Hemşerim benimBen de Trakyalıyımmm!!
Afiyet olsun Sedacım güzel bir menü olmuş.menüm
sabah - kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli sandviç
öğlen - 6 köfte, yeşillik, ayran, 1 dilim ekmek
akşam - 1 kase sütlü nesfit
menüm
sabah - kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli sandviç
öğlen - 6 köfte, yeşillik, ayran, 1 dilim ekmek
akşam - 1 kase sütlü nesfit
güzel menü.bu nesfitler ilgimi çekiyor benimde.tadları nasıl?diyette ne gibi yararları var?
Canım bence tadı güzel, tok da tutuyor. Benim için faydası, işten geç çıkıyorum ve evde yemek istersem saat en erken 8.30 oluyor. İş yerinde bunu rahatça tüketebiliyorum ve akşam yemeği için hem hafif hem de yeterince doyurucu bir seçim bence. Ben kırmızı meyveli olanından aldım.
Merhabalar herkese
Sinavima 8 gun kaldi o yuzden gunduzleri ders calisiyorum. Buraya da ugrayamiyorum. Simdi de kizim okuldan geldi utu yapacam. Utuden sonra gecmise bakip yorumlayacam ins.
bebekler ben geldiiiiiiiiiiim :103: :103:
menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe (light süt ile bu hafta böle denicem nescafemi light süt ile yapıcam)
öğlen
1 tane en küçüklerinden tavuklu sandviç
akşam (akşam dediğim saat 4 tü)
1 tane haslanmıs patates
1 yumurta
peynir
1 dilim bugday ekmeği
salatalık
ara
1 bardak orta şekerli türk kahvesi
spor: 1 saat yürüyüş + 1 saat minder hareketleri
Afiyet olsun funda
Sutu degistir bakalaim bi fark olcak mi
Hayırdır neden keyfin yok:44:Kizlar ya eve geldim
Hic keyfim yok..
Sizi okuyayim dedim pek bir sey de kaynatmamissiniz
Ben de film izleeyim barii
Ne çok yemişsin kız senbebekler ben geldiiiiiiiiiiim :103: :103:
menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe (light süt ile bu hafta böle denicem nescafemi light süt ile yapıcam)
öğlen
1 tane en küçüklerinden tavuklu sandviç
akşam (akşam dediğim saat 4 tü)
1 tane haslanmıs patates
1 yumurta
peynir
1 dilim bugday ekmeği
salatalık
ara
1 bardak orta şekerli türk kahvesi
spor: 1 saat yürüyüş + 1 saat minder hareketleri
Canım bende çok süt içerim.Yağsız almak istemezdim hiç.Su gibi geliyor diye.Ama son zamanlarda sürekli yağsız alıyorum.Daha rahat içiliyor.Alışırsın.evet canum deniyelim bakalım tat olarak cok bir farkı olmadı nasıl olsa idare etmem lazım
normal süt cok güzel ama cok yaglı sonucta
Canım bende çok süt içerim.Yağsız almak istemezdim hiç.Su gibi geliyor diye.Ama son zamanlarda sürekli yağsız alıyorum.Daha rahat içiliyor.Alışırsın.
Sonuçta nişasta ve şeker barındırıyor canım.Gerçi yanında yediklerini dengelersen sorun olmaz sanırım. Hadi bundan sonra yanındakilere dikkat etmek kaydıyla patates yenebilir diyeliminş. canum ya patates cıs diyoruzda gecen diyetisyen kimdi hatırlamıyorum ender saracogluydu büyük ihtimal sabaya cıkmıstı o demişti en cok bilinen yanlıs patates tüketmemek diye günde bir tane haslanmıs tüketebilirmişizzzzz açıkladı baya bulursam video koyarım
Sonuçta nişasta ve şeker barındırıyor canım.Gerçi yanında yediklerini dengelersen sorun olmaz sanırım. Hadi bundan sonra yanındakilere dikkat etmek kaydıyla patates yenebilir diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?