Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm

sabah - kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli sandviç

öğlen - 6 köfte, yeşillik, ayran, 1 dilim ekmek

akşam - 1 kase sütlü nesfit

güzel menü.bu nesfitler ilgimi çekiyor benimde.tadları nasıl?diyette ne gibi yararları var?

Canım bence tadı güzel, tok da tutuyor. Benim için faydası, işten geç çıkıyorum ve evde yemek istersem saat en erken 8.30 oluyor. İş yerinde bunu rahatça tüketebiliyorum ve akşam yemeği için hem hafif hem de yeterince doyurucu bir seçim bence. Ben kırmızı meyveli olanından aldım.

Kizlar ya eve geldim
Hic keyfim yok..
Sizi okuyayim dedim pek bir sey de kaynatmamissiniz

Ben de film izleeyim barii

bebekler ben geldiiiiiiiiiiim :103: :103:

menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım

sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe (light süt ile bu hafta böle denicem nescafemi light süt ile yapıcam)

öğlen
1 tane en küçüklerinden tavuklu sandviç

akşam (akşam dediğim saat 4 tü)
1 tane haslanmıs patates
1 yumurta
peynir
1 dilim bugday ekmeği
salatalık

ara
1 bardak orta şekerli türk kahvesi

spor: 1 saat yürüyüş + 1 saat minder hareketleri

açıklamaların için teşekkürler.bende öğlen yemeklerinde deneyebilirim sanırım.

Merhabalar herkese
Sinavima 8 gun kaldi o yuzden gunduzleri ders calisiyorum. Buraya da ugrayamiyorum. Simdi de kizim okuldan geldi utu yapacam. Utuden sonra gecmise bakip yorumlayacam ins.

kolay gelsin cnm kız şu yazılarını küçücük yapma vallahi okumaya üşeniyorum sırf o yüzden kör edivereceksin bizi

afiyet olsun canımm

Afiyet olsun funda

Sutu degistir bakalaim bi fark olcak mi

Kizlar ya eve geldim
Hic keyfim yok..
Sizi okuyayim dedim pek bir sey de kaynatmamissiniz

Ben de film izleeyim barii
Hayırdır neden keyfin yok:44:

Ne çok yemişsin kız senAkşam erken olmuş ama tam olmuş.Patates cızzzzz.

evet canum deniyelim bakalım tat olarak cok bir farkı olmadı nasıl olsa idare etmem lazım

normal süt cok güzel ama cok yaglı sonucta
Canım bende çok süt içerim.Yağsız almak istemezdim hiç.Su gibi geliyor diye.Ama son zamanlarda sürekli yağsız alıyorum.Daha rahat içiliyor.Alışırsın.

Canım bende çok süt içerim.Yağsız almak istemezdim hiç.Su gibi geliyor diye.Ama son zamanlarda sürekli yağsız alıyorum.Daha rahat içiliyor.Alışırsın.

inş. canum ya patates cıs diyoruzda gecen diyetisyen kimdi hatırlamıyorum ender saracogluydu büyük ihtimal sabaya cıkmıstı o demişti en cok bilinen yanlıs patates tüketmemek diye günde bir tane haslanmıs tüketebilirmişizzzzz açıkladı baya bulursam video koyarım

Sonuçta nişasta ve şeker barındırıyor canım.Gerçi yanında yediklerini dengelersen sorun olmaz sanırım. Hadi bundan sonra yanındakilere dikkat etmek kaydıyla patates yenebilir diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…