalım bu sefer ne olacak ?
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
salatalık
domates
1 bardak yarım yağlı süt
öğle:bamya
1 dilim kepek ekmek
yoğurt
akşam:tavuk ızgara
fırında sebze
salata
ayran
Kizlaar nabeer
Ay sabah bir merhaba dedim sonra yazamadim o kadar yogundu ki bgun okulda isler
Bir 20 dk once fln ciktimnzaten
Simdi sevgilimle buluscam
Aksama ugrarim anca
Nerdesiniz uleeeyyyynnnn
Nerdesiniz uleeeyyyynnnn
Oh oh ne güzel.İyi seyirler.geldim bacım.kociş yeni geldi.yemek falan ancak.şimdide film izleyelim diyor.
Hoşgeldin.Kolay gelsin Nur.Merhabalar herkese
Sinavima 8 gun kaldi o yuzden gunduzleri ders calisiyorum. Buraya da ugrayamiyorum. Simdi de kizim okuldan geldi utu yapacam. Utuden sonra gecmise bakip yorumlayacam ins.
haticecim bugün evdesin herhalde ?
sevindim
heç bi alakam yok trakyaylan canım
Benim çok varHem Trakalıyım,hem göçmenim vs vs Bu arada evet bugün evdeyim
ben geldim
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran
akşam
dondurma
yorumlarınızı bekliyorum
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
salatalık
domates
1 bardak yarım yağlı süt
öğle:bamya
1 dilim kepek ekmek
yoğurt
akşam:tavuk ızgara
fırında sebze
salata
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?