Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SABAH
Biberli dukan krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Yarım dilim salçalı çavdar ekmeği

cok az yemissin yine canim ins yarin güzel bi sonuc alirsin 63 görürsün innnnnsssssssssss..benim yarin tam 21.günüm 21 günde regl oluyorum yarin engec aksama kadar olurum..sabah dayanmaayip tartilmistim 1 kilo fazla ciktim..hergün 1 demlik yesil cay ve aksatmadan spor yaptigim halde :S ne garip bi sikinti ya 3 haftada bir tekrar ediyor birde :///

secime ne gerek var sen varsin ya canim..tabi sende musaitsen istersen...izine mi ayriliyosun? nekadar sürücek bu izin? bizim burda daha okullar kapanmadi..sonrasindabizimde tatil planlarimiz var ama bakalim..konusmak icin erken..

menüm

sabah - kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli sandviç

öğlen - 6 köfte, yeşillik, ayran, 1 dilim ekmek

akşam - 1 kase sütlü nesfit

guzel olmus cnm

evet cok gibi görünüyor:)) bicik o pattattess olmasaymiymisss..daha mi güzel olurmus..light sütün cok fark ettigini duydum doktorlardan..özellikle sik tüketenler icin..

Hoşgeldin.Kolay gelsin Nur.

Sağol canım

menüm

sabah - kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli sandviç

öğlen - 6 köfte, yeşillik, ayran, 1 dilim ekmek

akşam - 1 kase sütlü nesfit

Menün çok güzel canım ama ara öğün yapamıyor musun?

Buarada ben de bakırköyde oturuyorum kızlar..

Ayyy çok güzel bir İstanbul çıkartması yaparız o zaman

Canım hoşgeldin
Menün güzel spor olması ayrı bir güzel, bende pazartesi kesin başlıyorum spora sitede fitness salonu var artık oraya inecem

kolay gelsin cnm kız şu yazılarını küçücük yapma vallahi okumaya üşeniyorum sırf o yüzden kör edivereceksin bizi

Yaa çok güzeldi neden böyle oldu anlamadım telefondan yazınca da burada küçük görünüyor

Çok sık regle oluyormuşsun.İnşallah yarın en azından aynı kiloda çıkarsın.Haftaya şişkinliğin inince daha çok kilo verirsin.
Canım ben yarından itibaren izne ayrılıyorum. Bizim okullar bitti.2 ay yokum.Annemlerde büyük ihtimal internetim olacak ama ne kadar girebilirim bilmiyorum.Duruma göre izinli olarak sizi takip etmeye devam ederim.Düzenli girebilirsem burdayım.
Bu arada yarın 300 gr eksik çıksam yeter.Benim en fazla verebildiğim 800 gr dı.Genelde hep gramlarla gidiyorum.Keşke çok verebilsem :44:

Son düzenleme:
benimde arkadaslarim vardi simdi gittiler..menumu yazayim karisik oldu saatleri tam hatirliyamiyorum ama

SABAH:1 pogaca , domates, 1 lokma beyaz peynir

ÖGLE: kabak yemegi, 1 dilim ekmek

ara:4-5 cilek

AKSAM: soya filiziyle karisik salata, 2 catal lazanya,2 catal yogurtlu bakla

SPOR: yapamadim vaktim olmadi bugün

Menün çok güzel canım ama ara öğün yapamıyor musun?

Yok canım yapmıyorum, şekersiz çay ya da su tüketiyorum. Çünkü arada atıştırsam ben daha çok acıkıyorum, ya da dayanamayıp daha fazla atıştırıyorum. Bir de spor yapamıyorum En azından yediklerimden kısmam lazım

Son düzenleme:
Neden bizim menülere yorum yapılmıyor yavvvvvv

ben de avcılardayım , yakınız aslında :))

Evet ya kaynaşalım kaynaşmaya çok müsaitimdir

cümleten günaydın.bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.hoşbuldum.
şimdi 45 dakika sporum var.sonra görüşürüz.

Ohh spor diyince fıkır fıkır oluyorum. Ama teorik var pratik yok bende

Beni de hep yaşımdan büyük zannederlerdi...
Hayatımda bi değişiklik yok yani

:)) geceden biraz yazmak iyi oluyor:) hatirlattigin icin tskler

üzüldüm ama ya:////

ins verirsin yarin kusurati yuksekte olsa bence görüceksin 63 ü..soyunda cik tartiya :) hic bisi kalmasin ustunde :)

yav bizim elektirik gitti leptapın şarjı bitmek üzere elektirik hiç geleceğe benzemiyo galiba gün mobilim

Kız sen nerede oturuyorsun her sabah bizimde rutindir hep gider,

Hmm Çay bende çok tüketiyorum.

ayy cok dediginiz ne var kız orda toplasan bir ogun etmez tavuklu sandivice aldanmayın anacum basparmagım kadar vardı yoktu yani

bende öyleyim. seda..canim bisey isterse onu ara ögün yapiyorum yoksa bende fazla yememeye calisyorum

ben pek sevmem cayi ya..hatta daha yeni icmeye basladim

basla basla canım cok iyi olur bende salona gidiyordum ama yazın bıraktım yazın salon hiç çekilmiyor yaaaa zaten dışarıda spor yapabiliyorum çalışmadıgımdan vaktim var yani ama işe başlarsam yazılıcam gene salona

Canım lazanya cız.Neyse ki az yemişsin ama bu tür yemekleri öğlen tercih etmelisin.Poğaça yerinede 2 dilim çavdar yiyebilirdin.Neyse yenen yenmiş afiyet olsun.Bundan sonra daha çok dikkat edersin.

:)) geceden biraz yazmak iyi oluyor:) hatirlattigin icin tskler

üzüldüm ama ya:////

ins verirsin yarin kusurati yuksekte olsa bence görüceksin 63 ü..soyunda cik tartiya :) hic bisi kalmasin ustunde :)
Keşke versem canımda alıştım artık.Kızlar iyi bilir ben hep az az veriyorum.Yeterki vereyim sorun okHeyecanlandım şimdi.Hadi hayırlısı bakalım.

haklisin pogacayi yerken böyle hic tad alamadim...oofff yememeliyim oofff diye diye yedim...eee biliyosun niye yiyosun deme..bi tatda almadim aslinda..ama guzeldi pogaca:)

evet lazanyayida yapmistim tadina baktim sadece öyle oturup yemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…